Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και σε μένα πάντως πατώντας πάνω στο χάρτη δεν μου βγάζει τίποτα.βέβαια μόλις πρόσφατα άρχισα να ασχολούμαι με τους Google maps και δεν ξέρω τι γινόταν παλιότερα

Στην παλιοτερη εκδοση πατουσες πανω στην θεση σου και ειχε επιλογη να δεις τι εχεις γυρω σου! απο μαγαζια μεχρι οτιδήποτε!

τωρα εχω σπασει το κεφαλι μου δεν μπορω να το βρω αυτο με τίποτα!...

ελα φιλε μου καλησπερα προφανως δεν εγινα κατανοητος!:)

ανοιγω το google maps μου βρισκει σε ποιο σημειο ειμαι!

οκ μεχρι εδω!

στην παλια εκδοση πατουσα πανω στην θεση μου στα χαρτη και μου εβγαζε τι μαγαζια υπηργαν γυρω μου κτλ κτλ κτλ..!

τωρα αυτο δεν γινεται! παταω και δεν γινεται τιποτα! η τελος παντων δεν μπορω να καταλαβω ΠΩΣ γινεται!

θα ανεβασω μετα και βιντεο μηπως γινω κατανοητός..

Λοιπόν, επειδή όσοι χρησκμοποιουν το γκουγκλ μάπα έχουν πάντα προβλήματα, όλα δουλεύουν μια χαρά, όπως παλιά.

Πέτα το και βάλε κάτι καλύτερο. Αυτή είναι η συμβουλή μου.

Edited by pavlitakis1

• Administrators
Πάντως έστειλα email στην barasoft Για το πριμο και μου απάντησαν ότι δεν υποστηρίζεται η συσκευή μου που είναι full HD!

Δεν υποστηρίζεται επίσημα, με πειράγματα όμως δουλεύει κανονικά.

Modpic.gif

Λοιπόν, επειδή όσοι χρησκμοποιουν το γκουγκλ μάπα έχουν πάντα προβλήματα, όλα δουλεύουν μια χαρά, όπως παλιά.

Πέτα το και βάλε κάτι καλύτερο. Αυτή είναι η συμβουλή μου.

ναι βρε φιλε μου οκ συμφωνω σε αυτο!

αλλα πως ειναι δυνατον να δουλευει σε σενα και οχι σε μενα!:)

μιλαμε για το ιδιο προγραμμα τωρα!

αλλος κανεις ρε παιδια που να εχει θεμα?

Οχι, δεν είναι το ίδιο γιατί δεχετε πολύ παραμετροποιηση

Αλλάζεις το sys και δουλεύει κι εσένα. Ψάξε στο google πως

the story of a ressurected blade!!!

>> soon to be released <<

στα δικαρτα κινεζικα κινητα εκτος απο το sygic υπαρχει αλλο προγραμμα πλοηγησης που να δουλευει κανονικα?
[sIGPIC][/sIGPIC]

Οχι, δεν είναι το ίδιο γιατί δεχετε πολύ παραμετροποιηση

Αλλάζεις το sys και δουλεύει κι εσένα. Ψάξε στο google πως

TomTom.

Μια χαρά δουλευει.

ξερει κανεις που μπορω να βρω το igo με αναλυση 1280 χ 768 για lg optimus g ?

αν δε μπορει να υπωθει εδω δεχομαι και pm... :)

στα δικαρτα κινεζικα κινητα εκτος απο το sygic υπαρχει αλλο προγραμμα πλοηγησης που να δουλευει κανονικα?

επίσης, να ρωτήσω: σκέφτομαι την αγορά του Lenovo A850 που είναι dual sim. Εγώ μια sim έχω, δεν θα χρησιμοποιηθεί δεύτερη.

Τα gps πχ navigon δεν δουλεύουν ακόμα και αν δεν εισάγεις δεύτερη sim στο κινητό;

επίσης, να ρωτήσω: σκέφτομαι την αγορά του Lenovo A850 που είναι dual sim. Εγώ μια sim έχω, δεν θα χρησιμοποιηθεί δεύτερη.

Τα gps πχ navigon δεν δουλεύουν ακόμα και αν δεν εισάγεις δεύτερη sim στο κινητό;

Κάποιος φίλος αναφερε ότι το κανονικό ναβιγκον δουλεύει μια χαρά στα δικαρτα. Δεν το έχω τσεκάρει γιατί με τα λεφτά αυτά αγοράζεις κινητό.

Εχω το Ndrive 10 εδω και τρια χρονια περιπου σημερα προσπαθησα να το περασω και στην αναβαθμισμένη μου rom 4.3.

Δυστυχώς χωρίς επιτυχια και το ερωτημα μου ειναι αν το ndrive δουλευει στην 4.3?

Edited by telmusic

όλα δουλεύουν εκτός απ το navigon

Ας πω κι εγω τον 'πονο μου'.

Τελευταια εκδοση sygic, 13.2.2, την χρειαστηκα χτες σε 'walk mode', και καθε 3 λεπτα εκανε quit και με πεταγε εξω.

Βεβαια, σαν να το 'καταλαβαινε' η εφαρμογη, και οταν την ξανανοιγα, ξαναβρισκε τη διαδρομη, αλλα τι να το κανεις, αυτο πια δεν ηταν πλοηγηση αλλα μαρτυριο.

Ειναι bug, ή κατι αλλο;

Ας πω κι εγω τον 'πονο μου'.

Τελευταια εκδοση sygic, 13.2.2, την χρειαστηκα χτες σε 'walk mode', και καθε 3 λεπτα εκανε quit και με πεταγε εξω.

Βεβαια, σαν να το 'καταλαβαινε' η εφαρμογη, και οταν την ξανανοιγα, ξαναβρισκε τη διαδρομη, αλλα τι να το κανεις, αυτο πια δεν ηταν πλοηγηση αλλα μαρτυριο.

Ειναι bug, ή κατι αλλο;

Αν θες την πιο απροβλημάτιστη έκδοση, τότε καλύτερα να γυρίσεις στην 13.1.4

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Χρησιμοποιεί κανεις το ndrive 11?

Μπορουμε να να δημιουργήσουμε κατηγορίες αγαπημένων οπως συνέβαινε και στην 10?

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το Navigon Europe. 'Έχω το galaxy S4. Σαν πρόγραμμα πλοήγησης το είχα στο iPhone4 και ήμουν απόλυτα ευχαριστημένος. Θέλω τη γνώμη σας γιατί στο google play τα σχόλια είναι αρνητικά για την λειτουργία του σε android περιβάλλον. Είχε κάποιος προβλήματα?
:protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish

To igo είναι αναμφισβήτητα το καλύτερο αλλά δεν χρησιμοποιεί την πυξίδα (τουλάχιστον μεχρι την 9.6.7). Στο αυτοκίνητο αυτό δεν είναι πρόβλημα γιατί η κίνηση σου δείχνει την κατεύθυνση. Όταν όμως είσαι με τα πόδια και δεν ξέρεις προς τα που να πας η πυξίδα είναι απαραίτητη. Αλλιώς πρέπει να αρχίσεις να περπατάς στην τύχη για να σου βγάλει κατεύθυνση. Γι αυτό θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις και το sygic. Επίσης το navigon και το google maps χρησιμοποιούν την πυξίδα.

το καλυτερο για πεζο2 ειναι το igo primo δηλ γενικα?

εγώ το θέλω για αμάξι και αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μην κολλάει σαν εφαρμογή. Να επαναλάβω ότι σε ios το navigon ήταν ότι καλύτερο έχω δει

:protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish

εγώ το θέλω για αμάξι και αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μην κολλάει σαν εφαρμογή. Να επαναλάβω ότι σε ios το navigon ήταν ότι καλύτερο έχω δει

Φίλε το καλύτερο για εμενα ειναι το sygic. Ειναι τρομερό σε κίνηση κλπ και πολυ καλα γραφικα 3D

Θοδωρής

2 ερωτησεις για το Sygic (εχω την τελευταια εκδοση 13.2.2):

- Πως μπορω να το κανω να μου δειχνει τον τρεχοντα δρομο που διασχιζω? Σε παλιες εκδοσεις δεν το εκανε, αλλα νομιζω στις τελευταιες το υποστηριζει πια. Αλλα μαλλον καπου πρεπει να ενεργοποιησω την επιλογη.

- Οι διαφορες ηχητικες ειδοποιησεις, για διαφορα συμβαντα του δρομου, πως υποτιθεται οτι πρεπει να ξερω τι ειναι, και περι τινος προκειται; Οδηγω και ακουω διαφορα 'γκλιν γκλον', διχως να ξερω για ποιο ακριβως πραγμα με ειδοποιει το sygic. (ορια ταχυτητας; ρανταρ; αλλο;). Πως μπορω να δω και να ακουσω, τι σημαινει καθε ηχος; Υποθετω οτι θα ηταν χρησιμο οπως στα windows των υπολογιστων, που στην ενοτητα 'ηχοι', οριζεις, και ακους, ποτε ο υπολογιστης θα κανει σε καποιο συμβαν ενα συγκεκριμενο ηχο.

Και εξακολουθεί να είναι το καλύτερο. Λιτό αλλά σωστό, με τις καλύτερες δρομολογησεις και το καλύτερο TTS.

χωρίς φρουφρου.

Φίλε το καλύτερο για εμενα ειναι το sygic. Ειναι τρομερό σε κίνηση κλπ και πολυ καλα γραφικα 3D

Σ έναν πλοηγό αυτό που κοιτάμε είναι οι δρομολογησεις και οι φωνητικές οδηγίες.

Αν αυτά είναι σωστά, τότε πάμε στην εμφάνιση.

Αλλά πάντα, όλα είναι θέμα προσωπικής επιλογής.

Και εξακολουθεί να είναι το καλύτερο. Λιτό αλλά σωστό, με τις καλύτερες δρομολογησεις και το καλύτερο TTS.

χωρίς φρουφρου.

Σ έναν πλοηγό αυτό που κοιτάμε είναι οι δρομολογησεις και οι φωνητικές οδηγίες.

Αν αυτά είναι σωστά, τότε πάμε στην εμφάνιση.

Αλλά πάντα, όλα είναι θέμα προσωπικής επιλογής.

Δεν αντιλέγω απλα οπως ειπες προσωπικά χρησιμοποιώ λιγο τo sygic και κανει πολυ καλα την δουλειά του. Ισως δεν ειμαι και πολυ έμπειρος να πω αλλα για αυτο το λίγο που το έχω δουλέψει είναι αρκετά καλό

Θοδωρής

Γεια σε ολους,θελω να ρωτησω αν το sygic τρεχει σε συσκευες με 2.3.7 ρομ?Γιατι στην δικη μου htc wildfire με 2.3.7 δεν τρεχει
Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016)

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση