Jump to content

andreasktm300

Members
  • Δημοσιεύσεις

    115
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by andreasktm300

  1. Προσπαθώ να βρω αυτό το wallpaper http://www.mobile88.com/gen/prodspics/xiaomi/mi-8/xiaomi-mi-8_2018811124713_b.jpg άλλα όσες έχω κατεβαση είναι κακής ποιότητας Με το mui 10 το έχω χάσει και το χρησιμοποιούσα, αν γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να το βρω σε καλή ποιότητα?
  2. Παιδιά επειδη σκεφτομαι να το αγοράσω έχει τοσο χάλια ήχο οταν τραβάς video?
  3. Έμενα μου στείλανε G5 SE τις WIND ΙΤΑΛΙΑΣ,δεν έχεις κάποιο Θέμα. Σε εσένα σου στείλανε G5 η G5 SE? Μάλλον θα το δώσω και είμαι μεταξύ lg g6 η Xiaomi mi mix 2 ποια η γνώμη σας?
  4. Καλησπέρα παιδιά σκέφτομαι την αγορά του mi mix 2 ερχόμενος από lg g flex 2 . Εκτός απο την οθόνη του g flex που ειναι amoled και ειναι ανώτερη το κινητό σε specs τα σπάει! Δεν ξέρω με την κάμερα αν ειναι καλύτερη γιατί δεν ακούω καλά σχόλια!!!! Και κάτι άλλο να ρωτήσω όσοι το έχετε στην κατοχή σας αν ανοίγει η οθόνη με διπλό χτύπημα στην οθόνη όπως στα κινητά τις lg που έμενα προσοπικα με εχει βολεψει πολυ. Το διπλό tap στην οθόνη παντός το έχει ένα redmi 5 plus ενος φίλου μου για αυτο ρωτάω? Ευχαριστώ.
  5. Και πάνω που ήμουνα έτοιμος να στείλω και το δικό μου!!!!
  6. Και σε έμενα η κάμερα δεν δουλεύει μόνο η selfie! Ειναι αγορασμένο απο skroutzomagazo θα εχω πρόβλημα? Θα επικοινωνήσω με την lg για να το στείλω για service?
  7. Κάποια εφαρμογή δημιουργεί το πρόβλημα! Έμενα έκανε αναβάθμιση εχτές o nova
  8. Και σε εμενα το ιδιο απο το πρωι! Μαλλον κατι εγινε με καποια ενημερωση! Τυχαιο δεν νομιζω!
  9. Σε lg g flex 2 μου χαλάει μερικά εικονίδια του lg τα εμφανίζει ρομποτακι του adroid ,ειναι σαν να κρασαρει ο nova γιατι στον δικο του LG launcher τα εμφανιζει κανονικα! Καποια γνωμη τι μπορει να συμβαίνει??
  10. Δυστυχώς εγω εχω πολλα προβλήματα με την συγκεκριμένη κάρτα!!!! Μαλλον παω για sandisk αλλα ποιο αργή U1
  11. Πήρα αυτη την κάρτα μνήμης http://www.e-shop.gr/kingston-sdca3-32gb-32gb-micro-sdhc-uhs-i-u3-with-adapter-p-PER.555753 και εχω αρκετά προβλήματα, Οταν ανοίγω την κάμερα με ρωτάει συνεχεία ποια μνήμη να επιλέξω και μου εχει χαλάσει και μερικές φώτο την μια την εμφανίζει με μια μεγάλη γκρι γραμμή και την αλλη όλη γκρι εκτός απο ενα τετραγωνάκι. Να φταίει οτι είναι πολύ γρήγορη και δεν την υποστηρίζει το τηλ η να φταίει η συγκεκριμένη. Να ζητήσω αντικατάσταση και να επιλέξω sandisk?
  12. Άρα δεν είναι θέμα software να μην το κάνω hard reset? Να το αλλάξω μόνος μου είναι εύκολο?
  13. Καλημερα.Μετά απο 4 χρόνια συμβιώσεις με το αγαπημένο μου N8 εχω πρόβλημα με το ακουστικό. Ξαφνικά ακούω ελάχιστα εως καθόλου από το ακουστικό να φανταστείτε οτι οσο ακούω αν το έχεις μακριά τοσο ακούω όταν το έχω στο αυτί, Να ειναι προβλημα του ακουστικου η προβλημα software?
  14. Ποια tempered glass αγορασες? Εφαρμόζει καλά?
×
×
  • Create New...