Ariskos07 Δημ. June 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2010 Παιδιά, πήρα πριν λίγο κι εγώ την voda και μου επιβεβαίωσαν ότι έχει ερθει το κινητό στις αποθήκες τους! Οπότε τελική ημερομηνία που καταγράφεται στο ημερολόγιο είναι 10/6 :lol: (και μάλιστα 1 μερα πριν από τις 11/6 που ακουγόταν τις τελευταίες μέρες, ...φυσικά μας είχε σπάσει τα νεύρα μεχρι να ερθει αλλά τουλάχιστον κάτι είναι κι αυτό) Αμην !! Επίσης: @ v@gelis: Μπορείς πλέον να μιλήσεις ελεύθερα για ποιο λόγο καθυστέρησε τόσο το κινητό! (αν τυχόν δεν εχει υποθεί από τους προηγούμενους και το πρόβλημα δεν ήταν αυτό που έλεγαν για την αδυναμία να προλάβουν τις παραγγελίες σε κατασκευή οθονών) Παράθεση Η καλύτερη στιγμή για να κάνεις κάτι είναι Τώρα !! :dash: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. June 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2010 @ v@gelis: Μπορείς πλέον να μιλήσεις ελεύθερα για ποιο λόγο καθυστέρησε τόσο το κινητό! (αν τυχόν δεν εχει υποθεί από τους προηγούμενους και το πρόβλημα δεν ήταν αυτό που έλεγαν για την αδυναμία να προλάβουν τις παραγγελίες σε κατασκευή οθονών) Αυτο που αναφερθηκε. Η samsung αδυνατουσε να καλυψει τη ζητηση οθονων amoled. Βεβαια υπαρχει πολυ παρασκηνιο, που δεν ειναι δυνατον να αναφερθει εδω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_1983petra Δημ. June 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2010 παιδια στο πλαισιο μου ειπαν σε 10 μερες Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theo Δημ. June 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2010 Ενα καταστημα wind μου ειπε οτι υπαρχει σαν κωδικος στο συστημα τους στα 490€ (χωρις διαθεσιμοτητα). Ενα αλλο παλι μου ειπε οτι απο htc μονο το diamond2 υπαρχει στον ηλεκτρονικο καταλογο τους.... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgegate7 Δημ. June 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2010 και εγώ που μίλησα με τα κεντρικά γραφεία της wind στο μαρουσι μου ειπαν οτι το εχουν στις λιστες τους αλλα δεν προλαβα το κεντικο καταστημα για να μου πουνε τιμη και ποτε θα το φερουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. June 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2010 Αυτο που αναφερθηκε. Η samsung αδυνατουσε να καλυψει τη ζητηση οθονων amoled. Βεβαια υπαρχει πολυ παρασκηνιο, που δεν ειναι δυνατον να αναφερθει εδω... απο vnp παντως το παληκαρι μου ειπε οτι αυτο που ακουστηκε ηταν οτι υπηρξε και σοβαρο ενδεχομενο λογω της ελλειψης να αλλαζαν και την amoled μια και καλη και να την γυρναγαν σε lcd αφου ειχαν και το προβλημα με την μπαταρια της συσκευης Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. June 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2010 http://www.expansys.com.gr/d.aspx?i=196165&partner=banner&se=s5237 31 διαθεσιμα.... ;) Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wotofoko Δημ. June 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2010 Μου απαντησαν απο πλαισιο σε e-mail που ειχα στειλει πριν καμια βδομαδα για διαθεσημοτητα και ημερομηνια, λεγοντας πως θα το εχουν μετα τα μεσα του μηνα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. June 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2010 απο vnp παντως το παληκαρι μου ειπε οτι αυτο που ακουστηκε ηταν οτι υπηρξε και σοβαρο ενδεχομενο λογω της ελλειψης να αλλαζαν και την amoled μια και καλη και να την γυρναγαν σε lcd αφου ειχαν και το προβλημα με την μπαταρια της συσκευης Καποιο πουλακι του... σφυριξε καποια πραγματα κατα πως φαινεται... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theo Δημ. June 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2010 Δε νομιζω οτι θα κερδισει η htc αλλαζοντας την οθονη με αλλη διαφορετικης τεχνολογιας. Περισσοτερο μπαχαλο θα τα κανει και θα εχει στην αγορα 2 revisions του κινητου με διαφορετικη αξια... Αυτο που ηθελε να κανει η samsung το κανε..... δε νομιζω οτι θα ξανα ξεμεινει απο οθονες. Αν δυσαρεστηθηκαν ας μην ξαναβαλουν samsung amoled σε αλλα μοντελα. Οχι ομως σε αυτα που εχουν ηδη κυκλοφορησει και πουληθει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. June 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2010 Καποιο πουλακι του... σφυριξε καποια πραγματα κατα πως φαινεται... ;) χαχα! ναι, φανηκε ενημερωμενος ο ανθρωπος.. και απο οτι καταλαβα ηξερε κ αλλα αλλα δεν ηθελε να τα πει και εγω δεν ειχα χρονο για ρεπορταζ. :lol: Δε νομιζω οτι θα κερδισει η htc αλλαζοντας την οθονη με αλλη διαφορετικης τεχνολογιας. Περισσοτερο μπαχαλο θα τα κανει και θα εχει στην αγορα 2 revisions του κινητου με διαφορετικη αξια... Αυτο που ηθελε να κανει η samsung το κανε..... δε νομιζω οτι θα ξανα ξεμεινει απο οθονες. Αν δυσαρεστηθηκαν ας μην ξαναβαλουν samsung amoled σε αλλα μοντελα. Οχι ομως σε αυτα που εχουν ηδη κυκλοφορησει και πουληθει... Καλυτερα να διορθωσεις ενα λαθος (αν το θεωρεις λαθος) εστω αργα παρα καθολου.. Ειδικα οταν ειδαν οτι δεν τους παει η amoled (διαθεσιμοτητα & καταναλωση), φυσικο ηταν να σκεφτουν να το γυρισουν σε πιο δοκιμασμενες λυσεις Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. June 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2010 Εγω ας πουμε που το περιμενω αν δεν εχει amoled θα φαει ακυρο και θα παω σε αλλο κινητο ομως...Αυτο δεν τους καιει? Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. June 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2010 Κακα τα ψεματα, η samsung κανει ο,τι θελει σε αυτο το θεμα. Εχει την τεχνογνωσια, τη διαμοιραζει κατα το δοκουν και το εμπορικο της κομματι κινειται με τους δικους της σχεδιασμους. Αρκει να δειτε τη super amoled, με την οποια εχουν εφοδιασει (το συνολικα καλυτερο κατ'εμε- galaxy s). Ειναι δυο κλασεις πανω απο αυτη του desire... Για τις πωλησεις του τελευταιου τα ειπαμε. Θα πουλησει σαν τρελο (και στη χωρα μας)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. June 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2010 οταν ο προμηθευτης που σου παρεχει οθονες (ζωτικο, υπερσημαντικο κτλ κομματι του κινητου) κυκλοφορει ταυτοχρονα ανταγωνιστικη συσκευη, υπαρχει θεμα.. σε αυτη τη ζωη τιποτα δεν ειναι τυχαιο θα βγουμε off topic αλλα προσωπικα με το after sales της samsung δεν εμπιστευομαι πλεον να αγορασω τιποτα.. βγαζουν συσκευες που σε αφηνουν μαλακα και δεν βγαζουν update ουτε για τα πιο απλα bugs. επισης το shell που εχει η samsung απεναντι απο το sense της htc για μενα ειναι πολυ iphone-like και με απωθει Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. June 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2010 βγαζουν συσκευες που σε αφηνουν μαλακα και δεν βγαζουν update ουτε για τα πιο απλα bugs. επισης το shell που εχει η samsung απεναντι απο το sense της htc για μενα ειναι πολυ iphone-like και με απωθει Εχεις πιασει 100% το point. Ετσι ακριβως ειναι. Το "προβλημα" ειναι πως η διαφορα με την εκπληκτικη οθονη του galaxy s ειναι μεγαλη (ειναι ανωτερη κι απο αυτη που εχει επιλεγει για το iphone 4 - δες και το συγκριτικο του engadget), η cpu του samsung ειναι στην πραξη πιο ικανη (αν το desire σου φαινεται γρηγορο, οι κορεατες θα σε κανουν να... τα χασεις). Για να δουμε αν, εστω αυτη τη φορα, κανει τη σωστη κινηση και μοιρασει kernel κλπ για να δουμε και υποστηριξη τριτων... On topic τωρα, ποιος παιζει με froyo (ανεπισημες βεβαιως) στο desire του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_1983petra Δημ. June 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2010 http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cellular-Phones/HTC-PDA-GSM-GPS-Desire-A8181-99HKZ017-00.htm στο πλαισιο κυκλοφορισε Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. June 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2010 http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cellular-Phones/HTC-PDA-GSM-GPS-Desire-A8181-99HKZ017-00.htm στο πλαισιο κυκλοφορισεΝαι αλλα δεν ειναι διαθεσιμο...ο υπαλληλος μου ειπε οτι στο συστημα 14/6 θα ενημερωθουν για το ποτε θα παραλαβουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. June 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2010 Ναι αλλα δεν ειναι διαθεσιμο...ο υπαλληλος μου ειπε οτι στο συστημα 14/6 θα ενημερωθουν για το ποτε θα παραλαβουν. Άμεσα διαθέσιμο - Παράδοση σε 24 ώρες Αυτο λεει στο πλαισιο. Αρα ΕΙΝΑΙ διαθεσιμο... Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ariskos07 Δημ. June 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2010 Ναι αλλα δεν ειναι διαθεσιμο...ο υπαλληλος μου ειπε οτι στο συστημα 14/6 θα ενημερωθουν για το ποτε θα παραλαβουν. Λέει άμεσα διαθέσιμο όμως!! Τους πήρες τηλ σήμερα και στο είπαν αυτό?? Παράθεση Η καλύτερη στιγμή για να κάνεις κάτι είναι Τώρα !! :dash: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PRATINAS Δημ. June 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2010 Mε πήραν από Voda και μου είπαν να πάω να το πάρω. Σας αγαπάω όλους λέμε! :food::up::dance::yahoo: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ariskos07 Δημ. June 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2010 Mε πήραν από Voda και μου είπαν να πάω να το πάρω. Σας αγαπάω όλους λέμε! :food::up::dance::yahoo: Καλορίζικο PRATINAS !!:D Περιμένουμε τις αναλυτικές εντυπώσεις σου με το καλό στο επίσημο topic του Htc Desire και όχι πλεον εδώ ;) PS: αχχχ, αλίμονο σε εμάς που ακόμα περιμένουμε :cry: Παράθεση Η καλύτερη στιγμή για να κάνεις κάτι είναι Τώρα !! :dash: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. June 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2010 Μια πολυ ωραια mini συνεντευξη:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Shadow Δημ. June 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2010 Το πλαισιο βουλιαγμένης μετά απο τηλεφωνική επικοινωνία που είχα, δεν το έχει διαθέσιμο στο κατάστημα ούτε γνωρίζουν πότε θα το έχουν. Το πλαίσιο συντάγματος περιμένει απόθεμα αύριο 12/6. Εγώ έκανα παραγγελία online με παραλαβή απο το πλαίσιο βουλιαγμένης στις 2+ το μεσημέρι και αυτή την στιγμή είναι σε κατάσταση "Start Picking". Οπότε λογικά θα το παραλάβω αύριο, εκτός και αν είμαι τόσο τυχερός και το έχω σήμερα λίγο πρίν κλείσουν :p:p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostass88 Δημ. June 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2010 στη βοντα λενε πως ενω υπαρχει σαν ποσοτητα δεν ξερουν να μου πουν σε ποια υποκαταστηματα της παιζει...ξερεις κανεις κατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ariskos07 Δημ. June 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2010 στη βοντα λενε πως ενω υπαρχει σαν ποσοτητα δεν ξερουν να μου πουν σε ποια υποκαταστηματα της παιζει...ξερεις κανεις κατι? Αν δεν μπορεί να βοηθήσει κάποιος, τότε το ευκολότερο θα ήταν να διαλέξεις να πας στο πιο κεντρικό κατάστημα vodafone, πχ Αθηνα ή Πειραια. Ακόμα καλύτερο πιστεύω θα ήταν να κανεις την αγορά online και όταν είναι η ώρα να το παραλάβεις, φαντάζομαι θα σου πούνε εκεινοι λεπτομερειες :) Παράθεση Η καλύτερη στιγμή για να κάνεις κάτι είναι Τώρα !! :dash: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts