freddaras Δημ. November 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2010 παιδια ενα βιντεακι εδω με το πατς(το βιντεο ειναι στα 70 mb:blink::blink:) και ειναι μονο 41 δευτερόλεπτα....:blink: http://rapidshare.com/files/429981494/10112010.mp4 και εδω μερικες Photos με το πατς επισης... http://rapidshare.com/files/429982478/photos.rar να πω οτι ειναι τραβηγμένα με τρομερο αερα(πηγαινα περα δώθε μιλαμε:lol:) συννεφιά κτλ κτλ κτλ κτλ κτλ.... εγω παντως το εβγαλα.....:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Directx Δημ. November 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2010 (edited) Αυτόν τον «Φινλανδό» μήπως τον λένε Eldar; :lol: Με τέτοια βαριά ρώσικη προφορά πάει να περάσει για Φινλανδός; Και που είναι το πρόβλημα που περιγράφεις, εγώ δεν βλέπω τίποτα τέτοιο στο βίντεο. Άσε που είναι επίτηδες out of focus, για να μη βλέπουμε τι δείχνει η οθόνη... :whistle: έδωσα τα link, όποιος θέλει διαβάζει το πρόβλημα, όποιος θέλει παρακολουθεί το video και ας βγάλει τα συμπεράσματα του. Φιλικά. :) Edited November 10, 2010 by gianpithio Old programmers never die. They just terminate and stay resident. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. November 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2010 Ένα νέο πρόβλημα που εντόπισε Φιλανδός ( ; ), μετά από 2 εβδομάδες χρήσης (με εκτεταμένο texting όπως εξηγεί): Η απόκριση του Τ9 & Πληκτρολογίου πέφτει ως που και η χρήση του λεξικού είναι πλέον αδύνατη :blink: Επειδή το Τ9 είναι πολύ βασικό όσοι φίλοι έχουν την συσκευή ας έχουν υπόψη τους το θέμα και αν παρατηρήσουν κάτι παρόμοιο ας το πουν! Δε βλέπω στο thread που παραθέτεις να υπάρχει και άλλος που να έχει αντιμετωπίσει το ίδιο. Επομένως, πρόβλημα που έχει μόνο ένας και δεν μπορεί να αναπαραχθεί από κάποιον άλλο, δεν το θεωρώ πρόβλημα. Μπορεί κάλλιστα να έβαλε μία σπασμένη εφαρμογή που να προκαλεί αυτό το θέμα, δεν έχουμε background του τι έχει κάνει με τη συγκεκριμένη συσκευή. Αν τα δεδομένα αλλάξουν (π.χ. αρχίσει και γίνεται κοινό το πρόβλημα), τότε το ξανασυζητάμε. ;) Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fikast Δημ. November 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2010 Το πήρα και εγώ χθες αλλά δεν είχα χρόνο να το τεστάρω όσο θα ήθελα. Το ηχείο πολύ καθαρό και δυνατό (κατώτερο βέβαια από του 5800 αλλά ανώτερο από Ν900 και από πολλές συσκευές που έχω δουλέψει με δύο ηχεία). Exω το 5800, και μου αρεσει ο δυνατος ηχος που βγαζει.. κατώτερο το ηχειο του Ν8 από του 5800; Μεγαλη η διαφορα στην ενταση; Καποιος εγραφε παραπανω οτι ειναι δυνατοτερο απο το 5800.. Μαλλον δεν ειχε το 5800.. Τεσπα... Η καμερα που εξέχει, δεν σε χαλάει... Πως φαινετε οπτικά; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavpal Δημ. November 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2010 πολυ μικρη ταχυτητα να κοιταξεις τις ρυθμισεις του ρουτερ σου για μια στιγμή...εξαρτάται τι σύνδεση έχει...αν έχει 2mbps τότε τα 200k/sec είναι μια χαρά Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
legend7ts Δημ. November 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2010 καλησπερα παιδια !!! μπορει καποιος να μου πει πως μπορω να ενεργοποιησω το gps και πως να βαλω χαρτες μεσα!!!ευχαριστω!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Directx Δημ. November 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2010 Δε βλέπω στο thread που παραθέτεις να υπάρχει και άλλος που να έχει αντιμετωπίσει το ίδιο. Επομένως, πρόβλημα που έχει μόνο ένας και δεν μπορεί να αναπαραχθεί από κάποιον άλλο, δεν το θεωρώ πρόβλημα. Μπορεί κάλλιστα να έβαλε μία σπασμένη εφαρμογή που να προκαλεί αυτό το θέμα, δεν έχουμε background του τι έχει κάνει με τη συγκεκριμένη συσκευή. Αν τα δεδομένα αλλάξουν (π.χ. αρχίσει και γίνεται κοινό το πρόβλημα), τότε το ξανασυζητάμε. ;) Σωστά. Η υφή του προβλήματος όμως είναι τέτοια που με βάση την χρήση (αν και εφόσον δεν πρόκειται για μεμονωμένη περίπτωση φυσικά) θα μπορούσε να γίνει αντιληπτή μόνο μετά από εκτεταμένη περίοδο ενασχόλησης με την συσκευή. Οπότε το έθεσα υπόψη όσων φίλων το έχουν ήδη αγοράσει ώστε να έχουν το νου τους επ' αυτού καθώς ομολογώ ότι το Τ9 μου είναι απαραίτητο ύστερα από χρόνια συμβίωσης μαζί του. Ίδωμεν. :) Old programmers never die. They just terminate and stay resident. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. November 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2010 καλησπερα παιδια !!! μπορει καποιος να μου πει πως μπορω να ενεργοποιησω το gps και πως να βαλω χαρτες μεσα!!!ευχαριστω!!! Εγκαθιστάς το Ovi Suite, συνδέεις το τηλέφωνο στον υπολογιστή, επιλέγεις τους χάρτες που θέλεις και τους περνάς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. November 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2010 Review: Nokia N8: part 6 - Cutting edge technology (USB on the go, HDMI, Pentaband, etc.) http://www.allaboutsymbian.com/reviews/item/12267_Nokia_N8_part_6-Cutting_edge_t.php [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. November 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2010 (edited) παιδια ενα βιντεακι εδω με το πατς(το βιντεο ειναι στα 70 mb:blink::blink:) και ειναι μονο 41 δευτερόλεπτα....:blink: http://rapidshare.com/files/429981494/10112010.mp4 και εδω μερικες Photos με το πατς επισης... http://rapidshare.com/files/429982478/photos.rar να πω οτι ειναι τραβηγμένα με τρομερο αερα(πηγαινα περα δώθε μιλαμε:lol:) συννεφιά κτλ κτλ κτλ κτλ κτλ.... εγω παντως το εβγαλα.....:lol:Οι φωτο παντως ειναι παρα πολυ καλες δε ξερω στις ιδιες συνθηκες χωρις το πατσ πως θα ηταν αλλα αυτες ειναι πολυ καλες.Τις τραβαει κατευθειαν σε 16:9?To βιντεο και αυτο αρκετα καλο ο ηχος ομως δεν ειναι 5,1,δεν τραβαει σε 5,1 dolby ηχο τελικα? Edited November 10, 2010 by KOPRINIOTIS Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpapad Δημ. November 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2010 ο ηχος ομως δεν ειναι 5,1,δεν τραβαει σε 5,1 dolby ηχο τελικα? Video captured with the N8's camera will have a 'simple' AAC-encoded stereo soundtrack Από το review του allaboutsymbian. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpapad Δημ. November 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2010 (edited) Eγω δε νομίζω να είναι customised γιατί το 5800 που είχα αγοράσει απο Γερμανό είχε product code Balkans Black και γιατι δεν υπάρχει product code της Cosmote στο Navifirm, αν υπήρχε τέτοια περίπτωση σίγουρα θα υπήρχε και το αντίστοιχο firmware στο Navifirm. Για cosmote: 059D427: N8-00 RM-596 Cosmote GR Dark Grey V1 059F3B2: N8-00 RM-596 Cosmote GR White Silver V1_COLOR Και για vodafone: 059D2V9: N8-00 RM-596 Vodafone GR GR Dark Grey V1 Από το Navifirm. Και από ένα ψαξιματάκι που έκανα στα γρήγορα και για το 5800 έχει βάλει το χεράκι του. Το product code 0593690 είναι της cosmote. Edited November 10, 2010 by mpapad Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2010 φορτιζει κανονικα απο το pc(βγαλε και ξαναβαλτο να δεις αν θα ξεκινησει να φορτιζει γιατι αν θυμαμαι καλα την πρωτη φορα και μενα μου κανε ενα τετοιο) και διαβαζει στικακια κανονικοτατα...χθες εβλεπα ενα avi μεσα απο ενα στικακι ενος φιλου μου...:) Φορτίζει μόνο αν επιλέξεις απο τις ρυθμίσεις του usb το nokia ovi suite. Εγώ το είχα αρχικά εκεί αλλά μόλις το σύνδεσα με τον υπολογιστή, επέλεξα μαζική αποθήκευση οπού δεν φορτίζεται η συσκευή. Μετά άλλαξα την ρύθμιση σε μεταφορά πολυμέσων οπού πάλι δεν φορτίζεται (δεν δοκίμασα ξανά να το αλλάξω σε ovi suite γιατί μετέφερα ήδη αρχεία). Δεν ξέρω τώρα κατά πόσο αυτό είναι ορθό να συμβαίνει. Δηλαδή αν κάνουμε μεταφορά αρκετών αρχείων μέσ μαζικής αποθήκευσης, δεν θα μπορούμε να τροφοδοτούμε την συσκευή; Για δε΄στε και οι υπόλοιποι κάτοχοι να μου πείτε αν και σε σας συμβαίνει το ίδιο. Exω το 5800, και μου αρεσει ο δυνατος ηχος που βγαζει.. κατώτερο το ηχειο του Ν8 από του 5800; Μεγαλη η διαφορα στην ενταση; Καποιος εγραφε παραπανω οτι ειναι δυνατοτερο απο το 5800.. Μαλλον δεν ειχε το 5800.. Τεσπα... Η καμερα που εξέχει, δεν σε χαλάει... Πως φαινετε οπτικά; Κοίτα, το 5800 είναι πραγματικά κορυφή στο θέμα ηχείων. Δύσκολα βρίσκεις αντάξια συσκευή. Το ότι το Ν8 υπολείπεται, δεν σημαίνει ότι υστερεί στο συγκεκριμένο τομέα. Το αντίθετο, το ένα αυτό ηχείο (που πολλοί λένε ότι είναι δύο - αμφιβάλω) αποδίδει πάρα πολύ καλά και, αν το ακουμπάς σε σκληρή επιφάνεια (όπως και στην περίπτωση του Ε90 για όσους θυμούνται) ο ήχος ακούγεται πολύ δυνατότερα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. November 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2010 Γιώργο, αυτό λογικά δεν είναι καθαρά θέμα λογισμικού; Αν ναι, τότε υποθέτω πως λύνεται με μια απλή αναβάθμιση, αρκεί να θέλει η Nokia να φορτίζουμε ανεξαρτήτως του τι επιλογή έχουμε για τη σύνδεση USB. Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2010 Ναι, πιστεύω ότι είναι καθαρά θέμα software. Το θέμα με την μη αναγνώριση συσκευών μέσω του usb on the go, λύθηκε. :) Είχαν πρόβλημα και οι 3 αντάπτορες που είχα (πόσο γκαντέμης είμαι; ) και ίσως η συσκευή είχε φάει κάποιο κόλλημα. Με έναν νέο αντάπτορα πλέον αναγνωρίζονται όλες οι κάρτες μου και αναγνώρισε σφαίρα τα 5800 και Ν82 που έχω μπροστά μου (φαντάζομαι και όλα τα nokia με μαζική αποθήκευση). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyr0s Δημ. November 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2010 Για cosmote: 059D427: N8-00 RM-596 Cosmote GR Dark Grey V1 059F3B2: N8-00 RM-596 Cosmote GR White Silver V1_COLOR Και για vodafone: 059D2V9: N8-00 RM-596 Vodafone GR GR Dark Grey V1 Από το Navifirm. Και από ένα ψαξιματάκι που έκανα στα γρήγορα και για το 5800 έχει βάλει το χεράκι του. Το product code 0593690 είναι της cosmote. Έχετε δίκιο τελικά, τώρα το είδα και γω, πρίν κάποιες ημέρες που κοίταξα δεν υπήρχε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. November 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2010 Έχετε δίκιο τελικά, τώρα το είδα και γω, πρίν κάποιες ημέρες που κοίταξα δεν υπήρχε. Αρα ο μονος παροχος που δε το χει custumised ειναι η wind...τουλαχιστον μεχρι τωρα.:wacko: Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kal_1138 Δημ. November 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2010 Το θέμα με την μη αναγνώριση συσκευών μέσω του usb on the go, λύθηκε. :) Είχαν πρόβλημα και οι 3 αντάπτορες που είχα (πόσο γκαντέμης είμαι; ) και ίσως η συσκευή είχε φάει κάποιο κόλλημα. Με έναν νέο αντάπτορα πλέον αναγνωρίζονται όλες οι κάρτες μου και αναγνώρισε σφαίρα τα 5800 και Ν82 που έχω μπροστά μου (φαντάζομαι και όλα τα nokia με μαζική αποθήκευση). Εγώ δοκίμασα 3 διαφορετικά usb drives. Το ένα μου είπε ότι δεν υποστηρίζεται, το άλλο το διάβασε αλλά έλεγε ότι είναι corrupt και το τελευταίο το διάβασε κανονικά. Αυτό πρίν περάσω τα Ελληνικά. Όχι πως έχει σημασία, αλλά λέμε. Για Ελληνικά πέρασα αυτό που έλεγε Country Variant Greece Dark Grey V1 ή κάτι τέτοιο. Μου είπε ότι λείπει ένα optional file, αλλά όλα δουλεύουν μια χαρά. Τώρα είμαι στο στάδιο της μεταφοράς από το πάλιο μου κινητό (5800) στο Ν8. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος με το κινητό. Μου φαίνεται καλύτερο από τα βίντεο που έβλεπα τόσο καιρό. Βέβαια ίσως βοηθάει λίγο το γεγονός ότι μου το'κάναν δώρο :p. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2010 (edited) Φορτίζει μόνο αν επιλέξεις απο τις ρυθμίσεις του usb το nokia ovi suite. Εγώ το είχα αρχικά εκεί αλλά μόλις το σύνδεσα με τον υπολογιστή, επέλεξα μαζική αποθήκευση οπού δεν φορτίζεται η συσκευή. Μετά άλλαξα την ρύθμιση σε μεταφορά πολυμέσων οπού πάλι δεν φορτίζεται (δεν δοκίμασα ξανά να το αλλάξω σε ovi suite γιατί μετέφερα ήδη αρχεία). Δεν ξέρω τώρα κατά πόσο αυτό είναι ορθό να συμβαίνει. Δηλαδή αν κάνουμε μεταφορά αρκετών αρχείων μέσ μαζικής αποθήκευσης, δεν θα μπορούμε να τροφοδοτούμε την συσκευή; Για δε΄στε και οι υπόλοιποι κάτοχοι να μου πείτε αν και σε σας συμβαίνει το ίδιο. . βρε mirrorofsorrow μολις τωρα το συνδεσα σε μαζικη αποθηκευση και φορτιζει κανονικα σε μενα... βασικα οτι συνδεση και να επιλεξω φορτιζει...:blink: για δες το λίγο καλυτερα... επισης κατι αλλο ρε παιδια..... πως "σκοτεινιάζει" η οθονη οταν δεν το χρησιμοποιείς χωρις να κλειδωνει.....η συσκευη....? το ψάχνω το ψάχνω και δεν μπορω να το βρω.......πουθενα.... Edited November 10, 2010 by freddaras Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2010 Έχεις δίκιο. Μόλις τώρα το ξανασύνδεσα (με προεπιλεγμένο το ovi suite - όπως και την πρώτη φορά) και φορτίζει κανονικά. Άλλαξα την σύνδεση σε μαζική αποθήκευση και συνεχίζει να φορτίζει. Θα μας τρελάνει τελικά αυτό το κινητό (ευχάριστα βέβαια). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. November 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2010 Αν ξεκινήσεις και το φορτίζεις μέσω USB, και μετά συνδέσεις και φορτιστή, βγάζει κανένα μήνυμα; Φορτίζει και από τις δύο συνδέσεις, ή από αυτή που ξεκίνησε να φορτίζει πρώτη; :confused: Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2010 Αν ξεκινήσεις και το φορτίζεις μέσω USB, και μετά συνδέσεις και φορτιστή, βγάζει κανένα μήνυμα; Φορτίζει και από τις δύο συνδέσεις, ή από αυτή που ξεκίνησε να φορτίζει πρώτη; :confused: δεν το εχω δοκιμασει αυτο.....ποτε...:lol:ασε που δεν βρισκω νοημα να το κανεις...απο την στιγμη που φορτιζει απο το pc...;) παιδια μπορειτε να βοηθησετε λιγο στο παραπανω..συμβαινει σε σας....? αν δεν κλειδωσω το κινητο η οθονη παραμενει ανοιχτη.....(φωτεινή) συνέχεια....:worry: ειναι ετσι η κανω χαζομαρα εγω....? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlesg Δημ. November 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2010 Για cosmote: 059D427: N8-00 RM-596 Cosmote GR Dark Grey V1 059F3B2: N8-00 RM-596 Cosmote GR White Silver V1_COLOR Και για vodafone: 059D2V9: N8-00 RM-596 Vodafone GR GR Dark Grey V1 Από το Navifirm. Ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση. Δηλαδή τα ελληνικά unbranded product codes είναι μόνο αυτά που αναφέρονται στο πρώτο ποστ σωστά; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. November 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2010 δεν το εχω δοκιμασει αυτο.....ποτε...:lol:ασε που δεν βρισκω νοημα να το κανεις...απο την στιγμη που φορτιζει απο το pc...;) παιδια μπορειτε να βοηθησετε λιγο στο παραπανω..συμβαινει σε σας....? αν δεν κλειδωσω το κινητο η οθονη παραμενει ανοιχτη.....(φωτεινή) συνέχεια....:worry: ειναι ετσι η κανω χαζομαρα εγω....? Μακάρι να μπορούσα να σε βοηθήσω, αλλά όπως καταλαβαίνεις, για ...τεχνικούς λόγους δε μπορώ. :p :lol: Έχεις βάλει screensaver; Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2010 Συμβαίνει σε σας; Αν δεν κλειδωσω το κινητο η οθονη παραμένει ανοιχτή (φωτεινή) συνέχεια. :worry: Είναι έτσι η κάνω χαζομάρα εγώ; Τι ρύθμιση έχεις κάνει για την προφύλαξη οθόνης; Εγώ το έχω στα 30" για φωτισμό οθόνης και στο 1' για προφύλαξη/κλείδωμα οθόνης και σβήνει πάντα και μένει μόνιμα ανοιχτό το screensaver που έχω ορίσει (μεγάλο ρολόι) και είναι υπέροχο. Αν ρωτάς το τελευταίο, τότε ναι, η προφύλαξη μένει πάντοτε αναμμένη, πλεονέκτημα της τεχνολογίας amoled. Αν δεν θέλεις τίποτα στην οθόνη, ρυθμίσεις - θέματα - προφύλαξη οθόνης - καμία. Αν ξεκινήσεις και το φορτίζεις μέσω USB, και μετά συνδέσεις και φορτιστή, βγάζει κανένα μήνυμα; Φορτίζει και από τις δύο συνδέσεις, ή από αυτή που ξεκίνησε να φορτίζει πρώτη; :confused: Δεν μπορώ να το δοκιμάσω γιατί ακόμα η μπαταρία είναι άστρωτη. Μόλις στρωθεί θα αρχίσω και τα πειράματα. Το λογικό είναι αν είναι συνδεδεμένο και βάλεις τον φορτιστή, να φορτίζει μόνο μέσω φορτιστή, όντας πολύ πιο γρήγορος σε σχέση με την φόρτιση μέσω της θύρας usb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts