Jump to content

lionhead

Members
  • Δημοσιεύσεις

    34
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About lionhead

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

lionhead's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. έχω βάλει μια αγγελία αλλά λόγω έλλειψης χρόνου δεν το πολυκυνηγάω.Εξάλλου αυτός που ενδιαφέρεται δεν θα έπρεπε;εφόσον δεν γίνεται κάτι πάει να πει αυτό.
  2. Μόνο για νεκρό δεν το είχαμε και το λευκό 64άρι μόνο φθηνά δεν το πήρα. Επίσης μια χαρά hype είχε όταν πρωτοβγήκε αλλά οι ελλείψεις του είναι σε πολύ βασικά πράγματα και όχι σε τρελλές απαιτήσεις.Πιο πολύ πιστεύω του κόστισε η πώληση της μαμάς σε microsoft και η φυγή των αλανιών από εκει μέσα γιατί το ν900 μια χαρά κινητάρα βγήκε(απλά παραήταν παντόφλα απο κάποιο σημείο και μετά). Πάντως αν μπορούσα να τα ξεφορτωθώ αύριο κιόλας δεν θα με χαλούσε καθόλου.
  3. αν είχες το zenfone6 θα εξακολουθούσες να προτιμάς το ν9?εγώ πάντως είναι ώρες που τα βλέπω και λυπάμαι ένα σημαντικό μέρος των χρημάτων που δαπάνησα.
  4. Συμφορουμίτες καλησπέρα, θέλω τα φώτα σας για ένα ζήτημα το οποίο έχει καταντήσει αρκετά εκνευριστικό και δυστυχώς οι όποιες απαντήσεις στο νετ αφορούν το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα απο το επιθυμητό. Για να μην μακρυγορώ γνωρίζετε μήπως πως μπορώ να απενεργοποιήσω την αυτόματη ενημέρωση των μέιλς?
  5. δεν αργει... παντως θα εχουμε ποικιλία http://www.youtube.com/watch?v=cVVrj8nymwM
  6. Με το ν900 ήμουν αρκετα ευχαριστημένος. Το παράτησα γιατί έχασα δεδομένα και μπακάπ από ένα απλό update. Στο ν9 δεν με πείραζαν ούτε οι λίγες εφαρμογές ούτε η εγκατάλειψη από την νόκια, αλλά ορθάνοιχτο είναι γιατί τόση ταλαιπωρία για να να κάνω μπακάπ τα μυνήματα, μου φαίνεται πολύ απλό. Στην δικιά μου λογική εφόσον έχουμε φάιλμποξ με superuser γιατί δεν μπορούμε να το βρούμε και να το ανοίξουμε με ένα gedit το λιγότερο? ίσως τα υπεραπλουστεύω αλλά έτσι νομίζω. Επίσης flickr instagram και δεν έχουμε viber ή ένα σωστό whatsapp? το jolla μου αρέσει αλλά αυτή την φορά θα περιμένω πολύ για να ψηθώ. Ας πιάσει πρώτα ας περάσει τις παιδικές του ασθένειες και με χαρά να το πάρω. Τέλος όπως και να το κάνουμε το ν9 είναι πανέμορφο σαν κινητό και φοβερό ui.
  7. το ειχα δοκιμασει πρωτο απ'όλα. προφανώς εχεις win κανονικά εγκατεστημένα?λοιπόν πήραμε το ν9 για να εξαρτώμαστε από τα παράθυρα?δεν πανε να.....κουρευτούν λεω εγώ. απο εδώ και πέρα λεφτά βερεσέ γιοκ,ότι πληρώσω για το επόμενο κινητό θα απαιτώ και την ανάλογη ανταπόδοση εξυπηρέτηση τουλάχιστον στα βασικά.ελεύθερου λογισμικού κινητό θέλει κλειστού για να συνδεθεί στο πισι.δεν χωράνε γέλια.μόνο οργή και μπινελίκια.
  8. μου φαίνεται θα αμαρτήσω και θα καταλήξω σε κάνα μήλο ή έστω ανοιχτοκλειστό αντρόιντ. ενδιαφέρουσα πρόταση το ουμπούντου αλλα και εκεί η κανόνικαλ θα μας κανονίσει καλά με την "εθελοντική" εμπορικότητά της.
  9. 64 παίζει ρόλο? κατέβασα το σμσ backup δεν ανοίγει για κανένα λόγο. το προγραμματάκι με τις εντολές κάνει βαψκθπ σε ψσω μέσω εντολών και αν η γιαγιά μου.... θα κλάψω ή θα το κάψω... τι ζήτησα ρε νόκια? να έχω τα μυνήματά μου στο πισι να τα βλέπω για να αδειάσω το κιν. αν θελήσω να τα μεταφέρω μετά αλλού να το κάνω και το csv αλλά μεχρι τότε δεν γουστάρω να μπω σε αυτήν την διαδικασία. στην τελική ένα σμαρτφόουν πήραμε που υποτίθεται είναι πιο customizable αλλά μας βγάζει την πίστη ακόμα και για τους χαρακτήρες του sms(ναι ξέρω δεν είναι τίποτα αλλά γιατί ολόκληρη διαδικασία και για αυτό?). θα μου πεις δεν ήξερες τι έπαιρνες?ναι πήρα κάτι για να έχω ελευθερία όχι να χάνω ώρες μέρες να βγάλω άκρη. τελείωσε μετράει μέρες το κιν. και είμαι και εξωτερικό και δεν μπορώ να βάλω viber το whazapp φέξε μου και γλίστρησα...φφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ Υ.Γ τελικά κούρκουλε πόση ώρα σου παίρνει? εγώ μετά το μισάωρο αγανάκτησα και το αποσύνδεσα και φυσικά δεν μπήκα στο κόπο ναι παίζω με το swype για να μην μπει σε standby
  10. παιδιά ευχαριστώ για τη βοήθεια. έχει κανα τέταρτο που το συνέδεσα και ακόμα τίποτα. κάπου είχα διαβάσει ότι σε μερικούς κολλούσε ο συγχρονισμός όταν έμπαινε σε στεντ μπάι. δλδ θα πρέπει να ξεσυνδέσω ξανασυνδέσω και να παίζω με το swype για να μην μπει σε standby? παιδιά συγνώμη αλλά θα βγάλω χολή. μας πούλησαν κάτι (και ακριβά παρακαλώ) χωρίς την στοιχειώδη υποστήριξη. ως κάτοχος ν900 εχασα πολλά γιγα σε μουσική, μυνήματα, επαφές με ένα απαίσιο απντέιτ και φυσικά πολλές ώρες και χρήμα σε νετκαφέ(λόγω φανταρικού και φυσικά μη συμβατότητας με τα λίνουξ του λάπτοπ μου) για να τα ανακτήσω μέσω φλασαρίσματος(έτσι προτείνονταν) αλλα χωρίς αποτέλεσμα. έδωσα τόπο στην οργή και σε λίγες μέρες γεμάτος ενθουσιασμό αγόρασα το ν9. μετά απο 9 μήνες το συμπέρασμα είναι πως καλά όλα και ρομαντικά αλλά έλεος τόσα λεφτά για να βρω τον μπελά μου? και αναγκάστηκα να βάλω και παραθύρια έστω και εικονικά? αν ήταν να μου τρώει τόσες ώρες για απλά ζητήματα καλύτερα να γίνω ο μαγκάιβερ των χάκερ και να κυκλοφορώ με νετμπουκ κάνοντας κλήσεις δορυφορικά με χακεριές. ΈΛΕΟΣ! αναμένω κάτι καλό απο jolla και εύχομαι η νόκια να πιάσει πάτο να εξαγοραστεί απτη μάικροσοφτ και να προσπαθεί να ξεπεράσει το 1,5% της πίτας. Συγνώμη για το ύφος και την inadequancy του μυνήματος αλλά αγανάκτησα.
  11. Εγκατέστησα την παλια έκδοση και περιμένω να εντοπίσει την συσκευή. Εσένα πόση ώρα σου παίρνει συνήθως? μήπως τελικά έκανε και η τελευταία έκδοση του λαμπς απλά πρέπει να περιμένω κανα μισάωρο για να το εντοπίσει?
  12. καλημερα αγαπητοι συμφορουμίτες θα ήθελα να σας εκθέσω την ταλαιπωρία μου και κάθε πρόταση λύση δεκτή. Το ν9 μου έχει παραμπουκώσει απο μηνήματα και ως αποκλειστικός χρήστης νόκια δεν θα μπορούσα να φανταστώ τίποτα καλύτερο απο τη σουίτα της νόκια για μπακαπ ώστε κατόπιν αφού εξασφαλίσω πως τα μηνήματα μου υπάρχουν κάπου να μπορέσω να το αποσυμφορήσω. Φευ, ως χρήστης λίνουξ είμαι αποκλεισμένος από τη νόκια και προσπάθησα να καταφύγω σε φιλότιμες προσπάθειες της κοινότητας και παρεμφερή προγράμματα. Δυστυχώς η δυσχρηστία αλλά και η μη επικοινωνία μέσω usb με έφτασαν στο σημείο να εγκαταστήσω εικονικά τα παραθυράκια(win7) και να δοκιμάσω διάφορες εκδόσεις της σουίτας. Η πιο προβεβλημμένη αλλά και επίσημα προτεινόμενη είναι αυτή του νόκια λαμπς και συγκεκκριμένα η πιο πρόσφατη έκδοση. Δυστυχώς και πάλι τίποτα. μετά από 4-5 προσπάθειες(και απίστευτη ταλαιπωρία προηγουμένως για εγκατάσταση βίρτουαλμποξ-βίρτουαλμποξ εξτρα πακ-γουίν-δυο τρεις εκδόσεις σουίτας) εγκατάλειψα όχι λόγω ηττοπάθειας αλλά έλεος. Αναρωτιέμαι λοιπόν υπάρχει κάποιος εύκολος τρόπος να κάνω μπακαπ τα μηνήματά μου;
×
×
  • Create New...