mol Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 στη σκέψη του ότι οταν αλλάξω συσκεύη (προφανώς) δε θα υπάρχουν qwerty πληκτρολόγιο με πιάνει πανικός! τι το καλό έχει η αφή και σας βόλεψε τόσο πολύ; οι περισσότεροι γνωστοί μου δεν είναι εξοικιωμένοι στη χρηση της οθόνης μόνο. για αυτό το λόγω μόνο μιλάνε, εκέι που παλαιότερα στέλναν ΜΟΝΟ sms Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 τι το καλό έχει η αφή και σας βόλεψε τόσο πολύ; καθαρά θέμα συνήθειας πιστεύω. όταν είχα πρωτοπάρει το s2 με ενα άγγιγμα στην οθόνη επέλεγα 3 πράγματα μαζί,το έμαθα πλέον.:lol: Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 στη σκέψη του ότι οταν αλλάξω συσκεύη (προφανώς) δε θα υπάρχουν qwerty πληκτρολόγιο με πιάνει πανικός! τι το καλό έχει η αφή και σας βόλεψε τόσο πολύ; οι περισσότεροι γνωστοί μου δεν είναι εξοικιωμένοι στη χρηση της οθόνης μόνο. για αυτό το λόγω μόνο μιλάνε, εκέι που παλαιότερα στέλναν ΜΟΝΟ sms αν ειναι βολικο το virtual qwerty κααατι γινεται εγω πχ εχω μεγαλα δαχτυλα και σε virtual qwerty σε κινητο με οθονη 3.2'' δυσκολευομαι πολυ να γραψω. ακομα και στο Ν8 (3.5'') κανω συχνα λαθη. παταω αλλου γι' αλλου σε μια οθονη 3.7'' ή 3.9'' ομως (Ν9) τα πραγματα ειναι πολυ ευκολοτερα. βεβαια εχοντας συνηθισει στο Ν900 που εχει απειρα keyboard shortcuts (οπως ειναι στον υπολογιστη δηλαδη) σιγουρα θα μου λειψουν και θα μου κακοφανει η μεταβαση σε ενα κινητο χωρις qwerty ακομα και στο Ν9 που ειναι πιο βολικο λογω μεγαλυτερης οθονης αλλα και παλι, ειναι θεμα συνηθειας καποια στιγμη θα μεταπηδησω στο Ν9.. θα συνηθισω. που θα παει Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 Με το απλό εργοστασιακό qwerty, είτε σε portrait είτε σε landscape, τουλάχιστο στο Symbian, για μένα είναι δύσκολο να πληκτρολογήσω κάτι με αξιοπρεπή ταχύτητα χωρίς λάθη. Η μόνη λύση για μένα είναι μόνο το portrait αλφαριθμητικό με Τ9 και φυσικά το swype σε portrait και σε landscape. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pstamou Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 Κινητό με οθόνη αφής μόνο!! Είναι πιο μικρό, πιο ωραίο και πιο βολικό στο κράτημα! Το θέμα είναι το πληκτρολόγιο επί της οθόνης να έχει την ίδια αίσθηση και απόκριση με ένα hardware πληκτρολόγιο. Νομίζω ότι το Desire, κοντεύει να φτάσει αυτόν τον στόχο. Συμφωνώ απολύτως! Και εγώ HTC Desire εχω και είναι τέλειο στη χρήση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgio2g Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 Οθονη αφης και πληκτρολογιο qwerty. Για εμενα ο καλυτερος συνδυασμος... Παράθεση SE T100 --> Nokia N GageQD --> Motorola V3x --> SE C902 --> SE xperia mini pro (u20) --> Samsung galaxy Ace 2 --> LG G3 (32gb) --> Samsung galaxy S3 Neo --> Xiaomi Mi A1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fyntani Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 στην εποχη που ζουμε μονο η οθονς αφης υπαρχουν. σε πολυ λγες περιπτωσεις αξιζει ακομα το keymat. thats evolution baby! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. January 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2012 στην εποχη που ζουμε μονο η οθονς αφης υπαρχουν. σε πολυ λγες περιπτωσεις αξιζει ακομα το keymat. thats evolution baby! και το 75% ολα πια android..δυστιχως για αυτους που προτιμανε κλειστο λειτουργικο Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. February 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2012 Γιατι, μηπως δεν πωλουνται κινητα με πληκτρολογιο; Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewsk Δημ. February 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2012 Γιατι, μηπως δεν πωλουνται κινητα με πληκτρολογιο; Εννοώ άμα θέλεις να είσαι μέσα στην εποχή και όχι να κάνεις πισωγυρίσματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2012 λες ότι το πληκτρολόγιο είναι εκτός εποχής;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewsk Δημ. February 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2012 λες ότι το πληκτρολόγιο είναι εκτός εποχής;;;;; Εμμέσως πλην σαφώς...:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief7710 Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 Καλες οι οθονες αφης παιδια αλλα το τυφλο σύστημα που επεφτε στα νοκια μου εχει λείψει :-) Παράθεση Wii Number 7116 0358 1247 8762 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief7710 Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 Καλα δεν το συζητάω απλα για να νοσταλγουμε το λεω Παράθεση Wii Number 7116 0358 1247 8762 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 Εμμέσως πλην σαφώς...:rolleyes: Δε συμφωνώ. Επιμένω στα πληκτρολόγια, δε μου αρέσει να πατάω γυάλινες επιφάνειες και, κακά τα ψέμματα, αλλιώς έγραφες στο Νόκια 6510,ας πούμε, και αλλιώς σε μια σύγχρονη συσκευή με οθόνη αφής... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 Δε συμφωνώ. Επιμένω στα πληκτρολόγια, δε μου αρέσει να πατάω γυάλινες επιφάνειες και, κακά τα ψέμματα, αλλιώς έγραφες στο Νόκια 6510,ας πούμε, και αλλιώς σε μια σύγχρονη συσκευή με οθόνη αφής... Συμφωνώ απόλυτα...Δεν είχα συσκευή αφής,και ούτε θα ήθελα να αποκτήσω...Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο σε απόκριση από ένα hardware keyboard...Tο δοκίμασα σε αριθμητικό,αλλά και qwerty,και δεν με άφησαν παραπονεμένο ΠOTE... Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXALHS_PSYCHO Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 Και τα δύο έχουν τα θετικά τους αλλά όντως αυτό που γράφαμε τυφλά μηνύματα ήταν πολύ καλό!! Τώρα κλάμα!!! Παράθεση Opel Astra OPC Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXALHS_PSYCHO Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 Συνηθίσαμε μωρέ...απλά κόψαμε τα μηνύματα!! :lol::lol::lol: Παράθεση Opel Astra OPC Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrossss Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 Εγώ προτιμώ καλύτερα οθόνη αφής !!;) Παράθεση Apple Iphone 11 Black/Ipad mini 4 space gray Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
humanoid Δημ. February 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2012 Ιδανικά και τα δύο. Το θέμα είναι ότι έτσι όπως εξελίχθηκε η ιστορία με τις οθόνες αφής, οι κατασκευαστές παρακγώνισαν το hardware πληκτρολόγιο. Και να θέλεις λοιπόν, απλά δεν μπορείς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. February 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2012 Ψήφισα και τα 2.. Το πληκτρολόγιο επειδή με αυτό έμαθα και ήταν ό,τι καλύτερο για τα μηνύματα ( αθάνατο 6600 :O ), όπως και το C3-00 ( τέλειο το QWERTY ) και οθόνη αφής, γιατί αυτή χρησιμοποιώ τώρα και με έχει βολέψει.. :) Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalos1 Δημ. February 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2012 Οθόνη αφής φυσικά..ας προχωρήσουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gms Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 Οθόνη αφής αλλά μόνο όταν υπάρχει (μαζί με το qwerty και) 3x4 πληκτρολόγιο με σωστό T9 και υποστήριξη 160 ελληνικών χαρακτήρων ανά sms. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xorxhs Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 οθονη αφης, ξεπερασμενα τα πληκτρολογια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VASILLIS78 Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 και ατ δυο αλλα για πιο γρηγορη πληκτρολογηση φυσικα πληκτρολογιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts