junglist Δημ. September 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2018 από χτες igo nextgen Israel ΚΑΙ basasoft . ανοίγει το igo αλλά μένει μαύρη η οθόνη! τι πάθανε και τα 2 έτσι ξαφνικά; ξέρει κανείς; Sent from my Redmi Note 4 using TapatalkΣου έχουμε ξαναθυμησει πόσες φορές ότι υπάρχει άλλο θέμα για το IGO. Επίτηδες το κάνεις; Άσε που παίζει μια χαρά. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. September 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2018 Aυτες τις διαδρομες μου βγαζει το co-pilot αντιστοιχα για Ναυπλιο-Σκιαθο και Αθήνα-Ρόδο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAN0l0 Δημ. September 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2018 Κατέβασα και εγώ το sygic από το playstore για να το δοκιμάσω. Σε μεγάλο ζουμ η θάλασσα έχει το ίδιο χρώμα με το φόντο της στεριάς. Ουσιαστικά δεν φαίνεται που είναι θάλασσα. Μόνο σε μένα το κάνει η έτσι είναι γενικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. September 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2018 Κάλυψη χάρτη Η Βουλγαρία, η Κροατία, η Κύπρος, η Τσεχική Δημοκρατία, η Δανία, η Εσθονία, η Φινλανδία, η Γαλλία, η Γερμανία, το Γιβραλτάρ, η Ελλάδα, η Ουγγαρία, η Ισλανδία, η Ιρλανδία, η Ιταλία, Λετονία, Λιχτενστάιν, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, ΠΓΔΜ, Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μάλτας, Μολδαβία, Δημοκρατία, Μονακό, Μαυροβούνιο, Ολλανδία, Νορβηγία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Ρωσική Ομοσπονδία, Σαν Μαρίνο, Σερβία, Σλοβακία, , Σουηδία, Ελβετία, Τουρκία, Ουκρανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Πόλη του Βατικανού (Αγία Έδρα) Για την ερώτησή μου αρκούσε η απάντηση "Ναι", αλλά εάν έγραψες όλες τις χώρες για να τις διαβάσουν και άλλοι, που ενδιαφέρονται, καλώς έκανες. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. September 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2018 Για την ερώτησή μου αρκούσε η απάντηση "Ναι", αλλά εάν έγραψες όλες τις χώρες για να τις διαβάσουν και άλλοι, που ενδιαφέρονται, καλώς έκανες. Για να πω την αλήθεια, βαριέμαι να γράφω γενικά, (τώρα κάνω εξαίρεση) απλά έκανα 3 κλικ από το σύνδεσμο που έδωσε κάποιος πιο πάνω και copy paste Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2018 Ταξίδι Αθήνα- Λευκάδα με SYGIC τελευταία έκδοση χαρτών και ολα κομπλέ. Ίδια διαδρομή με Gmaps βασικά Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. September 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2018 Άσε που παίζει μια χαρά. Παίζει μια χαρά ΣΕ ΕΣΈΝΑ οπότε δεν έχει να αφήσει τιποτα. Το "It works on my machine" δεν είναι σοβαρή απάντηση, άλλο να ενημερώσεις ότι δουλεύει σε εσένα άλλο σε τέτοιο στυλ. Αν δεν έχεις να απαντήσεις κάτι προς βοήθεια, δε χρειάζεται να απαντήσεις τίποτα. Πόσο μάλλον όταν μόνιμα απαντάς εριστικα, από ταινίες μέχρι εφαρμογές Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. September 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2018 (edited) Είναι γεγονός ότι με τα Ιόνια Νησιά δεν τα πάει και άσχημα... Όμως ας βάλει κάποιος προορισμό Κυκλάδες η Δωδεκάνησα η Σποράδες να δει τα"φανταστικά δρομολόγια"που βγάζει το sygic..... Πάντως από τον Ιούλιο του 2017 που τους έγραψα για το πρόβλημα με το δρομολογήσεις προς τα νησιά διορθώσανε για τα Ιόνια Νησιά τις δρομολογήσεις. Για Κυκλάδες και Δωδεκάνησα έκαναν μια τεράστια αλλαγή. Πέρυσι με αφετηρία την Αθήνα μας πήγαινε μέσω Αλεξανδρούπολης.. Φέτος μας πάει μέσω Κρήτης.... Καλά διαβάσατε... Αθήνα--->Σύρος/Ρόδος/Ικαρία/Χιος/Μυτιλήνη...μέσω Κρήτης.... Πάντως Αθήνα-Λευκάδα μια χαρά!!! Στάλθηκε από το unknown μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited September 2, 2018 by sso Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. September 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2018 Για εξηγήστε μου έναν λόγο που είναι πρόβλημα να βάλεις να σε πάει μέχρι το λιμάνι, και μετά όταν κατέβεις στο εκάστοτε νησί να βάλεις τον προορισμό σου; Ναι, σύμφωνοι, καλό είναι να το φτιάξουν. Αλλά, δε το βλέπω για dealbreaker. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss567 Δημ. September 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2018 Το ενδεχόμενο να μην ξέρεις από ποιό λιμάνι πρέπει να φύγεις το έχουμε σκεφτεί ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. September 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2018 (edited) Όταν ξέρεις πως θα πας εκεί που θέλεις δεν χρειάζεσαι κανένα πρόγραμμα πλοήγησης..... Το πρόβλημα είναι όταν το χρειάζεσαι το πρόγραμμα πλοήγησης και δεν έχεις ιδέα πως θα πας στον προορισμό σου, είτε επειδή απλα δεν ξέρεις είτε ας πούμε ότι κάποιος είναι ξένος/τουρίστας... Και εδώ κρίνουμε τα προγράμματα πλοήγησης και αναφέρουμε τα όποια προβλήματα βρίσκουμε για να τα έχουμε υπό όψιν μας.... Επίσης πολλές φορές έχει συμβεί σε όλους μας όταν θέλουμε να πάμε κάπου, επειδή είτε έχουμε εμπιστοσύνη στο πρόγραμμα που χρησιμοποιούμε είτε επειδή βιαζόμαστε, βάζουμε τον προορισμό και ξεκινάμε χωρίς να βλέπουμε πρώτα την διαδρομή που μας έχει βγάλει. Οπότε σκεφτείτε μια τέτοια περίπτωση.... Τι έκπληξη μας επιφυλάσσει το κάθε sygic.... Δεν είναι κακό να επισημαίνουμε τα λάθη και τα προβλήματα. Έστω και έναν να προφυλάξει από δυσάρεστες εκπλήξεις θα είναι χρήσιμο!!! Στάλθηκε από το unknown μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited September 2, 2018 by sso Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. September 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2018 Το sygic με την προσφορά που αναφέρεται παραπάνω δίνει και κάποιες ενηνερωσεις σε χάρτες για κάποιο χρονικό διάστημα η είναι μια μπαμ και τέρμα; Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. September 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2018 Lifetime αναβαθμίσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2018 Παίζει μια χαρά ΣΕ ΕΣΈΝΑ οπότε δεν έχει να αφήσει τιποτα. Το "It works on my machine" δεν είναι σοβαρή απάντηση, άλλο να ενημερώσεις ότι δουλεύει σε εσένα άλλο σε τέτοιο στυλ. Αν δεν έχεις να απαντήσεις κάτι προς βοήθεια, δε χρειάζεται να απαντήσεις τίποτα. Πόσο μάλλον όταν μόνιμα απαντάς εριστικα, από ταινίες μέχρι εφαρμογές Έλα ξυδακι αν δεν σου αρέσει το στυλ. Προφανώς και λέει κάτι το σχόλιο. Αναφέρω την συσκευή μου και άρα μπορεί να διασταυρωθεί και με άλλους χρήστες τι ισχύει. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. September 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2018 Το ενδεχόμενο να μην ξέρεις από ποιό λιμάνι πρέπει να φύγεις το έχουμε σκεφτεί ;Σοβαρά τώρα, υπάρχει περίπτωση να πας σε κάποιο νησί και να μη ξέρεις το λιμάνι που φεύγει το πλοίο; Εισιτήρια δε θα έχεις; Και πες ότι δε θα έχεις, δε θα το έχεις κοιτάξει καθόλου πριν να δεις τι παίζει; Ή μήπως θα στη βαρέσει και θα μπεις στο αμάξι και θα πεις, ααα κάτσε να βάλω το Sygic και τραβάω όπου με βγάλει; Αν πας στη Βουδαπέστη θα ξέρεις από ποιο αεροδρόμιο θα φύγεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss567 Δημ. September 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2018 Το έκανες προσωπικό και δεν μου αρέσει , αλλά θα σου απαντήσω . Το ότι δεν κάνει σωστές δρομολογήσεις προς ορισμένα νησιά , κατά την γνώμη μου , δεν καθιστά το πρόγραμμα άχρηστο . Ομως Μετά την πρώτη κακή δρομολόγηση σε κάνει να νιώθεις ανασφάλεια γιατί δεν ξέρεις πότε και πού θα στο ξανακάνει. Στις απορίες σου τώρα: Ναι πολλές φορές δεν έχω εισητήριο και δεν ξέρω από πού φεύγει το καράβι. Για παράδειγμα , τον προηγούμενο μήνα εμενα στην Klaipeda και ήθελα να πάω στην Nida . Το μόνο που ήξερα ήταν ότι βρίσκεται σε μια λωρίδα γης απέναντι μου. Χρησιμοποίησα ένα PPC που δεν τρέχει το συγκεκριμένο πρόγραμμα και με πήγε στο σωστό πορθμείο - πλοίο για τον προσδιορισμό μου όπως πάντα εδώ και 11 χρόνια.. Γέλασα πολύ όταν φτάνοντας μου είπε να ετοιμαστώ για αποβίβαση και σκέφτηκα ότι τσάμπα έδωσα χρήματα για το sygic αφού δεν πρόκειται να το χρησιμοποιήσω σε άγνωστο μέρος ποτέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. September 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2018 (edited) Το έκανες προσωπικό και δεν μου αρέσει , αλλά θα σου απαντήσω . Το ότι δεν κάνει σωστές δρομολογήσεις προς ορισμένα νησιά , κατά την γνώμη μου , δεν καθιστά το πρόγραμμα άχρηστο . Ομως Μετά την πρώτη κακή δρομολόγηση σε κάνει να νιώθεις ανασφάλεια γιατί δεν ξέρεις πότε και πού θα στο ξανακάνει. Στις απορίες σου τώρα: Ναι πολλές φορές δεν έχω εισητήριο και δεν ξέρω από πού φεύγει το καράβι. Για παράδειγμα , τον προηγούμενο μήνα εμενα στην Klaipeda και ήθελα να πάω στην Nida . Το μόνο που ήξερα ήταν ότι βρίσκεται σε μια λωρίδα γης απέναντι μου. Χρησιμοποίησα ένα PPC που δεν τρέχει το συγκεκριμένο πρόγραμμα και με πήγε στο σωστό πορθμείο - πλοίο για τον προσδιορισμό μου όπως πάντα εδώ και 11 χρόνια.. Γέλασα πολύ όταν φτάνοντας μου είπε να ετοιμαστώ για αποβίβαση και σκέφτηκα ότι τσάμπα έδωσα χρήματα για το sygic αφού δεν πρόκειται να το χρησιμοποιήσω σε άγνωστο μέρος ποτέ. Έτσι ακριβώς είναι φίλε μου. Χάνεις την εμπιστοσύνη. Η τιμή με την μόνιμη προσφορά είναι χώμα, αλλά εγώ προσωπικά δεν προκειται να το αγοράσω γιατί έχω χάσει την εμπιστοσύνη και δεν πρόκειται να το χρησιμοποιήσω ποτέ όταν πρόκειται να πάω σε άγνωστο μέρος, διότι δεν το εμπιστεύομαι. Επί πλέον δεν μου αρέσει και η αντιμετώπιση εκ μέρους της εταιρίας. Τους είχα γράψει πέρυσι τον Ιούλιο για το συγκεκριμένο πρόβλημα, μου απάντησαν γρήγορα και μου είπαν να κάνω επενεκκίνηση, αν θυμάμαι καλά, τους απάντησα πάλι ότι δεν διορθώθηκε το πρόβλημα και έκτοτε...Τίποτα απολύτως... Μετά από ένα χρόνο και πλέον το πρόβλημα παραμένει. Το μόνο που άλλαξε είναι ότι με Αφετηρία την Αθήνα και προορισμό τα νησιά στο Αιγαίο δεν σε πάει μέσω Αλεξανδρούπολης, αλλά μέσω Κρήτης. Και ξαναλέω ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ να αναφέρουμε τα προβλήματα των προγρμμάτων πλοήγησης. Απορώ που κάποιοι ενοχλούνται!!! Edited September 3, 2018 by sso Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vriz27 Δημ. September 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2018 Eκτός από το θέμα με τα νησιά , έχει παρουσιάσει κάποιο άλλο πρόβλημα το συγκεκριμένο app? Παράθεση Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις... ...σε έχω δει στην γ' εθνική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2018 Eκτός από το θέμα με τα νησιά , έχει παρουσιάσει κάποιο άλλο πρόβλημα το συγκεκριμένο app?Βασική έλλειψη του Sygic.είναι ότι στην αναζήτηση διευθύνσεων δεν έχει διασταυρώσεις. Δεν ξέρω αν άλλα γνωστά προγράμματα έχουν το ίδιο θέμα. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. September 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2018 Σοβαρά τώρα, υπάρχει περίπτωση να πας σε κάποιο νησί και να μη ξέρεις το λιμάνι που φεύγει το πλοίο; Εισιτήρια δε θα έχεις; Και πες ότι δε θα έχεις, δε θα το έχεις κοιτάξει καθόλου πριν να δεις τι παίζει; Ή μήπως θα στη βαρέσει και θα μπεις στο αμάξι και θα πεις, ααα κάτσε να βάλω το Sygic και τραβάω όπου με βγάλει; Αν πας στη Βουδαπέστη θα ξέρεις από ποιο αεροδρόμιο θα φύγεις;Για να περάσεις Εύβοια έχει 5 πορθμεία.αν δεν ανοίξεις το πλοηγό σου να συμβουλευτείς ποιο εξυπηρετεί καλύτερα πως θα επιλέξεις που θα πας; Αντίστοιχα η σάλαμινα έχει δύο.τα νησιά των Κυκλάδων εξυπηρετούνται από 2 και 3 λιμάνια.αν μένεις Σούνιο και σε στέλνει Πειραιά να πάρεις το καράβι αντί να σε στείλει Λαύριο ....αστα Αντίστοιχο και το τραβηγμένο παράδειγμα σου.καποιος που μένει Λαμία θα ανοίξει τον πλοηγό του να δει ποιο αεροδρόμιο βρίσκεται ποιο κοντά και κατόπιν θα ψάξει για δρομολόγια. Τραγικό g-maps(πρέπει να είναι η χειρότερη δρομολόγηση που μου έχει κάνει ποτέ). Από Δωδεκανήσου και πειραιως για Κουντουριώτου 160(Κουντουριώτου και σωτηρος-περιπου στο μέσο της Σωτήρος) με στέλνει γουναρη,από εκεί λιμάνι,2ας μεραρχίας και Κουντουριώτου. Από 3,6χλμ(στο λιμάνι καλοκαιριατικα) τα έκανα με αναδρομολογηση 2,2 Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. September 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2018 Βασική έλλειψη του Sygic.είναι ότι στην αναζήτηση διευθύνσεων δεν έχει διασταυρώσεις. Δεν ξέρω αν άλλα γνωστά προγράμματα έχουν το ίδιο θέμα. Sent from my ONEPLUS A3003 using TapatalkHere maps δουλεύει άψογα στα αγγλικά. Καθόλου στα ελληνικά Magic Earth καθόλου GMaps κανονικοτατα Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. September 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2018 Επειδή 10€ δεν είναι τίποτα το αγόρασα και το πέρασα στο κινητό. Προσπάθησα όμως να το περασω και στο αυτοκίνητο ( android auto) αλλά στο play μου γραφει Η συσκευή σας δεν ειναι συμβατη με αυτήν την έκδοση. Η οθόνη μου φοράει android 6.0.1 Τι σόι συμβατότητα είναι αυτή; Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. September 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2018 Android auto δεν υποστηρίζεται στην Ελλάδα. Βρες το apk να το περάσεις manually Στάλθηκε από το LG-H870S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheoX Δημ. September 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2018 Μόνο google maps και waze παίζουν σε android auto. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adok13 Δημ. September 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2018 παιδια κατεβασα το offline maps & navigation απο το store και ειναι ακριβως ιδιο με το sygic και δωρεαν.τι παιχει ξερει καποιος; Παράθεση adok13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts