DimBoud Δημ. September 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2010 Διαφορά υπάρχει σίγουρα. Η αίσθηση στο δάχτυλο είναι διαφορετική και στην αρχή μου φαινόταν ότι δε γλιστράει το δάχτυλο τόσο καλά. Βέβαια παίζει ρόλο και το screen protector και ποιότητα του. Πάντως δεν μπορώ να διακινδυνευσω να αφήσω εκτεθειμένη την οθόνη, γιατί ακόμα και μια ανεπαίσθητη γρατζουνιά θα με πείραζε...Αν επιτρέπεται, ποια χρησιμοποιείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. September 19, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2010 Γιατί να μην επιτρέπεται; χρησιμοποιώ μια από το πλαίσιο για το HTC hd mini. Μάρκα δε θυμάμαι, αλλά είναι αυτές που έχει το πλαίσιο (και το public) που είναι μέσα σε μια ζελατίνη με άσπρο-κίτρινο χαρτονι. Θα το δω ίσως αργότερα στον υπολογιστή και θα σου πω και μάρκα. Πάντως δεν ταίριαζε πλήρως και την έκοψα και περιμένω να φέρουμε για το κινητό μας για να πάρω... Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanostam Δημ. September 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2010 Παρατήρησα ένα πρόβλημα στο htc wildfire . Αν πατήσω παρατατεταμένα πάνω στην επιφάνεια εργασίας και μετά επιλέξω Λήψη περισσότερων γραφικών ψάχνει για λίγο στο internet και μετά μου λέει ότι δεν βρήκε τίποτα...Στο Hero ενός φίλου μου βγάζει πάρα πολλά επιπλέον widgets τα οποία ίσως να είναι αρκετά χρήσιμα σε πολλούς απο εμάς ... Το έχει και κανείς άλλος αυτο το πρόβλημα ; Παράθεση *Αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα όνειρο κι ας είναι η φωτιά του να πέσει να σε κάψει-Bill !!! :!: *Στην ευθεία όλοι γρήγοροι είναι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. September 19, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2010 Παρατήρησα ένα πρόβλημα στο htc wildfire . Αν πατήσω παρατατεταμένα πάνω στην επιφάνεια εργασίας και μετά επιλέξω Λήψη περισσότερων γραφικών ψάχνει για λίγο στο internet και μετά μου λέει ότι δεν βρήκε τίποτα...Στο Hero ενός φίλου μου βγάζει πάρα πολλά επιπλέον widgets τα οποία ίσως να είναι αρκετά χρήσιμα σε πολλούς απο εμάς ... Το έχει και κανείς άλλος αυτο το πρόβλημα ; Eμένα πατώντας λήψη περισσότερων γραφικών, μου βγάζει 2 ακόμα widgets (ζάρια και υπολογιστής φιλοδωρήματος) αλλά μου είναι άχρηστα. Μήπως αυτά που βγαζει στο hero, τα έχουμε ήδη περασμένα εμείς; Τί είδους είναι αυτά στο hero; Ποιά έκδοση έχει ο φίλος σου; 1.6 ή τη 2.1; Όσο για τη διαφάνεια που λέγαμε πριν... Αυτή η μάρκα είναι (γα το hd mini χρησιμοποιώ εγώ) αλλά ξαναλέω ότι δεν ταιριάζει πλήρως και έπρεπε να την κόψω :) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrdano Δημ. September 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2010 Είναι αδύνατον να διαγράψω οριστικά mails από τον λογαριασμό μου gmail αφού τα έχω μεταφέρει στον κάδο. Πατάω τικ στο mail, Διαγραφή και αυτά παραμένουν. Το έχει συναντήσει κάποιος άλλος αυτό ή δεν κάνω κάτι καλά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanostam Δημ. September 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2010 Eμένα πατώντας λήψη περισσότερων γραφικών, μου βγάζει 2 ακόμα widgets (ζάρια και υπολογιστής φιλοδωρήματος) αλλά μου είναι άχρηστα. Μήπως αυτά που βγαζει στο hero, τα έχουμε ήδη περασμένα εμείς; Τί είδους είναι αυτά στο hero; Ποιά έκδοση έχει ο φίλος σου; 1.6 ή τη 2.1; Λοιπόν έχει περασμένη την 2.1 και του βγάζει σαν widgets ένα notepad και ένα to-do-list τα οποία θυμάμαι σίγουρα αλλά και διάφορα άλλα...Και επίσης διάφορα άλλα widgets...Ας ενημέρωσει και κάποιος άλλος που να έχει άλλη συσκευή (desire hero legend) αν είναι όντως έτσι... Σε εμένα πάντως δεν εμφανίζει ούτε τα ζάρια ούτε τπτ... Παράθεση *Αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα όνειρο κι ας είναι η φωτιά του να πέσει να σε κάψει-Bill !!! :!: *Στην ευθεία όλοι γρήγοροι είναι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtok34 Δημ. September 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2010 εχω πρόβλημα με την εισαγωγή των επαφών μου από το google. Ενώ το βγάζω το αρχείο σε csv μορφή ή σε vcf μορφή από το pc suite της Νοκια όταν το κάνω εισαγωγή στις επαφές του gmail περνάει μόνο τα ονόματα και τίποτα άλλο. Καμία λύση στο συγκεκριμένο θέμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
visvitalis2004 Δημ. September 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2010 Καλησπερα εχω εξεις προβλιμα,δεν συνδω με κομπ. εχω τα xp, εχω εκαταστειση το HTCSYN vers.3.0.5422,και στο κινητο androi 2.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sacram73gr Δημ. September 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2010 δεν επηρεαζει η ζελατινα πηρα απο το αμαζον 5 σε μια τιμη σοκ 0,01 ευρω με το ελτα στα 3,50 ευρω αντε βγαλτε ακρη τωρα .... κολλαει σε καποιον απο εσας συχνα το κινητο ενω τρεχει εφαρμογες και το σερβις ξερει καποιος πως μπορω να το βρω επισημως παντως ενα παιχνιδι που λεει προσωπικη εκτιμηση παντα ειναι το ninja kaka to badaboo το δινει με πληρωμη μονο ξερει καποιος πως μπορω να το βαλω οχι ροοτ οχι τσιπαρισματα Παράθεση δεν ειμαι fanboy εχω και τις 3 κονσολες ps2-ps3-ps4 bbmD8924F0F gd90/gd92/t610/k750i/k770/htc wildfire/lgp990/xperias/tipo/nokiax/lgl50/blackberryz10/iphone4s,5,5s,5c,6,6s,7,8,X,XS galaxytab2/ipadmini4/ipadAir1,2,Pro/XperiaZ3tablet/S2tab8"9.7"/S3tab9.7΄ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 Χρησιμοποιώ την Brando Crystal Clear και είναι εξαιρετικός screen protector... Είναι βέβαια τσιμπημένος στην τιμή (10 ευρώ) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c2byalex Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 Ολες οι εφαρμογες που κατεβαζω απο το market αποθηκευονται στην μνημη του κινητου. υπαρχει ρυθμιση για να αποθηκευονται στην καρτα μνημης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 Με τν 2.1 εκδοση δεν γινεται. Περιμενουμε την 2.2 οπου θα μπορουν να αποθηκευονται στην καρτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c2byalex Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 Για ποτε περιμενουμε την αναβαθμιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 Ειχαν πει μεχρι τον Οκτωβριο θα εχει βγει το update. Ακριβη ημερομηνια κανεις δεν ξερει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolakos Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 παω να ενεργοποιησω το δικτυο κινητης τηλεφωνιας κ λεει ανεπιτυχης συνδεση λογω εσφαλμενης ρυθμισης APN.τι πρεπει να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koolxs2973 Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 Είναι αδύνατον να διαγράψω οριστικά mails από τον λογαριασμό μου gmail αφού τα έχω μεταφέρει στον κάδο. Πατάω τικ στο mail, Διαγραφή και αυτά παραμένουν. Το έχει συναντήσει κάποιος άλλος αυτό ή δεν κάνω κάτι καλά; Έχω άλλο κινητό, αλλά μάλλον μιλάμε για το ίδιο πράγμα. Το κινητό "φέρνει" τα μηνύματα εντός της συσκευής και εκεί τα βλέπεις. Όταν λοιπόν τα διαγράφεις, δεν τα διαγράφεις από τον κυρίως λογαριασμό αλλά από το κινητό. Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanostam Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 Παρατήρησα ένα πρόβλημα στο htc wildfire . Αν πατήσω παρατατεταμένα πάνω στην επιφάνεια εργασίας και μετά επιλέξω Λήψη περισσότερων γραφικών ψάχνει για λίγο στο internet και μετά μου λέει ότι δεν βρήκε τίποτα...Στο Hero ενός φίλου μου βγάζει πάρα πολλά επιπλέον widgets τα οποία ίσως να είναι αρκετά χρήσιμα σε πολλούς απο εμάς ... Το έχει και κανείς άλλος αυτο το πρόβλημα ; Μίλησα με htc και μου είπαν να δοκιμάσω να να κατεβάσω περισσότερα γραφικά έχοντας μπει στο ιντερνετ μέσω 3g ή gprs και όχι wifi... Έχει κάποιος εδώ πακέτο δεδομένων να δοκιμάσει να δει αν φέρνει τίποτα παραπάνω; Παράθεση *Αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα όνειρο κι ας είναι η φωτιά του να πέσει να σε κάψει-Bill !!! :!: *Στην ευθεία όλοι γρήγοροι είναι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskobo Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 Μίλησα με htc και μου είπαν να δοκιμάσω να να κατεβάσω περισσότερα γραφικά έχοντας μπει στο ιντερνετ μέσω 3g ή gprs και όχι wifi... Έχει κάποιος εδώ πακέτο δεδομένων να δοκιμάσει να δει αν φέρνει τίποτα παραπάνω; Μολις το εκανα με κανονικο internet , αν και λογικα δεν εχει σημασια και παλι δεν εβγαλε κατι. Παράθεση Αγγελίες στο Buy & Sell μόνο ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foithths_xas Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 καλησπερα σας,σημερα για κακη μου τυχη ειδα πανω στο κεντρο της οθονης ενα μαυρο στιγμα,λογικα πιξελ.γνωριζουμε τιποτα για το σερβις της συγκεκριμενης εταιριας?εννοω αν καλυπτει η εγγυηση 1 πιξελ?2μερες εκλεισε στα χερια μου απο τοτε που το αγορασα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 αν το πας στο μαγαζι που το αγορασες με το κουτι του, φορτιστη κλπ ισως στο αντικαταστησουν, αφου είναι μόνο 2 ημερών... (μπορεί να λέω και βλακείες) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 Μολις το εκανα με κανονικο internet , αν και λογικα δεν εχει σημασια και παλι δεν εβγαλε κατι. Και εγώ το δοκίμασα με gprs... Τίποτα! Ειχαν πει μεχρι τον Οκτωβριο θα εχει βγει το update. Ακριβη ημερομηνια κανεις δεν ξερει. Κατά το update σε froyo θα χάσουμε ότι έχουμε αποθηκευμένο στην μνήμη του τηλεφώνου; Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanostam Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 Τι να πω ελπίζω να το φτιάξουν κάποια στιγμή γιατί πραγματικά έχει μερικά πολύ όμορφα widgets.... Παράθεση *Αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα όνειρο κι ας είναι η φωτιά του να πέσει να σε κάψει-Bill !!! :!: *Στην ευθεία όλοι γρήγοροι είναι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hidd3n Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 Και εγώ το δοκίμασα με gprs... Τίποτα! Κατά το update σε froyo θα χάσουμε ότι έχουμε αποθηκευμένο στην μνήμη του τηλεφώνου; Τίποτα δεν χάνεται από το update! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nevrodion Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 εχω πρόβλημα με την εισαγωγή των επαφών μου από το google. Ενώ το βγάζω το αρχείο σε csv μορφή ή σε vcf μορφή από το pc suite της Νοκια όταν το κάνω εισαγωγή στις επαφές του gmail περνάει μόνο τα ονόματα και τίποτα άλλο. Καμία λύση στο συγκεκριμένο θέμα? Το έχω ξαναπει παραπάνω, η λύση που είχα σε αυτό ακριβώς το πρόβλημα λεγόταν Outlook για εισαγωγή του csv και συγχρονισμός. Το να κάτσω να διορθώσω 300 επαφές με το χέρι στο gmail είναι κάτι που δεν το εύχομαι ούτε σε πολιτικό αυτής της χώρας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtok34 Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 Το έχω ξαναπει παραπάνω, η λύση που είχα σε αυτό ακριβώς το πρόβλημα λεγόταν Outlook για εισαγωγή του csv και συγχρονισμός. Το να κάτσω να διορθώσω 300 επαφές με το χέρι στο gmail είναι κάτι που δεν το εύχομαι ούτε σε πολιτικό αυτής της χώρας. αυτό ούτε με σφαίρες. Αλλά νομίζω αν δεν έχει το πεδίο άλλο τηλεφωνο δεν υπάρχει πρόβλημα μπορούν να συχρονιστούν. απλά κάπου είχα διαβάσει για μία μετατροπή του αρχείου csv με cmd σε διαφορετικό csv ή vcf. Aν το γνωρίζει κάποιος ας μας το πει. Εκτός αν μπορούμε να κάνουμε import τις επαφές του τηλεφώνου στο gmail με κάποιο τρόπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts