riquelme Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 το μέγεθος του προγράμματος είναι 196mb κάπου στη συσκευή μου. Απλά ρώτησα γιατί πριν την αγορά της Ευρώπης λέει ότι είναι 2gb. Και θα ήταν χαζομάρα να ήταν όλο το πακέτο σε ένα ενώ θα χρησιμοποιώ μόνο τα 90mb της Ελλάδας. Αλλά ΟΚ, διευκρινίστηκε. Παράθεση When someone tells you "you can't". Turn around and say "watch me" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 το μέγεθος του προγράμματος είναι 196mb κάπου στη συσκευή μου. Απλά ρώτησα γιατί πριν την αγορά της Ευρώπης λέει ότι είναι 2gb. Και θα ήταν χαζομάρα να ήταν όλο το πακέτο σε ένα ενώ θα χρησιμοποιώ μόνο τα 90mb της Ελλάδας. Αλλά ΟΚ, διευκρινίστηκε. 240mb όλος ο φάκελος ενώ ο φάκελος maps λέει σε μένα 140mb, από τα οποία ο χάρτης Ελλάδος 2012.10 είναι 65mb Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivas31 Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Ρυθμίσεις - Διαχείριση χαρτών. Παράθεση HUAWEI G750 U10 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ T00 HUAWEI Ideos X5 Pro GUIDE TO FLASH ROMS HORSEMAGEDDON ΜIUI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sorteps Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 (edited) Επειδη εχω το sygic 13.1.0 στις ρυθμισεις δεν εχει επιλογη διαχειριση χαρτων τι κανω?εχω ψαξει ολες τις επιλογες αλλα δεν 13.1.1 έχω εγώ, γιατί δεν αναβαθμίζεις? Στο μενού / Το sygic μου κοίταξες? Η κοίτα στο πεδίο που είναι για την ενεργοποίηση, εάν θυμάμαι καλά κάπου εκεί ήταν. Edited May 10, 2013 by Sorteps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakosele Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Παιδιά να ρωτήσω κάτι τα Navigon,TomTom κ Sygic έχουν ελληνική καθοδήγηση?? Παράθεση Now: Xiaomi Mi A1 / Xiaomi Mipad 2 Βefore: Xiaomi Redmi Note 2/Xiaomi Redmi Note 3 pro/Meizu M2 Note Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Παιδιά να ρωτήσω κάτι τα Navigon,TomTom κ Sygic έχουν ελληνική καθοδήγηση?? Το Navigon που έχω εγώ, έχει.. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheoX Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Το Navigon που έχω εγώ, έχει.. ;) Το TomTom έχει Ελληνική καθοδήγηση, που την αναφέρει ως "basic", σε αντίθεση με άλλες γλώσσες που έχει και "advanced". Πάντως δουλεύει μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Παιδιά να ρωτήσω κάτι τα Navigon,TomTom κ Sygic έχουν ελληνική καθοδήγηση?? Και το Sygic εχει. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Επειδη εχω το sygic 13.1.0 στις ρυθμισεις δεν εχει επιλογη διαχειριση χαρτων τι κανω?εχω ψαξει ολες τις επιλογες αλλα δεν Είναι αγορασμένο;; :O Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivas31 Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Είναι αγορασμένο;; :O ε αν ηταν "σπασμενο" δεν θα ρωτουσα εδω μεσα. αν ειναι δοκιμαζω να το κανω update μια που ειπες και βλεπουμε Παράθεση HUAWEI G750 U10 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ T00 HUAWEI Ideos X5 Pro GUIDE TO FLASH ROMS HORSEMAGEDDON ΜIUI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikro Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Σήμερα δοκίμασα την πλοήγηση της google και έχω να πω τα εξής: Πήγα στο ΙΚΕΑ στο αεροδρόμιο με επιλογή "αποφυγή διοδίων" με ανοιχτά δεδομένα σε όλη τη διαδρομή 1. Δεν έχει ελληνική αναζήτηση προορισμού (μην είμαστε και πλεονέκτες) 2. Δεν υπάρχει καμια παραμετροποίηση στο UI (εμφάνιση πληροφοριών κλπ) 3.Η πλοήγηση δεν ήταν ακριβής, μου έλεγε "στρίψτε..." 50 μέτρα πριν τη στροφή σε αντίθεση με το χάρτη που ήταν ακριβής. 4. αργούσε αρκετά ο επανυπολογισμός (μέχρι και 5') και πάμε στα πιο σοβαρά 5. Μερικές φορές έχασε κάποιες στροφές 6. Δεν είχε ακριβές σήμα με αποτέλεσμα σταματώντας στο φανάρι κάποιας διαστάυρωση που έπρεπε να συνεχίσεις ευθεία, να θεωρεί οτι έχεις στρίψει και να σου διαγράφει νέα πορεία. 7. Πήγε να με βάλει στο αεροδρόμιο από είσοδο που είναι μόνιμα κλειστή και το ίδιο φεύγοντας. Τα συμπεράσματα μου είναι πως η πλοήγηση είναι πολύ "beta" ακόμη συγκρίνοντάς την με το sygic που έχω κάνει την διαδρομή αρκετές φορές και με έχει πάει φέρτε. Για δωρεάν βέβαια είναι καλή αλλά ακόμα αξίζει να πληρώσεις για μια σοβαρή εφαρμογή πλοήγησης. Δεν τσέκαρα τα POI και το τι data κατανάλωσε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VagST Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Εγώ το δοκίμασα διασχίζοντας την Αθήνα και ήταν ιδιαίτερα ακριβές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagpan Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 Και εγώ το δοκίμασα και ήταν ακριβές και στην μισή ώρα πλοήγησης είδα ότι 1 μβ κατανάλωσε Παράθεση το να μην κανεις τιποτα ειναι καλυτερο απο το να εισαι πολυασχολος κανοντας τιποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 Να κάνω κι εγώ ένα review για την πλοήγηση της Google λοιπόν. Σήμερα πήγα μια εκδρομούλα από Κόρινθο στις Μυκήνες, από εκεί στο Άργος και από εκεί ξανά Κόρινθο.Σε όλη την διαδρομή ανοιχτά δεδομένα και χάρτες. Μάλιστα του είπα από Κόρινθο να με πάει Μυκήνες και από εκεί το προγραμμάτισα να με πάει σε μια οδό στο Άργος. Παιδιά απίστευτα ακριβές, πολύ σωστό σε όλες τις οδηγίες, δεν ένιωσα ούτε μια στιγμή ότι δεν ξέρω που να πάω. Μου έκανε εντύπωση πως πως πολλές φορές άλλαζα διαδρομή επίτηδες (ειδικά μέσα στο Άργος που από ρυμοτομία σκίζει) και ο υπολογισμός της νέας διαδρομής γινόταν σε 1-2 δευτερόλεπτα. Για το τέλος άφησα το καλύτερο και αυτό είναι η κατανάλωση δεδομένων.Για όλη αυτή την διαδρομή λοιπόν μου κατανάλωσε 10mb που νομίζω πως είναι μια χαρά.Νομίζω πως πλέον θα το χρησιμοποιώ για βασικό πρόγραμμα πλοήγησης μιας και πιστεύω πως οι χάρτες της Google είναι οι πλέον ενημερωμένοι που υπάρχουν εκεί έξω.Αυτά. και κάτι που ξέχασα να αναφέρω.Σε πολλά σημεία της διαδρομής δούλευε σε 2G το δίκτυο.Παρόλα αυτά ποτέ δεν με άφησε ξεκρέμαστο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 Αν είχες και τις περιοχές που πέρασες αποθηκευμένες θα είχες μικρότερη κατανάλωση data. Το δοκίμασα και εγώ χτες. Ωραίο είναι, απλό (ίσως απλοικό αλλά τη δουλειά του την κάνει). Για μένα δεν αντικαθιστά τα εξειδικευμένα προγράμματα πλοήγησης αλλά για κάποιον που δεν ενδιαφέρεται για πολλά απο τα features που προσφέρουν μια χαρά είναι. Έχει και το πλεονέκτημα οτι μπορείς να κάνεις αναζήτηση όπως θες και να αφήσεις το google να βγάλει άκρη πράγμα που δεν γίνεται στα άλλα προγράμματα που θέλουν κάτι συγκεκριμένο (όνομα, διεύθυνση κλπ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 Αν έχεις αποθηκευμένους χάρτες δεν δουλεύει χωρίς δεδομένα; Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Αν έχεις αποθηκευμένους χάρτες δεν δουλεύει χωρίς δεδομένα; Δε μου αρέσει να επικαλούμαι τον εαυτό μου, αλλά είναι μόλις 1 σελίδα πίσω :) Στους google maps για να σχεδιάσεις την πορεία χρειάζεται σύνδεση, ακόμα κι αν έχεις κατεβασμένο το χάρτη. Μετά, μπορείς να την κλείσεις. Για να προσθέσω και κάτι ακόμα, και το Text to Speech χρησιμοποιεί δεδομένα κατά την πλοήγηση - δεν ξέρω πώς συμπεριφέρεται χωρίς σύνδεση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Δε μου αρέσει να επικαλούμαι τον εαυτό μου, αλλά είναι μόλις 1 σελίδα πίσω :) Για να προσθέσω και κάτι ακόμα, και το Text to Speech χρησιμοποιεί δεδομένα κατά την πλοήγηση - δεν ξέρω πώς συμπεριφέρεται χωρίς σύνδεση. Το Text to Speech δουλεύει χωρίς πρόβλημα.Αυτό που δεν μπορεί να γίνει με κλειστά δεδομένα είναι επανυπολογισμός διαδρομής.Πράγμα πολύ σοβαρό .Γιατί αν για οποιοδήποτε λόγο βρεθείς σε δρόμο που δεν ήταν στον αρχικό σχεδιασμό μένεις και από φωνητικές εντολές! Εν τω μεταξύ σε μια διαδρομή που το χρησιμοποίησα,δεν τρελάθηκα με την δρομολόγηση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 θα γυρισοουμε στην εποχη της πετρας παλι?? ψαχνε gps δικτυο κινητης για να βγαλει μια πλοηγηση? :lol::lol: Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Δεν νομίζω ότι κανείς θα ρίσκαρε χρήση του Google maps εκτός των μεγάλων αστικών κέντρων με την πιθανότητα να μείνει χωρίς πλοήγηση στην διαδρομή λόγω σήματος. Οπότε από την στιγμή που κάποιος δουλεύει πιο πολύ την πλοήγηση για επαρχία σε ταξίδια, πιστεύω αυτομάτως αποτελεί από τις τελευταίες επιλογές. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theovav Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Υπάρχει τρόπος πλοήγησης με το google maps χρησιμοποιώντας μόνο offline χάρτες και χωρίς να συνδεθώ καθόλου σε δίκτυο; Το ρωτάω για χρήση σε εξωτερικό και αποφυγή roaming. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VagST Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Είναι φοβερό πάντως αυτό που συμβαίνει σε αυτό το forum όπου ο καθένας μπαίνει και ρωτάει την ίδια ερώτηση που έχει απαντηθεί τρεις γραμμές πιο πάνω. Όρεξη για γνώση, χωρίς όρεξη για διάβασμα. Τυπικό Ελληνικό ίδιον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikro Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Να ρωτήσω κάτι μήπως και ξέρει κανείς. Έχω ένα κινέζικο κινητό και έχει το google maps όπως και την πλοήγηση στα αγγλικά. Μπορεί να γίνει και αν ναι πως να περάσω ελληνική πλοήγηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Να ρωτήσω κάτι μήπως και ξέρει κανείς. Έχω ένα κινέζικο κινητό και έχει το google maps όπως και την πλοήγηση στα αγγλικά. Μπορεί να γίνει και αν ναι πως να περάσω ελληνική πλοήγηση?Προφανώς έχεις κινητό χωρίς ελληνικά στη rom. https://play.google.com/store/apps/details?id=jp.co.c_lis.ccl.morelocale κι έχεις τις εφαρμογές στα ελληνικά (όσες έχουν) Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 (edited) καλημερα παιδια.εβαλα την εκδοση kastel στο igo και τα τελευταια dem files και εγινε το κινητο καρναβαλι...πολυ καλο,και σε χαρτη και απο εμπειρια.3d εικονιδια και δεν συμαζευεται και φοβερη καλυψη σε συγκριση με το sygic το οποιο εχει φτωχοτερο χαρτη και λιγοτερες δυνατοτητες παραμετροποιησης.τουλαχιστον στα σημεια που κινουμε η διαφορα ειναι χαωδες.Στην doupas εκδοση τι διαφορα υπαρχει απο την kastel μπορει να μου πει καποιος? Edited May 14, 2013 by monster1971 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts