Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το navigon ειναι καλο; Το εχει δοκιμασει κανεις;

Ποστ 16011 και μερικές σελίδες πάνω κάτω και καλό διάβασμα.

Το navigon ειναι καλο; Το εχει δοκιμασει κανεις;

Και το sygic κι το Navigon μια χαρά ειναι.

Το Navigon κοστίζει περίπου 50€ οπότε το sygic με τον παραπάνω τρόπο που σου παρέθεσα νομίζω αξίζει περισσότερο.

Desktop.

Ultrabook Samsung Ativ Book 7.

Samsung Galaxy Note 3.

LG G2.

Μολις πηρα update σε 14.0.2 στο Sygic (Huawei P6-Android 4.2.2) και νεους χαρτες grc.ta.2014.03

Σε Nexus 4 ακομα στην 13.4.2 ειμαι.

Μολις πηρα update σε 14.0.2 στο Sygic (Huawei P6-Android 4.2.2) και νεους χαρτες grc.ta.2014.03

και εγώ, μόλις τώρα την πήρα:)

:protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish

Σε nexus 7 2013 δεν μου έχει έρθει ακόμα

Πείτε και εντυπώσεις όσοι δοκιμάσετε τη νέα έκδοση και χάρτες ;-)

Σε nexus 7 2013 δεν μου έχει έρθει ακόμα

Πείτε και εντυπώσεις όσοι δοκιμάσετε τη νέα έκδοση και χάρτες ;-)

Καλά μην περιμένεις τίποτα συνταρακτικές αλλαγές.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Οι χάρτες με ενδιαφέρουν κυρίως, αν έχουν ενημερωθεί μεγάλες μονοδρομησεις, πχ στον Πειραιά, ή στην Αγία Παρασκευή..

Οι χάρτες με ενδιαφέρουν κυρίως, αν έχουν ενημερωθεί μεγάλες μονοδρομησεις, πχ στον Πειραιά, ή στην Αγία Παρασκευή..

Θες να πεις ένα παράδειγμα με πρόσφατη αλλαγή να το τσεκάρω;

Amazon Fire stick 4k max

Θες να πεις ένα παράδειγμα με πρόσφατη αλλαγή να το τσεκάρω;

Κοιτα ηρωων πολυτεχνειου και λαμπρακη σε πειραια που μονοδρομηθηκαν (ηταν διπλης κατευθυνσης)

δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω

:ninja:

αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας...

Κοιτα ηρωων πολυτεχνειου και λαμπρακη σε πειραια που μονοδρομηθηκαν (ηταν διπλης κατευθυνσης)

Επειδή είναι λεωφόρος, δεν βγάζει βελάκια κατεύθυνσης όπως στους απλούς δρόμους, οπότε δεν μπορώ να καταλάβω.

Amazon Fire stick 4k max

Σκέφτομαι να αγοράσω το Navigon Europe, αλλά δεν έχω καταλάβει σίγουρα εάν οι αναθαθμίσεις είναι για πάντα δωρεάν στους χάρτες της Ευρώπης;

Επίσης υπάρχει κάποιο όριο για τις συσκευές που μπορεί να εγκατασταθεί;

Ευχαριστώ !

Γιάννης

Επειδή είναι λεωφόρος, δεν βγάζει βελάκια κατεύθυνσης όπως στους απλούς δρόμους, οπότε δεν μπορώ να καταλάβω.

Αφού δεν βγάζει βελάκια όπως στους μονόδρομους, παίζει να μην είναι ενημερωμένοι.

Ηρθε και στο N4:)

Παιδιά μια ερωτησούλα...

Στο 4.2 (και άνω) αν τρέχεις google maps με φωνητικές οδηγίες, και κλειδώσεις την οθόνη, ή ανοίξεις ξέρω γω κάποια άλλη εφαρμογή, οι φωνητικές οδηγίες συνεχίζουν κανονικά;

Ρωτάω διότι με το iPhone που έχω τώρα (και σκέφτομαι να μην το έχω σύντομα...) είμαι στη μηχανή, βάζω τα ακουστικά μέσα από το κράνος, το iphone στη τσέπη και παρόλο που έχω κλειδώσει την οθόνη, συνεχίζει να μου δίνει φωνητικές οδηγίες για το που θα πάω... και δείχνει και στην LockScreen ποια είναι η επόμενη στροφή. Και με έχει βολέψει πολύ αυτό !

Υπάρχει αυτή η δυνατότητα / ρύθμιση στο Android;

ευχαριστώ εκ των προτέρων !

Εχω περασει το igo primo 2 σφο Motorola moto g. Οταν παω στη τρισδιάστατη συλλογή οχημάτων για να αλλάξω το κόκκινο αυτοκίνητο σε μπλε βελακι εκει με το που παταω να μπω στο μενου μου πετάει error out of memory για τη μνήμη. Τι κανω? Edited by giorgos3924

Εχω περασει το igo primo 2 σφο Motorola moto g. Οταν παω στη τρισδιάστατη συλλογή οχημάτων για να αλλάξω το κόκκινο αυτοκίνητο σε μπλε βελακι εκει με το που παταω να μπω στο μενου μου πετάει error out of memory για τη μνήμη. Τι κανω?

Ρώτησε στην συσκευή σου η στο igo.

Δες μπουμπουλινας (παλια πηγαινε προς το πασαλιμανι,τωρα φευγει από αυτό) και καραολη και δημητριου (παλια τελειωνε γουναρη,τωρα παει προς προφητη ηλια)

Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος

Καλησπερα μια ερώτηση παρακαλώ. Έχω ήδη κατεβάσει το πολυ καλο Sygic 14.0.2 και τους χάρτες, grc.nt.2013.09 και grc.ta.2014.03; Ξέρω ότι ο πρωτος είναι από Navteq TRUCKS και ο δεύτερος από TOM TOM σωστά; Ποια από αυτά τα 2 Navteq και TomTom είναι το πιο καλύτερο έτσι ώστε να έχουμε πάντα νεότερη έκδοση για να κατεβάζουμε πάντα τους χάρτες από αυτό! Ευχαριστώ πολύ ;) ;)

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;)

Καλησπερα μια ερώτηση παρακαλώ. Έχω ήδη κατεβάσει το πολυ καλο Sygic 14.0.2 και τους χάρτες, grc.nt.2013.09 και grc.ta.2014.03; Ξέρω ότι ο πρωτος είναι από Navteq TRUCKS και ο δεύτερος από TOM TOM σωστά; Ποια από αυτά τα 2 Navteq και TomTom είναι το πιο καλύτερο έτσι ώστε να έχουμε πάντα νεότερη έκδοση για να κατεβάζουμε πάντα τους χάρτες από αυτό! Ευχαριστώ πολύ ;) ;)

Η επίσημη έκδοση δίνει τους Ta και αυτοί είναι οι νεώτεροι.

Amazon Fire stick 4k max

Καλησπερα/καλημερα παιδες.

Βλεπω οτι εχει προσφορα τους χαρτες της Ευρωπης στο Sygic με 25 ευρα και αναρωτιομουν αν αυτοι οι χαρτες ειναι πληρης και αν πληρωνεις once και μετα εχεις δωρεαν ανανεωσεις για παντα? Επισης επειδη εχω παραγγειλει ενα Lenovo (S820) το οποιο θα ερθει μετα που θα ληξει η προσφορα, ξερει κανεις αν παιζει στα lenovo το sygic? να κανω την αγορα στο ACE που εχω τωρα και να το μεταφερω στο αλλο μετα? Μπορω να το κανω αυτο?

Ευχαριστω πολυ παιδες.

Δες μπουμπουλινας (παλια πηγαινε προς το πασαλιμανι,τωρα φευγει από αυτό) και καραολη και δημητριου (παλια τελειωνε γουναρη,τωρα παει προς προφητη ηλια)

Η μπουμπουλίνας φαίνεται να κατεβαίνει ΠΡΟΣ λιμάνι από την Κολοκοτρώνη ή Νοταρά και μετά να ανεβαίνει ΑΠΟ το λιμάνι.

Η Καραολή όπως ήταν παλιά.

Amazon Fire stick 4k max

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση