anapospastos Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 ρε παιδια το εχει δοκιμασει κανεις?μου ανοιγει το προγραμμα αλλα δεν κανει mount. Τις συσκευές αποθήκευσης μόνο μπορείς να κάνεις mount. Για να δουλέψει ένα ποντίκι ή ένα πληκτρολόγιο πρέπει να εγκαταστήσεις αυτό το πακέτο. Δεν είναι σίγουρο βέβαια ότι θα δουλέψει αλλά το πιο πιθανό είναι να έχεις επιτυχία. Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hot_quicksilver Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 καλησπερα σας και παλι. κοιτουσα προ ολιγου ενα βιντεο στο 'you tube' και ενας μαγκακος εκανε κατι κολπα με ενα n900 . βλεπω λοιπον οτι διπλα απο την ενδειξη της μπαταριας του εγραφε EN . που μπορουμε να βρουμε αυτη την εφαρμογη να μας λεει τι γλωσσα ειναι το πληκτρολογιο καθε φορα? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stsdema28 Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 (edited) καλησπερα σας και παλι. κοιτουσα προ ολιγου ενα βιντεο στο 'you tube' και ενας μαγκακος εκανε κατι κολπα με ενα n900 . βλεπω λοιπον οτι διπλα απο την ενδειξη της μπαταριας του εγραφε EN . που μπορουμε να βρουμε αυτη την εφαρμογη να μας λεει τι γλωσσα ειναι το πληκτρολογιο καθε φορα? ευχαριστω http://maemo.org/packages/view/kblayout-status/ Ίσως είναι αυτό... http://kblayout-status.garage.maemo.org/kblayout-status.png Νομίζω δεν υποστηρίζει ελληνικά, δεν είμαι σίγουρος. Edited December 2, 2010 by stsdema28 Παράθεση 6610 --> 7610(RH-51) --> (Legendary) N900 --> Galaxy SIII --> HTC 10 --> Pixel 2 XL --> Xperia 1 ii HP Touchpad (dual boot: webOS and Android) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yiannis24 Δημ. December 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 Τις συσκευές αποθήκευσης μόνο μπορείς να κάνεις mount. Για να δουλέψει ένα ποντίκι ή ένα πληκτρολόγιο πρέπει να εγκαταστήσεις αυτό το πακέτο. Δεν είναι σίγουρο βέβαια ότι θα δουλέψει αλλά το πιο πιθανό είναι να έχεις επιτυχία. Δεν με αφηνει να το εγκαταστησω γιατι λεει οτι λειπουν καποια πακετα. Παρολα αυτα και με στικ που δοκιμασα να κανω mount,μολις το κανω,αναβει το φωτακι του στικ αλλα δεν το αναγνωριζει ο explorer. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapospastos Δημ. December 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 Δεν με αφηνει να το εγκαταστησω γιατι λεει οτι λειπουν καποια πακετα. Παρολα αυτα και με στικ που δοκιμασα να κανω mount,μολις το κανω,αναβει το φωτακι του στικ αλλα δεν το αναγνωριζει ο explorer. Δοκίμασες μέσω xtern την εγκατάσταση; Το κουμπί mount(το script δηλαδή πίσω του) δεν δουλεύει πάντα. Για να κάνεις χειροκίνητο mount θα δεις αυτό & αυτό το ποστ. Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chek2fire Δημ. December 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 http://maemo.org/packages/view/kblayout-status/ Ίσως είναι αυτό... http://kblayout-status.garage.maemo.org/kblayout-status.png Νομίζω δεν υποστηρίζει ελληνικά, δεν είμαι σίγουρος. To έχω εγκαταστήσει αυτό το πρόγραμμα αλλά δεν βλέπω να εμφανίζετε κάποιο εικονίδιο ούτε στα αγγλικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hot_quicksilver Δημ. December 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 θεωρω απαραδεκτο για ενα απο τα καλυτερα κινητα της νοκια (n900) σε συνεργασια με ενα απο τα καλυτερα bluetooth της ιδιας εταιριας (bh-904) να μην μπορω να τηλεφωνω την ωρα που ειμαι συνδεδεμενος μεσω wi-fi και σερφαρω. μιλαω και στα καλα καθουμενα κωδικοποιει την φωνη μου. το ιδιο συμβαινει και οταν δεν μιλαω . κανει λες και φυσαει 50 μποφορ. τι ειναι αυτο το πραγμα ρε παιδια επιτελους ??? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
syd77 Δημ. December 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 Δοκίμασες μέσω xtern την εγκατάσταση; Το κουμπί mount(το script δηλαδή πίσω του) δεν δουλεύει πάντα. Για να κάνεις χειροκίνητο mount θα δεις αυτό & αυτό το ποστ. Ούτε εγώ μπορώ να κάνω mount το στικ. Δοκίμασα την εντολή από το τερματικό αλλά πάλι τίποτα. Καμιά ιδέα; Την εντολή την τρέχω μετά το "Enumerate"; Χρειάζεται να συμπληρώσω τίποτα άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapospastos Δημ. December 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 Ούτε εγώ μπορώ να κάνω mount το στικ. Δοκίμασα την εντολή από το τερματικό αλλά πάλι τίποτα. Καμιά ιδέα; Την εντολή την τρέχω μετά το "Enumerate"; Χρειάζεται να συμπληρώσω τίποτα άλλο; Με τον τρόπο που λένε τα links που έδωσα κάνω mount μια χαρά. Η συσκευή υπάρχει περίπτωση να είναι sda1, sda2 κτλ οπότε πρέπει να τρέξεις ανάλογα την εντολή. Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
syd77 Δημ. December 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 Με τον τρόπο που λένε τα links που έδωσα κάνω mount μια χαρά. Η συσκευή υπάρχει περίπτωση να είναι sda1, sda2 κτλ οπότε πρέπει να τρέξεις ανάλογα την εντολή. Η εντολή που περιγράφει ο larswad είναι μόνο για ntfs υποθέτω. Εγω θέλω να κάνω mount ένα fat32, να δοκιμάσω την εντολή που περιγράφει ο mohammadag; Πρέπει να έχω ανοιχτό το h-e-n όταν δίνω την εντολή; Εκεί που γράφει "[dev node] [mount point]" πρέπει να βάλω κάτι άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapospastos Δημ. December 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 Η εντολή που περιγράφει ο larswad είναι μόνο για ntfs υποθέτω. Εγω θέλω να κάνω mount ένα fat32, να δοκιμάσω την εντολή που περιγράφει ο mohammadag; Πρέπει να έχω ανοιχτό το h-e-n όταν δίνω την εντολή; Εκεί που γράφει "[dev node] [mount point]" πρέπει να βάλω κάτι άλλο; Κατ' αρχάς για να δουλεύει το usb host πρέπει να είναι ανοικτό το h-e-n. Για fat32: αν πχ η συσκευή έχει το όνομα sda αυτό που θα γράψεις είναι: "mount -o uid=2999,gid=2999,utf8,dmask=027,fmask=137 /dev/sda /media/flash" και για unmount "umount /media/flash" χωρίς τα ". Για ntfs: αν πχ η συσκευή έχει το όνομα sda θα γράψεις: "mount -t ntfs /dev/sda /media/flash -o uid=29999, gid=29999,utf8,dmask=027,fmask=137" χωρίς τα ". Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hot_quicksilver Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 (edited) κατι ακομα και συγνωμη αν εχω γινει κουραστικος... α)για ποιο λογο πολλες φορες το κινητο χανει πολλα widgets και πρεπει να ξεκινησω να τα βαζω απο την αρχη??? υπαρχει καποια λυση σε αυτο??? β)κυκλοφορησε εκδοση 10 γιατο flash player ? την χρειαζομαστε αυτη την εκδοση ή δεν εχουμε να κερδισουμε κατι επειδη εχουμε βαλει το tweakflash plugin? ευχαριστω Edited December 4, 2010 by hot_quicksilver Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapospastos Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 κατι ακομα και συγνωμη αν εχω γινει κουραστικος... για ποιο λογο πολλες φορες το κινητο χανει πολλα widgets και πρεπει να ξεκινησω να τα βαζω απο την αρχη??? υπαρχει καποια λυση σε αυτο??? ευχαριστω Αυτό ήταν bug του hildon-desktop το οποίο (υποτίθεται) διορθώθηκε με την 1.3. Τουλάχιστον σε μένα δεν το ξανάκανε μετά την αναβάθμιση. Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksino1100 Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 Ακούω μουσική από την εσωτερική μνήμη του Ν900 (όχι την SD) Μέσω ΒΤ σύνδεσης. Αν πάω να ενεργοποιήσω wifi ή σύνδεση GPRS η μουσική «χάνει στροφές» Λες και από 1Χ πέφτει για μερικά δευτερόλεπτα στο 0.9Χ ή 0.8Χ Γελοίο, αλλά υπαρκτό. Επιπλέον αν σερφάρω και με καλέσουν ένα «στράβωμα» το παθαίνει. Τελικά (με τα ζόρια και...προσευχές :lol: ) την καταφέρνω την κλήση, αλλά είναι επίσης χαζό...... Δεν έχω κάνει overclock Δεν είναι γεμάτο το κινητό με προγράμματα, ούτε έχει γεμάτη μνήμη (rootfs στα 67,2ΜΒ, εσωτερικός σκληρός 15GB ελεύθερα, 6GB από τα 8 της microSD ελεύθερα) Υπάρχει μέθοδος να διαγράψω cookies? Και «υπολείμματα» απεγκαταστάσεων.... Ξέρω το clear private data του browser (που διαγράφει history, cache, cookies, sessions) αλλά θα ήθελα να ξέρω πόσα ήταν αυτά που έφυγαν Με καλή μέθοδο (όπως πχ CCleaner στα pc) Παράθεση Γιάννης! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapospastos Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 (edited) @ksino1100 Αυτό που μπορείς να κάνεις σε πρώτη φάση είναι να δοκιμάσεις την εφαρμογή swapollube η οποία βελτιώνει αρκετά σημεία του kernel & maintainer της είναι ο δικός μας chris_saturn. Edited December 5, 2010 by anapospastos άνθρωποι ήμαστε λάθη κάνουμε Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksino1100 Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 @ksino1100 Αυτό που μπορείς να κάνεις σε πρώτη φάση είναι να δοκιμάσεις την εφαρμογή swapollube η οποία βελτιώνει αρκετά σημεία του kernel & maintainer της είναι ο δικός μας chris_saturn. Και τα δύο links οδηγούν στο λογαριασμό του chris`.... :rolleyes: Την εφαρμογή πρέπει να την «κατέχω» ή κάνει αυτόματα τις βελτιώσεις / ρυθμίσεις? Παράθεση Γιάννης! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stsdema28 Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 Και τα δύο links οδηγούν στο λογαριασμό του chris`.... :rolleyes: Την εφαρμογή πρέπει να την «κατέχω» ή κάνει αυτόματα τις βελτιώσεις / ρυθμίσεις? Η εφαρμογή: http://maemo.org/downloads/product/Maemo5/swappolube/ και το wiki: http://wiki.maemo.org/Swappolube Παράθεση 6610 --> 7610(RH-51) --> (Legendary) N900 --> Galaxy SIII --> HTC 10 --> Pixel 2 XL --> Xperia 1 ii HP Touchpad (dual boot: webOS and Android) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artzas Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 (edited) Γιατι δεν μπορω να κανω login στο facebook και να δω βιντεακια στο youtube οταν ειμαι συνδεμενος με Cosmote WAP ενω με wifi μπορω ? Στα αλα sites μπαινω κανονικα !! Edited December 6, 2010 by artzas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 Δεν ξερω τι γινοταν με τις προηγουμενες PR αλλα με την 1.3 το wifi switcher (Νομιζω) ειναι παντελως αχρηστο. Μου διαφευγει κατι? Σε τι ακριβως ειναι χρησιμο? thanks! Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lucifsg Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 παιδες ξερει κανεις γιατι οταν κανω delete mail απ τη συσκευη δε τα κανει και στο hotmail αφου εχω ξετσεκαρει το "leave messages on server" ? εχω βαρεθει να διαγραφω μαιλ απ το νοκια και αμα μπω απ το pc να τα βλεπω παλι εκει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikemilos Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 υπαρχει καποιος τροπος τα βιντεο στο youtube να τα βλεπουμε σε πιο καλη ποιοτητα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stsdema28 Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 υπαρχει καποιος τροπος τα βιντεο στο youtube να τα βλεπουμε σε πιο καλη ποιοτητα? Μέσω της εφαρμογής CUTETUBE η οποία δεν βρίσκεται στα Extras... http://maemo.org/packages/view/cutetube/ Παράθεση 6610 --> 7610(RH-51) --> (Legendary) N900 --> Galaxy SIII --> HTC 10 --> Pixel 2 XL --> Xperia 1 ii HP Touchpad (dual boot: webOS and Android) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theognr21 Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 (edited) Ρε παιδια...εχω το e72..και θελω να αλλαξω συσκευή, αξίζει?? χρησιμοποιώ πολύ και κυρίως το internet και απο οτι εχω διαβάσει το κινητό ειναι ok σε αυτόν τον τομέα...με την ζωή της μπαταρίας τι γίνεται? κρατάει περισσότερο απο οτι του iphone ας πούμε? το maemo υπάρχει και υποστηρίζεται, η θα ξυπνήσει ενα πρωι η nokia και θα μας πει τέλος? maemo η android(htc desire z) τελικά?? ps1 το motorola droid pro παιζει να ερθει Ελλάδα ποτέ?? ps2 Ελπίζω να μην ειμαι πολύ off topic Ευχαριστώ Edited December 11, 2010 by theognr21 Παράθεση Rock n' Roll will never die... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 Η συσκευή είναι ότι καλύτερο για internet. Απίστευτος browser, πλήρης υποστήριξη flash περιεχομένου, τρομερή διαχείριση πολλαπλών καρτελών σε ξεχωριστά παράθυρα στον task manager και άψογο qwerty. Εκτός αυτών, έχεις ένα λειτουργικό με τρομακτικές δυνατότητες αλλά η αυτονομία του δεν είναι το δυνατό του σημείο. Με έντονη χρήση και πολύ browsing over wi-fi με έβγαζε λιγότερο από μέρα. Οτιδήποτε ερώτηση έχεις που αφορά το Ν900 το ρωτάς εδώ, για σύγκριση με άλλες συσκευές, υπάρχει η ενότητα Διαξιφισμοί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 Έχω το εξής πρόβλημα το οποίο τελευταία έχει αρχίσει να γίνεται ιδιαίτερα ενοχλητικό. Μπορώ να τραβήξω φωτογραφία κανονικά. Όμως όταν μπαίνω στις Photos η φωτογραφία φαίνεται πολλές φορές επαναλαμβανόμενα. Τι μπορώ να κάνω για να διορθωθεί; :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts