George6633 Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 Σ ευχαριστώ φιλε,αλλα δυστυχώς λόγω αλλαγής σπιτιού χαθηκαν μερικά πράγματα,μεταξύ αυτών και η εγγύηση!Δεν νομίζω να γίνεται χωρίς εγγύηση! :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 Σ ευχαριστώ φιλε,αλλα δυστυχώς λόγω αλλαγής σπιτιού χαθηκαν μερικά πράγματα,μεταξύ αυτών και η εγγύηση!Δεν νομίζω να γίνεται χωρίς εγγύηση! :/ Κάπου είχα διαβάσει πως η εγγύηση στα Νόκια δίδεται μέσω IMEI. Δηλαδή, χωρίς την απόδειξη πας, και αυτοί χτυπάνε το IMEI του κινητού σου και βλέπουν αν ισχύει ή όχι. Δε χάνεις τίποτα να ρωτήσεις αν ισχύει αυτό που λέω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 Κάπου είχα διαβάσει πως η εγγύηση στα Νόκια δίδεται μέσω IMEI. Δηλαδή, χωρίς την απόδειξη πας, και αυτοί χτυπάνε το IMEI του κινητού σου και βλέπουν αν ισχύει ή όχι. Δε χάνεις τίποτα να ρωτήσεις αν ισχύει αυτό που λέω. Αυτό δεν το ήξερα!!Σ ευχαριστώ πολύ φιλε!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 Παιδια επανέρχομαι καθώς θελω την συμβουλή σας επειδή δεν γνωριζω και πολλά...!Με την ευκαιρία που βρήκα να αγοράσω ένα απλό κινητό για την γιαγιά μου,πήγα και το Χ2 στο γερμανο,σχετικά με τα κολλήματα και τις επανεκκινησεις!!Ο κύριος εκεί,μου είπε οτι αυτά τα κανει επειδή χρειάζεται αναβάθμιση λογισμικού και μου λέει κοστίζει 25€!Εγω μόλις αγόρασα το Asha 206 οπότε λέω δεν αξίζει να δώσω 25€!Έσεις τι λέτε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
othon Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 (edited) Παιδια επανέρχομαι καθώς θελω την συμβουλή σας επειδή δεν γνωριζω και πολλά...!Με την ευκαιρία που βρήκα να αγοράσω ένα απλό κινητό για την γιαγιά μου,πήγα και το Χ2 στο γερμανο,σχετικά με τα κολλήματα και τις επανεκκινησεις!!Ο κύριος εκεί,μου είπε οτι αυτά τα κανει επειδή χρειάζεται αναβάθμιση λογισμικού και μου λέει κοστίζει 25€!Εγω μόλις αγόρασα το Asha 206 οπότε λέω δεν αξίζει να δώσω 25€!Έσεις τι λέτε? Εγώ λέω να πας σε κάποιο κατάστημα Nokia Care να στο αναβαθμίσουν δωρεάν... Εκτός αυτού, μπορείς να δοκιμάσεις να κάνεις επανεγκατάσταση του λογισμικού μέσα από το Nokia Suite, μήπως βελτιωθεί η κατάσταση. Έτσι ανέστησα ένα παλιό Ν95 που έπεσε στα χέρια μου. Edited March 29, 2013 by othon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 Σ ευχαριστώ Οθων,απλά βρήκα την ευκαιρία!!Θα το πάω και κει!Να είσαι καλα! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonio_r Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 (edited) πωλειται ακομα καπου ; Το εχει δει κανεις ; Edited April 3, 2014 by stendor Απαγορεύονται αγγελείες εκτός B&S, είτε πώλησης είτε ζήτησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Παιδιά το τηλεφωνακι ήρθε στα χέρια μου κι είναι φανταστικό για δεύτερο. Αν και μάλλον στους γονείς θα καταλήξει. Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanossalonika Δημ. July 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2015 Μήπως ξέρει κανείς κάποιο πρόγραμμα για να του περάσω ελληνική γλώσσα? Παράθεση Ελληνική συλλογή παλαιών κινητών τηλεφώνων - Η συλλογή μου Nokia 6.1 Plus | LG G3 | Canos EOS 4000D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. July 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 Ρίξε μια ματιά εδώ: Εισαγωγή Ελληνικής γλώσσας & debrand συσκευών Symbian^1 / S60 3rd Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. June 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2020 Παιδιά το τηλεφωνάκι ξαναήρθε στα χέρια μου.. Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. May 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2021 (edited) Να ρωτήσω φορτίζει μέσω της microUSB θύρας; edit: φορτίζει. Edited May 15, 2021 by nikosxeng3 Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts