spyrdano Δημ. January 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2011 Βγήκε η 3.7 του Handcent και διορθώθηκε το πρόβλημα με το "Χ". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. January 29, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2011 Στα shortcut το βρήκες το Δίκτυα κινητης τηλεφωνίας? Δεν το βρίσκω. :( Στο network είναι το mobile data ;) Γεια χαρά παιδιά.Από σήμερα αλλάζω thread.Από το wildfire πάω σε zte blade.Ο λόγος που γράφω είναι για να πω τις τελευταίες μου εμπειρίες με το wildfire... ΥΓ.Προσοχή στις πτώσεις.Μία αρκεί!!! RIP το κινητάκι (:p) και με γεια και το καινούριο! Έχω ακούσει κι από άλλους δυστυχώς ότι με μια πτώση είχανε ζημιά, οπότε πρέπει να προσέχουμε πάααρα πολύ. Ευτυχώς απ'τον Ιούλιο που το έχω δε μου έχει πέσει, αν και χρησιμοποιώ (όι πάντα) και μια θήκη σιλικόνης! Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yperkatanalotis Δημ. January 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2011 (edited) Στο network είναι το mobile data ;) Αυτό με πάει στις ρυθμίσεις δικτύου κινητής τηλεφωνίας, δεν το ενεργοποιεί.:confused: Εγω ψάχνω το Ρυθμίσεις->Ασύρματα δίκτυα->Δίκτυο κινητής τηλεφωνίας Edited January 29, 2011 by yperkatanalotis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_51 Δημ. January 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2011 Παιδια εχω ενα προβλημα με το fast web install... Οταν παω να του δωσω δικαιωματα για το Appbrain, μου βγαζει μια ταμπελα που γραφει....οτι δεν ειναι διαθεσιμο. το εχω εγκαταστησει ομως... google has made fast web install impossible in the latest upgrade of the android market, which is intalled on your device. Εχω το wildfire και την εκδοση 2.2 Παράθεση Μην κανεις ποτε στους αλλους, αυτο που δεν θα ηθελες να σου κανουν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. January 29, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2011 Αυτό με πάει στις ρυθμίσεις δικτύου κινητής τηλεφωνίας, δεν το ενεργοποιεί.:confused: Εγω ψάχνω το Ρυθμίσεις->Ασύρματα δίκτυα->Δίκτυο κινητής τηλεφωνίας Πρέπει να το ενεργοποιήσεις μια φορά μόνος σου και μετά το χειρίζεσαι από ο widget! ;) Εν τω μεταξύ, σα να θυμάμαι ότι είχα κλείσει το ίντερνετ από το widget και σα να το βρήκα ανοιχτό μετά... Ή δεν πάτησα καλά ή υπάρχει κάποιο θέμα ;) Βγήκε και καινούρια έκδοση του widgetsoid, η οποία υποστηρίζει widget στα notifications! :happy: Παιδια εχω ενα προβλημα με το fast web install... Οταν παω να του δωσω δικαιωματα για το Appbrain, μου βγαζει μια ταμπελα που γραφει....οτι δεν ειναι διαθεσιμο. το εχω εγκαταστησει ομως... google has made fast web install impossible in the latest upgrade of the android market, which is intalled on your device. Εχω το wildfire και την εκδοση 2.2 Το fast web install έχει απενεργοποιηθεί από την google με την ανανέωση του market. Δε λειτουργεί πλέον... Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jabaman Δημ. January 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2011 Τι βρήκαν και αυτοί να αφαιρέσουν. Ήταν χρήσιμο χαρακτηριστικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petsikomias Δημ. January 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2011 Καλησπέρα σε όλους. Έχω το HTC Wildfire και την παρακάτω απορία! :p Έκανα συχρονισμό με έναν account που έχω στο google. Παρόλα αυτά θέλω αυτήν την στιγμή να τον σβήσω και να φτιάξω έναν καινούργιο. Όταν πάω στις ρυθμίσεις και πατάω διαγραφή μου λέει ότι δεν μπορεί να διαγράψει αυτόν τον account γιατί είναι απαραίτητος για άλλες εφαργογές και πως αν θελω να το κάνω να πάω απο τις Ρυθμίσεις -> Απόρρητο (δεν το βρίσκω στο μενού μου!!) και να κάνω επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Αυτό όμως προυποθέτει ότι θα χάσω τα πάντα. Μπορώ να σβήσω τον account χωρίς να κάνω επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων??? Ευχαριστώ!!!!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DTse Δημ. January 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2011 Προσπαθησες να προσθεσεις τον νεο λογαριασμο και μετα να διαγραψεις τον παλιο ? Παράθεση Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
meniou Δημ. January 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2011 Ξέρει κανείς για την έκδοση 2.3 ..? Βρήκα αυτό στο YouTube αλλά δεν βρήκα την αναβάθμιση πουθενά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. January 30, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2011 Τι βρήκαν και αυτοί να αφαιρέσουν. Ήταν χρήσιμο χαρακτηριστικό. Όντως να πάρει. Και κυρίως για το κινητό μας που έχει ένα θέμα με την ανάλυση και τη συμβατότητα με τις εφαρμογές :( Ξέρει κανείς για την έκδοση 2.3 ..? Βρήκα αυτό στο YouTube αλλά δεν βρήκα την αναβάθμιση πουθενά.. Έχει αναφερθεί και στο θέμα εδώ πέρα... Το gingerbread για το wildfire είναι σε beta στάδιο και έχει ακόμα προβληματάκια... Εδώ είναι τα πάντα με roms για το wildfire. Η cyanogen mod 7 είναι η gingerbread... Και αν έψαχνες στο google, θα το είχες βρεί... ;) :) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaL_Phoenix Δημ. January 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2011 Καλησπέρα σε όλους. Έχω το HTC Wildfire και την παρακάτω απορία! :p Έκανα συχρονισμό με έναν account που έχω στο google. Παρόλα αυτά θέλω αυτήν την στιγμή να τον σβήσω και να φτιάξω έναν καινούργιο. Όταν πάω στις ρυθμίσεις και πατάω διαγραφή μου λέει ότι δεν μπορεί να διαγράψει αυτόν τον account γιατί είναι απαραίτητος για άλλες εφαργογές και πως αν θελω να το κάνω να πάω απο τις Ρυθμίσεις -> Απόρρητο (δεν το βρίσκω στο μενού μου!!) και να κάνω επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Αυτό όμως προυποθέτει ότι θα χάσω τα πάντα. Μπορώ να σβήσω τον account χωρίς να κάνω επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων??? Ευχαριστώ!!!!!!! Δε νομίζω οτι μπορείς να κάνεις κάτι εκτός απο το ρεσέτ. Το είχα ψάξει κ δε βρήκα τίποτα......... Τελικά έκανα ρεσέτ. Παράθεση "LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)" Κ τώρα HTC U24pro "Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sam_GR Δημ. January 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 Εχω το κινητό ένα μήνα , αλλά χωρις να το έχω φορτώσει εφαρμογές το κινητό έχει βαρύνει υπερβολικά.Προσπαθώ να γράψω μήνυμα και αργεί με αποτέλεσμα άλλα γράμματα να γράφονται στην οθόνη και αυτό το πράγμα καταντά εκνευριστικό.Υπάρχει κάποια προτεινόμενη λύση; Παράθεση Εσύ δεν είσαι άνθρωπος, εσύ είσαι χιονάνθρωπος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. January 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 Εχω το κινητό ένα μήνα , αλλά χωρις να το έχω φορτώσει εφαρμογές το κινητό έχει βαρύνει υπερβολικά.Προσπαθώ να γράψω μήνυμα και αργεί με αποτέλεσμα άλλα γράμματα να γράφονται στην οθόνη και αυτό το πράγμα καταντά εκνευριστικό.Υπάρχει κάποια προτεινόμενη λύση; Για κάνε μια εκκαθάριση της προσωρινής μνήμης. Και ένα restart δεν βλάπτει :) Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanostam Δημ. January 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 Αν έχει βάλει κάποιος το beautiful widgets όταν κάνει ανανέωση τον καιρό και του φέρνει στον κινητό την 5ημερη πρόβλεψη πως το βάζετε να ενημερώνει την κεντρική οθόνη κάθε μέρα με τον καιρό που έχει κατεβάσει ;; Παράθεση *Αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα όνειρο κι ας είναι η φωτιά του να πέσει να σε κάψει-Bill !!! :!: *Στην ευθεία όλοι γρήγοροι είναι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ant0872 Δημ. January 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 Γεια σας παιδια και απο μενα.Εχω εδω και κανα 2μηνο το Wildfire και θα ηθελα να ρωτησω πως γινεται να περαστουν ολες οι εφαρμογες στην καρτα μνημης για να μην τρωει χωρο στην κυρια μνημη.καποιοες τις παει ενω καποιες αλλες οχι,οπως για παραδειγμα το NDRIVE,αλλα και πολλες αλλες εφαρμογες!!!Ευχαριστω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jabaman Δημ. January 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 (edited) Αυτό εξαρτάται από τον εκάστοτε developer, αν σου επιτρέπει να εγκαταστήσεις την εφαρμογή στην κάρτα μνήμης ή όχι. Πάντως δεν είναι και ότι καλύτερο να εγκαθιστάς στη κάρτα τις εφαρμογές, ειδικά αν είναι αργή. Αν έχεις κάνει root τη συσκευή υπάρχει τρόπος να βάζεις όλες τις εφαρμογές στην κάρτα. Κάτι άλλο τώρα. Προσπαθώ να εγκαταστήσω το Sleep Bot Tracker Log αλλά ούτε καν το βρίσκω στο Market. Έχω χρησιμοποιήσει το market enabler, έχω εγκαταστήσει το patched market αλλά τίποτα. Όταν κάνω search μου βγάζει μήνυμα ότι η εφαρμογή δεν υπάρχει. Ούτε μέσω του appbrain γίνεται τίποτα. Την έχει βάλει κανείς την εφαρμογή στο κινητό μας; Edited February 1, 2011 by Villis Αναφορά σε πειρατικό λογισμικό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik0las6600 Δημ. January 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 Εν τω μεταξύ, σα να θυμάμαι ότι είχα κλείσει το ίντερνετ από το widget και σα να το βρήκα ανοιχτό μετά... Ή δεν πάτησα καλά ή υπάρχει κάποιο θέμα ;) Βγήκε και καινούρια έκδοση του widgetsoid, η οποία υποστηρίζει widget στα notifications! :happy: αυτό που έψαχνα? στην πάνω μπάρα όπως τα lg? Παράθεση MG-RoverClub Αν είστε σε σχολή μαθηματικών ή πληροφορικής (κατά προτίμηση ΠΑ.ΠΕΙ) και δε χρειάζεστε κάποια βιβλία κάντε κλικ εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 αυτό που έψαχνα? στην πάνω μπάρα όπως τα lg? Nαι οντως βγηκε widgetsoid και φαινετε στις ειδοποιησεις μονο οταν επιλεγεις να κλεισεις η να ανοιξεις πχ to wifi σου βγαζει και ενα δευτερο παραθυρο για να το ανοιξεις απο εκει η να το κλεισεις http://cdn2.staztic.com/screenshots/widgetsoid2x-donate-322-2.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. February 1, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 Καλησπέρα σε όλους! Να πω αρχικά ότι σβήστηκαν όλα τα μηνύματα που αφορούσαν πειρατικό λογισμικό-δωρεάν εφαρμογή μεν, αλλά μέσω της οποίας διατείθεται πειρατικό λογισμικό. Άλλη φορά αν θέλετε τέτοιες συζητήσεις, μέσω πμ, καθώς απαγορεύονται ρητά από τους κανόνες του forum :) Γεια σας παιδια και απο μενα.Εχω εδω και κανα 2μηνο το Wildfire και θα ηθελα να ρωτησω πως γινεται να περαστουν ολες οι εφαρμογες στην καρτα μνημης για να μην τρωει χωρο στην κυρια μνημη.καποιοες τις παει ενω καποιες αλλες οχι,οπως για παραδειγμα το NDRIVE,αλλα και πολλες αλλες εφαρμογες!!!Ευχαριστω!!! Aν δεν είσαι rooted και δεν έχεις περάσει κάποιο patch, δεν μπορείς να περάσεις όλες΄τις εφαρμογές στην κάρτα μνήμης. Βασικά μπορείς να περάσεις όσες το υποστηρίζουν (οπότε ίσως και όλες). Πηγαίνεις ρυθμίσεις->εφαρμογές->διαχείρηση εφαρμογών και επιλέγοντας κάποια εφαρμογή, αν υποστηρίζεται, πατάς το κουμπί μεταφορά στην sd :) Αν έχει βάλει κάποιος το beautiful widgets όταν κάνει ανανέωση τον καιρό και του φέρνει στον κινητό την 5ημερη πρόβλεψη πως το βάζετε να ενημερώνει την κεντρική οθόνη κάθε μέρα με τον καιρό που έχει κατεβάσει ;; Με την ανανέωση ενημερώνεται και η κεντρική οθόνη... Εκτός αν κατάλαβα λάθος αυτό που ζητάς ;) Nαι οντως βγηκε widgetsoid και φαινετε στις ειδοποιησεις μονο οταν επιλεγεις να κλεισεις η να ανοιξεις πχ to wifi σου βγαζει και ενα δευτερο παραθυρο για να το ανοιξεις απο εκει η να το κλεισεις Το popup που βγαίνει το νπαρατήρησα κι εγώ. Το θέμα είναι ότι πατώντας στις ειδοποιήσεις, γίνεται η ενέργεια, αλλά ανοίγει και το popup. Με το wifi τουλάχιστον που δοκίμασα, πατώντας το ανοιγε το popup, αλλά χωρίς να το πατήσω από το popup, ενεργοποιόταν κιόλας! Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jokul Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 Καλησπέρα παιδιά! Είμαι και εγώ από χτες κάτοχος του πρώτου android κινητού μου! Γνωρίζει κανείς πως μπορώ να βάλω proxy και port settings στο wifi, γιατί χρειάζονται στο σημείο που είμαι. Γνωρίζω τα settings, αλλά το Wildfire δεν εμφανίζει αυτές τις επιλογές. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giagal Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 Ήθελα να ρωτήσω αν χρησιμοποιεί κάποιος τον Go LauncherEX και τι διαφορές έχει από τον κλασσικό.γενικά αξίζει ή δεν έχει τίποτα ουσιαστικό παραπάνω να προσφέρει.Γιατί διαβάζω ότι υποστηρίζουν ότι είναι πιο γρήγορος από τον κλασσικό. Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 Υπάρχει τρόπος να μην αλλάζει η τοποθεσία στο default καιρό, κάθε φορά που συνδέομαι στο 3G? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. February 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 (edited) Ήθελα να ρωτήσω αν χρησιμοποιεί κάποιος τον Go LauncherEX και τι διαφορές έχει από τον κλασσικό.γενικά αξίζει ή δεν έχει τίποτα ουσιαστικό παραπάνω να προσφέρει.Γιατί διαβάζω ότι υποστηρίζουν ότι είναι πιο γρήγορος από τον κλασσικό. Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk Δεν είναι πιο γρήγορος... Μια απο τα ίδια είναι.... Και καλά ο EX έχει γίνει rewrite... Και υποστηρίζει themes (φριχτά είναι :lol:) Προσωπικά το σκέφτομαι σοβαρά να γυρίσω πίσω στον LP Υπάρχει τρόπος να μην αλλάζει η τοποθεσία στο default καιρό, κάθε φορά που συνδέομαι στο 3G? Ναι, αν απενεργοποιήσεις το My Location και βάλεις manually την περιοχή σου... Διαφορετικά είμαστε στο έλεος της κεραίας (και όχι μόνο) Πχ εγώ που δουλεύω Κηφισιά, μερικές φορές μου δείχνει Δροσιά, Άνοιξη κτλ... Edited February 2, 2011 by DimitrisAndNiki Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yperkatanalotis Δημ. February 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 οκ χαζή ερώτηση... πως φτιάχνω νέους φακέλους στις φωτογραφίες μου????:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iox79 Δημ. February 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 (edited) σηκωθηκα σημερα το πρωι και εχει μαυρισει η μιση οθονη και και η υπολοιπη δειχνει πολυ χαλια.:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad Edited February 2, 2011 by iox79 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts