Jump to content

thief7710

Members
  • Δημοσιεύσεις

    86
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About thief7710

  • Ημ. Γέννησης 26/05/1982

thief7710's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Η συνδεση που ειχα και για τηλεφωνο ηθελε το APN που βλεπεις. Η συνδεση που ηταν μονο για ιντερνετ ηθελε σκετο ιντερνετ οπως λες. Το θεμα ειναι οτι δεν επαιζε. Μου ειπαν απο την βονταφον οτι θελει 3G σημα για να παιξει οποτε μαλλον αυτο ηταν το προβλημα μου. Εκοψα την συνδεση και τωρα πηρα μια CU για να κανω την δουλεια μου. Αλλα παλι βλεπω δεν δουλευει. Πρεπει να αλλαξω καποια ρυθμιση? APN η Dialup Num?
  2. Καλησπερα στο φορουμ. Το προβλημα μου ειναι με τις ρυθμισεις ιντερνετ σε επαγγελματικο gps. Ημουν χρονια συνδρομητης Vodafone (συνδεση). Ειμαι μηχανικος στο επαγγελμα και εχω αγορασει ενα GPS για μετρησεις. Το gps αυτο λειτουργει μεσω internet (συνδεεται με την κεραια της εταιριας στης οποιας το δυκτιο ειμαι συνδρομητης). Στην αρχη για αυτη την διαδικασια εβγαζα την καρτα σιμ απο το κινητο μου, την εβαζα στο gps εκανα την δουλεια μου και παλι πισω στο κινητο μετα. Ομως επειδη φοβηθηκα μηπως χαλασω το κινητο με το βαλε βγαλε την καρτα πηγα και εκανα μια συνδεση παλι στη vodafone 1giga το μηνα με 10 ευρω με σκοπο να την αφησω μεσα στο gps μονιμα. Το θεμα ειναι οτι δεν καταφερα να το κανω να δουλεψει. Αλλες φορες δουλευε αλλες οχι ωσπου καποια στιγμη σταματησε να δουλευει. Κατα συνεπεια συνεχισα να χρησιμοποιω την καρτα απο το κινητο μου. Σημερα ομως αλλαξα σε Wind και επειδη φοβαμαι για το τι σημα θα εχει η συνδεση μου στα βουνα και τα λαγκαδια που παω για μετρημα θελω να βρω μια εναλλακτικη λυση. Οποτε εχουμε και λεμε στο ζουμι τωρα To gps με την συνδεση Vodafone για να δουλεψει ηθελε τις εξης ρυθμισεις: Dialup Num: *99***1# User ID : user Passwword : pass APN : internet.vodafone.gr Οι ρυθμισεις αυτες δεν δουλευουν με την συνδεση του 1 giga. To μονο που καταφερα να βρω ηταν να αλλαξω το APN σε σκετο internet. Δουλεψε μερικες φορες αλλα οχι παντα και αυτο μου φτανει απο την στιγμη που μιλαμε για την δουλεια μου. Ξερει κανεις τι συμβαινει? Η συνδεση του ενος γιγα παιζει να χρειαζεται 3G σημα αποκλειστικα για να δουλεψει? Οι ρυθμισεις για την συνδεση του 1 γιγα ειναι σωστες με σκετο ιντερνετ και ολα τα αλλα ιδια? Η Vodafone γιατι επιμενει οτι το Dialup Number πρεπει να ειναι κενο ενω εμενα μονο με συμπληρωμενο δουλευει? Και τελος. Αν παρω μια συνδεση CU (και παω και κοψω την συνδεση του ενος γιγα) οι ρυθμισεις της ειναι ιδιες με αυτες του συμβολαιου? Θα δουλεψει? Καθε βοηθεια δεκτη παιδια. Φοβαμαι μην με παρουν για καμια δουλεια (γιατι δεν εχουμε και πολλες) και δεν μπορω να κανω το gps να δουλεψει.
  3. Εγω παντως μετα απο 10 μηνες με το κινητο αποφασισα να το πουλησω. Λατρεψα την οθονη του αλλα δεν μπορω το android. Δεν το λεω αυτο για να δημιουργησω flame. Αν ειμουν φοιτητης με απλετο ελευθερο χρονο κατα πασα πιθανοτητα να ηταν το τελειο για μενα ενα τοσο παραμετροποιησημο περιβαλλον. Επισης με κουρασε το θεμα με τα update. Τεσπα. Το κινητο σαν κινητο ειναι κτηνος (και δοκιμασα αρκετα σε αυτους τους μηνες πχ αρχειο autocad 10mb με το πολεοδομικο σχεδιο ολης της πολης και το ανοιξε αβιαστα) αλλα το λειτουργικο του με χαλαει. Αν ενδιαφερεται κανεις για το κινητο dm me. Ξαναλεω δεν εχω καμια προθεση να προκαλεσω flame.Αναγνωριζω απολυτα το τι προσφερει το κινητο και το λειτουργικο του αλλα δεν κανει για τις αναγκες μου. Η οθοναρα θα μου λειψει παντως)
  4. Μετα απο μια βδομαδα με ics μπορω να πω με σιγουρια οτι το κινητο ειναι πλεον για πεταμα. Μπαταρια με βγαζει για 8 ωρες περιπου με αρκετη χρηση ενω πριν με την ιδια χρηση εβγαζα τη μερα. Επισης πολλα κολλήματα στο ασχετο. Αν δεν κανουν κανενα update με βλεπω να γυρναω σε gb.
  5. Παιδια ειδα πιο πανω σε ενα βιντεο οτι αλλαζοντας αναμεσα στα desktop εχει ενα εφε. Πως ενεργοποιηται αυτο;
  6. Δεν εχω κανει ρουτ. Θελω το τελευταιο ελληνικο firmware. Ξερεις ποιο ειναι;δεν βρηκα κανενα να λεει greece. Μονο open europe germany κτλ...
  7. Καλες οι οθονες αφης παιδια αλλα το τυφλο σύστημα που επεφτε στα νοκια μου εχει λείψει :-)
  8. Εγω μετα απο 3G 3GS και iphone 4 ολα απο την πρωτη μερα κυκλοφοριας φετος ειπα να παω σε android να δω τι ψαρια πιανει. Τα εσκασα καλα. 700€ για το Galaxy Note. Ε δεν παλευεται. Αν δεν ειχα πσρασει απο iphone μαλλον θα ειχε λατρεψει το note. Αν ημουν ακομα φοιτητης με απειρο χρονο για χασιμο ψαξιμο πειραγμα επισης. Αλλα ετσι οπως εχουν τα πραγματα οχι δεν θα παρω. Εδωσα στο android μια πολυ καλη ευκαιρια με μια πολυ δυνατη και ακριβη συσκευη. Το lag στην κινηση ειναι απιστευτο. Τι να τα κανω τα widget και τα κινουμενα background αν δεν μπορω να τα χρησιμοποιησω γιατι πινουν την μπαταρια;τι να τον κανω τον διπηρυνο και το 1giga ram αν το απλο scroll εχει τετοιο lag?! Και περα απο ολα αυτα προλαβα να ζησω το icloud απο την beta1 του ios5 μεχρι τον νοεμβριο που αλλαξα και μπορω να πω οτι μου λειπει να εχω κατευθειαν στο air μου και στο ipad φωτογραφιες επαφες κτλ. Θεωρω τον εαυτο μου ψαγμενο χρηστη, πανω απο το μεσο ορο τουλαχιστον., και το android μπορω να πω οτι με μπερδευει. Δεν συγκρινεται ουτσ για πλακα με το ios. Και τελος το market. Ναι ο, τι κι αν εψαξα το βρηκα. Ολες οι γνωστες εφαρμογες-παιχνιδια ειναι εδω. Αλλα περα απο αυτο θα το χαρακτηριζα εναν απεραντο σκουπιδοτοπο και πλεον υποστηριζω 100% την πολιτικη της apple να δοκιμαζει και να απορρίπτει εφαρμογες πριν μπουν στο app store. Δυο μηνες ηταν αρκετοι. Τελος το android.
  9. Περασα την LA3. Open europe.. Ειμαι ενταξει απο θεμα εγγύησης;
  10. Παιδια σας παρακαλω καποιος που ξερει ας απαντησει. Απο την λιστα του sammobile ποιο ειναι το επισημο ελληνικο? Αυτο που δεν θα εχει θεμα με εγγυηση δηλαδη? Και που θα μου επιτρεπει να κανω update απο το kies?
  11. Εγω σε 2.6.35.7-N7000XXLA1-CL868264 se.infra@SEP-42 #2 N7000XXLA1 GINGERBREAD.XXLA1 δεν μπορω να αγορασω εφαρμογη απο το μαρκετ,στο πληκτρολογιο της samsung δεν δουλευει η αναγνωριση γραφης στα ελληνικα, το kies μου λεει οτι υποστηριζεται η συσκευη μου και αλλα τετοια χαριτωμενα. κανενα λινκ για το τελευταιο ελληνικο firmware εχουμε?
  12. Παιδια το δικο μου ειναι σε Android Version 2.3.6 Baseband N7000xxkk5 kernel Version 2.6.35.7-N7000XXKKA-CL726566 root@DELL87 #2 build number GINGERBREAD.XXKKA Δοκιμαζω καθημερινα να δω μηπως εχω update και δεν μου βγαζει τιποτα.Πρεπει να τα κατεβασω μονος μου απο το ιντερνετ? Ειναι αγορασμενο απο Ελλαδα το κινητο.
×
×
  • Create New...