Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το DB για android δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο και ο αρχικός του χώρος είναι συγκριτικά λίγος σε σχέση με Skydrive, Drive, ή Box. Το βασικό του πλεονέκτημα είναι ο καλός dekstop client και ο τρόπος συγχρονισμού.

Πλέον έβγαλε και το Box desktop client. Δεν τον έχω τσεκάρει να δω αν δεν συγχρονίζει εξίσου καλά με το DB. Θα το δω.

Απλώς το DB ήταν πρώτο κι έχει γίνει.. συνήθεια. Για μένα, εξαρτάται και που έχεις περισσότερο χώρο και αν έχεις εφαρμογές που συνδέονται μόνο με DB. Βεβαια, οι περισσότερες έχουν integration με τα περισσότερα cloud services. Αν και έχω λιγότερο χώρο στο DB, αυτό έχω σαν βασικό αν και τώρα με τον Desktop client του box, γλυκοκοιτάω το box που λόγω SE έχω 50GB.

Για τους Android clients έχεις δίκιο.. Το DB τόσες εκδόσεις και δεν σε αφήνει να κάνεις move αρχεία από έναν φάκελο σε άλλον μέσω της εφαρμογής!

καλησπερα παιδια,εχω το εξης προβληματακι:

εχω κατεβασει τον go dialer ex και οταν εχω αναπαντητες στο notification bar δεν σβηνονται οταν τις κοιταv με τον go dialer ex αλλα μονο αν μπω στον αρχικο dialer...

ξερει κανεις πως το λυνω??? :wacko:

Χωρίς root το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να αντοιστοιχήσεις να ανοίγει by default τις αναπάντητες με την stock εφαρμογή. Με root, αν δεις λίγες σελίδες πιο πίσω, έχουν αναφερθεί όλες οι εναλλακτικές.:)

Δεν είναι θέμα του Go. Όλοι οι 3rd party dialers το έχουν το θέμα λόγω περιορισμών.

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

με το dropbox, απ' οσο ξερω, παιρνεις +500MB αν προσκαλεσεις καποιον και φτιαξει λογαριασμο. +500ΜΒ παιρνει κι αυτος που θα προσκαλεσεις, με ανωτατο οριο τα 16GB.

οποιος θελει να φτιαξει, ή εχει και εναλλακτικο email, ας μου στειλει ενα π.μ. να επωφεληθουμε και οι δυο.:D

Ξέρει κανείς πως γίνεται η έκδοση TomTom Europe να έχει TTS στα Ελληνικά ((2) Spoken street names comes in the following languages: [...] Greek[...]) ενώ η έκδοση TomTom Greece έχε μόνο στα Αγγλικά ((2) Spoken street names comes in British English);

...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay...

...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday...

==================================================

Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio

παιδιά υπάρχει κάποια εφαρμογή για Jelly Bean Icons ?

Κατέβασε από market jelly bean hd icon pack για apex/nova. Λογικά θα κάνει για αυτό που θες!

Phone: OnePlus 3T 64GB

ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU]

Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54

Kernel: Blu_spark_r202

[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδια ξέρει κανένας πως μπορουμε να απενεφγοποιήσουμε τους τόνους στο Multiling πληκτρολόγιο ???

όταν έχεις το t9 πληκτρολόγιο αλλά δεν χρησιμοποιείς το λεξικό όταν πας να γράψεις πχ το " γιατι" και πας να γράψεις το ι σου βγάζει πρώτα το γράμμα με τον τόνο .....

Samsung Galaxy S3

Καλημέρα!

Στο dropbox & στο box μου ζητάει κάποια εφαρμογή για να δω τις σημειώσεις μου. Τι προτείνετε? Επίσης μπορώ να τις δω & off line όπως στο drive?

Ευχαριστώ!!!

Samsung S8

παιδες, ποια εφαρμογη θα προτεινατε για να μπλοκαρει ανεπιθυμητους απο εισερχομενες κλησεις χωρις να φαινεται οτι του το κλεινεις ?

οσες κοιταξα δωρεαν στο play store, γραφουν στα σχολια οτι χτυπαει μια και μετα το κλεινει στον αλλο..δεν βρηκα καποια δωρεαν που να λειτουργει ιδανικα.

εχετε καμια προταση?

ευχαριστω

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

παιδες, ποια εφαρμογη θα προτεινατε για να μπλοκαρει ανεπιθυμητους απο εισερχομενες κλησεις χωρις να φαινεται οτι του το κλεινεις ?

οσες κοιταξα δωρεαν στο play store, γραφουν στα σχολια οτι χτυπαει μια και μετα το κλεινει στον αλλο..δεν βρηκα καποια δωρεαν που να λειτουργει ιδανικα.

εχετε καμια προταση?

ευχαριστω

Αν εχεις samsung εχουν δικη τους λειτουργια.

http://www.mtn.com.cy/payasyousurf/

Παιδιά θέλω να το δείτε αυτό και να μου Πίτε την γνώμη σας για τα 20MB είναι καλά για μια μέρα? Επίσης όταν τα ενεργοποιήσω λόγο του ότι έχω android δεν θα ξεκινήσουν οι εφαρμογές να εκτελούν λειτουργιές μόνες τους? Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να μπορώ να σταματήσω την λειτουργία των εφαρμογών έτσι ώστε να γίνονται μόνο με wifi?

εχω το xperia ARC S..

παλια ειχαν περιορισμο στις κλησεις τα απλα τηλεφωνα αποσο θυμαμαι και εφτιαχνες λιστα με ονοματα που μπορουσες να δεχεσαι κλησεις ή να μπλοκαρεις (με τα SE τουλαχιστον), τωρα τι υπαρχει που να κανει σωστη δουλεια?

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

εχω το xperia ARC S..

παλια ειχαν περιορισμο στις κλησεις τα απλα τηλεφωνα αποσο θυμαμαι και εφτιαχνες λιστα με ονοματα που μπορουσες να δεχεσαι κλησεις ή να μπλοκαρεις (με τα SE τουλαχιστον), τωρα τι υπαρχει που να κανει σωστη δουλεια?

Ειδες τo Call Control - Call Blocker ή το BlackList αρκετά καλά και τα δυο .

Samsung galaxy s21+

Ειδες τo Call Control - Call Blocker ή το BlackList αρκετά καλά και τα δυο .

γραφουν μερικοι στα σχολια οτι πρωτα χτυπαει και μετα δειχνει κατειλημμενο,γιαυτο δεν τα δοκιμασα..

μονο μια βρηκα που λενε στα σχολια οτι λειτουργει τελεια,αλλα εκανε και 5,50 ευρω περιπου..

θα τις δοκιμασω αφου τις προτεινεις και βλεπουμε.

Στο Samsung Ξέρεις πως ενεργοποιούνται

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

εχετε καμια προταση?

ευχαριστω

αυτο

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vladlee.easyblacklist&feature=search_result

σε καλουν και δε χτυπαει καν

μονο βγαζει notificaton στην μπαρα οτι ειχες κληση που απορριφθηκε ;)

αυτο

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vladlee.easyblacklist&feature=search_result

θα το δοκιμασω σε λιγο.

παντως το Call Control - Call Blocker καλει μια φορα ,τον χρεωνει τον αλλο και του το κλεινει μετα...

αυτο

Αν και δεν ειμαι αμεσα ενδιαφερομενος το δοκιμασα απο περιεργεια.. Χτυπαει 1 και το ακυρωνει.. Το καταλαβαινει ο αλλος..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν ξέρω αν έχει ήδη αναφερθεί, αλλά έχω ένα προβληματάκι με το viber σε σχέση με το titanium. Επειδή αλλάζω συχνά roms κάνω επαναφορά το viber με το titanium (με επιλογή για επαναφορά και των δεδομένων για να έχω και όλα τα μηνύματα που είχα ανταλλάξει προηγουμένως). Το πρόβλημά μου είναι ότι όταν γίνεται η επαναφορά, στα μηνύματα, άλλες φορές υπάρχει η φωτογραφία μιας επαφής με το τηλέφωνο κάποιας άλλης επαφής και μία συνομιλία μηνυμάτων να αναφέρει το όνομα και να εμφανίζει τη φωτογραφία μίας άλλης επαφής. Παρατήρησα ότι το μπέρδεμα γίνεται με άτομα που δεν έχουν viber. Υπάρχει κάποια πιθανότητα να λυθεί αυτό το πρόβλημα;
ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

Στην μανισια εφαρμογή ημερολογίου πχ έχω μία ειδοποίησή για τις 5 μμ. Με ειδοποιεί και την κάνω αναβολή. Δεν θα έπρεπε κανονικά σε χ χρόνο να με ξανά ειδοποιήσει? Εμ δεν το κάνει.παλιά στα ΝΟΚΙΑ το έκανε και βόλευε.τώρα χάνω ειδοποιήσεις λόγω αυτού του θέματος!

Δεν ξέρω αν έχει ήδη αναφερθεί, αλλά έχω ένα προβληματάκι με το viber σε σχέση με το titanium. Επειδή αλλάζω συχνά roms κάνω επαναφορά το viber με το titanium (με επιλογή για επαναφορά και των δεδομένων για να έχω και όλα τα μηνύματα που είχα ανταλλάξει προηγουμένως). Το πρόβλημά μου είναι ότι όταν γίνεται η επαναφορά, στα μηνύματα, άλλες φορές υπάρχει η φωτογραφία μιας επαφής με το τηλέφωνο κάποιας άλλης επαφής και μία συνομιλία μηνυμάτων να αναφέρει το όνομα και να εμφανίζει τη φωτογραφία μίας άλλης επαφής. Παρατήρησα ότι το μπέρδεμα γίνεται με άτομα που δεν έχουν viber. Υπάρχει κάποια πιθανότητα να λυθεί αυτό το πρόβλημα;

Φίλε μου στο λέω εγώ που αλλάζω ρομ σαν τα πουκάμισα..Δεν υπάρχει λύση δυστυχώς.

Είναι το μόνο πρόγραμμα που το βάζω από την αρχή...

Sent from my note

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cleanmaster.mguard&hl=el

ερώτηση, με αυτή την εφαρμογή, εφόσον πατήσω να διαγράψει όλη την cache απο όπου την βρίσκει θα υπάρξει πρόβλημα στις εφαρμογές και σε ότι ρυθμίσεις/saved games έχω ?

Επίσης , απο τα App Packages αν τα διαγράψω επηρεάζονται οι εφαρμογές ή αφορά μόνο τα αρχεία εγκατάσταση, οπότε τα διαγράφω και είμαι οκ ?

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση