Jump to content

georgegate7

Members
  • Δημοσιεύσεις

    37
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by georgegate7

  1. πήγαινε πρόσωπα πάτα menu επέλεξε προβολή και κανε uncheck στο κουτάκι τηλέφωνο ή sim ανάλογα τη δεν θες να βλέπεις.
  2. πως λέγεται το widget που έχεις για το wifi ,bluetooth..... ?
  3. εγώ έχω βάλει τον zeam launcher πιστεύω είναι πολύ ελαφρύς και δεν κολλάει καθόλου το κινητό, με τον προηγούμενο launcher είχα προσέξει οτι τράβαγε κολλήματα το κινητό (δεν ανταποκρινόταν το touch της οθόνης ήθελε 3-4 φορές για να πιάσει , αργούσε να ανοίξει εφαρμογές , αργούσε το internet και κολλούσε και το live wallpapper ) γιατί ο επεξεργαστής λειτουργούσε στο 100%!!! . Αν κάποιοι έχουν παρόμοια προβλήματα ας δοκιμάσουν έναν άλλον launcher εγώ προτείνω τον zeam launcher και ας μας πούνε αν έφτιαξαν καθόλου τα πράματα.
  4. μήπως έχεις βάλει task manager και κλείνεις και αυτό μαζί? αν ναι βάλτο σε ignore list το ρολοι.
  5. μπορείς να κατεβάσεις την εφαρμογή handcent sms για να έχεις την δυνατότητα μέχρι 160 αν και μου φαίνεται οτι με την 2.2 διορθώθηκε.
  6. φίλε πιο είναι το widget για την μπαταρία που χρησιμοποιείς???
  7. το προβλημα που είχα ήταν οτι μετετρεπα το pdf σε epub με το (pdf to epub converter) αλλα εβαλα το calibre και μια χαρα μου βγάζει τα ελληνικά. ευχαριστώ για την βοήθειά.
  8. η εφαρμογή aldiko δεν αναγνωρίζει ελληνικά ? υπάρχει κάποια άλλη εφαρμογή για ανάγνωση ebooks που υποστηρίζει ελληνικά?
  9. Από wind στα κεντρικά μου είπαν από εβδομάδα αλλά ένα κατάστημα στην πατησιών μου είπε ότι το έχει.
  10. 566e και λέει σύντομα διαθέσιμο
  11. απο μπαταρία πως παει ; κρατάει 1-2 μερες ; (ασχετο) το έχουν στον καινούργιο κατάλογο και η wind και ο γερμανος (cosmote):D:D:D
  12. το htc desire το εχει η wind στον καινούργιο κατάλογο που εβγαλε
  13. θα σου πρότεινα να πάρεις ένα τηλέφωνο στα κεντρικά. και εγώ αυτό περιμένω και έχω παγώσει την επιδότησή.
  14. Τα τηλεφωνά για την wind είναι 2106158000 και 2105100000 . επειδή είχα πάρει και εγώ το ένα σε συνδέει με το κεντρικό κατάστημα της wind το οποίο λειτούργει μέχρι της 5 και το άλλο είναι τα κεντρικά γραφεία(το 6158000 νομίζω). Εγώ που είχα πάρει στα κεντρικά γραφεία μου είχαν πει ότι το έχουν στις λίστες τους με τα κινητά που θα φέρουν αλλά από το κεντρικό κατάστημα μου είπαν ότι δεν φαίνεται γιατί δεν είναι ακόμα stock. Πάρε και εσύ ένα τηλέφωνο να το σιγουρέψουμε και αν αργήσει πάγωσε την επιδότηση σου εγώ αυτό έκανα.
  15. αποτι λενε θα καθυστερήσει και θα έρθει μέσα ιουλιου
×
×
  • Create New...