Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

https://play.google.com/store/apps/details?id=de.SmartDyne.Donate.EasyProfiles&hl=en

το εχει δοκιμασει κανεις? αξιζει τα λεφτα του? ή να προτιμησω καποιο αλλο (κι αν ναι, ποιο)?

ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ SONY ΚΑΙ SAMSUNG.

αν εχεις το χονο να μου δωσεις λινκ, θα με βοηθουσες. πηγα στο site της adobe, αλλα δεν βρηκα την android εκδοση ως .apk

κατι αλλο. για κινητα τα οποια δεν εχουν notification led, υπαρχει καποια εφαρμογη που να αναβοσβηνουν τα πληκτρα κατω απο την οθονη σε αναπαντητες και μηνυματα sms; αν δεν αναβει καθολου η οθονη και αναβοσβηνουν μονο τα πληκτρα, ακομα καλυτερα. συγκεκριμενα, προκειται για το galaxy s ii.

Για αναβοσβημα των πλήκτρων δες το BLN control - Pro αλλα πρέπει να είσαι root .

Μόλις μπορέσω θα σου δώσω ενα λινκ για flash .

edit: κατέβασε τον απο το xda http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1848508

Edited by m7ixalis

Samsung galaxy s21+

https://play.google.com/store/apps/details?id=de.SmartDyne.Donate.EasyProfiles&hl=en

το εχει δοκιμασει κανεις? αξιζει τα λεφτα του? ή να προτιμησω καποιο αλλο (κι αν ναι, ποιο)?

Εγώ χρησιμοποιώ το Profile Scheduler+

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Για αναβοσβημα των πλήκτρων δες το BLN control - Pro αλλα πρέπει να είσαι root .

Μόλις μπορέσω θα σου δώσω ενα λινκ για flash .

edit: κατέβασε τον απο το xda http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1848508

ευχαριστω για το λινκ.

κατι δωρεαν και να μη χρειαζεται root δεν υπαρχει;

ευχαριστω για το λινκ.

κατι δωρεαν και να μη χρειαζεται root δεν υπαρχει;

Δοκίμασε το NoLED δεν αναβοσβηνη τα πλήκτρα αλλα πιστεύω οτι θα σε καλύψει σε αυτά που θες .

Samsung galaxy s21+

Δοκίμασε το NoLED δεν αναβοσβηνη τα πλήκτρα αλλα πιστεύω οτι θα σε καλύψει σε αυτά που θες .

αν και δεν με ενθουσιασε, για την ωρα το κραταω, αν δεν υπαρχει αυτο που θελω.

Για ειδοποιήσεις και έλεγχο LEDs είναι καλό και το Lightflow Lite.

δεν καταφερα να το κανω να αναβουν τα πληκτρα σαν ειδοποιηση. κανω κατι λαθος;

Αν θέλεις να αλλάζεις μόνο τα βασικά όπως τον ήχο κλήσης, την ένταση κουδουνίσματος, δόνηση κτλ. μπορείς να δεις κι αυτό που χρησιμοποιώ κι εγώ. Πολύ απλό στη χρήση του, θυμίζει τα προφίλ στα παλιά κινητά Nokia.

Μηπως ξερετε γιατι δεν υπαρχει ειδοποιηση εισερχομενου μνμ στο gmail

παρολου που το εχω ρυθμισει?

Κάποια ρύθμιση λάθος έχεις κάνει.

Ενεργοποίησε τον αυτόματο συγχρονισμό

Σωστος,αλλα μια ερωτηση ο αυτοματος συγχρονισμος δεν καταπινει την μπαταρια?

Ρε παιδιά βοηθήστε κάποιος . Με το FIFA το κατέβασε αλλά δεν μπορώ να το εγκαταστήσω και το the dark knight rises δεν το κατεβάζει καν λόγω μη επαρκή χώρου . Πως λύνεται αυτό ? Μπορεί να συνδεθεί η εξωτερική που χει χώρο ?

Καποιος παιδια ?

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

Σωστος,αλλα μια ερωτηση ο αυτοματος συγχρονισμος δεν καταπινει την μπαταρια?

Εξαρτάται τι συγχρονίζεις και ανα πόσο.

Έχω την εντύπωση ότι τώρα τελευταία έχει κάποιο θέμα με τα pop up το gmail. Έχω απενεργοποιημένο τον συγχρονισμό και παλιά έπαιρνα αμέσως τα email στο gmail ενώ τώρα, δεν. Το hotmail από την άλλη μια χαρά τα λαμβάνει...

Έχω την εντύπωση ότι τώρα τελευταία έχει κάποιο θέμα με τα pop up το gmail. Έχω απενεργοποιημένο τον συγχρονισμό και παλιά έπαιρνα αμέσως τα email στο gmail ενώ τώρα, δεν. Το hotmail από την άλλη μια χαρά τα λαμβάνει...

Δεν ξερω, τι να σου πω.

Χωρις συγχρονισμό δεν είχα ποτέ άμεση ειδοποίηση ούτε στο gmail ουτε σε ολα τα υπόλοιπα με το maildroid.

Χρησιμοποιω την πιο κάτω λίστα εργασιών και μου αρέσει πολύ.

Μήπως ξέρει κάποιος η έκδοση pro εχει τόσο διαφορά ώστε να αξίζει να δώσω 5 € για να την αγοράσω?

Tasks N Todos - To Do List

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.handyapps.tasksntodos&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5oYW5keWFwcHMudGFza3NudG9kb3MiXQ..

Για πάντα.

Το έχω δύο χρόνια.

Κατά την προσωπική μου άποψη, είναι από τα πιο αξιόπιστα (συγκρίσει ndrive, htc locations, route 99, sygic aura)

Αν αυτό που σου προσφέρει η paid έκδοση του χρειάζεσαι παρτο, αλλά εγώ με το gtasks είμαι καλυμμένος.

Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS

pinterest,instagram,EyeEm,flickr

Ρε παιδιά μετά την τελευταία ενημέρωση της εφαρμογής του facebook δεν μπορώ να βρω πως να το ρυθμίσω να μου δείχνει κατά ημερομηνία τις αναρτήσεις?

Ξέρετε - προτείνετε - καμιά άλλη εφαρμογή για το facebook!!!

Ρε παιδιά μετά την τελευταία ενημέρωση της εφαρμογής του facebook δεν μπορώ να βρω πως να το ρυθμίσω να μου δείχνει κατά ημερομηνία τις αναρτήσεις?

Ξέρετε - προτείνετε - καμιά άλλη εφαρμογή για το facebook!!!

Εγω χρησιμοποιώ το friendcaster

Δεν μπορώ να κάνω κάποιο συγκριτικό/review γιατί μπαίνω στο fb για 2-3 λεπτά κάθε 2-3 μέρες :p

Έχω ένα 4s και στο iTunes υπάρχουν apps ( όπως appsniper, appbzr, appticker, appadvice κ.α. ), όπου σου λένε για ποιά apps έπεσε η τιμή τους ή ποιά έγιναν free, στο s3 που έχω μπορώ να βρω κάτι αντίστοιχο ;

το most recent εννοεις? στο αριστερο μενου, στο news feed εχει ενα εικονιδιο. αν το πατησεις, επιλεγεις αναμεσα σε top stories ή recent.

ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ SONY ΚΑΙ SAMSUNG.

Eβαλα στην συσκευη μου 2 εφαρμογες που ειναι πραγματικα απιστευτες και θελησα να τις μοιραστω μαζι σας. Η μια ειναι αυτη https://play.google.com/store/apps/details?id=ccc71.at που ειναι μια πληθωρα χρησιμων tools και σας γλυτωνει απο 5-6 εφαρμογες που σιγουρα θα σας τρωνε τζαμπα ram και η δευτερη ειναι η Zimperium platinum edition και ειναι πραγματικα απιστευτη,μπορειτε να την αγορασετε απο εδω http://zantiapp.com/anti.html κοστιζει 250 δολλαρια αλλα αξιζει τα λεφτα της για να μην σας πω τα διπλα :)

oie_187028Bihdufbm.png.3d3976d11317e0e48874a77356b5ad14.png

Εγω χρησιμοποιώ το friendcaster

Δεν μπορώ να κάνω κάποιο συγκριτικό/review γιατί μπαίνω στο fb για 2-3 λεπτά κάθε 2-3 μέρες :p

Καλά τόσο καιρό και δε λες τίποτα και παιδευόμαστε με την *******. Καταπληκτικό το friendcaster. Και δε το είχα σκεφτεί καθόλου και ας έχω αγοράσει το αντίστοιχο για twitter :-)

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση