Jump to content

mados

Banned
  • Δημοσιεύσεις

    203
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About mados

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

mados's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ο ατρομητος ειναι καλυτερη ομαδα απο τον εργοτελη και πιστευω πως θα νικησει. H φενερ εχει πολυ καλη ομαδα και θα κερδισει ανετα με μεγαλη διαφορα. Οver και γω. Επισης θα παιξω την ουντινε Χ με την ιντερ και τον ασο της αριαναρας που θεωρω οτι θα νικησει σιγουρα.
  2. Ναι το Swype που το ζητω δεν ειναι οπως αυτο με τα πληκτρα. Ευχομαι να βελτιωθει στο μελλον η κατασταση...
  3. Καλη τιμη. Οι ανταγωνιστες ποσο εχουν στα αντιστοιχα πακετα?
  4. Οθόνη αφής. Aπο την αλλη ομως θα ηθελα η αποστολη μυνηματων να ειναι τοσο ευκολη οσο και αυτη των πληκτρων.
  5. Cosmote γιατι εχει την καλυτερη με διαφορα καλυψη δικτυου.
  6. Δηλαδη τριπλο πακετο:lol: Παντως και αλλες εταιρειες προσφερουν ικανοποιητικα πακετα... Θα περιμενω να δω και τις τιμες των πακετων κινητης, ωστε να αποφασισω αν θα την επιλεξω μελλοντικα...
  7. Φιλε εχεις δικιο οτι στο bet δεν πρεπει να ειμαστε κολλημενοι, αλλα πιστευω οτι πρεπει να προτιμας ενα αλλον αγωνα παρα να παιξεις την ηττα της ομαδας σου... Τωρα οτι στο ποδοσφαιρο ολα γινονται ειναι γεγονος και αυτο ο καθε παικτης που παιζει στο bet δεν πρεπει να το ξεχνα ποτε.
  8. Και γω νομίζω ότι έχουν ήδη αρχίσει την ανάπτυξη του, αλλά το θέμα είναι πότε θα το παρουσιάσουν... Κατά το 2013 πιστεύω ότι θα βγει στην αγορά.
  9. mados

    Nav N Go iGO 8

    Καλημέρα έχω το igo 8.3.4 και δεν μπορώ να βρω σήμα GPS με τις αρχικές ρυθμίσεις. Επίσης θα ήθελα να μάθω ποια είναι τα ports για αυτό το πρόγραμμα.
  10. Και ειναι καλο να το σβησουμε? Και αν το διαγραψω θα πιασω επιτελους σημα?
  11. Λοιπόν μου ακούγεται πολύ ωραίο για αληθινό. Θα τη δοκιμάσω και θα δω. Από ταχύτητες στο internet πως πάει? Εννοείς να τις συγκρίνω με τις αντίστοιχες προσφορές της CYTA?
  12. Φιλε εγω το παιξα ηδη! Αν δεις και τους αλλους ομιλους θα καταλαβεις τι τυχη ειχαμε... ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ! Ο βαζελος θα χασει απο την ΑΡΙΑΝΑΡΑ! Να μου το θυμηθεις! Κουτι λεμε! :p Την Γλαντμπαχ προσωπικα θα την παιξω Χ. Τα αλλα τα θεωρω ρισκο...
  13. Σε ευχαριστω φιλε αλλα δεν καταλαβα αυτο Πηγαίνετε Settings > System > Enhanced GPS και καντε Disable τα παντα απο εκει. Μπορεις να μου το εξηγησεις πιο αναλυτικα γιατι δεν μπορω να το ενεργοποιησω. Επισης φοβαμαι πιθανες χρεωσεις με το Βελτιωμενο GPS... :worry: Οσο για αυτο βρες το αρχείο SMSmodule.dll σε κάποιον φάκελο του Dest7 και διαγράψε το μπορεις να μου πεις που να το βρω γτ δεν το βρισκω... :wacko: Τωρα για το προβλημα σου φιλε Ότι πάω σε κάθε poi ξεχωριστά αλλά η ρύθμιση που του βάζω πάει σε όλες τις κατηγορίες για κάποιον λόγο θα σε ρωτουσα αν το destinator ειναι νομιμο και αν τα pois ηταν ετοιμα η τα περασες εσυ. Αν τα περασες εσυ σβηστα και βαλε αλλα γτ μαλλον εχουν προβλημα...
×
×
  • Create New...