Jump to content

Nokia N900 (Απορίες / Ερωτήσεις / Προβλήματα)

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ok super το εκανα... ξερεις μηπως κανεις να μου πει πως μπορω να κλεινω τελειως το wifi και αν μπορω να τραβαω βιντεο το βραδυ με το φλας ανοιχτο?

για το wifi εχει πολλες εφαρμογες.....που το κλεινουν τελειως...

εγω εβαλα την Advanced Interface Switcher http://talk.maemo.org/showthread.php?t=60473 κλεινεις ανοιγεις wifi bluetooth+επιλογη για εκτος συνδεσης ολα με την μια...;)

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ok super το εκανα... ξερεις μηπως κανεις να μου πει πως μπορω να κλεινω τελειως το wifi και αν μπορω να τραβαω βιντεο το βραδυ με το φλας ανοιχτο?

Wifi switcher και για το led δες το Live focus και αυτά που μπορεί να κάνει εδώ.

My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish.

το wifi switche το βρικα στο app manager live focus που θα το βρω;

Κάνε μια αναζήτηση στο Extra Devel ή στο Extra Testing, Πως δημιουργούμε νέα repositories;

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

παιδια κατι αλλο:)

αυτη η πως να βρω την σωστη λεξη χμμμ υπερευαισθησία που εχει η οθονη δεν σας κουραζει μερικες φορες στο σερφαρισμα.....?

τι θελω να πω....?

σε σελιδες που εχουν πολλα λινκ μαζεμενα η photos η videos οπως το facebook η η εξης ας πουμε http://abcnews.go.com/ για να πας πανω κατω αριστερα η δεξια στην οθονη δεν υπαρχει περιπτωση να μην πατησεις ενα λινκ που δεν θες να μην ανοιξεις ενα βιντεο που δεν θες η να μην δεις μια photo που δεν θες η οτιδήποτε τελος παντων....

ειναι της φαντασιας μου η εχω πολυ χοντρα δάχτυλα.....?:lol:

γενικα εσεις τετοιες σελιδες πως τις χειρίζεστε...?

δοκιμασα και το πληκτρολόγιο αλλα και παλι οταν βλεπεις photos απο ενα προφιλ στο facebook επικρατεί χαος...(πατας το βελακι για κινηθείς αριστερα και αυτο σε παει στην επομενη photo...κτλ...)...

αν το πας παλι στην αφη το διπλο κλικ πανω σε μια Photo για να την ζουμαρεις μπορει να "σε παει στην επομενη"

νομιζω οτι ο οπερα τα χειριζεται πιο σωστα αυτα τα θεματα...εστω και σε beta μορφη.....

thanks!! το εβαλα το live focus αλλα δεν μπορω να το βρω στο μενου της καμερας....

ακυρο ενταξει το βρηκα

κατι αλλο που δεν ξερω αν το κανει σε ολους... οταν τραβας κανονικο βιντεο ειναι πιο ζουμαρισμενο απο οταν τραβας σε night mode... λιγο κουλο δεν ειναι αυτο?

Δεν το κανει παντα καποιες φορες οταν πειραζω το expose για για αυξησω την φωτεινοτητα.

Edited by mirrorofsorrow
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή χρησιμοποιούμε την πολλαπλή παράθεση αν θέλουμε να απαντήσουμε σε περισσότερα μηνύματα χρηστών

παιδια κατι αλλο:)

αυτη η πως να βρω την σωστη λεξη χμμμ υπερευαισθησία που εχει η οθονη δεν σας κουραζει μερικες φορες στο σερφαρισμα.....?

τι θελω να πω....?

σε σελιδες που εχουν πολλα λινκ μαζεμενα η photos η videos οπως το facebook η η εξης ας πουμε http://abcnews.go.com/ για να πας πανω κατω αριστερα η δεξια στην οθονη δεν υπαρχει περιπτωση να μην πατησεις ενα λινκ που δεν θες να μην ανοιξεις ενα βιντεο που δεν θες η να μην δεις μια photo που δεν θες η οτιδήποτε τελος παντων....

ειναι της φαντασιας μου η εχω πολυ χοντρα δάχτυλα.....?:lol:

γενικα εσεις τετοιες σελιδες πως τις χειρίζεστε...?

δοκιμασα και το πληκτρολόγιο αλλα και παλι οταν βλεπεις photos απο ενα προφιλ στο facebook επικρατεί χαος...(πατας το βελακι για κινηθείς αριστερα και αυτο σε παει στην επομενη photo...κτλ...)...

αν το πας παλι στην αφη το διπλο κλικ πανω σε μια Photo για να την ζουμαρεις μπορει να "σε παει στην επομενη"

νομιζω οτι ο οπερα τα χειριζεται πιο σωστα αυτα τα θεματα...εστω και σε beta μορφη.....

Εμένα πάντως γενικά για το σερφάρισμα με έχει βολέψει πάρα πολύ το zoom in out κουμπιά που έχει πάνω η συσκευή.

γεια σας παιδια εχω το ν900 και δεν μπορω να κανω βιντεοκλιση πια εφαρμογη να κατεβασω αν μπορει καποιος να μου πει ευχαριστω πολλη
Nokia 8210,6610,7610,6600,N80,N95,N95 8GB,N97,N8

Διάβασε από εδώ και κάτω. Και καλό είναι να κάνεις μια αναζήτηση πριν ρωτήσεις γιατί την ίδια στιγμή που ρωτούσες, στο θέμα των εφαρμογών δόθηκε η απάντηση στο ερώτημά σου.

Εμένα πάντως γενικά για το σερφάρισμα με έχει βολέψει πάρα πολύ το zoom in out κουμπιά που έχει πάνω η συσκευή.

ειναι βολικο αλλα σε μερη που θα πατουσες ενα καταλαθος βιντεο και δεν θα ηθελες να ακουστει κατι(πχ δουλεια:lol::lol:) δεν βολευει.......γιατι πρεπει να κανεις ζουμ μετα για να χαμηλωσεις τον ηχο και γενικα την πατησες....:lol:

το zoom και out εγω προτιμω να το εχω για τον ηχο σε γλυτωνει απο πολυ κοπο...:)

τεσπα με το νεο update οπως εγραψα και στο αλλο θεμα ο χειρισμός ειναι καλυτερος.......οποτε ολα οκ.....

Καλησπερίζω το φόρουμ.Λοιπόν το πρόβλημα μου είναι το εξής,Hermes απλά δεν ανοίγει,RSS απλά δεν ανοίγει,ενώ οι λογαριασμοί μου του skype και του facebook λειτουργούν κανονικά στο conversations ,ο αντιστοιχος msn πάπαλα....όλα λειτουργούσαν κανονικότατα εδώ και 8 μήνες και σιγά σιγά τον τελευταιο μήνα άρχισε το σπάσιμο νεύρων...Αρχικά απεγκατέστησα κάθε εφαρμογή από το extras-devel,έπειτα σχεδόν κάθε εφαρμογή που είχα εγκαταστήσει και την τελευταία εβδομαδα το φλάσαρα 4 φορές στην 1.2,σημερα αφού αναβαθμισα στην 1.3 και παλι αυτα δεν λειτουργουσαν,το φλασαρα στην 1.3 και πάλι κανενα αποτελεσμα!!!κάθε σκέψη ευπρόσδεκτη....

Καλησπερίζω το φόρουμ.Λοιπόν το πρόβλημα μου είναι το εξής,Hermes απλά δεν ανοίγει,RSS απλά δεν ανοίγει,ενώ οι λογαριασμοί μου του skype και του facebook λειτουργούν κανονικά στο conversations ,ο αντιστοιχος msn πάπαλα....όλα λειτουργούσαν κανονικότατα εδώ και 8 μήνες και σιγά σιγά τον τελευταιο μήνα άρχισε το σπάσιμο νεύρων...Αρχικά απεγκατέστησα κάθε εφαρμογή από το extras-devel,έπειτα σχεδόν κάθε εφαρμογή που είχα εγκαταστήσει και την τελευταία εβδομαδα το φλάσαρα 4 φορές στην 1.2,σημερα αφού αναβαθμισα στην 1.3 και παλι αυτα δεν λειτουργουσαν,το φλασαρα στην 1.3 και πάλι κανενα αποτελεσμα!!!κάθε σκέψη ευπρόσδεκτη....

Δοκίμασε να το flasharis άλλη μια φορά , και πέρνα και το vanilla image .

Ps : πάρε back up στο pc θα χάσεις ότι έχεις στο n900.

διευκρινιστική ερώτηση..... η 1.3 ειναι η RX-51 2009SE 20.2010.36-2 PR COMBINED MR0 ARM.bin και η τελευταια vanilla που έχει στο tablets-dev είναι η RX-51 2009SE 10.2010.13-2.VANILLA PR EMMC MR0 ARM.bin,υπάρχει πρόβλημα συμβατότητας ή δεν έχει σχέση?

χαχαχαχα,απαντηση δε βλεπω....υπομονη δεν εχω....τα συνδιαζω αυτα τα 2 κι ο θεος βοηθος....

Δεν νομίζω να έχει θέματα συμβατότητας .

Ρε παιδιά αυτή η έκδοση PR 1.3 τι είναι?βγήκε νέο φιρμ???Πότε κυκλοφόρησε?Διορθώστε με αν κάνω λάθος.
tempelis :cool:

Ναι, βγήκε νέο firmware πριν λίγες ώρες :-)

Ericsson PH388, Ericsson T29, Panasonic GD35, Panasonic GD87, Nokia 8210, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 3410, Nokia 7250i, Nokia 6100, Nokia 6510, Nokia N-Gage, Mitsubishi M341i, Sharp GX-17, Nokia 6020, Nokia E50, Nokia 6120 Classic, Nokia 5800XM, Nokia N900, Huawei Ideos X5 Pro, Acer Liquid E2, Lenovo K3 Note, Xiaomi Mi A1, Nokia 7.2, Poco F3 and counting...

Τώρα μάλιστα! :) αλλά το έβαλα να το ψάξει με FOTA και δεν το βρήσκει.Μόνο με φλασάρισμα για αρχή?

Εξαρτάται την έκδοση που έχεις. Πχ, εγώ έχω έκδοση απο UK, και flashαρα την Global έκδοση επειδή βαριόμουν να περιμένω να βγεί το δικό μου. Άλλοι το είχαν FOTA. Αρα, ή περιμένεις ή πας για flash

Ericsson PH388, Ericsson T29, Panasonic GD35, Panasonic GD87, Nokia 8210, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 3410, Nokia 7250i, Nokia 6100, Nokia 6510, Nokia N-Gage, Mitsubishi M341i, Sharp GX-17, Nokia 6020, Nokia E50, Nokia 6120 Classic, Nokia 5800XM, Nokia N900, Huawei Ideos X5 Pro, Acer Liquid E2, Lenovo K3 Note, Xiaomi Mi A1, Nokia 7.2, Poco F3 and counting...

να ρωτησω α) γιατι την νεα αναβαθμιση δεν μου την κατεβαζε απο το wifi και μονο απο την συνδεση του web voda? και β)αυτο το apps fm radio υπαρχει κατι σε ποιο σταθερο γιατι μου αχει σπασει τα νευρα στις απορριψεις,περα απο το internet radio?
Οτι πάρεις 100...

τελικά μου την βρήκε μέσω FOTA αλλά δεν μ έκανε την αβάθμηση λόγω λίγου χωρου.Θα πέσει φλασάρισμα.Αλλά εγώ που έχω ήδη εγκατεστημένο και το Nitdroid, θα επιρεάστεί καθόλου στο bootαρισμά του????

εκανα και εγω την αναβαθμιση ... αλλα πειραζει που δεν βλεπω καμια διαφορα???? τι ακριβως βελτιωνει????

εγω ειδα οτι ειναι λιγο πιο smooth σε λειτουργιες..