marmagas Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Όλα έτοιμα για φλασαρισμα!Geram Ευχαριστω! Μπορείτε να προτεινετε εφαρμογές και widgets στις home screens? Ευχαριστω πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notarius Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 (edited) Καλημερα φιλε,φοβερός και αναλυτικός ο οδηγός αλλά τα links είναι νεκρά!Εψαξα αλλά όλα οδηγούν σε dead links! Μήπως έχεις υπόψιν να κοιτάξουμε κάπου αλλου η αν μπορείς να μας δώσεις τα αρχεία μέσω Dropbox η όπως εσύ μπορείς? Ευχαριστω!! ρε παιδια που μπορω κι εγω να βρω τα λινκς?εστω στειλτε τα καποιος με pm ευχαριστω Κατεβάζεις όλα τα αρχεία της έκδοσης 21.2011.38.1, η οποία είναι η τελευταία, τα βάζεις μέσα σε ένα φάκελο και φλασάρεις σύμφωνα με τις οδηγίες. Τον flasher όλο και κάπου θα τον βρεις αν δεν τον έχεις ήδη, κυκλοφορεί. Τον flasher δε βρισκω πουθενα,ολα τα λινκς dead ξερεις απο που να τον κατεβασω που να δουλευει? Edited February 10, 2014 by stendor Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 (edited) δοκιμασε να ανοιξεις το λινκ με internet explorer Edited February 10, 2014 by thePRODIGY Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Εμενα μου κανει εντυπωση που απαγορευεται η δημοσιευση firmware αλλα σε αλλα κινητα, πχ note 2 υπαρχει ξεχωριστο θεμα για αυτα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notarius Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Απο εδω:(0585168: RX-51 Montenegro Greece) εχω κατεβασει ολα οσα εχει πανω που ειναι η τελευταια προφανως,τα βαζω ολα στο c,maemo,flasher,ανοιγω cmd δινω εντολη οπως το βιντεο που εχει δωσει ο φιλος πιο πανω και μου λεει δεν βρισκεται η συκγεκριμενη διαδρομη και οτι δεν ειναι αναγνωρισιμη μορφη αρχειου,μπορει καποιος να βοηθησει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Εμενα μου κανει εντυπωση που απαγορευεται η δημοσιευση firmware αλλα σε αλλα κινητα, πχ note 2 υπαρχει ξεχωριστο θεμα για αυτα. Πολύ απλά υπάρχει απαγόρευση από την Nokia, για αυτόν και μόνο τον λόγο. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notarius Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 ok παιδια ολα καλα,φλασαρισα κανονικα εβαλα και rootsh για το facebook θελω να ρωτησω κανω εγκατασταση την εφαρμογη που εχει μεσα,αλλα δε συνδεομαι με τιποτα,πρεπει να κανω κατι διαφορετικο?και σας ευχαριστω ολους για την πολυτιμη βοηθεια και το φιλο anapospastos και για τα απανωτα pm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapospastos Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Παρακαλώ:) Η stock δε πρέπει να λειτουργεί λόγω αλλαγή api ή ποιος ξέρει τι άλλο. Δες αυτή εδώ που από ό,τι έλεγαν είναι αρκετά καλή. Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notarius Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 (edited) Παρακαλώ:) Η stock δε πρέπει να λειτουργεί λόγω αλλαγή api ή ποιος ξέρει τι άλλο. Δες αυτή εδώ που από ό,τι έλεγαν είναι αρκετά καλή. OK ευχαριστώ θα δοκιμασω, επίσης όταν μπορέσεις μου λες και για τα email έχω gmail και yahoo το πρώτο το καταφερα με ένα τρόπο manual που βρήκα αλλά δεν μπορώ να τα διαβάσω τα mails μου λέει κάτι για .αδυναμία server η κάτι τέτοιο. Το yahoo τιποτα Edited February 12, 2014 by notarius Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Πού μπορώ να βρω ένα N900 στην Ελλάδα και τι τιμές έχουν; Υπάρχει κάποιο ηλεκτρονικό κατάστημα που να πουλάει μεταχειρισμένα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Κοντα στα 100 ευρω. Σε καταστημα μαλλον απιθανο,ξεκινα με μια αγγελια εδω και σε αλλα φορουμ και κατι θα βρεις. ( τι μας το θυμισες και αυτο το τοπικ.. :cry: ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 Τα Nokia Care πουλάνε τέτοιες συσκευές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_mathiou Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 (edited) Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος θα έλεγα ότι είναι απίθανο να έχει κάποιο κατάστημα Nokia N900 πλέον. Για slider που είχα ρωτήσει τιμή πριν 2 χρόνια σε Nokia care μου είχαν πει ΑΝ βρούνε, οπότε πιστεύω ούτε και συσκευές θα υπάρχουν. Πάνε 5 χρόνια από τότε που βγήκε οπότε απίθανο θα το έλεγα μόνο σε μαγαζιά με μεταχειρισμένα και στο ebay αν πετύχεις κανένα από stock. Edit: Σήμερα επανέφερα και εγώ το Ν900 μου που είχε πρόβλημα με το digitizer, ένας φίλος μου έδωσε το δικό του που είχε σπασμένη θύρα USB αλλά λειτυργικό digitizer το οποίο ήταν βέβαια σε χάλια κατάσταση με πολές γρατζουνιές, θολό σαν να είχε τριφτεί όλη η πάνω επιφάνεια(που όμως δεν ήταν βρωμιά). Αφού άρχισα να το χρησιμοποιώ δεν άντεχα πλέον αυτή την θολούρα και τις γρατζουνιές στην οθόνη χανόταν το μεγαλύτερο μέρος της εμπιρείας του maemo αποφάσισα να δοκιμάσω μήπως μπορώ να βγάλω τις γρατζουνιές και κυρίως την θολούρα. Με λίγη αλοιφή για αφαίρεση χρώματος αυτοκινήτου πολύ καλό κυκλικό τρίψιμο, σκούπισμα της οθόνης και λίιγο λάδι η οθόνη όχι μόνο καθάρισε αλλά έφυγαν και τελείως οι γρατζουνιές. Edited September 7, 2014 by Giannis_mathiou Παράθεση Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 H Νοκια επαψε να εχει stock σε Ν900 απο το 2011. Αν χαλουσε εντος εγγυησης εφευγε για κομματια στο Εργοστασιο στην Ουγγαρια και σου εδιναν το Ν8 ή αν ησουν τυχερος το Ε9. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomco1984 Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Γεια σας. Αντιμετωπιζω ενα προβλημα με το menu του N900. Έχει χαθεί εντελώς και εμφανίζει απλά το φόντο μόνο από πίσω και δεν μπορώ να μπω σε καμία λειτουργία. Έκανα flashαρισμα αλλά δεν επανήλθε δυστυχώς. Τί μπορεί να γίνει τώρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Το έχεις ακόμα το θηρίο; Μπράβο σου. Μακάρι να βρεις λύση γιατί ήταν εξαιρετικό τηλέφωνο, πολύ μπροστά για την εποχή του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matthiasscorp Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Υπάρχει περίπτωση να βρούμε εφαρμογή ή ενημερωμένη λιστα ιντερνετικων ραδιοφωνικών σταθμών; Κυρίως για Ελλάδα ενδιαφέρομαι βέβαια. Το έχω το τηλέφωνο σε άριστη κατάσταση, και θα ήθελα πολύ να μπορέσω να το αξιοποιήσω όσο πιο πολύ γίνεται! Παράθεση Galaxy Note Edge, Galaxy Note II, HTC Trophy, Nokia N900, Galaxy Note 10.1 2014 LTE (SM-P605), Nokia Lumia 630 DS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts