Jump to content

g9efthymios

Members
  • Δημοσιεύσεις

    103
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by g9efthymios

  1. Το δοκίμασα και αυτό αλλά πάλι τα ίδια.
  2. Αντιμετωπίζω πρόβλημα με το Sheets της Google. Μόλις ανοίξω ένα spreadsheet με πετάει έξω βγάζοντας το εξής μήνυμα: "Sheets keeps stopping" (Send bug report to Mi for analysis? This report may contain Personally Identifiable Information. Your report will be used to help fix this bug and will never be shared in any commercial context) 'Εχω δοκιμάσει επανεκκίνηση κινητού, απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση της εφαρμογής κτλ αλλά τίποτα :wacko: Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος; Ευχαριστώ!
  3. Ενημέρωση: Τελικά τα κατάφερα. Πέρασα την Global Stable και όλα καλά :D
  4. Καλημέρα παιδιά. Ξαφνικά το κινητό δεν bootάρει, κολλάει στο Logo. Έχω δοκιμάσει φλασάρισμα μέσω του οδηγού πάρα πολλές φορές (και με τικαρισμένο το preloader και χωρίς) από 2 διαφορετικούς υπολογιστές, με διαφορετικά καλώδια κτλ. Δυστυχώς το κινητό δεν εκκινεί, πάντα κολλάει στο Logo. Κάθε φορά το περιμένω για μισή ώρα. Τι άλλο μπορώ να κάνω; Το έχει πάθει κανείς άλλος; Έχω μείνει χωρίς κινητό εδώ και 2 μέρες :blink: Σημέιωση: Redmi Note 4, Helio Decacore, 3GB RAM / 64 GB ROM αγορασμένο από Vickmall στις 16/11/2017. Το παρέλαβα στις 12/12/2017 Help please! :wacko:
  5. Δεν είχα ιδέα, πρόσφατα το πρόσεξα :blink: Θέλω να το απενεργοποιήσω για 160 χαρακτήρες, δε με νοιάζει να χρεώνομαι 3 sms μιας και έχω απεριόριστα :D Πως το κάνω;
  6. Καλησπέρα παιδιά. Στα SMS ενώ γράφω μικρά ελληνικά με τόνους, ο παραλήπτης τα βλέπει όλα κεφαλαία ελληνικά χωρίς τους τόνους. Ξέρει κανείς πως το διορθώνω; :blink: Ευχαριστώ!
  7. Καλημέρα. Έχω παρατηρήσει ότι ενώ στα μηνύματά μου γράφω μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες με τόνους, οι παραλήπτες τα λαμβάνουν με κεφαλαίους χαρακτήρες. Μάλιστα μου διαμαρτύρονται να μη φωνάζω :lol: Πως λύνεται αυτό το θέμα; Έχω ψάξει αρκετά στις ρυθμίσεις χωρίς όμως αποτέλεσμα. Ευχαριστώ!
  8. g9efthymios

    Jiayu S3

    Άρα βλακεία έχω κάνει και να μην δοκιμάσω καν; Δεν αξίζει να δώσω 65 ευρώ, απ, τη στιγμή που με 120-140 αγοράζω καινούργιο κινητό και καλύτερο :blink:
  9. Για το Redmi Note 4 έχω πάρει, λάθος λινκ είχα βάλει :wacko: Άρα να μην μπω καν στον κόπο να αλλάξω μόνο το τζάμι; Εϊναι τρομερά δύσκολο; :blink: Δεν υπάρχει περίπτωση να αγοράσω καινούργια οθόνη με 70 ευρώ, απ' τη στιγμή που με 120-140 αγοράζω καινούργιο (και καλύτερο) κινητό.
  10. g9efthymios

    Jiayu S3

    Έχω πάρει Digitizer, να και το link: https://www.aliexpress.com/item/100-Guarantee-For-Jiayu-S3-JY-S3-Touch-Screen-Digitizer-Black-Color-1PC-Lot-Free-Shipping/32533003038.html Απλά βρίσκω κάποιο video στο youtube και ακολουθώ τις οδηγίες; Γενικά θεωρείται δύσκολο; Το έχει ξανακάνει κανείς; Τι να προσέξω;
  11. Ναι Digitizer έχω πάρει, να και το Link: https://www.aliexpress.com/item/5-5-Touch-Panel-ScreenDigitizer-For-Xiaomi-Redmi-Note-3-Note3-Pro-Hongmi-Note-3-Touchscreen/32822002816.html Απλά βρίσκω κάποιο video στο youtube και ακολουθώ τις οδηγίες; Γενικά θεωρείται δύσκολο; Το έχει ξανακάνει κανείς; :wacko: Τι να προσέξω;
  12. g9efthymios

    Jiayu S3

    Καλημέρα παιδιά. Έχω σπάσει το τζάμι της οθόνης και το touch δε λειτουργεί καθόλου. Μόλις έχω παραλάβει καινούργιο τζάμι με όλα τα σύνεργα (κόλλα, εργαλεία κτλ) από Aliexpress. Θέλω να είμαι σίγουρος όμως πριν να κάνω την αντικατάσταση. Μήπως το έχει ξανακάνει κανείς; Υπάρχει κανένας καλός οδηγός βήμα-βήμα για αποφυγή λάθους; Γενικά έχω ακούσει ότι είναι δύσκολο γι' αυτό και το φοβάμαι. :wacko: Ευχαριστώ! :D
  13. Καλημέρα παιδιά. Έχω σπάσει το τζάμι της οθόνης, όμως το touch εξακολουθεί να λειτουργεί κανονικά. Μόλις έχω παραλάβει καινούργιο τζάμι με όλα τα σύνεργα (κόλλα, εργαλεία κτλ) από Aliexpress. Θέλω να είμαι σίγουρος όμως πριν να κάνω την αντικατάσταση. Μήπως το έχει ξανακάνει κανείς; Υπάρχει κανένας καλός οδηγός βήμα-βήμα για αποφυγή λάθους; Γενικά έχω ακούσει ότι είναι δύσκολο γι' αυτό και το φοβάμαι. :wacko: Ευχαριστώ! :D
  14. Καλησπέρα στην ομάδα. Έχω κι εγώ το σοβαρό θέμα με τις συνεχείς ανεξήγητες χρεώσεις δεδομένων χωρίς καν να τα έχω ενεργοποιμένα! Έχω κάνει όλες τι απαραίτητες ρυθμίσεις χωρίς όμως αποτέλεσμα. Είμαι στην Κύπρο και ο παροχέας μου είναι η ΜΤΝ. Μήπως ξέρει κανείς τι φταίει; Έχω επικοινωνήσει μαζί τους και μου είπανε ότι είναι καθαρά θέμα του iPhone. Πχ είχα χρεώσεις στις 4 το πρωί ενώ κοιμόμουνα, ενώ το κινητό ήταν στο wifi με απενεργοποιημένα τα δεδομένα φυσικά. Βοήθεια παρακαλώ! :blink:
  15. Ντίνο καλησπέρα, τι κάνεις;

    Έχω κι εγώ ακριβώς το ίδιο πρόβλημα, με χρεώνει συνεχώς αρκετά δεδομένα χωρίς καν να τα έχω ενεργοποιμένα, παρόλο που έχω κάνει όλες τι απαραίτητες ρυθμίσεις. Είμαι στην Κύπρο και η εταιρεία μου είναι η ΜΤΝ. Εσύ τελικά βρήκες λύση στο πρόβλημα;

     

    Ευχαριστώ πολύ!

     

    Ευθύμης

  16. Καλησπέρα στην παρέα. Έχει δοκιμάσει κανείς τη λειτουργιά αυτόματης ενεργοποίησης/απενεργοποίησης της συσκευής; (Security - Settings - Battery usage - Schedule power on/off) Το έχω δοκιμάσει πολλές φορές αλλά δε δουλεύει. Είναι πολύ χρήσιμη για μένα αυτή η λειτουργία. Ευχαριστώ!
  17. Καλημέρα. Έχει δοκιμάσει κανείς τη λειτουργιά αυτόματης ενεργοποίησης/απενεργοποίησης της συσκευής; :blink: (Security - Settings - Battery usage - Schedule power on/off) Το έχω δοκιμάσει πολλές φορές αλλά δε δουλεύει. Είναι πολύ χρήσιμη για μένα αυτή η λειτουργία. Ευχαριστώ!
  18. Την Global Stable έχω. Έκατσα και έκανα ολόκληρη τη διαδικασία με το φλασάρισμα, έχοντας ξετικαρισμένο το preloader. Γέμισε η κίτρινη μπάρα κανονικά και έβγαλε το πράσινο τικ. Το αποσύνδεσα και πάτησα Power button για εκκίνηση. Δυστυχώς δεν άνοιξε ποτέ, κάνει ακριβώς το ίδιο με πριν. Κολλάει στο Logo της Xiaomi. :cry: ​
  19. Έτσι απλά είναι ελαττωματικό και το στέλνω πίσω; Και να μείνω χωρίς κινητό; Μεγάλη απογοήτευση. Δεν το περίμενα αυτό από τη Xiaomi. Και είχα ακούσει τα καλύτερα... Δεν μπορεί, κάτι θα μπορώ να κάνω. Βοήθεια! :wacko:
  20. Δοκίμασα και με άλλους φορτιστές. Δοκίμασα και κατ' ευθείαν το καλώδιο στον υπολογιστή αλλά πάλι τίποτα! Παιδιά βοήθεια! Μόλις 1 μήνα το έχω και το έπαθα αυτό. Εδώ και 2 μέρες είμαι χωρίς κινητό! Τι άλλο μπορώ να κάνω; :cry: Help!
  21. Τίποτα απολύτως! Το logo φαίνεται μόνο οταν φορτίζει, διαφορετικά δεν φαίνεται τπτ. 'Οταν δεν φορτίζει και πας να το ανάψεις, κάνει τη χαρακτηριστική δόνηση, ανάβει μια στιγμη το κόκκινο λαμπάκι της φόρτισης κ τπτ άλλο. Η οθόνη παραμένει μαύρη.
  22. Καλησπέρα. Χρειάζομαι βοήθεια! Το κινητό μου κόλλησε στο logo της xiaomi και δεν ανοίγει. Κράτησα το power button για αρκετή ώρα αλλά τίποτα. Το έβαλα να φορτίσει αρκετή ώρα και ξαναδοκίμασα αλλά πάλι τίποτα. Τι κάνω; :blink:
  23. Καλησπέρα παιδιά. Χρειάζομαι επειγόντως καινούργιο κινητό επειδή το Jiayu S3 μόλις παρέδωσε τα όπλα μετά από 2 χρόνια. Σκέφτομαι να πάρω το XRN4 από το vickmall (175 δολάρια) με Global Stable. Γενικά αξίζει η συγκεκριμένη συσκευή; Ποια είναι τα βασικά της μειονεκτήματα; Ευχαριστω!
  24. g9efthymios

    Jiayu S3

    Το έχω κάνει αλλά την ώρα που το συνδέω δε βλέπω καμιά αλλαγή, μάλλον δεν αναγνωρίζει το κινητό, παρόλο που έχω εγκαταστήσει επιτυχώς τους drivers. Έμεινα χωρίς κινητό γιορτάρες μέρες και έχω φρικάρει. Help!:blink:
  25. g9efthymios

    Jiayu S3

    Καλησπέρα. Το κινητό μου δεν μπορούσε να ανοίξει, εμφάνιζε το μήνυμα Optimizing apps χωρίς να σταματά ποτέ. Η μόνη λύση ήταν να μπω σε recover mode. Έκανα wipe date, dalvik cache κτλ και πατώντας reboot εμφανίζεται το μήνυμα: No OS installed. Δεν μπορώ να κάνω τίποτα, δοκίμασα και factory reset αλλά πάλι έχω το ίδιο μήνυμα. Τι κάνω; Βοήθεια!:wacko:
×
×
  • Create New...