Jump to content

kostass88

Members
  • Δημοσιεύσεις

    134
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by kostass88

  1. Σε ευχαριστώ πολύ καθώς έψαχνα για ένα συγγενή στις ΗΠΑ.
  2. kostass88

    Meizu MX4

    Συγγνώμη που παρεμβαίνω αλλά θα συμφωνήσω για την κάμερα.Και εγώ από Ν5 ήρθα και περίμενα κάτι καλύτερο σε αυτόν τον τομέα , κατά τα άλλα η άποψη μου για τη σύσκευή είναι πως πρόκειται για ένα μεγαλύτερο Ν5 με παραμετροποιήσιμο Android και καλύτερο hardware.Προσωπικά αυτό με έχει ικανοποιημένο για τώρα αλλά δεν μπορώ να πω πως δε ζαχαρώνω και ένα ΜΧ4 για αργότερα.
  3. Το bamboo καπάκι υπάρχει κανονικά στο online κατάστημα.Μάλιστα είναι το μόνο αξεσουάρ διαθέσιμο αυτή τη στιγμή..
  4. Ευχαριστούμε πολύ.!Καλή επιτυχία σε όλους.!!!
  5. Καλη επιτυχια σε ολους και ευχαριστουμε πολυ.!!
  6. Θελεις το μοντελο που χαρακτηριζεται ως 100-3 για να μπορεσεις να εκμεταλλευθεις και τα νεα δικτυα καποια στιγμη.Αυτα συνηθως στο σκρουτζ ειναι ακριβοτερα. Μολις μου ηρθε και ειδοποιηση για νεα αναβαθμιση μεγεθους 39mb και με καταληξη 2102.
  7. Παντως χθες χρειαστηκε για πρωτη φορα και ελπιζω τελευταια να διαπιστωσω ποσο χρησιμη ειναι τελικα η flip case, ειδικα σε πτωση απο υψος κοντα στα 2 μετρα.Γι αυτο μην κανετε εκπτωσεις σε αυτο το θεμα,η συσκευη εκτος αυτου παραμενει το ιδιο εξαιρετικη και ευχρηστη.Την καλημερα μου.!
  8. Την καλησπερα μου, αφου εχω βοντα και αργουσε η ενημερωση χρησιμοποιησα την κοσμοτε ενος φιλου και επιτελους ειμαι στην 10.2.1.Μια χαρα προς το παρον, ωραια και χρησιμη η προσθηκη των γρηγορων ρυθμισεων με τη δυνατοτητα επιλογης οπως και οι μικροαλλαγες στο ηδη χρησιμο hub.Θα δω και τα υπολοιπα και θα επανελθω, καλο βραδυ.
  9. ααα εκτος τοπου και χρονου, οπως και να χει τα νεα ειναι καλα.!!Αδημονω
  10. http://www.engadget.com/2014/01/28/blackberry-10-os-10-2-1-update/#comments τα νεα ειναι ακομα καλυτερα και απο αυτα που περιμεναμε.Πλεον θα εχουμε και ραδιοφωνο, :D
  11. Ειναι μια χαρα η οθονη κατω απο τον ηλιο, το δοκιμασα χθες με τη φωνειτοτητα ρυθμισμενη χειροκινητα λιγο κατω απο τη μεση. Να πω πως εδω που βρισκομαι μου εχει κανει εντυπωση ποσοι με ρωτανε και εντυπωσιαζονται απο τη συσκευη, οκ ειδικα στο λευκο βγαζει ματι, αλλα δεν περιμενα μετα 3 blackberry τετοια απηχηση.Τωρα που θα σκασει η αναβαθμιση θα γινει μαχη στις αγγελιες.
  12. Ευχαριστω πολυ.!
  13. Επανερχομαι με μερικες ακομα εντυπωσεις και θα μαι αρκετα συνοπτικος.Λοιπον μπαταρια, πληκτρολογιο, hub και multitasking με εχουν κερδισει.Και η οθονη παρα την περιεργη αναλογια ειναι ευκρινεστατη και ικανοποιητικη, τελος θα επιμεινω στο σημα γιατι πραγματικα βλεπω τρομερη διαφορα με αλλες συσκευες στα ιδια σημεια.Ειμαι στρατιωτης αυτη την περιοδο και στα χερια μου η συσκευη περναει hardcore test, οποιος εχει απορια ας στειλει.Καλο απογευμα
  14. Καλημερα , ας συνεχισω καποιες πρωτες εντυπωσεις γιατι υπαρχει κοσμος που ενδιαφερεται για τη συσκευη.Στις πρωτες σελιδες ειχα γραψει για μια συντομη επαφη που ειχα με το Q στο Λονδινο , ωστοσο περα απο κει ειχα ελαχιστες φορες επαφη με το ΒΒ10.Στο δια ταυτα λοιπον, αφου περασα τις επαφες μου και σεταρα μειλ κλπ οι πρωτες ωρες χρησης δειχνουν πως το νεο λειτουργικο απεχει πολυ απο ο,τι ηξερα προσωπικα για την εταιρεια , ειναι δηλαδη συγχρονο , γρηγορο και επιτελους εξυπνο.Επειδη ο καθενας κανει διαφορετικη χρηση στη συσκευη του δε θελω να αδικησω το OS7 και το 9900 που εχουν το κοινο τους αλλα για μενα το 10 ειναι το μεγαλο οπλο της blackberry, πραγματικα με λιγη υπομονη και σωστη προωθηση(ερχεται και η πολυαναμενομενη αναβαθμιση) μονο καλυτερα μπορει να παει.Ελαφρυ και με τρομερο multitasking , τα 2gb ram δε νομιζω να θεωρηθουν λιγα ποτε , καλη καμερα επιτελους(οκ, δεν ειναι η κορυφαια ) και τελος σε σχεση με το 9900 πολυ καλυτερο σημα παντου.!Αυτα για τωρα , καλημερα.
  15. Καλως σας βρηκα , μολις αποκτησα ενα λευκο 100-3 και με το καλησπερα μ ηρθε αναβαθμιση 10.2.0.424.Πουλησα το απογευμα το 9900 μου και ηδη το ξεχασα , η συσκευη ειναι πανεμορφη και το λειτουργικο που ηταν και ο κυριος λογος αλλαγης μεχρι στιγμης ειναι τρομερο.Με οσα και αν εχω δουλεψει κανενα ενω ειμαι στον browser και βγαινω χωρις να τον κλεισω για να ανοιξω αλλη εφαρμογη δε σταματαει να παιζει το βιντεο που παρακολουθω στο youtube , αυτο δεν το γνωριζα ειναι η αληθεια.Θα περιεργαστω τη συσκευη και θα επανελθω , καλο βραδυ.
  16. Σας ευχαριστουμε πολυ , καλη χρονια σε ολους.!
  17. Γεια χαρα , εκανα σε ενα S3 9305N ολα τα βηματα φλασαροντας το σωστο αρχειο για τη συσκευη και ενω βγαζει πως ειναι επιτυχες κολλαει μετα την επανεκκινηση στην οθονη που λεει downloading - do not turn off target!! .Ειναι φυσιολογικο και πρεπει να περιμενω ή εχω κανει κατι λαθος.?Ευχαριστω
  18. Συμφωνω με την κατακλειδα , στα 680€ ειναι πολλα νομιζω για οποιαδηποτε συσκευη και οχι μονο για το q10.Θα κανουμε υπομονη , να ναι καλα οι αγγελιες.
  19. Οικογενειακα ειμαστε αρκετα χρονια στη βοντα και ειδικα τον τελευταιο εναμιση χρονο πληρωναμε 150€ για τεσσερις αριθμους για πραγματικα ελαχιστες παροχες και λιγα δεδομενα που χρησιμοποιουμε εγω και η αδερφη μου κατα κορον.Ενω εληξε το δεκαοχταμηνο δε μας εγινε καποια προσφορα και σκεφτηκαμε ακομα και τη λυση της καρτοκινητης για να μειωθουν τα εξοδα.Τελικα μετα απο αιτηση φορητοτητας στο 50 της wind που ειχε προσφορα online στα 35€ η βοντα μας εκανε αντιπροσφορα και τα 4 νουμερα μαζι 95€ με τους φορους και 1,5 gb στον αριθμο μου και της αδερφης μου ενω στον πατερα μου 500mb με 1500 λεπτα προς βοντα και αρκετο χρονο προς τριτους.Στη μαμα κρατησαμε το ιδιο προγραμμα που τη βολευει καθως κανεις λιγες κλησεις και ηδη μειωσαμε τα ετησια εξοδα παραπανω απο 600€.
  20. Τελικά απέκτησα σήμερα ένα μεταχειρισμένο 9900 σε εξαιρετική τιμή.Πολύ καλό σαν πρώτη επαφή , κλάσεις καλύτερο από το 9780 που είχα πριν και πολύ γρήγορο.Για τη συνειδητοποιημένη χρήση που το θέλω είναι ό,τι πρέπει.Επίσης επειδή το καπάκι πίσω έχει μια θολούρα αν έχει κάποιος ένα παραπάνω σε ανταλλακτικό θα με ενδιέφερε καθαρά για το αισθητικό του θέματος.
×
×
  • Create New...