dante02004 Δημ. October 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 Εγώ χρησιμοποιώ αυτήν Disk Usage https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.diskusage&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5nb29nbGUuYW5kcm9pZC5kaXNrdXNhZ2UiXQ.. , με καλύπτει, σου δίνει πολύ ωραίο overview του χώρου και ποιοι φάκελοι πιάνουν τον περισσότερο χώρο, προχωρόντας προς τα δεξιά αναλύει τους φακέλους ξεχωριστά κλπ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. October 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 Τελικά τι κάνει αυτή η εφαρμογή? ανασυγκροτηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 ωραια,και κατι ακομα,εγω χρησιμοποιω custom rom στην συσκευη μου και θελω με καποια εφαρμογη να δω τι μου τρωει μεγαλυτερη εσωτερικη μνημη αυτη τι στιγμη στην συσκευη μου,ποια εφαρμογη να βαλω? να μου δειχνει για παραδειγμα το μεγαλυτερο σε μεγεθος αρχειο που ειναι πρωτο και επειτα ολα τα υπολοιπα κατα μεγεθος,το ιδιο και στην καρτα μνημης μου Δες το Android System Info Για την sd card δεν γνωρίζω κάτι συγκεκριμένο ισως το SD Card Manager κάνει αυτό που θες . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. October 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 ωραια,και κατι ακομα,εγω χρησιμοποιω custom rom στην συσκευη μου και θελω με καποια εφαρμογη να δω τι μου τρωει μεγαλυτερη εσωτερικη μνημη αυτη τι στιγμη στην συσκευη μου,ποια εφαρμογη να βαλω? να μου δειχνει για παραδειγμα το μεγαλυτερο σε μεγεθος αρχειο που ειναι πρωτο και επειτα ολα τα υπολοιπα κατα μεγεθος,το ιδιο και στην καρτα μνημης μου Disk Usage, η καλύτερη και με πολύ γρήγορη σαρωση. Με ροοτ βλέπεις και όλους τους φακέλους, και αν χρησιμοποιεί κάποιος a2sd,βλέπει και ακριβώς πόσο έχει μείνει σε κάθε εφαρμογή,στην εσωτερική μνήμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. October 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 ωραια,και κατι ακομα,εγω χρησιμοποιω custom rom στην συσκευη μου και θελω με καποια εφαρμογη να δω τι μου τρωει μεγαλυτερη εσωτερικη μνημη αυτη τι στιγμη στην συσκευη μου,ποια εφαρμογη να βαλω? να μου δειχνει για παραδειγμα το μεγαλυτερο σε μεγεθος αρχειο που ειναι πρωτο και επειτα ολα τα υπολοιπα κατα μεγεθος,το ιδιο και στην καρτα μνημης μου Το system tuner που κανει και πολλα παραπάνω... Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. October 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 (edited) φρεσκα, μολις κυκλοφορησαν!! https://play.google.com/store/apps/developer?id=TomTom+International+BV :) Edited October 4, 2012 by kakofonixx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelakis1914 Δημ. October 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 Θα ήθελα να ρωτήσω αν χρειάζεται να κάνω partition στην κάρτα μνήμης για μεταφορά εφαρμογών σε αυτήν με apps όπως link2sd, app2sd κτλ. στην έκδοση android ICS. Θα έχω κάποιο κέρδος σε ταχύτητα και χώρο σε σχέση με τώρα που τις μεταφέρω στην κάρτα μνήμης μου, που είναι φορμαρισμένη σε FAT32; Η κάρτα μνήμης είναι 16GB Class 10. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. October 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 Έχει δοκιμάσει κάποιος την https://play.google.com/store/apps/details?id=com.baseapp.eyeem, EyeEm, να μου πει αν του κρασαρει από την 3.1.1 και μετά; (σε 4.0.4). Δηλαδή πάει να ανοίξει και βγάζει μήνυμα "η εφαρμογή.... σταμάτησε να λειτουργεί" (clear data, μεταφορά στο τηλέφωνο, reboot & kill έχω κάνει) Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 φρεσκα, μολις κυκλοφορησαν!! https://play.google.com/store/apps/developer?id=TomTom+International+BV :) Τι σημαίνει, ότι το πρόγραμμα δούλευει χωρίς σήμα? Τι πατέντα του Tom Tom είναι αυτή; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. October 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 Τι σημαίνει, ότι το πρόγραμμα δούλευει χωρίς σήμα? Τι πατέντα του Tom Tom είναι αυτή; Λέει No mobile signal needed, οπότε εννοεί 2 πράγματα: 1. είτε ότι δεν χρειάζεται data για να δουλέψει 2. ή ότι δεν χρειάζεται υποβοήθηση από την κεραία του κινητού για να βρει σήμα Μεταξύ μας τείνω προς το δεύτερο, δηλαδή μάλλον εννοεί ότι δεν χρειάζεται να έχει το κινητό a-gps. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kted Δημ. October 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 (edited) Τι σημαίνει, ότι το πρόγραμμα δούλευει χωρίς σήμα? Τι πατέντα του Tom Tom είναι αυτή; Το λέει και σε ένα video της παρουσίασης της εφαρμογής. Δεν χρειάζεται σύνδεση δεδομένων (πχ 3G) για να κάνει δρομολόγηση, όπως το Goggle Maps. Ότι κάνουν και τα υπόλοιπα της αγοράς δηλαδή... Αν το αγοράσει κανείς, ας κάνει κάποιο σχόλιο. Κάτι που πρόσεξα είναι: - FREE Lifetime Maps. Always drive with the latest map and get to your destination faster. Download 4 or more full updates every year for the life of your app. Δωρεάν αναβαθμίσεις δηλαδή, αλλά και Spoken street names comes in British English Χωρίς Ελληνικό TTS Edited October 4, 2012 by kted Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheoX Δημ. October 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 Διαβάζω ότι είναι ασύμβατο με υπερβολικά πολλά τηλέφωνα. Λογικά θα στρώσει με τον καιρό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. October 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 http://dev.opera.com/articles/view/extensions-opera-mobile-labs/ το κατεβαζεις το βαζεις στο κινητο σου! θα ανοιξει σαν κανονικος οπερα! πας στο παραθυρο κατω που λεει opera extensions.. ψαχνεις για youtube πατας πανω και τελος! ολες οι σελιδες θα ανοιγουν με την επιλογη που ειδες πιο πανω Φίλε μου δεν το βρίσκω αυτό το extension για το YouTube . Κατέβασα αυτόν το όπερα που λες αλλά όταν ψάχνω για extension δεν βρίσκω κάτι Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 Έχει δοκιμάσει κάποιος την https://play.google.com/store/apps/details?id=com.baseapp.eyeem, EyeEm, να μου πει αν του κρασαρει από την 3.1.1 και μετά; (σε 4.0.4). Δηλαδή πάει να ανοίξει και βγάζει μήνυμα "η εφαρμογή.... σταμάτησε να λειτουργεί" (clear data, μεταφορά στο τηλέφωνο, reboot & kill έχω κάνει) Γιώργο το δοκίμασα στην cm9ight και λειτουργεί κανονικά,όπως επίσης λειτουργεί κανονικά και στην jb cmtight. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evo481 Δημ. October 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 έχω μια γενική ερώτηση για το gps, εάν το έχουμε ανοικτό συνέχεια επιβαρύνεται πολύ η μπαταρία? σορρυ, απλά το είχα απορία γιατι το έχω κλειστό γενικά!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. October 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 για τον καιρο δεκτο. αλλα, εφοσον εχει επιλογη χρησης του gps για την τοποθεσια, δεν θα επρεπε να ανανεωνεται μεσω gps και χωρις ιντερνετ; καποια παρομοια εφαρμογη που να το κανει αυτο; πρεπει να ενημερωθει για τον καιρο..δε γινεται χωρις ιντερνετ. το gps δινει μονο συντεταγμενες, δε δινει αλλα δεδομενα στο κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. October 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 Μου έχει σπάσει τα νεύρα το εγκαθιστώ και απεγκαθιστοντας την προηγούμενη και από πάνω της, τους έχω στείλει mail, κοιτάζω με τον es μήπως πρέπει να σβήσω χειροκίνητα κάποιο στοιχείο. Έχεις κάνει login ή είσαι στην αρχική οθόνη; Έχουν ρίξει βάρος στο ios και μέχρι πρότινος δεν έδιναν updates, κρίμα γιατί πρόκειται για πολύ ενδιαφέρον δίκτυο φωτογραφίας phone based. Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 Kανονικά login έκανα και follow Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. October 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 Μου έχει σπάσει τα νεύρα το εγκαθιστώ και απεγκαθιστοντας την προηγούμενη και από πάνω της, τους έχω στείλει mail, κοιτάζω με τον es μήπως πρέπει να σβήσω χειροκίνητα κάποιο στοιχείο. Έχεις κάνει login ή είσαι στην αρχική οθόνη; Έχουν ρίξει βάρος στο ios και μέχρι πρότινος δεν έδιναν updates, κρίμα γιατί πρόκειται για πολύ ενδιαφέρον δίκτυο φωτογραφίας phone based. εκανες clear data πριν τη βγαλεις τελειως; αν οχι, κανε και ξανα περνα την τελευταια εκδοση ως καθαρη εγκατασταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. October 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 πρεπει να ενημερωθει για τον καιρο..δε γινεται χωρις ιντερνετ. το gps δινει μονο συντεταγμενες, δε δινει αλλα δεδομενα στο κινητο. μαλιστα, καταλαβα. ευχαριστω για τη βοηθεια. κατι ακομα. το viber ανοιγει αυτοματα καθε φορα που μπαινω στο ιντερνετ, και οταν δεν ειμαι στο ιντερνετ, λεει στη Notification bar "viber service disconnected". πως γινεται να το ανοιγω εγω μονο οταν το χρειαζομαι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. October 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 μαλιστα, καταλαβα. ευχαριστω για τη βοηθεια. κατι ακομα. το viber ανοιγει αυτοματα καθε φορα που μπαινω στο ιντερνετ, και οταν δεν ειμαι στο ιντερνετ, λεει στη Notification bar "viber service disconnected". πως γινεται να το ανοιγω εγω μονο οταν το χρειαζομαι; Root και κλείσιμο με autostarts. Είναι παααρα πολλές οι εφαρμογές που ανοίγουν χωρίς να το ξέρεις (πχ με το άνοιγμα της συσκευής, τη φόρτιση, σύνδεση στο ίντερνετ, διαγραφή κάποιου αρχείου κλπ κλπ). Ακόμα και οι εργοστασιακές (καλά από αυτές σχεδόν όλες) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. October 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 Root και κλείσιμο με autostarts. Είναι παααρα πολλές οι εφαρμογές που ανοίγουν χωρίς να το ξέρεις (πχ με το άνοιγμα της συσκευής, τη φόρτιση, σύνδεση στο ίντερνετ, διαγραφή κάποιου αρχείου κλπ κλπ). Ακόμα και οι εργοστασιακές (καλά από αυτές σχεδόν όλες) χωρις root δεν υπαρχει τροπος να απενεργοποιηθει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. October 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 χωρις root δεν υπαρχει τροπος να απενεργοποιηθει; Οχι, αυτή η διαδικασία απαιτεί δικαιώματα root Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. October 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 εκανες clear data πριν τη βγαλεις τελειως; αν οχι, κανε και ξανα περνα την τελευταια εκδοση ως καθαρη εγκατασταση. Το έκανα και αυτό, τελικά έβαλα την 3.0 που τρέχει. Btw Thanks Chris Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. October 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 Οχι, αυτή η διαδικασία απαιτεί δικαιώματα root προς το παρον, λεω να το αφησω για αργοτερα. επηρεαζει αρκετα την αυτονομια το να ειναι ανοιχτο το viber; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts