Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Υπάρχει κάτι καλύτερο από το iGO?

Ίσως κάτι με πιο εύχρηστο περιβάλλον, περισσότερες επιλογές κτλ...

Το περιβάλλον του iGO μπορούμε να το αλλάξουμε;

Υπάρχει κάτι καλύτερο από το iGO?

Ίσως κάτι με πιο εύχρηστο περιβάλλον, περισσότερες επιλογές κτλ...

Το περιβάλλον του iGO μπορούμε να το αλλάξουμε;

Καλησπερα πριν λιγο πειρα το sansetion XE μπορειτε να μου πειτε ενα καλο χαρτη για Ελλαδα αμμα ειναι δυνατον να εχει και θαλασσα

Χθες ακανα βιντεοκληση με skype!!! Εχει και παραεχει!!!

Που ειναι η επιλογη? Δεν την βλεπω πουθενα? Εμφανιζεται μονο κατα τη διαρκεια της κλησης?

Απαιτει και 2η καμερα, ή και με την μια καμερα του κινητου δουλευει?

Ηθελα να τεσταρω οτι δειχνει εικονα απο την καμερα, αλλα δεν βρισκω πως μπορει να γινει αυτο.

Που να κοιταξω;

Που ειναι η επιλογη? Δεν την βλεπω πουθενα? Εμφανιζεται μονο κατα τη διαρκεια της κλησης?

Ηθελα να τεσταρω οτι δειχνει εικονα απο την καμερα, αλλα δεν βρισκω πως μπορει να γινει αυτο.

Που να κοιταξω;

δουλευει και με την καμερα του κινητου...εχει και επιλογη πια καμερα να επιλεξεις

εχει βιντεοκληση...καλεσε χρηστη του skype

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

Καλημερα..περασα την icecream 4.03 και το cygic aura το ξανα εγκατεστησα και δεν δουλευει..μου κολλαει συνεχεια..το εσωησα και το ξανα εγκαταστασησα αρκετεσ φορες αλλα παλι κολλαει...οταν το δουλευα πριν την αναβαθμιση δεν κολλουσε καθολου και ηταν τελειο...τι μπορει να φταιει?

Δοκιμασες την έκδοση 11.2.6 και δεν παίζει;

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Ξέρει κάποιος καμία εφαρμογή για δημιουργία όσο πιο μινιμαλιστικών και απλών φακέλων γίνεται στην αρχική οθόνη; Και αν οι φάκελοι είναι σε άσπρο χρώμα ακόμα καλύτερα..;;

παιδι καποια εφαρμογη παρομοια με αυτην αλλα δωρεαν παρακαλω ?https://play.google.com/store/apps/details?id=nextapp.systempanel.r1&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsIm5leHRhcHAuc3lzdGVtcGFuZWwucjEiXQ..

oie_187028Bihdufbm.png.3d3976d11317e0e48874a77356b5ad14.png

τα εβαλα και τα 2 ομως η εφαρμογη του φιλου Αλκη εχει πιο αισιοδοξα σχολια,θα τα δοκιμασω και τα 2 και θα αποφασισω,ευχαριστω παιδια :)

oie_187028Bihdufbm.png.3d3976d11317e0e48874a77356b5ad14.png

καποια εφαρμογη full screen caller τυπου υπαρχει?

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

Που να κοιταξω;

Αν και εχεις ηδη παρει απαντηση απο αλλο φιλο, εγω σου παραθετω και ενα snapshot για να δεις πως γινεται... Πηγαινοντας πανω σε μια επαφη, εχεις απο κατω διαφορες επιλογες... μια απο αυτες, ειναι για βιντεοκληση!!! Εννοειται οτι πρεπει να εχεις και μπροστινη καμερα, αλλιως δεν ξερω αν γινεται! Και ΑΝ γινεται, δεν θα ειναι καθολου πρακτικο...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ξέρει κάποιος καμία εφαρμογή για δημιουργία όσο πιο μινιμαλιστικών και απλών φακέλων γίνεται στην αρχική οθόνη; Και αν οι φάκελοι είναι σε άσπρο χρώμα ακόμα καλύτερα..;;

Εγώ χρησιμοποιώ το Application folder. Σου επιτρέπει να διαλέξεις κ εσύ εικόνα.

Επίσης πολύ καλό, το Simi Folder.

παιδι καποια εφαρμογη παρομοια με αυτην αλλα δωρεαν παρακαλω ?https://play.google.com/store/apps/details?id=nextapp.systempanel.r1&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsIm5leHRhcHAuc3lzdGVtcGFuZWwucjEiXQ..

Υπάρχει η ίδια σε free.

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

καποια εφαρμογη full screen caller τυπου υπαρχει?

HD caller id

Big caller id

Full screen caller id

Όλα έχουν δωρεάν έκδοσή με κάποιους περιορισμούς. Το καθένα έχει τα μειονεκτήματά του άλλα πιστεύω ότι το καλύτερο είναι το full screen caller id.

Oneplus 6 8/128

δουλευει και με την καμερα του κινητου...εχει και επιλογη πια καμερα να επιλεξεις

εχει βιντεοκληση...καλεσε χρηστη του skype

Οριστε τι βλεπω εγω οταν παω να κανω δοκιμη με τον χρηστη του skype:

http://img26.imageshack.us/img26/2377/novcall.png

Δεν εχω επιλογη για βιντεοκληση. Λειτουργει μονο σε τηλεφωνα με 2 καμερες ή και με 1? Εχει δοκιμασει κανεις βιντεοκληση σε κινητο με 1 καμερα;

Γιατι δεν μπορω να τεσταρω βιντεοκληση?

Οριστε τι βλεπω εγω οταν παω να κανω δοκιμη με τον χρηστη του skype:

Δεν εχω επιλογη για βιντεοκληση. Λειτουργει μονο σε τηλεφωνα με 2 καμερες ή και με 1? Εχει δοκιμασει κανεις βιντεοκληση σε κινητο με 1 καμερα;

Γιατι δεν μπορω να τεσταρω βιντεοκληση?

Στο Galaxy Ace ενός φίλου δεν υποστηρίζει επίσης το skype βιντεοκληση αλλά έχει βγει επεξεργασμένη έκδοση skype στο xda σε περίπτωση που είσαι rooted.

Edited by kollatos

Ναι, εχω κανει root. Εννοεις οτι επισημως το skype δεν υποστηριζει βιντεοκληση, σε ποιας κατηγοριας κινητα?

Ναι, εχω κανει root. Εννοεις οτι επισημως το skype δεν υποστηριζει βιντεοκληση, σε ποιας κατηγοριας κινητα?

Δεν γνωρίζω ακριβώς ποια κατηγορία δεν υποστηρίζει αλλά είχα διαβάσει κατά καιρούς και άλλους χρήστες να δηλώνουν πρόβλημα με την επιλογή βιντεοκλησης.

Δώσε μου λίγα λεπτά και θα στο ανεβάσω στο dropbox να το δοκιμασεις.

Έχω πραγματοποιήσει κανόνικά βιντεοκλήση αρκετές φορές, χωρίς κανένα πρόβλημα .

Σε κινητο με μια καμερα?

Ναι εγώ έχω κάνει βιντεοκλήση με skype στο hd2 με την πίσω κάμερα του με την έκδοση του market.Mέσα στις ρυθμίσεις του skype έχει μια επιλογή που λέγεται force videocall ή κάπως έτσι και "αναγκάζει" την εφαρμογή να χρησιμοποιήσει την πίσω κάμερα. Edited by bbbb

Ναι εγώ έχω κάνει βιντεοκλήση με skype στο hd2 με την πίσω κάμερα του με την έκδοση του market.Mέσα στις ρυθμίσεις του skype έχει μια επιλογή που λέγεται force videocall ή κάπως έτσι και "αναγκάζει" την εφαρμογή να χρησιμοποιήσει την πίσω κάμερα.

Δηλαδή γύριζες το τηλέφωνο μπρος-πίσω συνέχεια; Πως ακριβώς το έκανες;

http://db.tt/NgcSgKpf

Skype τροποποιημένο από xda με έξτρα ρυθμίσεις.

Τι χρεώσεις έχει το skype; Είναι δωρεάν;

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση