Jump to content

pstamou

Members
  • Δημοσιεύσεις

    16
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by pstamou

  1. Πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο για συμαντικές καταστάσεις.
  2. Δεν έχει Wi-Fi? Πρέπει να τα προτιμάμε επειδή είναι πιο καλά και πιο χρήσιμα απο τα υπόλοιπα κινητά. (Και τα άλλα μια χαρά είναι δεν λεω κάτι)
  3. Θα περάσει, αλλά βοηθάει και τα άτομα που είναι μακριά το ένα απ'το άλλο. Φυσικά υπάρχει και το Skype που δεν νομίζω να καταργηθεί γιατί είναι πάρα πολύ χρήσιμο στον κόσμο (και προσωπικά το πιστέυω).
  4. Συμφωνώ απολύτως! Και εγώ HTC Desire εχω και είναι τέλειο στη χρήση!
  5. Στη cosmote είμαι και εγώ. Δεν έχει καθόλου σήμα σε ισόγειο και υπόγειο...
  6. Ποιός δεν θα ενδιαφερόταν για την ακτινοβολία που " τρώει" κάθε μέρα; Απ'ότι είδα είναι πολλοί άνθρωποι που δεν ενδιαφέρονται η απλά δεν κοιτάζουν για πληροφορίες... Πολύ κακό αυτό...
  7. Προσωπικά έχω 2 κάρτες SIM. Η μία είναι What's Up και η άλλη Σύνδεση. Το πρώτο είναι μια καλή επιλογή για φθηνή επικοινωνία. Υπάρχει ευτυχώς το Reload It που βοηθάει με έξτρα χρόνο ομιλίας, MB για το ίντερνετ, SMS... Η σύνδεση είναι για την δουλειά (Κοσμοτέ Μπίζνες). Μία φορά είχα καθυστερήσει την πληρωμή του λογαριασμού στη σύνδεση για 4 μέρες "και επειδή είστε συνεπής" μου είπανε στον Γερμανό, δεν σας ενεργοποίησαν την φραγή εισερχόμενων/εξερχόμενων κλήσεων και μυνημάτων!!!
  8. Το τηλέφωνο σου εμποδίζει και σε μπερδεύει στις πράξεις και στην προσοχή σου. Είσαι αφωσιωμένος στην ομιλία και ξεχνιέσαι... Πρέπει να μιλάμε στο κινητό μέσα σε αυτοκίνητο μόνο όταν είναι ανάγκη η είναι πολύ συμαντικό.
×
×
  • Create New...