Jump to content

[Επίσημο] Nokia N8-00 (Pre-Release)

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

στο καταστημα του ν κοσμου στην καλλιροης,οπως επισης του κορυδαλλου(ταξιαρχων) στο ψυχικο και στο καταστημα μεσα στο athens heart Edited by chocbhed_6630

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στο καταστημα του ν κοσμου στην καλλιροης,οπως επισης του κορυδαλλου(ταξιαρχων) στο ψυχικο και στο καταστημα μεσα στο athens heart

μήπως δεν είναι εταιρικά τα καταστήματα αυτά ? Προπαραγγελια δέχονται ?

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

το λειτουργικό του n8 είναι ακόμα φρέσκο και θα βελτιωθεί.

Eτσι ακριβως. Εχει να παρει updates πολλα το Ν8

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Δεν χρειάζεται να αντιδράτε συνέχεια σε ότι λένε άλλοι χρήστες. Αν κάποιος πιστεύει ότι δεν του αρέσει κάτι στο κινητό είναι δικαίωμα του να το πει, δεν χρειάζεται να του την πέφτουμε αμέσως.

Και εγώ μέσα από τα 1370 posts του θέματος έχω διαβάσει πάραααα πολλά αστεία και γελοία μηνύματα αλλά τα προσπερνάω χωρίς να σχολιάζω. Αν δεν μας αρέσει κάτι ή απλά το προσπερνάμε ή απλά χρησιμοποιούμε την "μαύρη λίστα" για να μην βλέπουμε posts τα οποία μας ανεβάζουν την πίεση.

Ας προσπαθούμε να είμαστε κόσμιοι με όλους τους χρήστες και να δεχόμαστε την άποψη τους, όποια και αν είναι αυτή.

Ευχαριστώ.

Συμφωνώ απόλυτα για το οτι πρέπει να είμαστε κοσμιοι και οτι καθένας έχει την άποψη του η οποία είναι σεβαστή.Αλλά η γνώμη να ισχυει και για όσους κατακρίνουν άλλες συσκευες. Το αναφέρω γιατί εχω παρατηρήσει threads που κατακρίνουν έντονα κάποιες συσκευες,όχι απαραίτητα με αρχικό τρόπο,να αφαιρούνται.κάτι το οποίο δε γίνεται πάντα για τα threads που κατακρίνουν το n8. Ευχαριστώ

Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23

μήπως δεν είναι εταιρικά τα καταστήματα αυτά ? Προπαραγγελια δέχονται ?

εταιρικα ειναι τα καταστηματα αυτα,το ξερω γιατι δουλευουν σε αυτα φιλοι μου

αν και δεν παιζει ρολο,τι παει να πει εταιρικα?δηλαδη τα υπολοιπα δεν εχουν η δεν θα παραλαβουν ποτε το δειγμα?Απλως ο υπαλληλος ηθελε να σε αποφυγει.....

συγνωμη για το οφ τοπικ

εταιρικα ειναι τα καταστηματα αυτα,το ξερω γιατι δουλευουν σε αυτα φιλοι μου

αν και δεν παιζει ρολο,τι παει να πει εταιρικα?δηλαδη τα υπολοιπα δεν εχουν η δεν θα παραλαβουν ποτε το δειγμα?Απλως ο υπαλληλος ηθελε να σε αποφυγει.....

συγνωμη για το οφ τοπικ

εταιρικά πάει να πει ότι ανήκουν στην wind και όχι σε κάποιον που το έχει πάρει franchise, δεν είχε κανένα λόγο να με αποφύγει γνωριζόμαστε πελατειακά . Δεν μου είπες προπαραγγελία δέχονται και σε τι τιμή το έχουν ?

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ξερω τι ειναι τα εταιρικα και τι δεν ειναι,το δειγμα εχει παει σε ολα τα καταστηματα ανεξαιρετος απλως επειδη η συσκευη θα αργησει το κρυβουν για να μην τους ζαλιζουν

προπαραγγελιες οχι δεν δεχονται γιατι ακομα ειναι νωρις,οπως μου ειπαν το περιμενουν δεκεμβριο

ξερω τι ειναι τα εταιρικα και τι δεν ειναι,το δειγμα εχει παει σε ολα τα καταστηματα ανεξαιρετος απλως επειδη η συσκευη θα αργησει το κρυβουν για να μην τους ζαλιζουν

προπαραγγελιες οχι δεν δεχονται γιατι ακομα ειναι νωρις,οπως μου ειπαν το περιμενουν δεκεμβριο

καλά κρασά τότενες :lol::lol::lol:

Πες στους δικούς σου να το κρύψουν καλά μπας και τους το ματιάσουν :lol:

λοιπον sorry για το off topic αλλα αναφερθηκε κατι σε αλλο thread και ειπα να το συζητησουμε λιγακι.

εκανα πριν αρκετο καιρο ενα topic σχετικα με app stores markets κλπ.

ισος το εκανα σε λαθος φορουμ η τελος παντων δεν ενοιαζε κανεναν δεν ξερω.

δεν απαντησε κανεις μεχρι τωρα.

το θεμα ειναι οτι εφαγα μεγαλη ηττα απο το market του android και αυτο ερχεται να επιβεβαιωσει τις σκεψεις μου οποτε θα ηθελα παρακαλω να γραψετε τις γνωμες σας στο παρακατω thread

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=284996

οπου εχω καλεσει κοσμο και απο apple μερια αλλα και απο android για να δουμε τι παιζει με τα markets και να σας πω και τι επαθα...

Τα προβλήματα που βρήσκω εγώ στη πλοήγηση, ειναι οτι

1) το multi tοuch ειναι μεγάλη απάτη. Κυρίως γιατί σκαλώνει ανα διαστήματα, με αποτέλεσμα να χάνεις την αισθηση συνοχης της αφης.

2) αργεί σχετικά περισσοτερο απο αλλες συσκευες. Μόλις δοκίμασα τη σελίδα του myphone, εκανε 15 δευερα μέχρι να δειξει, πρπ 300-400 kb η σελίδα.

3) η πλοηγηση γενικά ειίναι χάλια. με τα κουμπια που κρυβονται συνεχεια, με αποτέλεσμα να θέλει "κουπί" για να πας, δυο η τρις σελίδες πίσω. Βρες το κουμπι, κανε back, κανε scroll με προσοχη, τη σελίδα που θες, και αμα πέσεις σε λαθος την έκατσες, γιατι θα πρεπει να περιμένεις να φορτώσει λίγο μεχρι να βρεις πάλι το στοπ.

4) τα tabs , ανύπαρκτα.

5) Δέν εχει επαναπροσδιορισμό του μεγέθους του καρέ οταν κανεις ζόυμ ιν. δλδ κανεις ζουμ, κανει ζούμ και δείχνει στον γάμο του καραγκιόζη.

έχει και αλλα, αλλα βαρίεμε να γραφω...

:lol:

κλασικος symbian broswer κουραση και απογοητευση......αλλαγη και γρηγορα μαλιστα....

Χωρίς flash και javascript ανοιξα το engadget, 18 δευτερα για να δείξει, με laggy scrolling στην αρχη.

με flash και javascript, 1 λεπτο και 15 δευτερα.

Ο οπερα, εκανε 1 λεπτο να ανοιξει, αλλα στα πρωτα 7-10 δευτερα ειχε δείξει ολο το περιεχομενο και τις φωτο , και ηταν scrollable ηδη, και μαλιστα πολυ smooth. στα 25 δευτερα είχε ολοκληρώσει τη σελίδα, και απτα 25 μεχρι το 1 λεπτο, εκανε να ανοιξει το flash banner, πανω πανω.

ο οπερα υποστηριζει φλας.....σαν τον μανισιο broswer η οχι ακομη??

Edited by freddaras

κλασικος symbian broswer κουραση και απογοητευση......αλλαγη και γρηγορα μαλιστα....

Θα αλλάξει η κατάσταση στο επόμενο διάστημα, θα έρθει καινούργιος browser.

ο οπερα υποστηριζει φλας.....σαν τον μανισιο broswer η οχι ακομη??

Όχι ακόμα, αναμένεται νέα έκδοση για S^3.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

οποτε φιλε πανο αυτος που τρεχει στο ν8 ειναι αυτος που τρεχει για το n97 κτλ κτλ κτλ ετσι δεν ειναι.....?

για θυμίστε μου λιγο ρε παιδια γιατι τα εχω ξεχασει.....

στον οπερα του 97 η του 5800 βιντεο κλιπ μεσα απο σελιδα δεν μπορεις να δεις αλλα στο you tube μπαινει κανονικα και ανοιγει τα βιντεο κανονικα ετσι δεν ειναι....?

(ρωταω γιατι η εκδοση που υπαρχει τωρα για το ν900 δεν κανει ουτε αυτο!!!!!!)

οποτε φιλε πανο αυτος που τρεχει στο ν8 ειναι αυτος που τρεχει για το n97 κτλ κτλ κτλ ετσι δεν ειναι.....?

για θυμίστε μου λιγο ρε παιδια γιατι τα εχω ξεχασει.....

στον οπερα του 97 η του 5800 βιντεο κλιπ μεσα απο σελιδα δεν μπορεις να δεις αλλα στο you tube μπαινει κανονικα και ανοιγει τα βιντεο κανονικα ετσι δεν ειναι....?

(ρωταω γιατι η εκδοση που υπαρχει τωρα για το ν900 δεν κανει ουτε αυτο!!!!!!)

Δεν είμαι σίγουρος τι παίζει στα 5th Edition με τον Opera Mobile. Πάντως στα 3rd Edition (μιλάω για το Ν82) δεν υπάρχει flash όπως στο Ν8. Βέβαια τα thumbnails από βιντεάκια YouTube φαίνονται κανονικά αλλά όταν κάνεις κλικ επάνω τους, ανοίγει ο RealPlayer, σου ζητάει σύνδεση και τα παίζει κανονικά από εκεί.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Εγω παντως δεν κερω ακομα αν θα γυρισω στη νοκια...θα το σκεφτω αλλα για το θεμα updates δεν την φοβαμαι....υποστηριζει πολυ τα κινητα της και το ξερουμε ολοι.....

οσο βλεπω και το avatar μου με πιανουν τα νευρα μου με την εν λογω εταιρια που πηγα κι εμπλεξα...αλλα τελοςπαντων

καλησπερα σας

δεν ξερω αν εχει αναφερθει αλλα ο συρτης για το ξεκλειδωμα της οθονης ειναι απο τα δεξια οπως κοιταζεις την οθονη,το ιδιο ισχυει και για το c7,το λεω ως κατοχος ν97 μινι,γιατι του αλλαξανε πλευρα?

Samsung Galaxy A50

:)

Σειρά έχει keyboard νομίζω...

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλησπερα σας

δεν ξερω αν εχει αναφερθει αλλα ο συρτης για το ξεκλειδωμα της οθονης ειναι απο τα δεξια οπως κοιταζεις την οθονη,το ιδιο ισχυει και για το c7,το λεω ως κατοχος ν97 μινι,γιατι του αλλαξανε πλευρα?

Και στο 5800 που έχω δεξιά είναι.

καλησπερα σας

Στις συσκευές που έχουν πλήρες πληκτρολόγιο, ο σύρτης είναι λογικό να είναι από αριστερά, για να μην τον καλύπτει το πληκτρολόγιο που ανοίγει προς τα δεξιά. Στα κινητά χωρίς πληκτρολόγιο, ο πιο φυσικός τρόπος να λειτουργήσει ο σύρτης είναι να τον χρησιμοποιήσεις καθώς κρατάς τη συσκευή με το δεξί. Γι' αυτό και ο σύρτης στο Ε7 είναι αριστερά όπως και στα Ν97/Ν97 mini, ενώ στα υπόλοιπα (N8, C7, C6-01) είναι κανονικά στα δεξιά.

Στις συσκευές που έχουν πλήρες πληκτρολόγιο, ο σύρτης είναι λογικό να είναι από αριστερά, για να μην τον καλύπτει το πληκτρολόγιο που ανοίγει προς τα δεξιά. Στα κινητά χωρίς πληκτρολόγιο, ο πιο φυσικός τρόπος να λειτουργήσει ο σύρτης είναι να τον χρησιμοποιήσεις καθώς κρατάς τη συσκευή με το δεξί. Γι' αυτό και ο σύρτης στο Ε7 είναι αριστερά όπως και στα Ν97/Ν97 mini, ενώ στα υπόλοιπα (N8, C7, C6-01) είναι κανονικά στα δεξιά.

δεν ειναι πιο ευκολο να κρατας τη συσκευη με το δεξι και να τραβας το συρτη με τον αντιχειρα?μιλαω για ολες τις συσκευες

Samsung Galaxy A50

:)

Σειρά έχει keyboard νομίζω...

καλο... ;)

usb hub μπορει να μπει επανω? ξερουμε?

αν μπορει και παιζει mouse και πληκτρολογιο ταυτοχρονα θα ειναι ισος το καλυτερο feature του κινητου μετα την καμερα

καλο... ;)

usb hub μπορει να μπει επανω? ξερουμε?

αν μπορει και παιζει mouse και πληκτρολογιο ταυτοχρονα θα ειναι ισος το καλυτερο feature του κινητου μετα την καμερα

Καλό είναι που μπορεί να το κάνει.Τώρα δεν νομίζω κάποιος να κάθεται να συνδέει ποντίκι για να λειτουργήσει το κιν του...:confused:

Καλό είναι που μπορεί να το κάνει.Τώρα δεν νομίζω κάποιος να κάθεται να συνδέει ποντίκι για να λειτουργήσει το κιν του...:confused:

για να λειτουργει το κινητο του οχι αλλα εγω και η παρεα μου για παραδειγμα θα σταματουσαμε να κουβαλαμε laptop και playstation μαζι μας καθε φορα που πηγαινουμε σε καποιο εξωχικο για να μπορεσουμε να δουμε καμια ταινια... ;)

μαλιστα με το n8 θα μπορουμε να σερφαρουμε και στο ιντερνετ κανονικα εαν μπορει να συνδεθει και πληκτρολογιο πανω του.

μπορεις να το χρησιμοποιησεις και στο σαλονι σου αν δεν εχεις mediacenter

οχι και ασχημες δυνατοτητες για ενα κινητο... ε?

για να λειτουργει το κινητο του οχι αλλα εγω και η παρεα μου για παραδειγμα θα σταματουσαμε να κουβαλαμε laptop και playstation μαζι μας καθε φορα που πηγαινουμε σε καποιο εξωχικο για να μπορεσουμε να δουμε καμια ταινια... ;)

μαλιστα με το n8 θα μπορουμε να σερφαρουμε και στο ιντερνετ κανονικα εαν μπορει να συνδεθει και πληκτρολογιο πανω του.

μπορεις να το χρησιμοποιησεις και στο σαλονι σου αν δεν εχεις mediacenter

οχι και ασχημες δυνατοτητες για ενα κινητο... ε?

internet μεσω συνδεσης κινητης τηλεφωνιας? οχι ευχαριστω. ¨) Επισης laptop δε θα χρειαστεις αλλα θα χρειαστεις οθονη εφοσον εχεις και το hdmi καλωδιο μαζι σου.. Πραγματικα χιλια δυο εχει το κινητο αλλα προβληματιζομαι με τη ταχυτητα. Βασικα αν δε το διορθωσουν στο επομενο firmware τοτε ειναι που πρεπει να αρχισουμε να ανησυχουμε. Τα πρωτα n8 φτιαχτηκαν το φεβρουαριο του 2010 και απο τοτε τοσους μηνες δεν μπορεσαν να γραψουν καλους κωδικες γιατι τα χαρακτηριστικα του κινητου σαν hardware σηκωνουν ανετα ολα αυτα που γινονται αργα.

Edited by aristotelhs2060
Ωρα να δοκιμασω κατι νεο!

internet μεσω συνδεσης κινητης τηλεφωνιας? οχι ευχαριστω. ¨) Επισης laptop δε θα χρειαστεις αλλα θα χρειαστεις οθονη..

απο το τιποτα καλο και το ****το...

για οθονη εχεις την τηλεωραση... αν δεν εχεις ουτε τηλεωραση στο εξωχικο δεν το συζηταμε...

εγω καπως ετσι το βλεπω και μου αρεσουν πολυ αυτες οι δυνατοτητες που δεν υπαρχουν σε αλλες συσκευες

δεν ειναι πιο ευκολο να κρατας τη συσκευη με το δεξι και να τραβας το συρτη με τον αντιχειρα?μιλαω για ολες τις συσκευες

Ναι αλλά αν σε μία συσκευή με hardware qwerty πληκτρολόγιο ο σύρτης ήταν κανονικά από δεξιά (δηλαδή προς τη μεριά που ανοίγει το πληκτρολόγιο), τότε κάθε φορά που θα άνοιγες το πληκτρολόγιο ο σύρτης θα κρύβονταν κάτω από την οθόνη, οπότε θα ήταν δύσκολο να τον χρησιμοποιήσεις. Το ίδιο φυσικά ισχύει και για τα υπόλοιπα controls των κινητών με πληκτρολόγιο, όπως volume up/down, camera key κλπ.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...