vanas Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Το πιθανότερο να έχεις δίκιο για την cheetah, αλλά με μια γρήγορη αναζήτηση δεν βρήκα τίποτε. Που τα βρήκες τα στοιχεία που αναφέρεις να το ψάξω λίγο; Γιατί την έχω και εγώ αυτή την εφαρμογή, αν είναι να την καταργήσω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Το πιθανότερο να έχεις δίκιο για την cheetah, αλλά με μια γρήγορη αναζήτηση δεν βρήκα τίποτε. Που τα βρήκες τα στοιχεία που αναφέρεις να το ψάξω λίγο; Γιατί την έχω και εγώ αυτή την εφαρμογή, αν είναι να την καταργήσω... Μια χαρά είναι η εφαρμογή κράτα την... Όταν εμφανίσει κανένα banner κτλ... τότε την ξυλώνουμε ομαδικά! ;) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoid70 Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Μια και το έφερε η κουβέντα για το quickpic... Όταν θέλω να σβήσω φώτο από sd card με το quickpic μου εμφανίζει μήνυμα ότι δεν μπορεί να τη σβήσει λόγω permissions...αλλά όμως την σβήνει... Από ότι έχω δει σε διάφορες συζητήσεις υπάρχει σαν πρόβλημα αλλά δεν ξέρω ποια είναι η λύση.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Το πιθανότερο να έχεις δίκιο για την cheetah, αλλά με μια γρήγορη αναζήτηση δεν βρήκα τίποτε. Που τα βρήκες τα στοιχεία που αναφέρεις να το ψάξω λίγο; Γιατί την έχω και εγώ αυτή την εφαρμογή, αν είναι να την καταργήσω... http://www.androidpolice.com/2015/08/29/popular-photo-gallery-app-quickpic-has-been-bought-by-cheetah-mobile-and-users-are-pissed/ http://rebrn.com/re/quickpic-is-now-part-of-cheetah-mobile-700904/ https://www.change.org/p/google-inc-google-ban-cheetah-mobile-from-google-playstore και ένα απόσπασμα από wikipedia: https://en.wikipedia.org/wiki/Cheetah_Mobile Controversies Despite the popularity of its Clean Master Android App, it was reported in 2014 that ads promoting Clean Master manipulate Android users with deceptive tactics when browsing websites within the app's advertising framework. In April 2014, Ferenc László Nagy from Sophos Labs captured some pop-up ads that led to Clean Master, warning the device had been infected with a virus.[23] In July 2014, CM encouraged users to uninstall Google Chrome and replace it with Cheetah Mobile's own browser during Clean Master's "clean-up" and "optimization" process. This rogue practice allowed Cheetah Mobile to gain unfair position in the marketplace and led to a Google crackdown.[24] In June 2015, Kingsoft Security (Cheetah Mobile's registered legal entity in China) was warned by CAC (China's Internet regulator) about its erotic pop-ups. CAC said it has received a lot of public tip-offs about the issue since the beginning of 2015, and Kingsoft Security must make an immediate rectification or have its online pop-up service license revoked.[25] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sdouze Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Γειά σας παιδιά έχετε να προτείνετε κάποιο αξιόλογο δωρεάν music player ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. January 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 Χωρίς να τον έχω χρησιμοποιήσει, ο Phonograph θεωρείται πάρα πολύ καλός. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. January 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 Πριν καμια 10αρια χρονια ειχα μια εφαρμογη στον υπολογιστη που ειχε χιλιαδες samples απο μπασα ,ηχους κτλ και τα ενωνες οπως ηθελες για να εχεις ενα μουσικο αποτελεσμα.Εφτιαχνες ενα δικο σου κομματι ερασιτεχνικα φυσικα. Βεβαια δεν θυμαμαι καν πως την λενε.. Υπαρχει κατι αντιστοιχο στο Android; Ηταν ωραια ασχολια κι ειχα και εμπνευση χεχε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. January 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 Γειά σας παιδιά έχετε να προτείνετε κάποιο αξιόλογο δωρεάν music player ; Rocket player Ο κυριότερος λόγος που τον θεωρώ πολύ καλό είναι ότι σου δίνει την δυνατότητα για να παίζεις μουσική ανά φάκελο, κάτι που οι περισσότεροι music players δεν το προσφέρουν στην free εκδοχή τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smartiphone Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Δοκίμασε αυτό.. είναι καινούργιο, ελληνικό και θα σε ικανοποιήσει σίγουρα: https://play.google.com/store/apps/details?id=radiofono.smartapps.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jote Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Δοκίμασε αυτό.. είναι καινούργιο, ελληνικό και θα σε ικανοποιήσει σίγουρα: https://play.google.com/store/apps/details?id=radiofono.smartapps.com Ναι και ζητάει στοιχεία τηλεφώνου , στοιχεία κλήσεων, πρόσβαση στον αποθηκευτικο χώρο. Σιγά μην του πούμε και τι φάγαμε χτες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Στις πόλεις δεν έχει το Ηράκλειο;; Φαντάζομαι ότι θα λείπουν και άλλες πόλεις. Το βαλα και το βγαλα αμέσως. Το tunein είναι καλύτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Εγώ χρησιμοποιώ το Greek Radios, δωρεάν και χωρίς διαφημίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Η εφαρμογή για radio παίζει ρόλο για το πόσα MB data καταναλώνονται? Γιατί με το tunein τρώει περιπου 50MB σε 20 λεπτά. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Η εφαρμογή για radio παίζει ρόλο για το πόσα MB data καταναλώνονται? Γιατί με το tunein τρώει περιπου 50MB σε 20 λεπτά. Νομίζω πως παίζει ρόλο η ποιότητα ήχου του κάθε σταθμού, παρά η εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Νομίζω πως παίζει ρόλο η ποιότητα ήχου του κάθε σταθμού, παρά η εφαρμογή. Ισχύει !!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sdouze Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Υπάρχει κάποια αξιόλογη δωρεάν εφαρμογή radio σαν το tune in radio ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Υπάρχει κάποια αξιόλογη δωρεάν εφαρμογή radio σαν το tune in radio ; https://play.google.com/store/apps/details?id=radiofono.smartapps.com Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris6694 Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 παιδες μια ερωτηση. Εχω τον mxplayer για ταινιες και με εχει βολεψει πολυ αλλα δεν παιζει ηχους DTS και AC3. Ξερει κανεις αν ο pro τους παιζει κανονικα;; Εχετε να προτεινετε κανενα αλλο;; Κατεβασα τον bs και δεν εχει προβλημα. Με βλεπω με αυτον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 παιδες μια ερωτηση. Εχω τον mxplayer για ταινιες και με εχει βολεψει πολυ αλλα δεν παιζει ηχους DTS και AC3. Ξερει κανεις αν ο pro τους παιζει κανονικα;; Εχετε να προτεινετε κανενα αλλο;; Κατεβασα τον bs και δεν εχει προβλημα. Με βλεπω με αυτον Απ'ότι θυμάμαι κάτι παίζει με τα δικαιώματα γι'αυτό δεν παίζει. Αλλά μπορεί να παίξει με κάποια πρόσθετα πού βρίσκεις στο XDA. Κάνε μια αναζήτηση στο XDA. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 παιδες μια ερωτηση. Εχω τον mxplayer για ταινιες και με εχει βολεψει πολυ αλλα δεν παιζει ηχους DTS και AC3. Ξερει κανεις αν ο pro τους παιζει κανονικα;; Εχετε να προτεινετε κανενα αλλο;; Κατεβασα τον bs και δεν εχει προβλημα. Με βλεπω με αυτον Vlc ρε συ. Είναι must. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris6694 Δημ. January 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2016 οκ ευχαριστω πολυ παιδια. rtifosi θα δοκιμασω να δω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 παιδες μια ερωτηση. Εχω τον mxplayer για ταινιες και με εχει βολεψει πολυ αλλα δεν παιζει ηχους DTS και AC3. Ξερει κανεις αν ο pro τους παιζει κανονικα;; Εχετε να προτεινετε κανενα αλλο;; Κατεβασα τον bs και δεν εχει προβλημα. Με βλεπω με αυτον http://forum.xda-developers.com/apps/mx-player/mx-player-custom-codec-dts-support-t2156254 Λόγω πνευματικών δικαιωμάτων έχουν αφαιρεθεί οι codec AC3 και DTS. Για να παίξεις βίντεο με ac3 ήχο στον MX Player, κατεβάζεις το codec που είναι για το κινητό σου (zip αρχείο) και το πετάς χύμα στο / και ανοίγεις τον MX Player που θα σε ρωτήσει αν θες να ενεργοποιήσεις το custom codec. Πατάς Yes και τέλος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Ποιος είναι ο πιο απλός τρόπος να βάλεις μια εικόνα σε ένα mp3; Η διαδικασία να γίνει μέσω smartphone εννοώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Ποιος είναι ο πιο απλός τρόπος να βάλεις μια εικόνα σε ένα mp3; Η διαδικασία να γίνει μέσω smartphone εννοώ. Με τον Poweramp γίνεται (βασικά σχεδόν με όλους). Την ώρα της αναπαραγωγής του mp3 σου βγάζει την φωτό κι αν πατήσεις επάνω της και είσαι συνδεδεμένος στο διαδίκτιο σου βγάζει και εναλλακτικές επιλογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Με τον Poweramp γίνεται (βασικά σχεδόν με όλους). Την ώρα της αναπαραγωγής του mp3 σου βγάζει την φωτό κι αν πατήσεις επάνω της και είσαι συνδεδεμένος στο διαδίκτιο σου βγάζει και εναλλακτικές επιλογές. Θα το δοκιμάσω τώρα να δω, thanks! Το κάνει και free έκδοση; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts