Jump to content

ant0872

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About ant0872

  • Ημ. Γέννησης 01/08/1972

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

ant0872's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Γεια σας παιδια και απο μενα.Εχω εδω και κανα 2μηνο το Wildfire και θα ηθελα να ρωτησω πως γινεται να περαστουν ολες οι εφαρμογες στην καρτα μνημης για να μην τρωει χωρο στην κυρια μνημη.καποιοες τις παει ενω καποιες αλλες οχι,οπως για παραδειγμα το NDRIVE,αλλα και πολλες αλλες εφαρμογες!!!Ευχαριστω!!!
  2. Να μην ασχοληθω λες;Κοιτα κανε τα μπανια σου και μετα σε περιμενουμε πιο ανανεωμενο.
  3. Αντε tsoump απο σενα κρεμομαστε!!!!!!!:up::up::up::clap::clap:
  4. Ολα ειναι θεμα ρυθμισεων.Κανε τις σωστες ρυθμισεις βιντεο και δεν θα εχεις προβλημα.Ετσι την πατησα κι εγω.
  5. Σε ευχαριστω φιλε μου
  6. Παιδια το amaze gps θελει συνδεση με δικτυο.Προσπαθω να το βαλω χωρις και κολαει.Μηπως κανω κατι λαθος;
  7. Παιδια κανενας τροπος να περασουμε θεματα βρεθηκε;
  8. Το ιδιο θελω να κανω και εγω.Και κατι ακομα αν περασω την 10κ 'φευγει' το my view της cosmote;
  9. Σε ευχαριστω φιλε Johny-B ,και συγνωμη :)
  10. ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΝ ΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ.ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΚΙΝΗΤΟ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΙ Η ΕΚΑΣΤΩΤΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ Η ΚΑΤΩΤΕΡΑΣ 'ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑΣ' ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΤΟΤΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΙΚΑΙΩΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ.ΟΠΩΣ ΠΧ ΤΟ I PHONE ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΑΝ ΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΨΟΓΟ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΘΕΜΑ 'ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑΣ' ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΦΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ WM ΤΟ KC 910,NA MHN MΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ 'ΑΣΗΜΑΝΤΕΣ' ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ,ΒΑΣΙΚΕΣ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΝΕΟ ΧΡΗΣΤΗ ΠΟΥ ΑΠΟΚΤΑ ΕΝΑ ΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΟΤΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΝΟΚΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΟ.ΠΑΡΕΠΕΙΠΤΟΝΤΩΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΕΟΡΤΑΖΟΝΤΕΣ
  11. ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΕΔΩ¨:http://www.knowyourmobile.com/lg/lgkc910renoir/lgkc910renoirthemes/126205/apple_iphone_theme_for_the_lg_kc910_renoir.html ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙ ΛΕΕΙ:)
  12. ΠΑΙΔΙΑ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ;
  13. Για themes ριξτε μια ματια και εδω:http://www.knowyourmobile.com/lg/lgkc910renoir/
  14. Αρχικό μήνυμα από forke Εμφάνιση Μηνύματος καλησπερα παιδία.. ειμαι καινουργιο μελος στο myphone.gr.... και θελω αμα μπορειτε να με βοηθησετε με κατι αποριες που εχω για το νεο μου κινητο.... 1)οταν προσπαθησατε να μπειτε στο internet σε κλειδωμενο wireless μπορουσατε να μπειτε????εγω δεν μπορω να μπω αν και ξερω τον κωδικο μηπως εκανα τιποτα λαθος??? 2)gps χωρις να μπειτε στο internet γινεται??? 3)θεματα μπορω να βαλω στο κινιτο??? Γεια σας παιδια ειμαι και εγω νεος εδω, και λιγο πολυ εχω τις ιδιες αποριες με τον forke.Και τι λειτουργικο εχει;Ευχαριστω!!!
×
×
  • Create New...