mixtri Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 (edited) με βαλατε στη πριζα και το δοκιμασα κι εγω παιδια στο 5800...αποτελεσμα? Λειτουργει κανονικοτατα:D Και στο Ε66 που δοκίμασα,σε εσωτερικό χώρο μου έβγαλε στίγμα από δορυφόρους :lol: Καλά από που πιάνουν τα ΝΟΚΙΑ; Από το έδαφος; Δε το περίμενα. Well done! :) Γενικά τα ΝΟΚΙΑ έχουν πολύ δυνατούς πομποδέκτες. Και δεν είναι μόνο το GPS. Στο GSM έχουν γ@μ@τη λήψη τη στιγμή που τα άλλα κινητά έχουν αναζήτηση δικτύου. Και επειδή κινούμαι σε πολύ δύσκολες περιοχές (Πήλιο, Ορεινά Καρδίτσας) σας λέω με απόλυτη ειλικρίνια ότι τα ΝΟΚΙΑ έχουν "σήμα καμπάνα". Έχω κάνει συνομιλίες 30Κμ μέσα στο βουνό με WIND (πχ Αγριά->Αργαλαστή,πολύ δύσκολη διαδρομή στο Πήλιο) χωρίς καμία διακοπή στη συνομιλία ακόμα και με οριακό σήμα (πχ Κορώπη) τη στιγμή που το Blackberry,αν και έχει πολύ δυνατό σήμα αποτύγχανε σε αλλαγές κεραιών. Φαντάζομαι το βελτιωμένο chipset που έχει το Ν8 σε συνδυασμό με ό,τι feedback έχω τα πάει καλά... Άρα κρατήστε κι αυτό σαν ένα κίνητρο για αγορά της συσκευής αυτής. Αύριο θα περάσω από κατάστημα WIND Σοφαδων να δούμε τι ενημέρωση έχουν αν και ο Spireto μας είπε ξεκάθαρα : 25 Νοεμβρίου επίσημα στα ράφια. Νομίζω ότι δε χρειάζεται περεταίρω διερεύνηση το θέμα. Όποιοι το πάρουν πιο νωρίς θα είναι τυχεροί. Οι υπόλοιποι στην ώρα μας :) Άντε,να σταματήσουμε με αυτό το θέμα γιατί μπαίνουν άλλα μέλη εδώ μέσα και ρίχνουν το γέλιο της αρκούδας... Edited October 31, 2010 by mixtri Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 (edited) με βαλατε στη πριζα και το δοκιμασα κι εγω παιδια στο 5800...αποτελεσμα? Λειτουργει κανονικοτατα:D συμφωνω και για το 5800...το οποιο το εχω και μαμαει σε αυτο το θεμα... το δε n900 σε ταξιδι μου στην αθηνα με το αμαξι χωρις καμια συνδεση επισης επιανε gps απο μονο του και κατω απο τις στοες......:blink: επαθα πλακα... το μοναδικο κινητο(νοκια) που συναντησα προβλημα στο συγκεκριμενο θεμα ηταν το n97..και το n95 στις αρχικες του εκδοσεις ομως....... τεσπα παιδια εχω παθει πλακα το ποσο γρηγορα κινειται η νοκια πανω στο θεμα n8....και symbian.... τι νεος broswer τι νεο πληκτρολογιο και ολα αυτα πριν καλα καλα βγει το κινητο στην αγορα....:):) παντοτε η νοκια διόρθωνε τα κινητα της...εδω ομως πραγματικα ξεπερνανε τον εαυτο τους....:) μακαρι να τα κανουν ολα αυτα και για το meego οταν θα βγει στην αγορα.... Edited October 31, 2010 by freddaras Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 Εχουμε φωτος απο το QWERTY του Ν8 σε οριζοντια μορφη? Γιατι λογω της αναλογιας των πιξελ της οθονης του Ν8 σε καθετη μορφη θα ειναι πολυ δυσκολο να γραψεις γιατι τα γραμματα στριμωχνονται μιας και ειναι μακροστενα τα κουτακια τους. http://www.ubergizmo.com/photos/2010/7/iphone-4-review-05_virtual-keyboard.jpg http://mynokiablog.files.wordpress.com/2010/10/k341.jpg?w=600&h=392 Δειτε σε συγκριση με 2 αλλα τηλεφωνα ποσο λεπτα ειναι τα κουτακια στο Ν8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpanos Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 Φιλε stamatis3133 η γραματοσειρες που συγκρινεις δεν ειναι ιδιες. Οι κατω αν προσεξεις εχουν πιο πολλα γραματα μαλλον γιατι ειναι Γερμανικες οπως ειπε καποιος πιο πριν... mpanos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpempoulinos Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 off topic. Δεν είναι γερμανικές οι γραμματοσειρές. Δίπλα από το P, θα έπρεπε να υπάρχει το "u" με umlaut (διαλυτικά) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 off topic. Δεν είναι γερμανικές οι γραμματοσειρές. Δίπλα από το P, θα έπρεπε να υπάρχει το "u" με umlaut (διαλυτικά) Πρώτη σειρά ένας επιπλέον χαρακτήρας. Δεύτερη σειρά δύο επιπλέον χαρακτήρες. Τρίτη υπάρχουν το κόμμα, τελεία... Πάντως το λογικό είναι ότι εμφανίζονται χαρακτήρες αναλόγως τη γλώσσα που χρησιμοποιείται... οπότε μη μασάτε! Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 Να φανταστω κανενα νεοτερο περι κυκλοφοριας ε ? Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 Από τη στιγμή που ξέρουμε για τέλη Νοεμβρίου, μόλις μπήκαμε στο μήνα που θα έχουμε το Ν8 στα χέρια μας. Καλό μήνα (1 Νοεμβρίου). :D Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funk Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 Εχουμε φωτος απο το QWERTY του Ν8 σε οριζοντια μορφη? Γιατι λογω της αναλογιας των πιξελ της οθονης του Ν8 σε καθετη μορφη θα ειναι πολυ δυσκολο να γραψεις γιατι τα γραμματα στριμωχνονται μιας και ειναι μακροστενα τα κουτακια τους. http://www.ubergizmo.com/photos/2010/7/iphone-4-review-05_virtual-keyboard.jpg http://mynokiablog.files.wordpress.com/2010/10/k341.jpg?w=600&h=392 Δειτε σε συγκριση με 2 αλλα τηλεφωνα ποσο λεπτα ειναι τα κουτακια στο Ν8 Ενας απο τους λογους που εδωσα γρηγορα το iphone ηταν το πληκτρολογιο του!! Μου ελειπε απιστευτα το πληκτολογιο τ9 του 5800!! Το qwerty σε πορτέτρο δεν με βολευε καθολου, ολο λαθη εκανα και αργουσα παρα πολυ!! Δεν βρισκω λοιπον καποιον λογο να προτιμησει καποιος αυτο το πληκτολογιο εναντι του του κλασσικου της νοκια που εχει και τ9... Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700, 3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air, 5s, 6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max 13pro, 15pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 Ενας απο τους λογους που εδωσα γρηγορα το iphone ηταν το πληκτρολογιο του!! Μου ελειπε απιστευτα το πληκτολογιο τ9 του 5800!! Το qwerty σε πορτέτρο δεν με βολευε καθολου, ολο λαθη εκανα και αργουσα παρα πολυ!! Δεν βρισκω λοιπον καποιον λογο να προτιμησει καποιος αυτο το πληκτολογιο εναντι του του κλασσικου της νοκια που εχει και τ9... Κι εγώ το ίδιο πιστεύω. Για γρήγορη πληκτρολόγηση, ακόμα και με το ένα χέρι, δεν υπάρχει σύγκριση με το αριθμητικό πληκτρολόγιο Τ9. Προσωπικά προβλέπω να το χρησιμοποιώ αρκετά συχνά τον πρώτο καιρό, μέχρι να συνηθίσω το landscape qwerty. Πάντως είναι καλό που θα υπάρχουν εναλλακτικές για τον καθένα. ;) Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. November 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2010 Κι εγώ το ίδιο πιστεύω. Για γρήγορη πληκτρολόγηση, ακόμα και με το ένα χέρι, δεν υπάρχει σύγκριση με το αριθμητικό πληκτρολόγιο Τ9. Προσωπικά προβλέπω να το χρησιμοποιώ αρκετά συχνά τον πρώτο καιρό, μέχρι να συνηθίσω το landscape qwerty. Πάντως είναι καλό που θα υπάρχουν εναλλακτικές για τον καθένα. ;) Σαν χρήστης Ν97 μίνι πάντως μπορώ να πω ότι με το hardware qwerty πληκτρολόγιο του γράφω ταχύτατα, λες και γράφω σε pc. Οπότε πιστεύω είναι θέμα συνήθειας και με το Ν8. monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funk Δημ. November 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2010 Σαν χρήστης Ν97 μίνι πάντως μπορώ να πω ότι με το hardware qwerty πληκτρολόγιο του γράφω ταχύτατα, λες και γράφω σε pc. Οπότε πιστεύω είναι θέμα συνήθειας και με το Ν8. Νομιζω λιγο θα ξενερωσεις με το virtual qwerty!! Δεν το συγκρινω με τιποτα με το harware... Αλλη αισθηση ρε παιδι μου εχει το κουμπακι πως να το κανουμε...;) (ειδικα αν γραφεις πολυ και θελεις και ταχυτητα στην πληκτρολογηση πχ ανταλαγη μηνυματων η email) Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700, 3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air, 5s, 6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max 13pro, 15pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. November 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2010 Όσοι έχετε ήδη συσκευή με οθόνη αφής και φυσικό πληκτρολόγιο, όπως το Ν97 μίνι που αναφέρθηκε, κλείστε το φυσικό πληκτρολόγιο και αρχίστε την προπόνηση. :p Δεν υπάρχει πολύς χρόνος ακόμα για να προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα. Μέχρι το τέλος του μήνα που μόλις μπήκε έρχεται το Ν8... :D Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. November 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2010 Φιλε stamatis3133 η γραματοσειρες που συγκρινεις δεν ειναι ιδιες. Οι κατω αν προσεξεις εχουν πιο πολλα γραματα μαλλον γιατι ειναι Γερμανικες οπως ειπε καποιος πιο πριν... Εγω πιστευω οτι η Νοκια το , . ? - θα τα εχει εκει σε ολες τις γραμματοσειρες μιας και δεν εχει χωρο κατω αφου εχει βαλει τα απαισια κουμπια δεξια[>] αριστερα[<] (ποιο πολυ μου αρεσε ο τροπος του iPhone που κινεις τον κερσορα ) . Στα αλλα δυο τηλεφωνα περαν του μεγαλυτερου "κουμπιου" εχει κενο αναμεσα στα γραμματα πραγμα που βοηθα πολυ στην πληκτρολογηση ειδικα σε capacitive οθονες. Στην τελικη εχει παψει πια να με απασχολει ο λογος , με νοιαζει οτι σιγουρα δεν θα βολευει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fikast Δημ. November 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2010 Αν υπαρχει το τ9 κανενα προβλημα... Το αλλο στα πλαγια μια χαρα πιστευω θα ειναι.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. November 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2010 σήμερα είδα το Ν8 από ένα πωλητή της Νοκια, στα 5 λεπτά που το κράτησα δοκίμασα φώτο και βίντεο και είναι τρομερά αφού το συνδέσαμε με υπολογιστή να τα δούμε, πολύ καλή ποιότητα κατασκευής και χώρις κολλήματα. τώρα τι symbian 3 , τι symbian s60 δεν είδα καμιά διαφορά και σε θέμα browsing και multitouch καμιά σχέση με κανένα νόκια, αλλά και πάλι αρκετά πίσω σε σχέση με τα ακριβά androiδη και τα μηλόφωνα. Α μη ξεχάσω ο τύπος είπε τέλος του μήνα σίγουρα για διάθεση. 493 wind, 509 γερμανός αν θυμάμαι καλά Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funk Δημ. November 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2010 σήμερα είδα το Ν8 από ένα πωλητή της Νοκια, στα 5 λεπτά που το κράτησα δοκίμασα φώτο και βίντεο και είναι τρομερά αφού το συνδέσαμε με υπολογιστή να τα δούμε, πολύ καλή ποιότητα κατασκευής και χώρις κολλήματα. τώρα τι symbian 3 , τι symbian s60 δεν είδα καμιά διαφορά και σε θέμα browsing και multitouch καμιά σχέση με κανένα νόκια, αλλά και πάλι αρκετά πίσω σε σχέση με τα ακριβά androiδη και τα μηλόφωνα. Α μη ξεχάσω ο τύπος είπε τέλος του μήνα σίγουρα για διάθεση. 493 wind, 509 γερμανός αν θυμάμαι καλά Oταν λες αρκετα πισω με android και iphone τι ακριβως εννοεις? Σε ποιους τομεις? Γινε λιγο πιο συγκεκριμενος. . . Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700, 3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air, 5s, 6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max 13pro, 15pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. November 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2010 βασικά το scrolling στις σελίδες δεν είναι τόσο άμεσο και να τις πηγαίνεις πάνω κάτω και να σταματάς όπου θές(το τρομακτικο έβαλα ως test page που είναι μεγάλη και χωρις πολλά φρου φρου), και το multitouch μου θυμίζει iphone 2 που μαύριζε λίγο η οθόνη για να κεντράρει στο σημείο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclarenf1 Δημ. November 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2010 Παιδιά καλησπέρα.Δύο ερωτησουλές? Ξέρω οτι το Ν8 παιζει video μορφης avi,3gp και mp4.Παίζει και άλλες μορφές πχ.mpg και .mkv? και δεύτερον το USB On-the-go δουλεύει σε σκληρό δίσκο και χωρίς εξωτερική τροφοδοσία πχ. της Western Digital το my passport? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. November 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2010 Παιδιά καλησπέρα.Δύο ερωτησουλές? Ξέρω οτι το Ν8 παιζει video μορφης avi,3gp και mp4.Παίζει και άλλες μορφές πχ.mpg και .mkv? και δεύτερον το USB On-the-go δουλεύει σε σκληρό δίσκο και χωρίς εξωτερική τροφοδοσία πχ. της Western Digital το my passport? Καλησπερα. Για τις μορφες video που λες δε γνωριζω στα σιγουρα αλλα δε νομιζω οτι θα εχουμε προβλμα ασυμβατοτητας σχεδον με τις ολες. Οσον αφορα το usb απο οτι εχω δει με τους περισσοτερους εξωτερικους θα απαιτειται και εξωτερικη τροφοδοσια γιατι απλα δε τους σηκωνει η μπαταρια του κινητου. Ισως να υπαρχουνε ομως μερικες εξαιρεσεις αλλα δε ο ξερω. Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. November 1, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2010 Παιδιά καλησπέρα.Δύο ερωτησουλές? Ξέρω οτι το Ν8 παιζει video μορφης avi,3gp και mp4.Παίζει και άλλες μορφές πχ.mpg και .mkv? και δεύτερον το USB On-the-go δουλεύει σε σκληρό δίσκο και χωρίς εξωτερική τροφοδοσία πχ. της Western Digital το my passport? Ναι έχει τη δυνατότητα να αναπαράγει αρχεία high definition mkv. [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. November 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2010 Καλησπερα. Για τις μορφες video που λες δε γνωριζω στα σιγουρα αλλα δε νομιζω οτι θα εχουμε προβλμα ασυμβατοτητας σχεδον με τις ολες. Οσον αφορα το usb απο οτι εχω δει με τους περισσοτερους εξωτερικους θα απαιτειται και εξωτερικη τροφοδοσια γιατι απλα δε τους σηκωνει η μπαταρια του κινητου. Ισως να υπαρχουνε ομως μερικες εξαιρεσεις αλλα δε ο ξερω. φαντάζομαι με απλά usb stick να μην υπάρχει κάποιο πρόβλημα τουλάχιστον Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. November 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2010 φαντάζομαι με απλά usb stick να μην υπάρχει κάποιο πρόβλημα τουλάχιστον Τα απλα stick τα διαβαζει κανονικα. Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlesg Δημ. November 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2010 (edited) Κάπου είχα διαβάσει αλλά δε θυμάμαι που ότι το το Ν8 υποστηρίζει μέσω του OTG συσκευές που χρειάζονται μέχρι 200 mA για να λειτουργήσουν και λογικό μου φαίνεται για κινητό μιλάμε. Σε αυτές τις συσκευές ΔΕΝ περιλαμβάνονται σε καμία περίπτωση οι 2.5" εξωτερικοί σκληροί που παίρνουν τροφοδοσία από το usb. Αυτοί οι σκληροί θέλουν τροφοδοσία τουλάχιστον 400-450 mA για να λειτουργήσουν σωστά. Οπότε μην περιμένετε να χρησιμοποιήσετε 2.5" σκληρούς χωρίς τροφοδοσία με το Ν8, σε καμία περίπτωση. Εδώ ακόμα και τα περισσότερα car cd player επειδή έχουν τροφοδοτικά της πλάκας δεν υποστηρίζουν τέτοιους σκληρούς, μην περιμένετε θαύματα από ένα κινητό. Τα απλά usb stick από την άλλη νομίζω απαιτούν γύρω στα 100 mA, οπότε δεν έχει κανένα πρόβλημα με αυτά. Edited November 1, 2010 by karlesg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2010 Ναι έχει τη δυνατότητα να αναπαράγει αρχεία high definition mkv. για υποτιτλους ξερουμε κατι....? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts