Jump to content

magkakos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    15
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by magkakos

  1. magkakos

    iPhone 4

    παιδια εχω κατεβασει την 4.2 εκδοση αλλα δεν βρισκω πουθενα τοair play πρεπει να κατεβασω κανενα προγραμμα απο το app store?
  2. magkakos

    iOS 4

    παιδια να ρωτησω το air play που ειναι?εχω κατεβασει την 4.2 αλλα δεν το βρισκω
  3. magkakos

    iPhone 4

    παιδια πως γινεται να εχω το e mail απενεργοποιημενο και οποτε θελω εγω να ανοιγει?να μην με εχει μεσα δηλαδη οταν παταω το κουμπι του e mail
  4. καλησπερα εχω προβλημα με την εκδοση 10.1 itunes την κατεβασα και οταν παει να μου κανει την εγκατασταση κολαει και λεει status:guick time awaiting και κατι τετοια.βοηθεια
  5. magkakos

    iPhone 4

    το κατεβασα ξανα και τωρα μου ανοιγει ενα παραθυρο gathering quick time information και εμεινε εκει ποση ωρα σαν να κολησε τπτ δεν εγινε ακομη παταω να ανοιξει την εγκατασταση και μου λεει για το quick time.βοηθεια !!!!
  6. magkakos

    iPhone 4

    παιδια κατεβασα την εκδοση 10.1 itunes και δεν μου την ανοιγει λεει καποια αρχεια δεν υπαρχουν και να ξαναδοκιμασω.τι να κανω ξερει κανεις?το εχει παρουσιασει και σε κανεναν αλλο το προβλημα αυτο?(εχω windows7)
  7. magkakos

    iPhone 4

    ναι αν υπαρχει και στην ελλαδα...προσπαθω να το βρω αλλα δν μπορω
  8. magkakos

    iPhone 4

    ξερει κανενας που μπορω να βρω το γνησιο apple bumper??θελω να βρω και δεν μπορω :(
  9. εχει αγωρασει κανενας απο το site της apple??ξερετε αν κανει αποστολη στην Ελλαδα?
  10. καλησπερα παιδια , ξερει κανεισ απο που μπορω να αγορασω apple bumper ?
  11. ειδα ολες τισ θηκες που μου ειπες αλα φοβαμαι οτι αν παρω μια τετια και πεσει το κινητο θα εχω προβλημα στην οθονη να χτυπησει ενω με την iskin revo4 εχει και προστατευτικο τζαμακι.πραγματικα ειμαι που μπερδεμενος δεν ξερω πια να παρω.εσυ τι λες??
  12. καλησπερα ενδιαφερομαι για την θηκη iskin revo4 την ξερει κανεισ αξιζει να τηνπαρω η θα μου κανει πολυ ασχημο το κινητο?ακομη αν εχει κανεις να μου πει για καμια αλλη σαν αυτη ας πει:rolleyes:
  13. καλημερα να κανω root η οχι ?αξιζει και ακομη αν κανω root μετα θα μπορω να το αναβαθμισω στην εκδοση 2.2??
  14. καλησπερα αν γινεται καποιος να βαλει στα ελληνικα πως κανουμε root και πως βαζουμε livewallparer μετα γιατι ειμαι τελιος ασχετος:O
×
×
  • Create New...