Jump to content

filippas100

Members
  • Δημοσιεύσεις

    23
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About filippas100

  • Ημ. Γέννησης 16/03/1966

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

filippas100's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Αρκετά ''τουριστικά'' και το iOS και το Android , πιο σύγχρονα και πιο ελκυστικά , αλλά την σταθερότητα και την απλότητα του symbian δεν την πλησιάζουν , και απο εφαρμογές , δεν έχει και λίγες το ovi store .
  2. και το αλλο που ψαχνω ειναι κατι παρομοιο του shazam....Eυχαριστω πολυ Το απάντησε και ο maniac λίγο πιο πάνω , αντίστοιχο του shazam είναι το soundhound .
  3. Προσπάθησα να την κάνω σε ένα nokia store αλλά δεν την κατάφεραν , μακάρι να έχεις δίκαιο .
  4. Έχω την εντύπωση ότι υποβάθμιση λογισμικού , δεν γίνεται . Λογικά θα πρέπει να περιμένει κανείς (και εγώ μαζί) την ελληνική 12.04 .
  5. Το επόμενο μετά το c7 , τηλέφωνό μου είναι το e7
  6. Μία απο τα ίδια και για μένα :(:(:(
  7. Υπομονή αδέρφια , και το Ν8 και το Ε7 και το C7 φαίνονται πολύ αξιόλογες συσκευές , όσο γι το symbian έτσι είναι , όσο το έχεις στα χέρια σου σου φαίνεται παρωχημένο μόλις αλλάζεις λειτουργικό , ασ΄τα να πάνε , είναι όπως τα λέει ο filippos_04 .
  8. Το ''πέρασα'' σήμερα και όλα είναι εντάξει , ευχαριστώ ακόμη μια φορά για την προσπάθεια σας.:D:D:D
  9. Ευχάριστη εξέλιξη : MeeGo on Nokia N900 Και για περισσότερα στο παρακάτω link http://www.nokian900applications.com/ :D:D:D
  10. Αυτό ήτανε τελικά , ευχαριστώ και πάλι .:D:D:D
  11. Καλημέρα σε όλους , είμαι κάτοχος ενός Ε72 (με πάροχο COSMOTE και αγορασμένο με επιδότηση απο κατάστημα ''ΓΕΡΜΑΝΟΣ'' έκδοση 031.023 ) , αναζητώντας δε την τελευταία διαθέσιμη έκδοση 051.018 μέσω της αναζήτησης αναβάθμισης , αυτή είναι αδύνατον να βρεθεί ( "δεν υπάρχουν διαθέσιμες νέες ενημερώσεις" ) τι συμβαίνει ? μήπως θα μπορούσε κάποιος φίλος να βοηθήσει ? Ευχαριστώ .
  12. Εχουν ξεφύγει λίγο ή μου φαίνεται ? μάλλον τους ζάλισε η επιτυχία του maemo , σφίξαν και λίγο οι ζέστες δεν θέλει και πολύ να γίνει το κακό.
  13. Μήπως γνωρίζει κανείς άν θα έχουμε την δυνατότητα δημιουργίας ομάδων επαφών με διαφορετικά χαρακτηριστικά (ήχοι κλήσης , προφίλ ) όπως στα symbian ?
  14. Αυτή την αίσθηση έχω και γω φίλε freddara . Ευτυχώς κράτησα το n97 , που μπορεί τεχνολογικά να μην είναι κορυφαία συσκευή , αλλά κάνει και με το παραπάνω την ''ταπεινή'' δουλειά του τηλεφώνου .
  15. Είμαστε πολλοί που έχουμε απογοητευτεί απο την nokia γιατί όταν δίνεις 600 ευρω έχεις και κάποιες απαιτήσεις , ρε διάολε πως να το κάνουμε δηλαδή , και κάποιοι από μας το χρησιμοποιούν ΚΑΙ για ΤΗΛΕΦΩΝΟ γιατί είναι και ΤΕΤΟΙΟ (το λέει η nokia στο site της στα Applications). Καθαρά αποτυχημένη εμπορικά η ''συμπεριφορά'' της εταιρίας για την πολύ καλή αυτή συσκευή .
×
×
  • Create New...