Jump to content

iPhone 4

avid
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

δεν νομιζω να γινεται ακομα τιποτα για το 4ρι για b/t

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

• Απαντήσεις 10,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

εγω παντως δεν μπορω να κανω επιτυχημενα κληση ομιλιας (voice call) μεσω 3G, μεσω της εφαρμογης yahoo mobile. Καποια ακαταλαβιστικα παρασιτα αντι για την ομιλια. ο δευτερος συνομιλητης μου ειναι με wi-fi σε κανονικο PC.

Eφτσαε το 4,2 ειναι διαθεσιμο για να δουμε..

"I'm all in favor of keeping dangerous weapons out of the hands of fools. Let's start with typewriters." (Frank Lloyd Wright)

Κατεβάζω την 4.2. Για να δούμε τι θα δούμε. Ξέρετε αν βγήκε και για iPAD;

Για όλες τις i συσκευές βγήκε...:)

_______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________

N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User

________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________

Καλησπερα φιλαρακια!Ερχομαι στην τελευταια σελιδα,διαβαζοντας ολο μα ολο το θεμα!Μου πηρε δυο τρεις μερες βεβαια..Ερχομαι απο την αγορα ενος htc desire το οποιο ηταν προβληματικο στο ακουστικο του(ακουγοταν σαν ενα καμμενο ηχειο).Το αντικατεστησα μεσα στο doa 7 ημερων και πηρα αλλο.Το δευτερο που πηρα,ειχε δυο τρια καμμενα Pixel.Δεν μπηκα καν στην διαδικασια να το αλλαξω μιας και ξενερωσα με το συγκεκριμενο τηλεφωνο δε μπα να μου δινανε και αλλα δεκα δωρεαν!Το εδωσα στον αδεφο μου και ειμαι ετοιμος για το αγαπημενο μου μηλαρακι μιας και αυτος ηταν ο πρωταρχικος στοχος αλλα κατεληξα στο desire.Τελοσπαντων.Απλα επειδη ειμαι λιγο γκαντεμης με τα κινητα τρεμω μην μου εχει προβλημα το iphone.Ειδικα τα καμμενα pixel και η κιτρινη οθονη.Περα απο ολα αυτα που ακουγονται για το σημα που δεν με αγγιζουν και πολυ.Ειναι συχνο το φαινομενο ελατωματικου προιοντος στην συγκεκριμενη αγαπημενη μας συσκευη?Και απο ποιο καταστημα προτεινετε?Για vodafon σκεφτομαι.Ευχαριστω για το χρονο σας και χαρηκα που μπηκα εδω στον ομορφο κοσμο του apple!

Καλησπέρα.. Δεν μπορείς να πεις ότι στο τάδε κατάστημα έχει περισσότερα ελαττωματικά κτλ.. Αυτό είναι ό,τι τύχει. Τώρα εξαρτάται και με τι πρόγραμμα θες να το πάρεις.. Το θες με νέα σύνδεση πχ ή σαν σκέτη συσκευή? Μη ξεχνάς ότι είναι αρκετά δύσκολο ακόμα και τώρα το Νοέμβριο αν το βρεις

Ειχα την εντυπωση οτι τωρα ηταν πιο ευκολο απο παλιοτερα να βρεθει..Ξερω,με συνδεση θα εκαναν τουμπες και σε δυο μερες θα το ειχα αλλα εγω συσκευη σκετη θα το παρω..

Ειχα την εντυπωση οτι τωρα ηταν πιο ευκολο απο παλιοτερα να βρεθει..Ξερω,με συνδεση θα εκαναν τουμπες και σε δυο μερες θα το ειχα αλλα εγω συσκευη σκετη θα το παρω..

Μην εισαι απολυτα σιγουρος. Απ οσο εχω ακουσει, υπαρχουν ατομα με αιτηση για iphone εδω και κανα μηνα που ακομα περιμενουν. Για σκετη συσκευη, ή απο γερμανο, ή cosmote, ή ote-shop. Και ισως κανενα πλαισιο αν το εχει φερει.

Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8...

κάντε μια γύρα ρε παιδιά σε μαγαζιά σίγουρα θα το βρείτε.εδώ στην καβάλα πρωτου 15 μέρες τα μισά μαγαζιά το είχαν .και εννοείτε το έδιναν και σαν σκέτη συσκευή.
Γιαννης

Ναι εκτός και έαν κανείς jailbreak το iPhone. Όπου τότε υπάρχουν πολλές εφαρμογές που να σου προσφέρουν αυτη τη δυνατότητα

Η εφαρμογή tango επιτρέπει video-κλήση (facetime κοινώς) και μέσω 3g.

Δοκιμάστε την.. Δεν χρειάζεται jailbreak...

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Αν θες σκέτη συσκευή εγώ θα σου πρότεινα

http://www.getitnow.gr/prod/mobile-mp3-gps/mobile-telephony/mobile-phones/apple-iphone-4-16gb-smartphone/prod563125pp/

που είναι άμεσα διαθέσιμο

ή golden i ή i Stortm.

Η εφαρμογή tango επιτρέπει video-κλήση (facetime κοινώς) και μέσω 3g.

Δοκιμάστε την.. Δεν χρειάζεται jailbreak...

Εγω απο την αλλη, tango ξερω το αναψυκτικο οτι ειναι...

www.tplanet.eu

Ελληνικά Tutorials και Video Tutorials για web και όχι μόνο

παίδες θέλω να κάνω φορματ τον υπολογιστή αλλά έχω ένα πρόβλημα. έχω σβήσει τις φωτο που είναι στο gallery και άμα κάνω συγχρονισμό

θα σβηστούν από το κινητό. πως θα κάνω upload τις φωτό από την βιβλολιοθήκη( όχι από τις φωτό που τράβηξα εγώ);;

technoholic maniac reviewer

παίδες θέλω να κάνω φορματ τον υπολογιστή αλλά έχω ένα πρόβλημα. έχω σβήσει τις φωτο που είναι στο gallery και άμα κάνω συγχρονισμό

θα σβηστούν από το κινητό. πως θα κάνω upload τις φωτό από την βιβλολιοθήκη( όχι από τις φωτό που τράβηξα εγώ);;

Εαν εισαι σε j/b συσκευη, μπαινεις με ssh στο var/mobile/Media/DCIM και παιρνεις ολες τις φωτο σου......συνηθως ο φακελος 100APPLE ειναι το camera roll οποτε θες τον δευτερο.

Πηρα τηλεφωνο στο Oteshop εδω στην περιοχη μου και ρωτησα για διαθεσιμοτητα.Μου ειπε θα με καλεσει πισω σε πεντα λεπτα να μου πει,οπως και εγινε.Με πηρε και μου λεει οτι αυριο θα ειναι εδω.Αλλα του ειπα οτι θα το παρω παρασκευη μιας και τοτε πληρωνομαι.Δεν πιστευω να ειναι καμια ταπα συσκευη,επειδη μου ειπε κλεισε και σε περνω σε πεντε λεπτα...:confused:Τοση εξυπηρετηση με παραξενεψε.Αλλα εννοειται οτι θα ειναι απ'ακρη σ'ακρη με ζελατινα και το κουτι τετραγωνισμενο ομορφο χωρις χτυπηματα στις γωνιες.Τοσο καχυποπτος εχω καταντησει!Alex ευχαριστω για την απαντηση.. :) Edited by mitsios

Εαν εισαι σε j/b συσκευη, μπαινεις με ssh στο var/mobile/Media/DCIM και παιρνεις ολες τις φωτο σου......συνηθως ο φακελος 100APPLE ειναι το camera roll οποτε θες τον δευτερο.

όχι εκεί που λες έχει τις φωτό από το camera roll, εγώ θέλω τις άλλες από το gallery που περνούνται με συγχρονισμό! και τις έχω χωρίσει κιόλας σε κατηγορίες... τις βρήκα στο mobile/media/photos αλλά είναι ένας πανικός από φακέλους με διάφορες φωτο ο καθένας. εγώ θα τις ήθελα όπως τις έχω στο κινητό χωρισμένες γιατί είναι από διάφορα μέρη

Edited by hackfree
technoholic maniac reviewer

παιδια εχω κατεβασει την 4.2 εκδοση αλλα δεν βρισκω πουθενα τοair play πρεπει να κατεβασω κανενα προγραμμα απο το app store?

Εγω απο την αλλη, tango ξερω το αναψυκτικο οτι ειναι...

εσυ μάλλον δεν έχεις ιδέα γενικά.

Επιβεβαιωνω και εγω την mariel19 και το συνιστώ σε όλους.

παιδια εχω κατεβασει την 4.2 εκδοση αλλα δεν βρισκω πουθενα τοair play πρεπει να κατεβασω κανενα προγραμμα απο το app store?

Στη χωρα μας δεν υποστηριζεται. Τουλαχιστον ετσι διαβασα.

Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8...

Στη χωρα μας δεν υποστηριζεται. Τουλαχιστον ετσι διαβασα.

Πρέπει να έχεις και το apple tv. Αν το έχεις γιατί να μην υποστηρίζεται? :confused:

Πρέπει να έχεις και το apple tv. Αν το έχεις γιατί να μην υποστηρίζεται? :confused:

Το γιατι δεν το ξερω. Αλλα απ οτι διαβασα δεν υποστηριζεται ακομα.

εχω περασει της σωστες ρυθμισεις για να μπορω να μπαινω ιντερνετ χωρις wi-fi αλλα επιμενει να μην μπαινει τι να κανω? εχω κοσμοτε αλλα το τηλεφωνο ειναι σπασμενο απο Αμερικη παιζει κανενα ρολο?

εχω περασει της σωστες ρυθμισεις για να μπορω να μπαινω ιντερνετ χωρις wi-fi αλλα επιμενει να μην μπαινει τι να κανω? εχω κοσμοτε αλλα το τηλεφωνο ειναι σπασμενο απο Αμερικη παιζει κανενα ρολο?

Έχεις περάσει τα carier settings από το iTunes?

Πηρα τηλεφωνο στο Oteshop εδω στην περιοχη μου και ρωτησα για διαθεσιμοτητα.Μου ειπε θα με καλεσει πισω σε πεντα λεπτα να μου πει,οπως και εγινε.Με πηρε και μου λεει οτι αυριο θα ειναι εδω.Αλλα του ειπα οτι θα το παρω παρασκευη μιας και τοτε πληρωνομαι.Δεν πιστευω να ειναι καμια ταπα συσκευη,επειδη μου ειπε κλεισε και σε περνω σε πεντε λεπτα...:confused:Τοση εξυπηρετηση με παραξενεψε.Αλλα εννοειται οτι θα ειναι απ'ακρη σ'ακρη με ζελατινα και το κουτι τετραγωνισμενο ομορφο χωρις χτυπηματα στις γωνιες.Τοσο καχυποπτος εχω καταντησει!Alex ευχαριστω για την απαντηση.. :)

Θα ηθελα να ρωτησω κατι ακομα.Την δευτερα θα ειμαι Αθηνα.Ειναι καλυτερα να το παρω απο Golden i η i Stortm μιας και ειναι επισημοι πωλητες?Υπαρχει περιπτωση δηλαδη να κανουν καλυτερες εισαγωγες σε παρτιδες(π.χ. λιγοτερες πιθανοτητες ελλατωματικου προιοντος)αυτα τα καταστηματα η δεν εχει καμια σχεση κ το ιδιο iphone που θα ειναι στο Oteshop μπορουσε καλιστα να ειναι στο ραφι σε ενα απο τα αλλα επισημα καταστηματα?

Έχεις περάσει τα carier settings από το iTunes?

ναι τα εχω περασει.. εννοεις αμα κανω accept τα carrier settings οταν συνδεομαι με το itunes? ναι τα εχω περασει.. τι ρολο εχει αυτο?

• The title was changed to iPhone 4