Jump to content

[Επίσημο] Nokia N8-00 (Pre-Release)

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κατι επισης πολυ σημαντικο (για εμενα παντα) ειναι και η μουσικη αποδοση του κινητου.

Σε ολους τους αλλους τομεις εχω διαβασει τα καλυτερα, λογικα και στην μουσικη θα ειναι αστερι.

Απλα δεν εχουν ακουστει πολλα απο τους reviewers και για αυτον τον τομεα.

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Έχει ειπωθεί σε ορισμένα βιντεάκια ότι οι μουσικές του επιδόσεις είναι πολύ καλές όταν συνδέσεις ένα καλό ζευγάρι ακουστικά.

Όπως είναι φυσικό, δε μπορείς να περιμένεις τρομερή ποιότητα από το ηχείο του, αν και από άποψη έντασης είναι πολύ ικανοποιητικό.

Αυτό το οποίο είναι καλό είναι ότι συνοδεύεται από ένα ζευγάρι in-ear handsfree/ακουστικά, που σημαίνει ότι ακόμα κι αν κάποιος δεν την ψάχνει πολύ με τη μουσική, από την πρώτη στιγμή θα έχει ποιοτικό ήχο.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Σε πολλά hands-on που έχουν κυκλοφορήσει για το Ν8 φαίνεται καθαρά η δυνατότητα του browser να παίζει τα flash βιντεάκια κατευθείαν μέσα από την σελίδα στην οποία υπάρχουν. Αυτό είναι μεγάλη υπόθεση. Όμως δεν ξέρω είναι αν θα έχουμε τη δυνατότητα για επιλογή ποιότητας στο plugin του Youtube, δηλαδή 240, 360, 480, 720p κλπ. :confused:

Άν θυμάμαι καλά είχα διαβάσει σε ένα forum ότι από την στιγμή που το κινητό υποστηρίζει βίντεο HD σε 720p και πλέον με ενσωματωμένο το Flash Lite 4.0,θα υπάρχει η δυνατότητα να επιλέγουμε στο youtube προβολή βίντεο στην ποιότητα που επιθυμούμε εφόσον την έχει και το βίντεο διότι κάποια είναι μόνο 360

OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM

OnePlus 3T Gunmetal

Το θέμα είναι πότε θα έρθει...εαν κάνει όσο το Ν8...τότε του χρόνου τέτοιο καιρό κ εαν!!!!

Αν ισχύει αυτό, τότε τα υπόλοιπα 3 Symbian^3 τηλέφωνα θα είναι πολύ πιο σύντομα εδώ απ' ό,τι το Ν8.

Ελπίζω κάτι αντίστοιχο να γίνει και με τις συσκευές Maemo.

Edited by panosz75
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Καλό απόγευμα σε όλους τους φίλους του forum!Θέλω να καταθέσω την άποψή μου σχετικά με το θέμα της καθυστέρησης του Ν8 στην αγορά.Μήπως θυμάστε τί έγινε πριν τρισήμισι χρόνια όταν κυκλοφόρησε το Ν95;Πόσο άργησε να έρθει σε Ελληνική έκδοση και πόσοι έσπευσαν να το προμηθευτούν από ηλεκτρονικά καταστήματα σε 'παραεισαγωγή';Ο ίδιος αναβρασμός είχε παρατηρηθεί και την Άνοιξη του 2006 πρίν την κυκλοφορία του θρυλικού(και αξέχαστου από προβλήματα λογισμικού)Ν80!Μήπως η Nokia παίζει επικοινωνιακά παιχνίδια σε κάθε περίπτωση που ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ένα sos για best seller μοντέλο;Το γιατί είναι άλλη ιστορία......Το θέμα είναι όμως πώς την εποχή των Ν80,95κλπ. έπαιζε μόνη της ενώ τώρα έχουμε γεμίσει μήλα και μανταρίνια και οι καιροί έχουν αλλάξει.Θα ΄πρεπε λοιπόν οι Φιλανδοί να αλλάξουν τακτική γιατί το μοναδικό κινητό που ενδέχεται να σώσει το κεφάλι τους ενώ ΕΠΡΕΠΕ ΗΔΗ ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΥΡΕΩΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ αυτοί κάνουν πάλι τα δικά τους!Και η τακτική αυτή θα ΓΥΡΙΣΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ!Ευχαριστώ.

Καλό απόγευμα σε όλους τους φίλους του forum!Θέλω να καταθέσω την άποψή μου σχετικά με το θέμα της καθυστέρησης του Ν8 στην αγορά.Μήπως θυμάστε τί έγινε πριν τρισήμισι χρόνια όταν κυκλοφόρησε το Ν95;Πόσο άργησε να έρθει σε Ελληνική έκδοση και πόσοι έσπευσαν να το προμηθευτούν από ηλεκτρονικά καταστήματα σε 'παραεισαγωγή';Ο ίδιος αναβρασμός είχε παρατηρηθεί και την Άνοιξη του 2006 πρίν την κυκλοφορία του θρυλικού(και αξέχαστου από προβλήματα λογισμικού)Ν80!Μήπως η Nokia παίζει επικοινωνιακά παιχνίδια σε κάθε περίπτωση που ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ένα sos για best seller μοντέλο;Το γιατί είναι άλλη ιστορία......Το θέμα είναι όμως πώς την εποχή των Ν80,95κλπ. έπαιζε μόνη της ενώ τώρα έχουμε γεμίσει μήλα και μανταρίνια και οι καιροί έχουν αλλάξει.Θα ΄πρεπε λοιπόν οι Φιλανδοί να αλλάξουν τακτική γιατί το μοναδικό κινητό που ενδέχεται να σώσει το κεφάλι τους ενώ ΕΠΡΕΠΕ ΗΔΗ ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΥΡΕΩΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ αυτοί κάνουν πάλι τα δικά τους!Και η τακτική αυτή θα ΓΥΡΙΣΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ!Ευχαριστώ.

Δε θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο. Είπαμε Nokia-Nokia, αλλά η υπομονή έχει και τα όριά της. :rolleyes:

- - - - - - - - -

@jimacid: για 1-2 μήνες μία χαρά θα σε βγάλει ο Γαλαξίας. Από εκεί και πέρα δε νομίζω να αντέξεις, θα ενδώσεις... :lol:

Edited by panosz75

Καλά ρε παιδιά, έχετε την εντύπωση ότι η Nokia δεν θα ήθελε να είχε ήδη γεμίσει την αγορά με N8; Υπάρχει περίπτωση να τα έχουν κάπου και να τα κρύβουν; Αστειότητες. Απλά τα εργοστάσια έχουν συγκεκριμένη κατασκευαστική δυνατότητα, x συσκευές τη μέρα, κι όταν υπάρχει τέτοια ζήτηση παγκοσμίως είναι λογικό να εμφανίζονται ελλείψεις και προβλήματα στην αρχή.

Εχω βαρεθεί να ακούω οτι να ναι...ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΟΜΩΣ...Το κινητο εχει βγει Ελλαδα ...ανενημερωτοι ολοι και παραπληροφορειτε και τα αλλα τα φυτα που δεν μπορουν να googlαρουν ενα απλο πραγμα και ρωτανε σαν τους Νεαντερταλ...

Λοιπον "γνώστες" το κινητο εχει βγει Ελλαδα... στο play247...Για να μην διαφημιζω κιολας δεν παραθετω το site..Καντε και κατι μονοι σας.Ι rest my case now...

Θα θεωρήσω ότι το κινητό «κυκλοφορεί» στην Ελλάδα, όταν θα το φέρουν τα δίκτυα. Σιγά μην το πληρώσω 100€ ακριβότερο γιατί δεν μπορώ να κάνω μερικές μέρες υπομονή.

Edited by terrestial

Αν ενδιαφέρει κάποιον το ζήτημα της αποθήκευσης μηνυμάτων αυτή είναι η τελευταία επίσημη απάντηση από τη Νοκια που ξεκαθαρίζει πλήρως τι ισχύει και πώς βλέπουν το ζήτημα.

Thanks for the feedback and ideas on the message store location! This is an issue that will clearly need to be monitored, so all the feedback is welcome.

As stated by n0kia_a5hleyd above, the bluetooth transmissions are stored on E: drive, so they don't fill the C: drive. Also, when opening an email attachment, you can select to store it in mass memory. The MMS messages go to C: memory.

Το "this is an issue that will clearly need to be monitored, so all the feedback is welcome" σημαίνει σύμφωνα με τη δική μου λογική ότι αντιλαμβανόμαστε το πρόβλημα και αν δούμε ότι προκύπτει τελικά ζήτημα και μας παραπονεθούν αρκετοί όπως το κάνατε εσείς θα το διορθώσουμε.

Προσωπική άποψη είναι ότι ΠΡΕΠΕΙ να διορθωθεί γιατί αν και τα πράγματα δεν είναι τραγικά όπως νόμιζα στην αρχή και δε θα προκύψει άμεσα πρόβλημα, μακροπρόθεσμα όμως όταν κάποιος ξεχνάει να σβήσει πολλά μηνύματα και πέσει αρκετά ο ελεύθερος χώρος του c: σε συνδυασμό με άλλα πράγματα, τότε θα προκύψει το όλο ζήτημα και θ' αρχίσει ίσως να δημιουργεί πρόβλημα στην ομαλή λειτουργία του κινητού.

Οπότε αν θέλετε να το διορθώσουν το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να δώσετε feedback και να εκφράσετε την επιθυμία σας.

Edited by karlesg

Αν ενδιαφέρει κάποιον το ζήτημα της αποθήκευσης μηνυμάτων αυτή είναι η τελευταία επίσημη απάντηση από τη Νοκια που ξεκαθαρίζει πλήρως τι ισχύει και πώς βλέπουν το ζήτημα.

Thanks for the feedback and ideas on the message store location! This is an issue that will clearly need to be monitored, so all the feedback is welcome.

As stated by n0kia_a5hleyd above, the bluetooth transmissions are stored on E: drive, so they don't fill the C: drive. Also, when opening an email attachment, you can select to store it in mass memory. The MMS messages go to C: memory.

Το "this is an issue that will clearly need to be monitored, so all the feedback is welcome" σημαίνει σύμφωνα με τη δική μου λογική ότι αντιλαμβανόμαστε το πρόβλημα και αν δούμε ότι προκύπτει τελικά ζήτημα και μας παραπονεθούν αρκετοί όπως το κάνατε εσείς θα το διορθώσουμε.

Προσωπική άποψη είναι ότι ΠΡΕΠΕΙ να διορθωθεί γιατί αν και τα πράγματα δεν είναι τραγικά όπως νόμιζα στην αρχή και δε θα προκύψει άμεσα πρόβλημα, μακροπρόθεσμα όμως όταν κάποιος ξεχνάει να σβήσει πολλά μηνύματα και πέσει αρκετά ο ελεύθερος χώρος του c: σε συνδυασμό με άλλα πράγματα, τότε θα προκύψει το όλο ζήτημα και θ' αρχίσει ίσως να δημιουργεί πρόβλημα στην ομαλή λειτουργία του κινητού.

Οπότε αν θέλετε να το διορθώσουν το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να δώσετε feedback και να εκφράσετε την επιθυμία σας.

Βασικά η γνώμη μου είναι ότι θα έπρεπε να υπάρχει επιλογή για το πού θα αποθηκεύονται τα μηνύματα. Εξάλλου το όλο θέμα θα δημιουργούνταν όταν η μνήμη μαζικής αποθήκευσης θα θέτονταν υπό τον έλεγχο του υπολογιστή, πράγμα που δεν είναι τόσο αναγκαίο πια, λόγω της ύπαρξης υποδοχής κάρτας μνήμης.

Edited by panosz75

ειμαι νοκιακιας τι να κανουμε :D¨απ ολα τα λειτουργικα που εχουν πεσει στα χερια μου κανενα δεν ειναι οπως το symbian!οταν ειχες symbian για πολυ καιρο χρονια..εχεις καλομαθει κ τιποτα αλλο δεν σου φενεται ανταξιο του ...επεσα στο android κ με εχει ανχωσει το τηλ, για να κανεις οτιδηποτε θα πρεπει να καταναλωσεις ασκοπο χρονο ειναι ανωριμο σαν λειτουργικο ακομα!οσο για τα windows mobile πραγματικα ακομη δεν καταλαβαινω για πιο λογο σινεχιζουν να βγαζουν...

λετε μεχρι 15 να εχει κυκλοφορησει?

Υπομονή αδέρφια , και το Ν8 και το Ε7 και το C7 φαίνονται πολύ αξιόλογες συσκευές , όσο γι το symbian έτσι είναι , όσο το έχεις στα χέρια σου σου φαίνεται παρωχημένο μόλις αλλάζεις λειτουργικό , ασ΄τα να πάνε , είναι όπως τα λέει ο filippos_04 .

Εκτος του οτι τα εργοστασια εχουν περιρορισμενη / συγκεκριμενη καταστκευαστικη δυνατοτητα καθε μερα, πρεπει πρωτα να το παρουν και συγκεκριμενες αγορες ... π.χ. Ινδια,Μαλαισια κοκ... Γιατι? Γιατι, εκει ειναι οι developers και εκει παιζεται το στοιχημα! Ενα smartphone χωρις applications ειναι σαν αμαξι χωρις τα μπλιμπλικια του....

Λιγο υπομονη και σε λιγο θα το εχουμε... Αν παει για Δεκεμβρη η Νοκια θα χασει το παιχνιδι...

Χρήστης:

Nokia: 3310 3330 5100 5140 5140i 6610 6310i 6630 5300 N95 N95_8gb N8 S3 mini

Ενημερώσαμε ήδη ότι πρέπει να ηρεμήσουμε και να μείνουμε στο θέμα μας. Δεν έχει νόημα να ανταλλάσσουμε βρισιές και άσεμνους χαρακτηρισμούς.

Εδώ μιλάμε για το Ν8 και μόνο γι' αυτό. Αν έχετε πρόβλημα με κάποιο χρήστη ή χρησιμοποιείτε τα προσωπικά μηνύματα ή απλά την αναφορά.

Ότι μηνύματα δεν αφορούν το Ν8 θα διαγράφονται αμέσως.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

καλησπερα. μολις ειδα το 3 επεισοδιο απο την 5 σεζον του dexter. μαντεψτε τι κινητο ειχε ? ποσα χρηματα να εδωσε η nokia για να αφησει ο dexter το ip*&^%e και να παρει Ν8 :lol:

καλησπερα. μολις ειδα το 3 επεισοδιο απο την 5 σεζον του dexter. μαντεψτε τι κινητο ειχε ? ποσα χρηματα να εδωσε η nokia για να αφησει ο dexter το ip*&^%e και να παρει Ν8 :lol:

Το καλό που της θέλω της ΝΟΚΙΑ...μη το ρίξει στο marketing :mad: Ας κάνουνε πραγματική δουλειά πάνω στο κινητό κι ας πουλήσει τα μισά κομμάτια από iphone.

Στο big bang theory κορόιδευε τον Jobs ο Sheldon και τον αποκάλεσε showman :lol: Ας μη καταλήξει έτσι η ΝΟΚΙΑ,παρακαλώ... Αλλιώς την έχω στο μυαλό μου τη φιλανδική εταιρεία.

Στο θέμα μας τώρα : όταν κυκλοφορήσει στην Ελλάδα...μην ανησυχείτε, ο spireto θα μας ενημερώσει. Δε περιμένουμε από κανένα ηλεκτρονικό κατάστημα να μας το φέρει. Λίγη ΥΠΟΜΟΝΗ θέλει,σε 1 μήνα το πολύ το έχουμε στα χέρια μας. Έτυχε το κινητό να έχει μεγάλη ζήτηση,δεν έγινε και τίποτα :) Πολλές φορές κόντεψα να λυγίσω και να πάω σε Galaxy S με την επιδότηση που είχα αλλά τα κατάφερα :p

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Στο θέμα μας τώρα : όταν κυκλοφορήσει στην Ελλάδα...μην ανησυχείτε, ο spireto θα μας ενημερώσει. Δε περιμένουμε από κανένα ηλεκτρονικό κατάστημα να μας το φέρει. Λίγη ΥΠΟΜΟΝΗ θέλει,σε 1 μήνα το πολύ το έχουμε στα χέρια μας. Έτυχε το κινητό να έχει μεγάλη ζήτηση,δεν έγινε και τίποτα :) Πολλές φορές κόντεψα να λυγίσω και να πάω σε Galaxy S με την επιδότηση που είχα αλλά τα κατάφερα :p

Λες να έρθει νωρίτερα από τέλη Νοεμβρίου; Ο υπάλληλος στο Nokia Care μού είπε ότι όποτε του έρθει θα πάρει τηλέφωνο.

Αααα, και δεν ξεχνάω ότι αύριο θα πρέπει να δούμε το video demo του spireto. Μας το έταξε! :w00t:

Το καλό που της θέλω της ΝΟΚΙΑ...μη το ρίξει στο marketing :mad: Ας κάνουνε πραγματική δουλειά πάνω στο κινητό κι ας πουλήσει τα μισά κομμάτια από iphone.

Στο big bang theory κορόιδευε τον Jobs ο Sheldon και τον αποκάλεσε showman :lol: Ας μη καταλήξει έτσι η ΝΟΚΙΑ,παρακαλώ... Αλλιώς την έχω στο μυαλό μου τη φιλανδική εταιρεία.

Λες να έρθει νωρίτερα από τέλη Νοεμβρίου; Ο υπάλληλος στο Nokia Care μού είπε ότι όποτε του έρθει θα πάρει τηλέφωνο.

Αααα, και δεν ξεχνάω ότι αύριο θα πρέπει να δούμε το video demo του spireto. Μας το έταξε! :w00t:

Ειναι δεδομενο 110% οτι θα το παρω για να σας το παρουσιασω.

Οπως εχω ηδη πει για αυριο ελπιζω να ισχυει η ημερομηνια.

Σε περιπτωση που δεν ερθει αυριο δεν σημαινει οτι δεν θα το παρω αλλα οτι εχει καποια καθυστερηση.

Αλλα οτι θα το εχω ειναι σιγουρο.

Αν εχω χρονο επειδη εχω πολυυυυυυυυυυυυυυυυ τρεξιμο αυτο τον καιρο θα προτεινω σε οσους θελουν να το δουν απο κοντα να το δειτε να το γουσταρετε.

Θεσσαλονικη παντα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εκτος του οτι τα εργοστασια εχουν περιρορισμενη / συγκεκριμενη καταστκευαστικη δυνατοτητα καθε μερα, πρεπει πρωτα να το παρουν και συγκεκριμενες αγορες ... π.χ. Ινδια,Μαλαισια κοκ... Γιατι? Γιατι, εκει ειναι οι developers και εκει παιζεται το στοιχημα! Ενα smartphone χωρις applications ειναι σαν αμαξι χωρις τα μπλιμπλικια του....

Ακριβώς, γι' αυτό και χάρισαν 1000 Ν8 στους developers που παρακολούθησαν το Nokia World. Πριν ακόμη την επίσημη κυκλοφορία του.

Ακριβώς, γι' αυτό και χάρισαν 1000 Ν8 στους developers που παρακολούθησαν το Nokia World. Πριν ακόμη την επίσημη κυκλοφορία του.

Ακριβώς αυτό πληρώνουμε, το ότι η Nokia ποντάρει πολλά στην ασιατική αγορά και ιδιαίτερα στην Ινδία. Για του λόγου το αληθές:

Why the smartphone money is on India

http://blogs.nokia.com/nseries/2010/10/11/why-the-smartphone-money-is-on-india/

Το Ν8 αποτελεί στοίχημα για τη Nokia και θέλω να πιστεύω ότι θα το υποστηρίξει όσο δεν υποστήριξε άλλα τηλέφωνά της. Αυτό θα είναι πολύ καλό για όλους εμάς που θα επενδύσουμε πάνω του.

Edited by panosz75

Το θέμα του Ν8 καθαρίζεται έτσι ώστε να γίνει πιο εύκολο στο διάβασμα και για να αφαιρεθούν όλα τα post με τα ίδια και τα ίδια ερωτήματα (κυρίως για το πότε θα έρθει και πόσο θα κοστίζει).

Θα παρακαλέσω να μην ρωτάτε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια, δεν έχει νόημα και επιπλέον γεμίζει το θέμα με posts τα οποία επαναλαμβάνονται συνεχώς.

Το μόνο επίσημο για την κυκλοφορία του Ν8 είναι το παρακάτω

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΠΙΟ ΕΠΙΣΗΜΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ

Μεχρι πριν 5 ημερες ηταν αποφασισμενο η επισημη πρωτη να γινει 25 Νοεμβριου. Δυστυχως τα κεντρικα της Nokia δεν ειχαν διοαθεσιμες συσκευες για Ελλαδα λογω τρομερης ζητησης που δεν ειχαν υπολογισει

Οποτε επισημη πρωτη στην Ελλαδα 6-10 Δεκεμβριου

Αν αλλαξει κατι θα το μαθω πρωτος και θα σας το πω

Αν αλλάξει κάτι πάνω σε αυτό τότε αν είναι εύκολο θα μας ενημερώσει ο χρήστης @ringo7213.

Πολλοί από εμάς περιμένουν το Ν8 αλλά η κουβέντα για το πότε έρχεται και πόσο θα αργήσει δεν βοηθάει κάπου, παρά μόνο κουράζει. Κάποια στιγμή θα έρθει, δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει αυτό η Nokia. Ας έχουμε λίγη υπομονή, δεν είμαστε πια και χωρίς κινητά.

Ευχαριστώ πολύ :)

Edited by stendor

Το θέμα του Ν8 καθαρίζεται έτσι ώστε να γίνει πιο εύκολο στο διάβασμα και για να αφαιρεθούν όλα τα post με τα ίδια και τα ίδια ερωτήματα (κυρίως για το πότε θα έρθει και πόσο θα κοστίζει).

Θα παρακαλέσω να μην ρωτάτε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια, δεν έχει νόημα και επιπλέον γεμίζει το θέμα με posts τα οποία επαναλαμβάνονται συνεχώς.

Το μόνο επίσημο για την κυκλοφορία του Ν8 είναι το παρακάτω

Αν αλλάξει κάτι πάνω σε αυτό τότε αν είναι εύκολο θα μας ενημερώσει ο χρήστης @ringo7213.

Πολλοί από εμάς περιμένουν το Ν8 αλλά η κουβέντα για το πότε έρχεται και πόσο θα αργήσει δεν βοηθάει κάπου, παρά μόνο κουράζει. Κάποια στιγμή θα έρθει, δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει αυτό η Nokia. Ας έχουμε λίγη υπομονή, δεν είμαστε πια και χωρίς κινητά.

Ευχαριστώ πολύ :)

Mιλάμε για Alpha Copy ή Nokia; Η συνεργασία Νokia - Alpha Copy έχει τελειώσει και η Nokia μιλάει απ'ευθείας με τους τρείς παρόχους κινητής οπότε υπάρχει περίπτωση να έρθει απο εκεί πιο γρήγορα.

Από το Αύγουστο περιμένουμε να έρθει πιο γρήγορα από κάποιες εταιρίες και ακόμα έρχεται έως σήμερα στις 12/10.

Εγώ ενημέρωσα ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος απολύτως να ρωτάμε σε κάθε σελίδα και κάθε μέρα πότε έρχεται και πόσο ακόμα θα αργήσει. Κανείς δεν ξέρει αυτή την απάντηση οπότε και κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά.

Ο μόνος που μπόρεσε να μας πεις κάτι πιο επίσημο είναι ο @ringo7213, ο οποίος δουλεύει στην Nokia. Όλοι οι υπόλοιποι απλά κάνουμε υποθέσεις και λέμε αυτά που μας λένε από το κάθε κατάστημα που ρωτάμε. Έτσι όμως δεν βγάζουμε άκρη. Γι' αυτό υπομονή και όταν είναι να έρθει να είστε σίγουροι ότι θα μαθευτεί αμέσως.

Ούτε οι εταιρίες κινητής τηλεφωνίας ξέρουν πότε θα έρθει σίγουρα. Το καταλάβαμε από τις διαφορετικές απαντήσεις που δίνει ο κάθε υπάλληλος σε όσα καταστήματα έχουμε ρωτήσει.

Ας το φέρει όποιος θέλει πρώτος, το θέμα είναι ότι η κουβέντα εδώ και κάμποσες σελίδες γυρίζει γύρω από το πότε έρχεται και από το τι λέει η Nokia μέσω των καταστημάτων της και τι λένε οι Wind, Cosmote και Vodafone.

Αυτός είναι ο λόγος που καθαρίζεται το θέμα του Ν8 και γι' αυτό ενημέρωσα να μην συνεχίζουμε να ρωτάμε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια.

Ευχαριστώ και πάλι :)

Καλημέρα.

Τώρα που το Ν8 έχει τη δυνατότητα να διαβάζει στικάκι, μοιάζοντας περισσότερο με υπολογιστή, μήπως ξέρει κανείς αν έχει τη δυνατότητα να κάνει boot από εξωτερική πηγή (στικάκι εν προκειμένω);

Τώρα που το Ν8 έχει τη δυνατότητα να διαβάζει στικάκι, μοιάζοντας περισσότερο με υπολογιστή, μήπως ξέρει κανείς αν έχει τη δυνατότητα να κάνει boot από εξωτερική πηγή (στικάκι εν προκειμένω);

Ενδιαφέρουσα ερώτηση. Φαντάζομαι ότι ρωτάς με το σκεπτικό ότι το Ν900 μπορεί να κάνει το ίδιο με την κάρτα μνήμης και μάλιστα να τρέξει το Nitdroid (μια μορφή Android), σωστά; :rolleyes:

Κατι τετοιο καθε αλλο παρα ενδιαφερον και θα και εδινε και περισσοτερο χρονο στα χερια μου διοτι ηδη στεναχωριεμαι που θα αποχωριστω το μηλο μου xD

Παντως πρωτη φορα που το ελληνικο expansys δεν εχει καρατσιμπησει την τιμη πχ με το μηλο ακομα 1000 εχει το 4

Edited by Spireto_2158

Φιλικά Σπύρος

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...