Dark_ds Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 τι εννοεις δεν τις παιρνει τις εντολες; τι βγαζει δηλαδη; πρεπει πρωτα να πας στον φακελο του flasher απο την κονσολα και μετα να δωσει τις εντολες. θα δωσεις τις εντολες και θα σου βγαλει suitable device not found, τοτε θα το συνδεσεις κλειστο (πατωντας το u νομιζω ταυτοχρονα απο το πληκτρολογιο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optimumw Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 λοιπον την εντολη δεν την επερνε γιατι εχω 64βιτο συστημα και μαλλον πρεπει να πατησω μαζι και (x86) στο program files...αλα εκτος αυτου δεν συνδεετε η συσκευη με τον ιπολογιστη δεν το αναγνωριζει καν...οποτε δεν μπορει να προχωρησει η διαδικασια...μηπως οντος θελει αλλα windows? xp? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 λοιπον την εντολη δεν την επερνε γιατι εχω 64βιτο συστημα και μαλλον πρεπει να πατησω μαζι και (x86) στο program files...αλα εκτος αυτου δεν συνδεετε η συσκευη με τον ιπολογιστη δεν το αναγνωριζει καν...οποτε δεν μπορει να προχωρησει η διαδικασια...μηπως οντος θελει αλλα windows? xp? ναι χρειαζεται το (x86) δες εδω για τους drivers http://wiki.maemo.org/Updating_the_firmware#Issues_with_64-bit_Windows_and_Workarounds option 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optimumw Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 δεεεν τιποτα...τα κανω ακριβως οπως λενε οι οδηγιες και τα βιντεο...σε αυτους μια χαρα ολα...σε εμενα τα προβληματα...αι σηχτιρ τα παραταω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 δεεεν τιποτα...τα κανω ακριβως οπως λενε οι οδηγιες και τα βιντεο...σε αυτους μια χαρα ολα...σε εμενα τα προβληματα...αι σηχτιρ τα παραταω... πηγαινε σε κανενα nokia care να στο κανουν.17€ κοστιζει (αν θυμαμαι καλα) για να ησυχασεις.κι εγω τα ιδια τραβουσα μεχρι περισυ και τελικα τα δωσα και ησυχασα Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 Θέλει 32μπιτο pc Με xp 32 bit θα το κανεις ανετα. Με την πρωτη προσπάθεια! ----- προσθήκη μηνύματος 84 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- http://thehandheldblog.com/2010/02/05/how-to-hard-reset-the-n900-to-the-factory-state/ Δες αυτό τον οδηγό. Είναι άψογος και απλούστατος. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optimumw Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 να σε ρωτησω...εσυ με το n900 στο internet δεν εχεις καποια προβλημα ετσι? να κολαει και να κανεις επανεκινησεις...ας πουμε στο youtube παιζει κανονικα ενα βιντεο...εγω μολις παταω να παιξει καλα οτι κολαει το βιντεο γενικα μετα απο λιγο παγωνει και του κανω επανεκινηση οπως και σε facebook...δεν ξερω μη φταιει τιποτε αλλο γιαυτο και να μην μπω σε τετοια διαδικασια επαναφορα συστηματος...αλλα πιστευω πως θα ειναι καλυτερα αμα ειναι οπως βγεικε απο το εργοστασιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 Ναι ρε, εχει γεράσει το κινητό. Ή μάλλον τα sites έχουν βαρύνει. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optimumw Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 ναι ειδα αρκετα τετοια σημερα απο τα πιο απλα μεχρι και τα πιο δυσκολα..οοολοι μα οοοολοι το εκαναν με την μια στα video που ειδα..εμενα μου βγαλε το λαδι και δουλεια δεν καναμε κιολας...παντως πιστευω πως θα ειναι γενικα καλυτερο να το γυρισω στις εργοστασιακες ρυθμισεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 Κοίτα όταν βγήκε (και για κάνα χρόνο ακόμα) ήταν το καλύτερο κινητό για σερφάρισμα (και όχι μόνο). όμως τα χρόνια πέρασαν... Ναι, γύρνα το σε εργοστασιακές ρθυμίσεις (φλασάρισμα από τον όδηγο που έδωσα πιο πάνω) και μετά πέρνα του το CSSU. Το update της κοινότητας δηλαδή. Θα γίνει αρκετά γρηγορότερο. Βάλε την stable flavor όμως. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optimumw Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 το πηγα στην nokia τελικα και το επανεφερα δεν ασχοληθηκα παλι να το κανω μονος μου...εδωσα 15 ευρο και ησυχασα...τωρα που γυρισε στις εργοστασιακες ρυθμισεις τι ειναι καλο να βαλω σαν εφαρμογη? παρατηρησα επισης πως τα βιντεο στο youtube και παλι κολλανε αρκετα...ενα video δεν μου εχει τυχει να παιξει χωρις κολλημα...βεβεα δεν ειναι το χαλι το πρωτο που δεν ανοιγαν καν...γενικα σαν εφαρμογη τι ειναι καλο να εχει το τηλεφωνο απο εδω και περα να κανω εγκατασταση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_mathiou Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Για το youtube βάλε το cutetube είναι ένας πολύ καλός client σου δίνει και την επιλογή να κατεβάσεις το βίντεο ακόμη και σε μορφή ήχου μόνο. Από εκεί και πέρα με το τι εφαρμογές θα περάσεις εξαρτάται από το τι θες. Μια ωραιά και χρήσιμη εφαρμογή είναι το pierogi μια εφαρμογή που μετατρέπει το κινητό σε τηλεκοντρόλ. Παράθεση Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optimumw Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 κατι αλλο...περασα μια ταινια μεσα να παιξει και δεν την παιζει...νομιζω ειναι mpeg....υπαρχει κατι σαν codec οπως στους υπολογιστες για να παιζει γενικα οποια ταινια του περναω μεσα και να μην ταλεπορουμε να ζιπαρω μια ταινια με αναλογα το τι υποστηριζει το n900 για να παιξει? η καποιος player που να υποστιριζει διαφορα format??.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 μεσα στον app manager θα βρεις το Extra decoder support και Ogg support.Εγκατεστησε τα και εισαι ετοιμος. Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optimumw Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Επισης δεν μπορει να συνδεθει μεσω facebook το widget...ενω βαζω κωδικους και ολα μου βγαζει συνεχεια το μηνυμα unable to connect.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_mathiou Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Προχθές χρησιμοποίησα το Ν900 μου για μια κλήση, μετά από 20 λεπτά περίπου το touch panel άρχισε να μην αποκρίνεται καθόλου σωστά, σαν να το πατούσα συνέχεια σε ένα σημείο και τα μόνα σηεμία που καταλάβαινε ήταν το 3 και λίγο το 1 στο μενού που ζητάει το PIN. Έλυσα λοιπόν την συσκευή -αλλά για κάποιο λόγο οι βίδες έχουν κολήσει στο slideer και δεν μπορώ να διαχωρίσω το slider από το touch panel- έτσι το ξανάέκλεισα και μετά λειτουργούσε κανονικά. Πάλι μετά από 15 λεπτά κλήσεις το touch panel σταμάτησε να αποκρίνεται, απογοητεύτηκα και άφησα το κινητό στην άκρη ως "χαλασμένο" το επόμενο πρωί το panel λειτουργούσε πάλι κανονικά. Τι μπορεί να φταίει και γίνεται αυτό; Έχει συμβεί σε κάποιον άλλο; Παράθεση Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marmagas Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 Θέλει 32μπιτο pc Με xp 32 bit θα το κανεις ανετα. Με την πρωτη προσπάθεια! ----- προσθήκη μηνύματος 84 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- http://thehandheldblog.com/2010/02/05/how-to-hard-reset-the-n900-to-the-factory-state/ Δες αυτό τον οδηγό. Είναι άψογος και απλούστατος. Θέλει 32μπιτο pc Με xp 32 bit θα το κανεις ανετα. Με την πρωτη προσπάθεια! ----- προσθήκη μηνύματος 84 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- http://thehandheldblog.com/2010/02/05/how-to-hard-reset-the-n900-to-the-factory-state/ Δες αυτό τον οδηγό. Είναι άψογος και απλούστατος. Καλημερα φιλε,φοβερός και αναλυτικός ο οδηγός αλλά τα links είναι νεκρά!Εψαξα αλλά όλα οδηγούν σε dead links! Μήπως έχεις υπόψιν να κοιτάξουμε κάπου αλλου η αν μπορείς να μας δώσεις τα αρχεία μέσω Dropbox η όπως εσύ μπορείς? Ευχαριστω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 Με chrome τα ανοιγεις; Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marmagas Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 Οχι με Mozilla.Γιατι?Αφου ως γνωστο το tablet-κτλ.... Εκλεισε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marmagas Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 (edited) Είσαι θεός!Κατεβάζουμε το 0585168 rx -51 Montenegro Greece αρχείο 163.08mb,και τα αλλά αρχεία που υπαρχουν .dcp ,signature.bin και .vpl? Επίσης στον οδηγό που ανέβασε ο Prodigy αναφέρει και vanilla eMMC image(.bin)from the same page.Αυτό που το βρίσκουμε? Ευχαριστω! Edited February 2, 2014 by marmagas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapospastos Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 Κατεβάζεις όλα τα αρχεία της έκδοσης 21.2011.38.1, η οποία είναι η τελευταία, τα βάζεις μέσα σε ένα φάκελο και φλασάρεις σύμφωνα με τις οδηγίες. Τον flasher όλο και κάπου θα τον βρεις αν δεν τον έχεις ήδη, κυκλοφορεί. Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 Υπενθυμίζω ότι απαγορεύεται η δημοσίευση συνδέσμων προς αρχεία firmware. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marmagas Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 Τι Varian name?Rx-51 Croatia Macedonia? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapospastos Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 Rx-51 Montenegro Greece θα κατεβάσεις. Την vanilla την είχα ξεχάσει σε ένα θαμμένο φάκελο και μετά από format την έχασα. Κάπου θα τη βρούμε όμως. @impreza_sti μου διέφυγε τελείως:O Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marmagas Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 Rx-51 Montenegro Greece θα κατεβάσεις. Την vanilla την είχα ξεχάσει σε ένα θαμμένο φάκελο και μετά από format την έχασα. Κάπου θα τη βρούμε όμως. @impreza_sti μου διέφυγε τελείως:O Ευχαριστω για ολα!Αν βρουμε και το vanilla image ειμαστε super!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts