Andreasole Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 (edited) Ρε παιδια γνωριζει κανενας γιατι καθε τοσο τα contacts μου γινονται 423 ενω στην ουσια ειναι 230 . Καθε λιγο τα κανω merge και μετα απο δυο-τρεις μερες γινονται seperate (χωριζονται) Edited January 5, 2012 by Andreasole Παράθεση From N9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 Δεν ξέρω τιμή. Αυτό που ξέρω σίγουρα (και έχει αναφερθεί στο myphone) είναι πως υπήρξε «σιωπηρή αναβάθμιση των μπαταριών της Nokia. Η δική μας, από 1320mA πωλείται τώρα (με τον ίδιο κωδικό BL-5J) στα 1430mA Οπότε θα είναι φρόνιμο να επιλέξεις τις φρέσκες με τα περισσότερα mA ;) Βέβαια, ακόμα έχω την απορία αν το κινητό θα την φορτίσει πλήρως μέσω του φορτιστή του. Έχω την ελπίδα πως θα το κάνει ή θα φορτίζεται πλήρως με συνδυασμό φορτιστή και όταν σταματήσει ο φορτιστής να δώσουμε μερικά mA ακόμα μέσω USB στο pc!! Πάτα αριστερό κλικ και σύρε πάνω στις μαύρες μπάρες :rolleyes: Nick, σε τσίμπησα :p Είμαι ο Giovanni από το avsite ;) Γεια κι εδω.. Ποια ειναι τα βασικα συν και πλην του κινητου, λεω να χτυπησω ενα.. Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 |QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 (edited) Γεια κι εδω.. Ποια ειναι τα βασικα συν και πλην του κινητου, λεω να χτυπησω ενα.. -βαρυ και παχυ -λιγες "mainstream" εφαρμογες -δεν εχει πληρη υλοποιηση portrait χρησης -με σκίσιμο κραταει βαρια μια μερα η μπαταρια -resisitive οθονη -lcd (θα ηθελα εννοειται (S)AMOLED) +η καλυτερη ισως resisitive οθονη +απολυτη παραμετροποιηση (και σε εμφανιση και σε λειτουργιες και σε overclocking) +παιρνει και αλλα λειτουργικα (Kubuntu, Android, Meego CE) +απολυτο Multitasking (οπως σε εναν υπολογιστη) +φιλοσοφια υπολογιστη γενικα +xterminal (οι κατεχοντες μπορουν μεσω αυτου να κανουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ) +ειναι σαν ζωντανος οργανισμος, εξελισεται συνεχως χαρη σε φοβερους ερασιτεχνες προγραμματιστες και κυριως χαρη στην... +στην CSSU (αναβαθμισεις λειτoυργικου της Maemo κοινοτητας) +πολυ καλος browser +πολυ καλη ποιοτητα μουσικης (ακουστικα) +απολυτη συνδεσιμοτητα (bt, irda, wifi, gps, mass storage, fm transmiter) +τελειο integration υπηρεσιων δικτυωσης +skype built in +απειρα χρησιμα key shortcuts στο πληκτρολογιο +μεχρι και 9 αρχικες οθονες +το Maemo 5 ειναι ενα ομορφο λειτουργικο που σε εξιταρει να το χρησιμοποιεις Edited January 5, 2012 by thePRODIGY typos Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapospastos Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 Πότε θα σου πούμε «καλός πολίτης»? Πρέπει να κοντεύεις,ε? Καλή συνέχεια και καλή χρονιά να έχεις :) Την τελευταία μέρα της άνοιξης μπορείτε να μου το πείτε:p Χρόνια πολλά πολλά:) Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 Δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν πετυχε αυτο το κινητο; Λογω βάρους, όγκου, γκουμούτσας; Λόγω της σχετικης αναγκης χρήσης της γραφίδας; Λόγω της μη ''υποστήριξης'' απο την noki@; Λογω ενός σχετικού lag; Λόγω τιμής; Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 |QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chek2fire Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 Είναι λίγο geek το κινητό γενικά και σαν νοοτροπία και σαν στήσιμο. Πάντως εγώ μετά από δύο χρόνια είμαι αρκετά ευχαριτημένος μαζί του και θα το αλλάξω με μισή καρδιά στο n9 σε λίγους μήνες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 Δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν πετυχε αυτο το κινητο; Λογω βάρους, όγκου, γκουμούτσας; Λόγω της σχετικης αναγκης χρήσης της γραφίδας; Λόγω της μη ''υποστήριξης'' απο την noki@; Λογω ενός σχετικού lag; Λόγω τιμής; νομιζω οτι αυτος ηταν και ο βασικοτερος λογος!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 δεν προωθηθηκε αρκετα ηταν πολυ παχυ και λειτουργουσε σε portrait mode αποκλειστικα ειναι και αλλοι λογοι βεβαια Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 Επισης δεν απευθυνεται και στον απλο κοσμο, που ειναι και η μεγαλη πλειοψηφια της αγορας. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 (edited) αυτο σηκωνει κουβεντα. αν εννοεις αυτους που κανονικα θα αγοραζαν το Χ3-02 πχ, δηλαδη ενα S40 ...ok ναι δεν απευθυνενται σε αυτους οπως επισης δεν απευθυνεται σε εκεινους που αγοραζουν smartphone μονο για να το λενε. (δηλαδη μονο κλησεις και sms) σε ενα χρηστη "μεσης" κατηγοριας , το κινητο θα μπορουσε να τα παει περιφημα αν ειχε και το καταλληλο backup απο τη Νοκια. Ολοι αυτοι δηλαδη που αγορασαν Omnia HD, N97, Touch HD, Milestone, Xperia X2 κλπ θα μπορουσαν ανετα να παρουν το Ν900. αντ'αυτου το Ν900 οντως πουλησε στους geeks (με την καλη εννοια) υπαρχουν βεβαια και οι εξαιρεσεις (οπως πχ εγω που κανω μια μεση χρηση των δυνατοτητων της συσκευης) ----- *οσο για το lag που αναφερθηκε πριν... lag συγκριτικα με τι? με το SGS2 και το O2X? οκ ναι. αλλα για το φθινοπωρο του 2009 που βγηκε η συσκευη μονο lag δεν ειχε. αντιθετως εμοιαζε πυραυλοκινητη σε σχεση με κατι Ομνια και Ν97, Satio, Vivaz, κλπ κλπ υπαρχουν ομως ακομα και σημερα τροποι να διορθωθει κατα πολυ το οποιο μικρο lag υπαρχει. εκτος απο overclocking υπαρχουν πολλα patchακια πλεον που βελτιωνουν και αλλο την αποδοση (speed patch, cssu , κλπ) Είναι λίγο geek το κινητό γενικά και σαν νοοτροπία και σαν στήσιμο. Πάντως εγώ μετά από δύο χρόνια είμαι αρκετά ευχαριτημένος μαζί του και θα το αλλάξω με μισή καρδιά στο n9 σε λίγους μήνες. Ακριβως ετσι νιωθω και εγω. εννοειται πως θα ηθελα ενα Ν950. Edited January 6, 2012 by thePRODIGY Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 θα συμφωνήσω με τον φιλο prodigy οτι η συσκευη οταν βγηκε ηταν πολυ "μπροστα"... προσωπικά ειχα παθει πλακα με τις δυνατοτητες της!(μιλαω παντα για ΤΑ ΤΟΤΕ δεδομενα..) επισης και σαν μεγεθος δεν ειχα κανενα προβλημα! ολο αυτο το pc style που ειχε το κινητο προσωπικά με εκανε να το ερωτευτώ..:p θα μπορουσε να γινει μεγαλο σουξε αν η νοκια το ηθελε επισης! καταλαβαινω οτι ηταν κινητο για αυτους που ηθελαν να του αλλαξουν τα φωτα αλλα σε μερικα οι ελλείψεις ηταν απαραδεκτες! οπως το να μην μπορεις να στειλεις sms στα ελληνικα(αυτο για μενα ηταν απο τα χειροτερα!!!) mms και μερικα ακομη τετοια μικρα αλλα σημαντικα! πχ τι να τον κανεις το απιστευτο gps οταν δεν εχεις προγράμματα για αυτο! ακομη και το nokia maps το αφησαν σε beta μορφη.. λιγο αν η νοκια εδινε σημασια το κινητο θα ηταν πραγματικα "αλλου" σημερα! κριμα πραγματικα και δυστυχώς το ιδιο βλεπω να γινεται και με το n9... να μην ξεχασω τελος να κανω αναφορα και στην μουσικη απο τα ακουστικα του κινητου! απιστευτος ηχος πραγματικα! το SG2 που εχω τωρα σε αυτον τον τομεα ειναι πολυ πισω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreasole Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 Παιδες το κινητο εξακολουθει να ειναι απιστευτο τουλαχιστον για μενα.Το εχω δυο χρονια και ακομα να με κανει να αναζητησω κατι αλλο,πιστευω ακομη οτι και σημερα να το εβγαζε η ΝΟΚΙΑ και να σου ελεγε οτι ειναι 32gb,qwerty,card slot up to 16gb και πολλα αλλα και συ προσωπικα να ηξερες οτι θα του αλλαζες τα φωτα παλι θα το αγοραζαμε. Μπορει να μην ηξερα τοτε τι αγοραζα αλλα χαρη σε σας σημερα γνωριζω αρκετα πραγματα και ισως ειναι ο λογος που δεν βλεπω κατι καλυτερο. Παράθεση From N9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 μα δεν υπαρχει κατι καλυτερο. μετα απο το Ν900 σε οποιο "κινητο" και να πας, κατι θα σου λειψει, καποιο συμβιβασμο θα κανεις καλα, δεν αναφερω καν το maemo 5 γιατι ειναι αυτονοητο ποσο πιο εξυπνο ειναι απο οτιδηποτε αλλο μιλαω και για αλλα πραγματακια κανενα αλλο δεν θα εχει Irda ολο και καποιο δεν θα εχει ραδιο fm transmiter 32gb εσωτερικη μνημη + 32gb καρτα διπλά ηχεια δυνατη αναπαραγωγη μουσικης απο ακουστικα Notification led camera lens cover kickstand qwerty (με τα τοσα πολλα qwerty shortcuts) το τελειο multitasking view πολλα απο αυτα λειπουν απο αλλες ανταγωνιστικες συσκευες Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 Ναι αλλα και τα specs δεν κανουν την συσκευη. Καλο και χρυσο το maemo, δεν αντιλεω, αλλα ο περισσοτερος κοσμος θελει κινητο, και οχι υπολογιστη με gsm module. Δυστηχως εσεις οι χρηστες και λατρεις του Ν900 ειστε οι γκαντεμηδες της υποθεσης, γιατι εχετε συνηθισει σε ολα αυτα τα software και hardware καλουδια και δεν εχετε καποιο αξιο αντικαταστατη. Πολυ κακη αισθηση, το ξερω. Blame nokia :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakao Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 -βαρυ και παχυ -λιγες "mainstream" εφαρμογες -δεν εχει πληρη υλοποιηση portrait χρησης -με σκίσιμο κραταει βαρια μια μερα η μπαταρια -resisitive οθονη -lcd (θα ηθελα εννοειται (S)AMOLED) +η καλυτερη ισως resisitive οθονη +απολυτη παραμετροποιηση (και σε εμφανιση και σε λειτουργιες και σε overclocking) +παιρνει και αλλα λειτουργικα (Kubuntu, Android, Meego CE) +απολυτο Multitasking (οπως σε εναν υπολογιστη) +φιλοσοφια υπολογιστη γενικα +xterminal (οι κατεχοντες μπορουν μεσω αυτου να κανουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ) +ειναι σαν ζωντανος οργανισμος, εξελισεται συνεχως χαρη σε φοβερους ερασιτεχνες προγραμματιστες και κυριως χαρη στην... +στην CSSU (αναβαθμισεις λειτoυργικου της Maemo κοινοτητας) +πολυ καλος browser +πολυ καλη ποιοτητα μουσικης (ακουστικα) +απολυτη συνδεσιμοτητα (bt, irda, wifi, gps, mass storage, fm transmiter) +τελειο integration υπηρεσιων δικτυωσης +skype built in +απειρα χρησιμα key shortcuts στο πληκτρολογιο +μεχρι και 9 αρχικες οθονες +το Maemo 5 ειναι ενα ομορφο λειτουργικο που σε εξιταρει να το χρησιμοποιεις Ετσι! Πορωσε μας κι αλλο! Φιλε, μιλαω τελειως ειλικρινα, ειναι κινητο που θα κρατησω για πολυ καιρο ακομη. Ουτε ενας αξιος αντικαταστατης μεχρι στιγμης. Ποιο ι-φον και ανδροιδ... κινητα για αρχαριους και παιδακια με ευκολο λογισμικο. Παράθεση ...Ν73➡Nokia5800➡N900(one mobile-one love!)➡S3➡G2➡Note Edge➡G4➡Xiaomi Mi6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreasole Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 To μονο καλυτερο που μπορω να δω ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ,ΕΜΦΑΝΙΣΙΑΚΑ και ισως σε βαρος ειναι το Ν950 κανενα αλλο. Αν το Ν950 ειχε card slot και πιο πολλη internal memory τοτε θα αλλαζα το Ν900 που φυσικα ακομα δεν μπορουμε αλλα ισως στο μελλον Παράθεση From N9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nognir Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 Ή ένα συρόμενο bluetooth πληκτρολόγιο για το N9... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joker7 Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 Κι'εγω κοντα στα 2 χρονια το εχω και ειναι πραγματικα οτι καλυτερο εχω παρει ποτε.Σε λιγο λογο δουλειας με βλεπω με καποιο droid αλλα το maemo ειναι super.Το μονο που με εχει χαλασει ειναι οτι δεν ειχε ποτε υποστηριξη απο τη nokia και δεν εχει τις χιλιαδες εφαρφογες που εχει το android και το ios. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 Απο τα απλα, ειδα οτι λειπει το shazam για αναζητηση τραγουδιου.. Υπαρχει καποιο αντιστοιχο; Τι παραπανω εχει το android και θα πας σε αυτο; exchange; Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 |QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
syd77 Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 Απο τα απλα, ειδα οτι λειπει το shazam για αναζητηση τραγουδιου.. Υπαρχει καποιο αντιστοιχο;; http://store.ovi.com/publisher/Instinctiv/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boombastic Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 μα δεν υπαρχει κατι καλυτερο. μετα απο το Ν900 σε οποιο "κινητο" και να πας, κατι θα σου λειψει, καποιο συμβιβασμο θα κανεις κανενα αλλο δεν θα εχει Irda πολλα απο αυτα λειπουν απο αλλες ανταγωνιστικες συσκευες Εχει το Ν900 IRDA η λαθος καταλαβα?? Παράθεση ΙΦ ΓΙΟΥ ΑΡ ΓΚΡΙΚ, ΠΛΙΖ ΡΑΪΤ ΙΝ ΓΚΡΙΚ ΕΝΤ ΜΠΙ ΠΡΑΟΥΝΤ ΟΦ ΓΙΟΡ ΛΑΝΓΚΟΥΪΤΖ. ΓΟΥΕΝ ΓΙΟΥ ΡΑΙΤ ΙΝ ΓΚΡΙΚΛΙΣ, ΙΤ ΛΟΥΚΣ ΔΑΤ ΣΤΙΟΥΠΙΤ. ΘΕΝΚΙΟΥ :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lionhead Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 Έχει καθως και άλλα πολλά. Ρε παιδιά τι συζήτηση ανοίξατε; Αφήστε τα αυτά για τους γκατζετάκηδες. Το Ν900 ζει και δεν χρειάζεται tribute. Το πολύ πολύ θα το αλλάξουμε όταν βγει ταμπλέτα με gsm ικανότητες και ελεύθερο λογισμικό. Στην τελική αμα χαλάσει δεν ξαναχρησιμοποιούμε κινητό όπως ο Stallman.:p. Πάντως ένα σκατοκόλλημα τρώει με την δεύτερη μπαταρία που χρησιμοποιώ και φοβάμαι λες και θα χαλάσει το pc μου.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joker7 Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 Απο τα απλα, ειδα οτι λειπει το shazam για αναζητηση τραγουδιου.. Υπαρχει καποιο αντιστοιχο; Τι παραπανω εχει το android και θα πας σε αυτο; exchange; Οχι,απλα θα ρυθμιζω και θα πουλαω android συσκευες :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 (edited) Εχει το Ν900 IRDA η λαθος καταλαβα?? ναι, και ελεγχεις τηλεοραση, xbox 360 κλπ απο αυτο γιατι εχετε συνηθισει σε ολα αυτα τα software και hardware καλουδια και δεν εχετε καποιο αξιο αντικαταστατη. Πολυ κακη αισθηση, το ξερω. Blame nokia :p ακριβως ετσι ειναι Edited January 8, 2012 by thePRODIGY Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 (edited) Στην εποχη του λογικα κορυφη.. Edited January 9, 2012 by nikosxeng3 Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 |QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts