Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτό πως το κανεις; Έχω ακούσει ότι γίνεται αλλά δεν βρήκα πως!

Δοκιμασε αυτα :)

https://support.google.com/gmm/answer/3273567?hl=en

https://www.androidpit.com/use-your-google-maps-offline

http://www.digitaltrends.com/mobile/how-to-download-offline-maps-in-google-maps/

Edited by johnsot-1

Δεν λειτουργεί το off line navigation. Μόνο να βλέπεις το χάρτη μπορείς.

Στο here στα wp έχει την δυνατότητα να επιλέξεις μεταξύ ταχύτερης, συντομότερης και ισορροπημένης διαδρομής. Εδώ όσο και να το εψαξα δεν το βρήκα. Υπάρχει ή επιλογή; Είναι κάπου και δεν το βλέπω; Ευχαριστώ.
ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Στο here στα wp έχει την δυνατότητα να επιλέξεις μεταξύ ταχύτερης, συντομότερης και ισορροπημένης διαδρομής. Εδώ όσο και να το εψαξα δεν το βρήκα. Υπάρχει ή επιλογή; Είναι κάπου και δεν το βλέπω; Ευχαριστώ.

εάν βρει διαφορετικές διαδρομές σκρολαρεις δεξιά αριστερά στο κάτω μέρος από τον χάρτη εκεί που είναι μπλε σκούρο

εάν βρει διαφορετικές διαδρομές σκρολαρεις δεξιά αριστερά στο κάτω μέρος από τον χάρτη εκεί που είναι μπλε σκούρο
Ευχαριστώ πολύ. Μολίς το τσεκαρα.
ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Σας εχει ερθει στο store η τελευταια ενημερωση του sygic? Εμενα ακομα τιποτα...ειμαι στην 15.3.10

Δεν έχει έρθει ακόμα σε εμένα.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Οι εκδόσεις SYGIC 15.4.x είναι ακόμα beta, οπότε δεν έρχονται σε όλους.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Αν γνωρίζει κάποιος ας με διαφωτίσει λίγο. Για να παω Κυλλήνη στο λιμάνι, στο GPS θα βάλω Andravida Killini ? Εν τω μεταξύ, το here και το google maps, με τον ίδιο προορισμό βγάζουν περίπου 10 χιλιόμετρα διαφορά όπως φαίνεται και στα screenshots

https://onedrive.live.com/redir?resid=8EE2A5FABC13B7F2!57667&authkey=!AMJ4HC_1j3gwW98&ithint=folder%2c

Edited by zananiro
The day is my enemy, the night my friend

Αν γνωρίζει κάποιος ας με διαφωτίσει λίγο. Για να παω Κυλλήνη στο λιμάνι, στο GPS θα βάλω Andravida Killini ? Εν τω μεταξύ, το here και το google maps, με τον ίδιο προορισμό βγάζουν περίπου 10 χιλιόμετρα διαφορά όπως φαίνεται και στα screenshots

https://onedrive.live.com/redir?resid=8EE2A5FABC13B7F2!57667&authkey=!AMJ4HC_1j3gwW98&ithint=folder%2c

κάστρο Κυλλήνης μου βγάζει το λιμάνι στο igo primo!

κάστρο Κυλλήνης μου βγάζει το λιμάνι στο igo primo!

Έβαλα κάστρο Κυλλήνης στο here και τώρα μου βγάζει τα ίδια χιλιόμετρα με το google maps. Οπότε μάλλον αυτό είναι, απλώς στο google θέλει άλλο τελικό προορισμό. Ελπίζω να είναι έτσι δηλαδή...

Edit: βρήκε το here kyllini/ionian ferries, οπότε μάλλον αυτό είναι γιατί έχει ακριβώς την ίδια διαδρομή και τελικό προορισμό με google maps.

Edited by zananiro
The day is my enemy, the night my friend

Χτες το έβαλα και εγώ στο IGO το λιμάνι Κυλλήνης γιατί πάω Ζάκυνθο σε καμιά βδομάδα και όντως Ανδραβίδα- Κυλλήνη την βγάζει.

Amazon Fire stick 4k max

Αυτό που μου κάνει εντύπωση και το κοίταξα και στο here και στο Google maps. Βάζω τη διαδρομή Μαραθώνας Χολαργός. Μου βγάζει εναλλακτικές διαδρομές αλλά δεν βγάζει καμία χωρίς διόδια που είναι και ή πιο απλή, μέσω Μαραθώνος-Μεσογείων. Όταν δεν βάζεις κάποιο αποκλεισμό θα πρέπει να συμπεριλαμβάνονται όλες οι εναλλακτικές.

Επίσης για τις ίδιες διαδρομές στο here δεν μου βγάζει πάντα τις ίδιες εναλλακτικές. Για παράδειγμα χθες βράδυ για τη διατομή Μαραθώνας Χολαργός μου έβγαζε τρείς εναλλακτικές ενώ τώρα το πρωί μόνο μια.

Edited by vastegial_74
ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Στο here γραφεις κυλλινη και στα συνώνυμα αμέσως μετα σου βγάζει kyllini/Ionian ferries. Το επιλέγεις και σε βάζει μεσα στο πλοιο:lol:

Αν εχεις το sygic γραφεις στην αναζήτησή κυλλινη και στα συνώνυμα επιλέγεις λιμάνι κυλλινης και εισαι οκ.

Edited by petros46
:protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish

Παιδια εχετε να προτινετε καμια καλη εφαρμογη GPS???Που να σου διχνει ακρυβως πως να πας καπου??

Στα τελευταία ποστ έχουν αναφερθεί τουλάχιστον 4 .

Καμία δεν σου κάνει;

Amazon Fire stick 4k max

Καλησπέρα! Έχει δοκιμάσει κανείς το opensource πρόγραμμα navit; Στηρίζεται σε openmaps, ενώ στο raspberry παίζει κανονικά στο android φορτώνοντας τον ίδιο χάρτη Ελλάδας εχω είτε λευκή εικόνα, είτε κάτι γραμμες απομεινάρια του χαρτη! Όσα άλλα προγράμματα που στηρίζονται στους openmaps έχω δοκιμάσει δουλεύουν άψογα, πχ znavi, navmii και κάνα 2 ακόμα. Ξέχασα να πω τα ίδια κάνει και στο κινητό μου και στο ταμπλετοτηλεφωνο.

Παιδιά δεν ξέρω αν έχει υποθει πιο πάνω αλλά μήπως υπάρχει τρόπος να απενεργοποιηθεί ο ήχος κληστρου της κάμερα;; Έχω το htc desire 516

Παιδιά δεν ξέρω αν έχει υποθει πιο πάνω αλλά μήπως υπάρχει τρόπος να απενεργοποιηθεί ο ήχος κληστρου της κάμερα;; Έχω το htc desire 516

Ρωτάς σε λάθος θέμα. Κάνε την ερώτηση σου στο topic της συσκευής σου http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=410870

Νέα beta έκδοση Sygic 15.4.6 με καλύτερη οδήγηση κατά την νύχτα και βελτιωμένη πλοήγηση για πεζούς.

Amazon Fire stick 4k max

Νέα beta έκδοση Sygic 15.4.6 με καλύτερη οδήγηση κατά την νύχτα και βελτιωμένη πλοήγηση για πεζούς.

Μόλις το δοκίμασα στο M8 και δυστυχώς δεν τρέχει..

Βγάζει "Δυστυχώς η εφαρμογή Sygic σταμάτησε να λειτουργεί", καμιά ιδέα??

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Μόλις το δοκίμασα στο M8 και δυστυχώς δεν τρέχει..

Βγάζει "Δυστυχώς η εφαρμογή Sygic σταμάτησε να λειτουργεί", καμιά ιδέα??

Στο Μ1 NOTE παίζει μια χαρά και βλέπω ότι οι χάρτες έχουν πολύ καλύτερη απεικόνιση.

Κάνε μια εκκαθάριση δεδομένων και ξαναπερνα το

Amazon Fire stick 4k max

Στο Μ1 NOTE παίζει μια χαρά και βλέπω ότι οι χάρτες έχουν πολύ καλύτερη απεικόνιση.

Κάνε μια εκκαθάριση δεδομένων και ξαναπερνα το

Τίποτα.. Μέχρι που δοκίμασα να το μεταφέρω στην εσωτερική μνήμη μπας και παίξει αλλά αυτό αρνείτε πεισματικά..

Θα μείνω με το NextGen τελικά για 2ο..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση