vagosofron Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Ερώτηση, έχω το co pilot, μπορώ να αλλάξω φωνή με καμία περίεργη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Δεν χρειάζεσαι άδεια για να φτιάξεις ενα bmp ή ενα txt αρχείο. Επίσης η εταιρία λέγεται navngo. δλδ οποιος θελει παιρνει μια εφαρμογη και την αλλάζει οπως θελει, χωρίς να ειναι ελευθερη? Δεν νομίζω. Αν η navngo ειχε αντιληφθεί οτι υπάρχει πιθανότητα να υπάρχουν χρήματα , θα είχε κάνει τις αγωγές της. βγαίνουμε εκτός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 δλδ οποιος θελει παιρνει μια εφαρμογη και την αλλάζει οπως θελει, χωρίς να ειναι ελευθερη? Δεν νομίζω. Αν η navngo ειχε αντιληφθεί οτι υπάρχει πιθανότητα να υπάρχουν χρήματα , θα είχε κάνει τις αγωγές της. βγαίνουμε εκτός. Αυτά που αλλάζεις στην εφαρμογή η ίδια η εταιρία σου έχει δώσει τη δυνατότητα να τα αλλάξεις. Και για τα windows υπάρχουν ενα σωρό προγράμματα που αλλάζουν την εμφάνιση χρησιμοποιώντας δυνατότητες του ίδιο του λειτουργικού. Και είναι απολύτως νόμιμα. Άλλωστε η NNG έχει πλήρη επίγνωση του community που έχει σχηματιστεί γύρω απο το πρόγραμμα της και φυσικά δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα για να το σταματήσει. Αντιθέτως αν θυμάμαι καλά κάποτε είχε συνεργαστεί με κάποιον απο τους γνωστούς δημιουργούς skin. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Αυτά που αλλάζεις στην εφαρμογή η ίδια η εταιρία σου έχει δώσει τη δυνατότητα να τα αλλάξεις. Και για τα windows υπάρχουν ενα σωρό προγράμματα που αλλάζουν την εμφάνιση χρησιμοποιώντας δυνατότητες του ίδιο του λειτουργικού. Και είναι απολύτως νόμιμα. Άλλωστε η NNG έχει πλήρη επίγνωση του community που έχει σχηματιστεί γύρω απο το πρόγραμμα της και φυσικά δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα για να το σταματήσει. Αντιθέτως αν θυμάμαι καλά κάποτε είχε συνεργαστεί με κάποιον απο τους γνωστούς δημιουργούς skin. για να δημιουργήσει κάποιος μια εφαρμογή στα windows χρησιμοποιεί εργαλεια (net framework, visual κλπ) τα οποία διαθέτει η ιδια στους προγραμματιστές κατόπιν αποδοχής κάποιας συμφωνίας. Επίσης για να πιστοποιήσει κάποιον driver για μια συσκευή, απαιτεί χρήματα. Δεν μπορείς πχ να βγάλεις τον Internet explorer η άλλα στοιχεία χωρίς να το επιτρέψει η ιδια και γι αυτό τον λόγο υποστηρίζει και τα προιόντα της με αναβαθμίσεις. Επίσης όλες οι εκδόσεις των windows με διαφορετικό UI είναι σπασμένες και για νομιμοποιηθούν πρέπει να αγοραστεί κλειδι. Υπάρχει κάποια ομοιότητα με την NNG? Ισως να μην ενδιαφέρονται για την ωρα, αλλά αν ενδιαφερθούν, θα τα κλειδώσουν όλα όπως οι άλλες και τέλος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Δεν κατάλαβες καθόλου τι εννοώ. Υπάρχουν προγράμματα που κάνουν theming. Αυτά χρησιμοποιούν τις δυνατότητες που προσφέρει η MS και είναι νόμιμα χωρίς να έχει πάρει ο δημιουργός τους καμία άδεια. Το ίδιο κάνει και όποιος φτιάχνει skin, φωνές κλπ για το igo. Κανένας δεν μπορεί να σου απαγορεύσει να φτιάξεις ενα txt ή μια εικόνα. Αν για να custom-αρεις το igo χρειαζόταν reverse engineering και αλλαγές στον κώδικα τότε θα ήταν παράνομο. Όταν όμως απλά χρησιμοποιείς τις δυνατότητες που η ίδια η NNG σου δίνει τότε είναι νόμιμο. Έχεις μαντικές ικανότητες και προβλέπεις τις προθέσεις της NNG; 7 χρόνια τώρα πάντως δεν έχει κάνει κάτι, άρα το επιχείρημα σου είναι μάλλον... σαθρό. Υ.Γ. ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ κάνει καμία συμφωνία η MS με όλους τους προγραμματιστές που φτιάχνουν εφαρμογές windows και χρησιμοποιούν τα API της. Αυτό έλλειπε. Μην γράφεις οτι ναναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eepetrou Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Εγκατέστησα το trial του Sygic και μου φαίνεται εξαιρετικό. Υποστηρίζει αποφυγή δακτυλίου? Δεν μπορώ να βρω αυτή την επιλογή. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Εγκατέστησα το trial του Sygic και μου φαίνεται εξαιρετικό. Υποστηρίζει αποφυγή δακτυλίου? Δεν μπορώ να βρω αυτή την επιλογή. Ευχαριστώ. Δεν νομίζω να υπάρχει. Έχω δοκιμάσει όλες τις εκδόσεις και ποτέ δεν είχε. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Μπας και μπορεί κανένας να βοηθήσει δεν βρισκω το τελευταίο Sygic. Θα εκτιμούσα ένα πμ. Ευχαριστώ. Όποιος δεν είναι σίγουρος για το τι εννοώ ας μην απαντήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Μπορείς να το βρεις εδώ! Οτιδήποτε άλλο, όπως πειρατικό περιεχόμενο κλπ, απαγορεύεται ρητά από τους Ο.Π.Χ που αποδέχτηκες κατά την εγγραφή σου στο forum! Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Μπορείς να το βρεις εδώ! Οτιδήποτε άλλο, όπως πειρατικό περιεχόμενο κλπ, απαγορεύεται ρητά από τους Ο.Π.Χ που αποδέχτηκες κατά την εγγραφή σου στο forum! Να είσαι καλά σε ευχαριστώ είχα φάει τον κόσμο και δεν το έβρισκα πουθενά. Σε ευχαριστώ και πάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g9efthymios Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Καλησπέρα παιδιά! Εγώ έχω κατεβάσει το sygic και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Παρατήρησα όμως ότι δεν υπάρχει ολόκληρος ο χάρτης της Κύπρου, παρά μόνο οι τέσσερις πόλεις (Λευκωσία, Λεμεσός, Λάρνακα και Πάφος). Στην υπόλοιπη Κύπρο απλά φαίνονται οι δρόμοι χωρίς ονομασίες. Πως μπορώ να κατεβάσω ολόκληρο το χάρτη της Κύπρου; Έψαξα στο google αλλα τίποτα :blink: Θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα αν με βοηθήσει κάποιος! Ευχαριστώ! :rolleyes: Ευθύμης από Κύπρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Καλησπέρα παιδιά! Εγώ έχω κατεβάσει το sygic και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Παρατήρησα όμως ότι δεν υπάρχει ολόκληρος ο χάρτης της Κύπρου, παρά μόνο οι τέσσερις πόλεις (Λευκωσία, Λεμεσός, Λάρνακα και Πάφος). Στην υπόλοιπη Κύπρο απλά φαίνονται οι δρόμοι χωρίς ονομασίες. Πως μπορώ να κατεβάσω ολόκληρο το χάρτη της Κύπρου; Έψαξα στο google αλλα τίποτα :blink: Θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα αν με βοηθήσει κάποιος! Ευχαριστώ! :rolleyes: Ευθύμης από Κύπρο Δεν υπάρχουν διαφορετικοί χάρτες ανά χώρα για το Sygic. Αν κατέβασες πρόσφατα το πρόγραμμα και τον χάρτη, τότε έχεις τις τελευταίες εκδοσεις. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Δεν υπάρχουν διαφορετικοί χάρτες ανά χώρα για το Sygic. Αν κατέβασες πρόσφατα το πρόγραμμα και τον χάρτη, τότε έχεις τις τελευταίες εκδοσεις. Είσαι σίγουρος; Και εγώ αυτό πίστευα, αλλά ενώ μέχρι τώρα οι χάρτες ήταν ΤΤ (η ονομασία τους συνεχίζει να παραμένει ΤΑ) ο 2013.09 είναι απο τη Navteq. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Από όσο ξέρω 1 χάρτης κυκλοφορεί ανά χώρα. Πώς διαπίστωσες ότι ο τελευταίος είναι Nav; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilpara Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Ναι, πως τσεκαρουμε από ποιά εταιρία είναι ο χάρτης στο sygic; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Στο φάκελο sygic/maps θα δεις το φάκελο με τα αρχεία του χάρτη. Ο Navteq έχει όνομα: grc.nt.2013...... Ο tom έχει όνομα: grc.ta.2013..... Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Στο φάκελο sygic/maps θα δεις το φάκελο με τα αρχεία του χάρτη. Ο Navteq έχει όνομα: grc.nt.2013...... Ο tom έχει όνομα: grc.ta.2013.....σε οσα μαγαζια εχω βρει το εν λογω προγραμμα με το mapdownloader μονο ta μου εχει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Εγω τελευταιο επισημο Ελληνικο χαρτη ta.2013.06 εχω. Δεν ξερω για αλλες χωρες. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Εγω τελευταιο επισημο Ελληνικο χαρτη ta.2013.06 εχω. Δεν ξερω για αλλες χωρες. Και εγώ αυτόν έχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Από όσο ξέρω 1 χάρτης κυκλοφορεί ανά χώρα. Πώς διαπίστωσες ότι ο τελευταίος είναι Nav; Απο το όνομα του folder grc.nt.2013.09 αλλά το έλεγε και στη σελίδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Απο το όνομα του folder grc.nt.2013.09 αλλά το έλεγε και στη σελίδα. Και πώς γίνεται σε άλλους να δίνει ta και αλλού nt; Εσύ έχεις βρει κάπου το grc.nt.2013.09; Μου κάνει εντύπωση γιατί σε μένα 2013.06 έχει ως τελευταίο. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Για να το λέω προφανώς το έχω βρεί. Τώρα πως γίνεται δεν ξέρω. Πρώτη φορά βλέπω NQ χάρτη για το Sygic. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Καλησπερα σε ολους! εχω ενα θεμα με το sygic: δεν μου εμφανιζει τα pois στον χαρτη. :(Μιλησα με sygic (παρα παρα πολλες φορες) και το αποτελεσμα ειναι να μου λενε συνεχεια πως δεν ειναι δυνατον να μην δειχνει τα pois στον χαρτη απο την στιγμη που ειναι επιλεγμενα στις ρυθμισεις! Μου ειπαν επισης οτι τα pois φαινονται στον χαρτη ολα μονον σε πλοηγηση και οχι σε ελευθερη περιηγηση, πραγμα που δεν νομιζω να ισχυει καθολου, αλλα ουτε και ετσι οπως μου λενε δουλευει. Το προβλημα μου συνεχιζεται και παρολο που εχω επιλεξη στις ρυθμισεις να τα δειχνει αυτο αρνειτε πεισματικα να τα δειξει εκτος απο τα βενζιναδικα. Εχει κανεις καμια ιδεα του τι μπορει να φταιει? Επισης ενα παραξενο ειναι οτι με την εκδοση 13.2.2 που ειχα παλιοτερα δουλευαν ολα αψογα! Ενω με αυτην την εκδοση 13.4.1 εχω αυτο το θεμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Καλησπερα σε ολους! εχω ενα θεμα με το sygic: δεν μου εμφανιζει τα pois στον χαρτη. :(Μιλησα με sygic (παρα παρα πολλες φορες) και το αποτελεσμα ειναι να μου λενε συνεχεια πως δεν ειναι δυνατον να μην δειχνει τα pois στον χαρτη απο την στιγμη που ειναι επιλεγμενα στις ρυθμισεις! Μου ειπαν επισης οτι τα pois φαινονται στον χαρτη ολα μονον σε πλοηγηση και οχι σε ελευθερη περιηγηση, πραγμα που δεν νομιζω να ισχυει καθολου, αλλα ουτε και ετσι οπως μου λενε δουλευει. Το προβλημα μου συνεχιζεται και παρολο που εχω επιλεξη στις ρυθμισεις να τα δειχνει αυτο αρνειτε πεισματικα να τα δειξει εκτος απο τα βενζιναδικα. Εχει κανεις καμια ιδεα του τι μπορει να φταιει? Επισης ενα παραξενο ειναι οτι με την εκδοση 13.2.2 που ειχα παλιοτερα δουλευαν ολα αψογα! Ενω με αυτην την εκδοση 13.4.1 εχω αυτο το θεμα Δοκίμασε απεγκαταστηση σβήσιμο το φάκελο Sygic χειροκίνητα και ξαναβαλτο από την αρχή. Ίσως κάτι δεν πέρασε σωστά στην αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 Δυο φιλοι μου που εχουν δοκιμασει στην πραξη το sygic στην εκδοση 13.1.4 μου εχουν πει οτι αντιμετωπιζουν και οι δυο το ιδιο προβλημα. Χανει συχνα το σημα απο τον δορυφορο. Αυτο το προβλημα δεν το ειχαν με την 11.2.6. Εχει κανεις το ιδιο προβλημα με την 13.1.4? Ποια αλλη εκδοση να δοκιμασω και ειναι καλη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts