Jump to content

Οθόνη αφής, πληκτρολόγιο ή... και τα δύο;

TN97
 Κοινοποίηση

Προτιμώ το κινητό μου να έχει...  

755 members have voted

1. 1. Προτιμώ το κινητό μου να έχει...

• Οθόνη αφής
      369
    • Πληκτρολόγιο
      116
    • Και οθόνη αφής και πληκτρολόγιο
      270

Recommended Posts

στη σκέψη του ότι οταν αλλάξω συσκεύη (προφανώς) δε θα υπάρχουν qwerty πληκτρολόγιο με πιάνει πανικός!

τι το καλό έχει η αφή και σας βόλεψε τόσο πολύ;

οι περισσότεροι γνωστοί μου δεν είναι εξοικιωμένοι στη χρηση της οθόνης μόνο. για αυτό το λόγω μόνο μιλάνε, εκέι που παλαιότερα στέλναν ΜΟΝΟ sms

• Απαντήσεις 177
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

καθαρά θέμα συνήθειας πιστεύω.

όταν είχα πρωτοπάρει το s2 με ενα άγγιγμα στην οθόνη επέλεγα 3 πράγματα μαζί,το έμαθα πλέον.:lol:

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Androidoθαυμάστρια.

στη σκέψη του ότι οταν αλλάξω συσκεύη (προφανώς) δε θα υπάρχουν qwerty πληκτρολόγιο με πιάνει πανικός!

οι περισσότεροι γνωστοί μου δεν είναι εξοικιωμένοι στη χρηση της οθόνης μόνο. για αυτό το λόγω μόνο μιλάνε, εκέι που παλαιότερα στέλναν ΜΟΝΟ sms

αν ειναι βολικο το virtual qwerty κααατι γινεται

εγω πχ εχω μεγαλα δαχτυλα και σε virtual qwerty σε κινητο με οθονη 3.2'' δυσκολευομαι πολυ να γραψω.

ακομα και στο Ν8 (3.5'') κανω συχνα λαθη. παταω αλλου γι' αλλου

σε μια οθονη 3.7'' ή 3.9'' ομως (Ν9) τα πραγματα ειναι πολυ ευκολοτερα.

βεβαια εχοντας συνηθισει στο Ν900 που εχει απειρα keyboard shortcuts (οπως ειναι στον υπολογιστη δηλαδη) σιγουρα θα μου λειψουν και θα μου κακοφανει η μεταβαση σε ενα κινητο χωρις qwerty

ακομα και στο Ν9 που ειναι πιο βολικο λογω μεγαλυτερης οθονης

αλλα και παλι, ειναι θεμα συνηθειας

καποια στιγμη θα μεταπηδησω στο Ν9.. θα συνηθισω. που θα παει

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Με το απλό εργοστασιακό qwerty, είτε σε portrait είτε σε landscape, τουλάχιστο στο Symbian, για μένα είναι δύσκολο να πληκτρολογήσω κάτι με αξιοπρεπή ταχύτητα χωρίς λάθη. Η μόνη λύση για μένα είναι μόνο το portrait αλφαριθμητικό με Τ9 και φυσικά το swype σε portrait και σε landscape.
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Κινητό με οθόνη αφής μόνο!!

Είναι πιο μικρό, πιο ωραίο και πιο βολικό στο κράτημα!

Το θέμα είναι το πληκτρολόγιο επί της οθόνης να έχει την ίδια αίσθηση και απόκριση

με ένα hardware πληκτρολόγιο. Νομίζω ότι το Desire, κοντεύει να φτάσει αυτόν τον

στόχο.

Συμφωνώ απολύτως! Και εγώ HTC Desire εχω και είναι τέλειο στη χρήση!

Οθονη αφης και πληκτρολογιο qwerty. Για εμενα ο καλυτερος συνδυασμος...
SE T100 --> Nokia N GageQD --> Motorola V3x --> SE C902 --> SE xperia mini pro (u20) --> Samsung galaxy Ace 2 --> LG G3 (32gb) --> Samsung galaxy S3 Neo --> Xiaomi Mi A1

στην εποχη που ζουμε μονο η οθονς αφης υπαρχουν. σε πολυ λγες περιπτωσεις αξιζει ακομα το keymat. thats evolution baby!

στην εποχη που ζουμε μονο η οθονς αφης υπαρχουν. σε πολυ λγες περιπτωσεις αξιζει ακομα το keymat. thats evolution baby!

και το 75% ολα πια android..δυστιχως για αυτους που προτιμανε κλειστο λειτουργικο

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

• 3 weeks later...
Γιατι, μηπως δεν πωλουνται κινητα με πληκτρολογιο;

Εννοώ άμα θέλεις να είσαι μέσα στην εποχή και όχι να κάνεις πισωγυρίσματα...

Εμμέσως πλην σαφώς...:rolleyes:

Δε συμφωνώ. Επιμένω στα πληκτρολόγια, δε μου αρέσει να πατάω γυάλινες επιφάνειες και, κακά τα ψέμματα, αλλιώς έγραφες στο Νόκια 6510,ας πούμε, και αλλιώς σε μια σύγχρονη συσκευή με οθόνη αφής...

Δε συμφωνώ. Επιμένω στα πληκτρολόγια, δε μου αρέσει να πατάω γυάλινες επιφάνειες και, κακά τα ψέμματα, αλλιώς έγραφες στο Νόκια 6510,ας πούμε, και αλλιώς σε μια σύγχρονη συσκευή με οθόνη αφής...

Συμφωνώ απόλυτα...Δεν είχα συσκευή αφής,και ούτε θα ήθελα να αποκτήσω...Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο σε απόκριση από ένα hardware keyboard...Tο δοκίμασα σε αριθμητικό,αλλά και qwerty,και δεν με άφησαν παραπονεμένο ΠOTE...

plankton69 - Χρήστος 

iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB 

Και τα δύο έχουν τα θετικά τους αλλά όντως αυτό που γράφαμε τυφλά μηνύματα ήταν πολύ καλό!!

Τώρα κλάμα!!!

Opel Astra OPC

Ιδανικά και τα δύο. Το θέμα είναι ότι έτσι όπως εξελίχθηκε η ιστορία με τις οθόνες αφής, οι κατασκευαστές παρακγώνισαν το hardware πληκτρολόγιο. Και να θέλεις λοιπόν, απλά δεν μπορείς...

Ψήφισα και τα 2.. Το πληκτρολόγιο επειδή με αυτό έμαθα και ήταν ό,τι καλύτερο για τα μηνύματα ( αθάνατο 6600 :O ), όπως και το C3-00 ( τέλειο το QWERTY ) και οθόνη αφής, γιατί αυτή χρησιμοποιώ τώρα και με έχει βολέψει.. :)
Huawei Nova 5T

• 2 months later...
Οθόνη αφής αλλά μόνο όταν υπάρχει (μαζί με το qwerty και) 3x4 πληκτρολόγιο με σωστό T9 και υποστήριξη 160 ελληνικών χαρακτήρων ανά sms.

• 4 months later...