Jump to content

kostass88

Members
  • Δημοσιεύσεις

    134
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About kostass88

  • Ημ. Γέννησης 12/07/1988

kostass88's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Σε ευχαριστώ πολύ καθώς έψαχνα για ένα συγγενή στις ΗΠΑ.
  2. kostass88

    Meizu MX4

    Συγγνώμη που παρεμβαίνω αλλά θα συμφωνήσω για την κάμερα.Και εγώ από Ν5 ήρθα και περίμενα κάτι καλύτερο σε αυτόν τον τομέα , κατά τα άλλα η άποψη μου για τη σύσκευή είναι πως πρόκειται για ένα μεγαλύτερο Ν5 με παραμετροποιήσιμο Android και καλύτερο hardware.Προσωπικά αυτό με έχει ικανοποιημένο για τώρα αλλά δεν μπορώ να πω πως δε ζαχαρώνω και ένα ΜΧ4 για αργότερα.
  3. Το bamboo καπάκι υπάρχει κανονικά στο online κατάστημα.Μάλιστα είναι το μόνο αξεσουάρ διαθέσιμο αυτή τη στιγμή..
  4. Ευχαριστούμε πολύ.!Καλή επιτυχία σε όλους.!!!
  5. Καλη επιτυχια σε ολους και ευχαριστουμε πολυ.!!
  6. Θελεις το μοντελο που χαρακτηριζεται ως 100-3 για να μπορεσεις να εκμεταλλευθεις και τα νεα δικτυα καποια στιγμη.Αυτα συνηθως στο σκρουτζ ειναι ακριβοτερα. Μολις μου ηρθε και ειδοποιηση για νεα αναβαθμιση μεγεθους 39mb και με καταληξη 2102.
  7. Παντως χθες χρειαστηκε για πρωτη φορα και ελπιζω τελευταια να διαπιστωσω ποσο χρησιμη ειναι τελικα η flip case, ειδικα σε πτωση απο υψος κοντα στα 2 μετρα.Γι αυτο μην κανετε εκπτωσεις σε αυτο το θεμα,η συσκευη εκτος αυτου παραμενει το ιδιο εξαιρετικη και ευχρηστη.Την καλημερα μου.!
  8. Την καλησπερα μου, αφου εχω βοντα και αργουσε η ενημερωση χρησιμοποιησα την κοσμοτε ενος φιλου και επιτελους ειμαι στην 10.2.1.Μια χαρα προς το παρον, ωραια και χρησιμη η προσθηκη των γρηγορων ρυθμισεων με τη δυνατοτητα επιλογης οπως και οι μικροαλλαγες στο ηδη χρησιμο hub.Θα δω και τα υπολοιπα και θα επανελθω, καλο βραδυ.
  9. ααα εκτος τοπου και χρονου, οπως και να χει τα νεα ειναι καλα.!!Αδημονω
  10. http://www.engadget.com/2014/01/28/blackberry-10-os-10-2-1-update/#comments τα νεα ειναι ακομα καλυτερα και απο αυτα που περιμεναμε.Πλεον θα εχουμε και ραδιοφωνο, :D
  11. Ειναι μια χαρα η οθονη κατω απο τον ηλιο, το δοκιμασα χθες με τη φωνειτοτητα ρυθμισμενη χειροκινητα λιγο κατω απο τη μεση. Να πω πως εδω που βρισκομαι μου εχει κανει εντυπωση ποσοι με ρωτανε και εντυπωσιαζονται απο τη συσκευη, οκ ειδικα στο λευκο βγαζει ματι, αλλα δεν περιμενα μετα 3 blackberry τετοια απηχηση.Τωρα που θα σκασει η αναβαθμιση θα γινει μαχη στις αγγελιες.
  12. Ευχαριστω πολυ.!
  13. Επανερχομαι με μερικες ακομα εντυπωσεις και θα μαι αρκετα συνοπτικος.Λοιπον μπαταρια, πληκτρολογιο, hub και multitasking με εχουν κερδισει.Και η οθονη παρα την περιεργη αναλογια ειναι ευκρινεστατη και ικανοποιητικη, τελος θα επιμεινω στο σημα γιατι πραγματικα βλεπω τρομερη διαφορα με αλλες συσκευες στα ιδια σημεια.Ειμαι στρατιωτης αυτη την περιοδο και στα χερια μου η συσκευη περναει hardcore test, οποιος εχει απορια ας στειλει.Καλο απογευμα
  14. Καλημερα , ας συνεχισω καποιες πρωτες εντυπωσεις γιατι υπαρχει κοσμος που ενδιαφερεται για τη συσκευη.Στις πρωτες σελιδες ειχα γραψει για μια συντομη επαφη που ειχα με το Q στο Λονδινο , ωστοσο περα απο κει ειχα ελαχιστες φορες επαφη με το ΒΒ10.Στο δια ταυτα λοιπον, αφου περασα τις επαφες μου και σεταρα μειλ κλπ οι πρωτες ωρες χρησης δειχνουν πως το νεο λειτουργικο απεχει πολυ απο ο,τι ηξερα προσωπικα για την εταιρεια , ειναι δηλαδη συγχρονο , γρηγορο και επιτελους εξυπνο.Επειδη ο καθενας κανει διαφορετικη χρηση στη συσκευη του δε θελω να αδικησω το OS7 και το 9900 που εχουν το κοινο τους αλλα για μενα το 10 ειναι το μεγαλο οπλο της blackberry, πραγματικα με λιγη υπομονη και σωστη προωθηση(ερχεται και η πολυαναμενομενη αναβαθμιση) μονο καλυτερα μπορει να παει.Ελαφρυ και με τρομερο multitasking , τα 2gb ram δε νομιζω να θεωρηθουν λιγα ποτε , καλη καμερα επιτελους(οκ, δεν ειναι η κορυφαια ) και τελος σε σχεση με το 9900 πολυ καλυτερο σημα παντου.!Αυτα για τωρα , καλημερα.
×
×
  • Create New...