geobas Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 βαλε τον tom tom εαν θες αλλα το igo και ο κανουργιος navteq εινα ακριβεστα εγω δεν εχω κανενα προβλημα ουτε μου εχει τυχει να κανει τετοιο λαθος το igo με navteq η tom tom .... Εχω τον χάρτη Greece_R3_NQ_2012.Q1_120522 και νομίζω ότι είναι ο πιό πρόσφατος . Τα λάθη βέβαια μπορεί να μη τα βρεις σε κάποιες συγκεκριμένες διαδρομές , αλλά υπάρχουν . και ουτε προκειται να το διορθωσουν!ειμαι φαν του igo και αυτο χρησιμοποιω μονο αλλα καλα κανεις και εχεις το dont panic για ωρα αναγκης γιατι παροτι το ui του ειναι απλο μονο και μονο για τον χαρτη της ngi αξιζει! Εχω πει σε παλαιότερο ποστ ότι τον πλοηγό , όταν τον χρησιμοποιώ , ακολουθώ τις φωνητικές οδηγίες και πιθανόν μιά κλεφτή ματιά στο χάρτη . Στο iGo δεν είναι και οι καλύτερες με εκείνη την παύση ανάμεσα στην οδηγία και την απόσταση " στρίψε δεξιά ....... 3 δεύτερα παύση .... στα 50 μέτρα " , έχεις περάσει το στενό που έπρεπε να στρίψεις ειδικά αν είσαι σε άγνωστη περιοχή . Εκείνο που μου αρέσει στο Dont Panic , πέρα από την απλότητα , τις σωστές φωνητικές οδηγίες και τον άψογο χάρτη είναι ότι κι' αν ακόμα βρεί κάποιος λάθος μπορεί να το ρεπορτάρει και αποκαθίσταται στην επόμενη έκδοση . Προσωπικά είχα υποδείξει στο παρελθόν κάποιες ανακρίβειες και βρήκα να έχουν διορθωθεί στην επόμενη έκδοση του χάρτη. Σε ποιό άλλο πλοηγό μπορεί να γίνει αυτό ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostascbr Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 στο φακελο που ειναι το βιντεο βαλε ενα αρχειο .nomedia ακριβως ετσι χωρις καταληξη με την τελεια.σε ευχαριστω φιλε θα το δοκιασω αργοτερα γιατι τωρα το τηλεφωνο επιτελους κανη αναβαθηση RAZR MOTOROLA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosuser Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Για τους οπαδούς.... Το update στο Aweather δουλεύει και πάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 (edited) Για τους οπαδούς.... Το update στο Aweather δουλεύει και πάλι. Πάνω που πήγα την άλλη φορά να το δοκιμάσω που άκουσα ύμνους είχε " πέσει " η ανανέωση του καιρού!τώρα θα το δοκιμάσω επιτέλους! στο μαρκετ έχει δυο aweather ποιο είναι μην κάνω λάθος?ποιου developer? Edited September 12, 2012 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.devexpert.weather&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5kZXZleHBlcnQud2VhdGhlciJd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 ποιον weather provider χρησιμοποιει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 γα δες αυτο: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.SystemCleanup.Inteks.org&hl=el Φαινεται να κανει την δουλεια του ... Προς το παρον ολα καλα ... Μετα απο reboot ελπιζω να το κραταει και να μην ξανα χρειαζεται freeze ... θα δειξει ... ευχαριστω παντως Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Το δοκίμασα λίγο αλλά το έβγαλα.λίγο αργό είναι 36 mb ram.γραφικά όχι τόσο ωραία.πίσω στο be weather :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 καμια καλη εφαρμογη για POIS παρακαλω? ειχα τον χρυσο οδηγο αλλα ειπα μηπως υπαρχει κατι καλυτερο γιατι το google maps στην επαρχια ειναι αστα να πανε δυστυχως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viotos Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 καμια καλη εφαρμογη για POIS παρακαλω? ειχα τον χρυσο οδηγο αλλα ειπα μηπως υπαρχει κατι καλυτερο γιατι το google maps στην επαρχια ειναι αστα να πανε δυστυχως... αυτη την δουλευω και ειναι πολυ καλη και free https://play.google.com/store/apps/details?id=com.turboirc.greekpois.v1 Παράθεση http://www.facebook.com/photo.php?fbid=568971986488193&set=a.322449567807104.91091.322436297808431&type=1&theaternokia 3110 -nokia 3120-vodafon joy845- Huawei ideos x3- sony ericsson xperia neo v samsung galaxy POCET GTS-5300-thl w100- pipo-s2 lenovo thinkpad E540 ICORE 5 4210M Hiaomi Redmy Note 2 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 αυτη την δουλευω και ειναι πολυ καλη και free https://play.google.com/store/apps/details?id=com.turboirc.greekpois.v1 ευχαριστω πολυ φιλε μου θα το δοκιμασω και θα σου πω τη γνωμη μου. ακομα και επι πληρωμη αν υπαρχει κατι αναλογο εδω ειμαστε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 υπάρχει εφαρμογή που να μετρά πόσα sms έστειλα, πότε και που? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 (edited) Εγκατέστησα το SVOX με ελληνική φωνή Ariadne. Το πρόβλημα είναι ότι οι λέξεις με κεφαλαία προφέρονται ένα-ένα γράμμα. Υπάρχει λύση; Περίεργο, μόλις είδα πως όλους τους χαρακτήρες τους προφέρει κανονικά, είτε είναι λατινικοί, είτε ελληνικοί. Αν έχεις κάνει την αναβάθμιση που βγήκε χθες, σβήσε την φωνή και το svox και πέρασέ τα απο την αρχή. Την έχεις αγοράσει κανονικά έτσι; Δεν μπορει να διαβασει τα κεφαλαια. Γράψε πχ ΠΑΡΑΚΑΛΏ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΑΡΓΌΤΕΡΑ και θα δεις ότι τα διαβάζει κανονικά. Μετά γράψε ΈΛΑ και θα δεις ότι το συλλαβίζει. Αυτό που εννοούσα πριν είναι ότι, όταν βρει ένα κεφάλαιο γράμμα θα το διαβάσει κανονικά, όπως τα κυρία ονόματα. Έχω κάνει την αναβάθμιση και τις απαραίτητες ρυθμίσεις στην συσκευή μου κι έχω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα - συλλαβίζει ένα ένα τα κεφαλαία γράμματα. Πως δηλ. πρέπει να είναι γραμμένο για να μην τα συλλαβίζει; Υ.Γ Μετά από δοκιμές διαπίστωσα ότι εκεί που τονίζεται η λέξη βάζουμε μικρό (δεν χρειάζεται τόνος) και τα υπόλοιπα κεφαλαία. Έτσι τα διαβάζει κανονικά τα κεφαλαία. Edited September 12, 2012 by xalaros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 Το καλύτερο του είδους... https://play.google.com/store/apps/details?id=gandevs.eortologio&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImdhbmRldnMuZW9ydG9sb2dpbyJd Φαντάσου πως είναι τα χειρότερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
O_Giannakis Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 καλησπερα στην παρεα ! εχουμε κατι για αποκρυψη κλησεων, μυνηματων κτλπ ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylatos Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 καλησπερα. καποια καλυτερη εφαρμογη απο (android system) υπαρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 υπάρχει εφαρμογή που να μετρά πόσα sms έστειλα, πότε και που? Όλες οι εφαρμογές για sms το κάνουν.όπως το handcent sms Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 Το καλύτερο του είδους... https://play.google.com/store/apps/details?id=gandevs.eortologio&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImdhbmRldnMuZW9ydG9sb2dpbyJd Εμένα δε μου δουλεύει σωστά με το iCS. Δεν έχω πλέον την ημερήσια ειδοποίηση που είχα στην GB. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DTse Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 Υπαρχει καποιος που να εχει κατεβασει αυτη την εφαρμογη Skroutz.gr και μπορει να μου ανεβασει το apk γτ για καποιον λογο δεν ειναι συμβατο με την συσκευη μου (htc hd2) . Επισης εχει κανεις ιδεα εαν υπαρχει καποια συσκευη που να μπορει να βλεπει ολες της εφαρμογες στο market(η εστω της περισσοτερες ) ???? Για να αλλαξω τα στοιχεια της συσκευης μου και να μπορω να βλεπω σαν ανθρωπος της εφαρμογες. Δεν ειναι δυνατον τοσο απλη εφαρμογη και να μην μπορω να την βλεπω ! Παράθεση Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 Φορας 4.1.1;Γιατι στην jb δεν ειναι συμβατη η εφαρμογη ακομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 Εμένα δε μου δουλεύει σωστά με το iCS. Δεν έχω πλέον την ημερήσια ειδοποίηση που είχα στην GB. Πάντως εμένα το εορτολόγιο με default ρυθμίσεις, βγάζει ειδοποίηση (notification) για γενέθλια. Για γιορτή δε βγάζει, αλλά υποθέτω ρυθμίζεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Idomeneas80 Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 Έχει δοκιμάσει κάποιος που να είναι ήδη σε JB κάποιο call / sms counter? Ας είναι και επί πληρωμή αν το αξίζει. Παράθεση Ιδομενέας iPhone 7 Black iPad Air 2 Space Grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DTse Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 Φορας 4.1.1;Γιατι στην jb δεν ειναι συμβατη η εφαρμογη ακομα. Ναι οντως αλλα χρησιμοποιω και αλλες εφαρμογες που δεν ειναι συμβατες στην JB και δουλευουν κανονικα. Παράθεση Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 Ναι οντως αλλα χρησιμοποιω και αλλες εφαρμογες που δεν ειναι συμβατες στην JB και δουλευουν κανονικα. Και σε μενα το ιδιο βγαζει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vis Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 Υπάρχει εφαρμογή που να παρακολουθεί την τιμή συγκεκριμένων app , και να σε ειδοποιεί σε περίπτωση μείωσης της τιμής ? Παράθεση αυτό που ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΔΩΡΕΑΝ χρόνο ομιλίας με ξεπερνά @mavri_gazela Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts