Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κι εγώ χρησιμοποιώ το widgetsoid, μεταξύ άλλων και για τη μεγάλη ευκολία να βάζεις widgets/toggles στη notification bar. Νομίζω πρόσφατα είπε ότι θα ελαττώσει λίγο τις ενημερώσεις για να βγάλει νέα έκδοση γραμμένη από την αρχή.

Σαν εναλλακτική παίζει και το elixir 2, είναι υπερπλήρες για παρακολούθηση των λειτουργιών του τηλεφώνου.

Ιεροσυλία να συγκρίνεις το elixir2 με το widgetsoid. Το πρώτο είναι έτη φωτός πιο μπροστά. Δεν υπάρχει σύγκριση.

| Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra |

Μάλλον δεν το έχει στήσει καλά το θέμα.

Ξεζιπαρε το και βρες μόνος σου τις εικόνες του καιρού.

Πήγαινε στην εσωτερική μνήμη του κινητού (mnt/sdcard/) και θα βρεις ένα φάκελο με ονομασία UltimateCustom μπλα μπλα. Εκεί μέσα έχει ένα φάκελο weather. Μετέφερε το φάκελο με τις εικόνες καιρού εκεί μέσα και μετά μέσα από το πρόγραμμα πήγαινε στο skin σου και όταν πας στα icons καιρού επέλεξε το φάκελο σου.

Λογικά θα σου δουλέψει. Υπόψιν η παλιά έκδοση uccw δεν ανανεώνει τη θερμοκρασία λόγω κατάργησης του Google api του καιρού.

Καλησπέρα παιδιά.. Έχω μια απορία.. Παλεύω εδώ και πόση ώρα να περάσω ένα skin για το UCCW, όλα καλά.. Βάζω το αρχείο .uzip σε κάποιον φάκελο και οδηγώ το UCCW με import skin στην θέση αυτή.. Το θέμα μου είναι πως, δεν μου εμφανίζει τις εικόνες του καιρού.. :wacko: Που το μπερδεύω??

+εχουν αλλαξει οι ονομασιες καιρου..εμενα συνηθως ειναι Fair, κατι που δεν ειχα στις εικονες καιρου και δεν την εμφανιζε. :p

bobsled και viber

δες τα στο google play

Αν εγω που εχω το viber στειλω μηνυμα σε κινητο που δεν εχει την εφαρμογη το μηνυμα θα σταλει? τετοια εφαρμογη ψαχνω. μπορει ας πουμε εγω να μην εχω καρτα και αυτος να μην εχει mb, εγω που εχω ιντερνετ στο κινητο μου να μπορω να του στειλω κανονικο μηνυμα χωρις να χρεωθω και ο αλλος που δεν εχει ιντερνετ να μπορει να το παρει σαν κανονικο μηνυμα.

oie_187028Bihdufbm.png.3d3976d11317e0e48874a77356b5ad14.png

Αν εγω που εχω το viber στειλω μηνυμα σε κινητο που δεν εχει την εφαρμογη το μηνυμα θα σταλει? τετοια εφαρμογη ψαχνω. μπορει ας πουμε εγω να μην εχω καρτα και αυτος να μην εχει mb, εγω που εχω ιντερνετ στο κινητο μου να μπορω να του στειλω κανονικο μηνυμα χωρις να χρεωθω και ο αλλος που δεν εχει ιντερνετ να μπορει να το παρει σαν κανονικο μηνυμα.

Με λίγα λόγια θέλεις να στέλνεις δωρεάν SMS. Με το viber δεν γίνεται αυτό, πρέπει και οι 2 να έχουν την εφαρμογή και ανοιχτά τα δεδομένα.

Oneplus 6 8/128

Καμιά ιδέα; Μάλλον όχι ε; Δεν ψάχνω κάτι σαν το box κτλ πάντως. Για απευθείας ανταλλαγή σκεφτόμουν.

Ψάξε στον google (δεν υπάρχει στο market πλέον) για Wifi Cast lite apk .

Θέλει ιντερνετ για να δουλέψει .

Ευχαριστώ φίλε μου. Θα προσπαθήσω να το βρω γιατί με μια πρώτη ματιά δείχνει κάπως δυσεύρετο

Για όποιον ενδιαφέρεται με τον ES γίνεται εύκολα η δουλειά που ήθελα μέσω ftp.

Το wifi cast lite δεν το βρήκα τελικά.

United we stand, divided we fall

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ιεροσυλία να συγκρίνεις το elixir2 με το widgetsoid. Το πρώτο είναι έτη φωτός πιο μπροστά. Δεν υπάρχει σύγκριση.

Αποκλειστικά για το θέμα των widgets δεν είναι καθόλου ιεροσυλία, το elixir θεωρώ μάλιστα ότι έχει χειρότερο interface για custom widgets. Απλά έχει και πολύ περισσότερες λειτουργίες.

Δε νομίζω ότι το έθιξα εξάλλου :)

Επειδή δεν κατάφερα να περάσω skin για τον καιρό στο UCCW, έπεσα καταλάθος σε μία εφαρμογή που λέγεται Recast Weather and Widgets και υπάρχει στο Google Play Εδώ.. Έμεινα υπέρ-ευχαριστημένος.. Την συστήνω ασυζητητί.. :happy:

Επειδή δεν κατάφερα να περάσω skin για τον καιρό στο UCCW, έπεσα καταλάθος σε μία εφαρμογή που λέγεται Recast Weather and Widgets και υπάρχει στο Google Play Εδώ.. Έμεινα υπέρ-ευχαριστημένος.. Την συστήνω ασυζητητί.. :happy:

οντως ειναι σουπερ! νασαι καλα φιλε!:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά υπάρχει εφαρμογή GPS για Android με ελληνική φωνή; Κατέβασα το navigon αλλά δεν εχει επιλογές γλώσσας για φωνή και δεν θέλω να δώσω 60€ πριν να είμαι 100% σίγουρος
Crazy? I was crazy once. They locked me in a room. A circular room and told me to find a corner. I lived there. I died there. Died? I died once. They put me in a deep dark whole, with worms. Worms? I hate worms, worms make me crazy. A worm tickled my nose. That drove me crazy. Crazy? I was crazy once...

Παιδιά υπάρχει εφαρμογή GPS για Android με ελληνική φωνή; Κατέβασα το navigon αλλά δεν εχει επιλογές γλώσσας για φωνή και δεν θέλω να δώσω 60€ πριν να είμαι 100% σίγουρος

dont panic με 30 ευρω απο οσο ξερω

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

εχω το navigon κανονικα με ελληνικη φωνη.

Κάποια εφαρμογή ανάλογη του appBox pro του iphone? Χρειάζομαι unit conversion, απαραίτητα day counter,day adder, days between

όλα σε ένα όχι ξεχωριστά κάθε μια

Ooooooooooooh Campione!The One and Only

We're Liverpooooooooooooool

They say our days are numbered, we're not famous anymore

But scousers rule the country like we've always done before

εχω το navigon κανονικα με ελληνικη φωνη.

επιβεβαιωνω τον φιλο...

Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις...

...σε έχω δει στην γ' εθνική...

Παιδιά τι γίνεται με το accuweather?

Βλέπω για κέντρο αύριο αστραπές και καταιγίδες στις 1-3.

Μπαίνω meteo.gr βλέπω καθαρό ουρανό με ήλιο.

Τέτοια απόκλιση;

όλα τα gps προγράμματα που έχουν βγει για android υποστηρίζουν Ελληνική φωνή

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Με λίγα λόγια θέλεις να στέλνεις δωρεάν SMS. Με το viber δεν γίνεται αυτό, πρέπει και οι 2 να έχουν την εφαρμογή και ανοιχτά τα δεδομένα.

Αν ομως ο αλλος δεν εχει την εφαρμογη και γενικα δεν εχει ντερνετ στο κινητο του δεν μπορει να λαβει το μηνυμα μου, γιαυτο θελω μια εφαρμογη που να στελνει στο ΚΙΝΗΤΟ και οχι σε ΕΦΑΡΜΟΓΗ :)

Αν ομως ο αλλος δεν εχει την εφαρμογη και γενικα δεν εχει ντερνετ στο κινητο του δεν μπορει να λαβει το μηνυμα μου, γιαυτο θελω μια εφαρμογη που να στελνει στο ΚΙΝΗΤΟ και οχι σε ΕΦΑΡΜΟΓΗ :)

bobsled, στο είπαν και πριν...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

bobsled, στο είπαν και πριν...

Με συγχωρειτε δεν το προσεξα,ευχαριστω :)

Αν και off-topic εχες κατεβασει τη δοκιμαστικη εκδοση? Νομιζω στην δοκιμαστικη δεν εχει Ελληνικα, αν σου αρεσει και την αγορασεις κατεβαινουν και τα Ελληνικα.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Υπάρχει πρόγραμμα που να εντοπίζει το κινητό?

Θα μου πείτε υπάρχει οκ

Αλλά να μπορεί να ανοίγει το gps και να είναι free?

Δοκίμασα το trust and go και το lookout αλλά δεν ανοίγουν το gps. Θα πρέπει να το έχω ανοιχτό από πριν το χάσω.

Κάποιο άλλο που να κάνει αυτό που ζητώ ? δηλαδή να ενεργοποιεί το gps για να μπορέσει να γίνει ο εντοπισμός!

Πχ το Cerberus το κάνει και το έχω σε άλλη συσκευή αγορασμένο

Αλλά σε ένα neo v αν και το έχω αγορασμένο το πρόγραμμα δεν δουλεύει σωστά. Δεν συνδέεται με την συσκευή. Δεν ξέρω γιατί.

Υπάρχει πρόγραμμα που να εντοπίζει το κινητό?

Θα μου πείτε υπάρχει οκ

Αλλά να μπορεί να ανοίγει το gps και να είναι free?

Δοκίμασα το trust and go και το lookout αλλά δεν ανοίγουν το gps. Θα πρέπει να το έχω ανοιχτό από πριν το χάσω.

Κάποιο άλλο που να κάνει αυτό που ζητώ ? δηλαδή να ενεργοποιεί το gps για να μπορέσει να γίνει ο εντοπισμός!

Πχ το Cerberus το κάνει και το έχω σε άλλη συσκευή αγορασμένο

Αλλά σε ένα neo v αν και το έχω αγορασμένο το πρόγραμμα δεν δουλεύει σωστά. Δεν συνδέεται με την συσκευή. Δεν ξέρω γιατί.

Επειδή έχεις το συγχρονισμό της Google κλειστό (μη τικαρισμενο) άρα μάλλον είσαι σε Gingerbread. Με το που το ενεργοποιησεις θα σε βρει.

Είναι αμαρτία να εχεις το Cerberus και να ψάχνεις για άλλο.. Δεν πιστεύω πως υπάρχει κάτι που δεν μπορεί να κάνει η συγκεκριμένη εφαρμογή.

Edited by Sofos_5

Αποκλειστικά για το θέμα των widgets δεν είναι καθόλου ιεροσυλία, το elixir θεωρώ μάλιστα ότι έχει χειρότερο interface για custom widgets. Απλά έχει και πολύ περισσότερες λειτουργίες.

Δε νομίζω ότι το έθιξα εξάλλου :)

Αποκλειστικά στα widgets αναφερόμουν γιατί για τις υπόλοιπες λειτουργίες δεν υπάρχει καν ανταγωνισμός μιας και το widgetsoid δεν τις έχει.

Ως προς αυτά λοιπόν θεωρώ πολύ πιο παραμετροποιήσιμα τα widgets του elixir2, μπορείς να κάνεις τα πάντα. Στο widgetsoid μπορείς να κάνεις πολυ περιορισμένα πράματα.

| Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra |

Επειδή έχεις το συγχρονισμό της Google κλειστό (μη τικαρισμενο) άρα μάλλον είσαι σε Gingerbread. Με το που το ενεργοποιησεις θα σε βρει.

Είναι αμαρτία να εχεις το Cerberus και να ψάχνεις για άλλο.. Δεν πιστεύω πως υπάρχει κάτι που δεν μπορεί να κάνει η συγκεκριμένη εφαρμογή.

Με android 4 είναι το τηλέφωνο, neo V.

Βασικά το κάνω εγκατάσταση (το cerberus) δουλεύει κανονικά και εντοπίζει το τηλέφωνο και όλα μια χαρά και μετά απο 1-2 μέρες δεν το εντοπίζει και δεν συνδέεται με το τηλέφωνο.

Τι να φταίει?

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση