Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχει βγει αρκετούς μήνες πριν... :)

Δεν μιλαω για το mTorrent remote αλλα για το κανονικο που κατεβαζεις torrent σαν τον υπολογιστη σου. Ειναι τελειως διαφορετικα πραγματα.

Εσυ για πιο μιλας; :rolleyes:

Samsung S21 Ultra

Να ρωτήσω κάτι.

Έχει την δυνατότητα να σου δίνει τον αριθμό τηλεφώνου της sim που μπήκε στην κλεμμένη συσκευή όταν κάνει κάποιο τηλέφωνο;

Σου δίνει τον αριθμό που μπήκε στη συσκευή

Δεν μιλαω για το mTorrent remote αλλα για το κανονικο που κατεβαζεις torrent σαν τον υπολογιστη σου. Ειναι τελειως διαφορετικα πραγματα.

Εσυ για πιο μιλας; :rolleyes:

Μάλλον εννοεί το "BitTorrent" της ίδιας εταιρείας

Να ρωτήσω κάτι.

Έχει την δυνατότητα να σου δίνει τον αριθμό τηλεφώνου της sim που μπήκε στην κλεμμένη συσκευή όταν κάνει κάποιο τηλέφωνο;

Του δηλώνεις τη sim που φοράει αυτή τη στιγμή και δηλώνεις και 3 αριθμούς που θες να ενημερώσει σε περιπτωση κλοπης. Με το που μπει διαφορετική sim θα στείλει από τη νέα sim/αριθμό κλέφτη (χωρίς να φαίνεται στο κινητο) μήνυμα στους αριθμούς που δήλωσες δηλώνοντας τηλεφωνικό αριθμό, αριθμό κάρτας sim και θέση στο χάρτη αν θυμάμαι καλά σε συνδιασμο με το mail με τη φωτογραφία της μαπας του στην ηλεκτρονική διεύθυνση που του έχεις ορίσει. Τα υπόλοιπα είναι εύκολα μέσω των εντολών που μπορείς να στείλεις μέσω της άλλης εφαρμογής του cerberus.

Edited by Sofos_5

Και το androidlost την ιδια δουλεια δεν κανει με το cerebus;

Ειναι οντως καλυτερο το cerebus;

Εγώ το cerberus το έχω διαφημίσει τόσο πολύ και σε τόσα άρθρα που ούτε ποσοστά να έπαιρνα οπότε καλύτερα ρώτα κανέναν άλλο :-P

@nikos523 Ναι, είτε χειροκίνητα είτε φλασαροντας το zip αρχείο που έχει στο site.

Edited by Sofos_5

garmin για android υπαρχει;

My History:

Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA

Ram manager . Το χρησιμοποιείται ? Κυρίως αυτοί που έχουν το 2x η παρόμοια τηλέφωνα με λίγη ραμ .

Υπάρχει εμφανής διάφορα ?

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

Μπορεί να με διαφωτίσει κάποιος πως στο καλό στο foursquare,απενεργοποιουμε κάθε φορά που κάνουμε check in,να μην πετάγεται σαν ειδοποίηση στο κινητό του φίλου μας....δεν λέω να απενεργοποιήσει κάτι ο φίλος από το δικό του κινητό.Αν γίνεται το κάνω εγώ να μην ειδοποιητε ο άλλος...

My Device:

Smartphone: iPhone 14 Pro

Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα

Δεν είναι διαθέσιμο λέει.

Ειναι μονο για την Αυστραλια... :(

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Πριν πατήσεις check in here στην σελίδα του μαγαζιού, έχει μια κλειδαριά στο κέντρο αριστερά. Το πατάς και δεν στέλνει update στους φίλους σου.
Oneplus 6 8/128

Παίδες είναι κρίμα να συζητάτε τα ίδια πράγματα που αναφέρονται πόσες φορές στο άλλο θέμα για τις εφαρμογές ασφαλείας.

Ότι απορία έχετε για cerberus, androidlost κλπ κλπ αναλύονται εκεί.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

υπαρχει τροπος για πιο ισχυρο σημα gps?π.χ. καποια εφαρμογη που να ειναι δοκιμασμενη?
[sIGPIC][/sIGPIC]

Ξερει κανεις πως λεγεται η ελληνικη εφαρμογη με τις ειδησεις οπου εχει η ελληνικη μαμισια 4.0.3?Περασα την αγγλικη 4.0.4 και δεν την εχει(λογικο).

υπαρχει τροπος για πιο ισχυρο σημα gps?π.χ. καποια εφαρμογη που να ειναι δοκιμασμενη?

Άμα είσαι root μπορείς να βάλεις το fasterfix από το play store και να το αλλαξεις σε Europe από usa που είναι συνήθως για να κλειδώνει πιο γρήγορα άμα έχεις ανοιχτά δεδομένα αλλά κάτι άλλο δεν μπορείς να κάνεις μιας και είναι θέμα hardware.

Oneplus 6 8/128

Εχθες εγκατεστησα για λιγο το popup notifier plus και το απεγκατεστησα κατευθειαν, διοτι στους ορους του αν το ενεργοποιουσα

εγραφε πως θα συλλεγει προσωπικα στοιχεια, κωδικους καρτων, emails, ακομα και οτι πληκτρολογω στα μηνυματα.

Και ρωτω εγω τωρα ειναι δυνατον να εμπιστευτω μια τετοια εφαρμογη, που συλλεγει ολα αυτα τα στοιχεια?

Δε λεω, ισως να υπαρχουν πολλες τετοιες εφαρμογες που κανουν αυτη την δουλεια, αλλα γιατι να πρεπει σωνει και καλα

να βλεπει ο καθενας developer τι κανω εγω?

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Άμα είσαι root μπορείς να βάλεις το fasterfix από το play store και να το αλλαξεις σε Europe από usa που είναι συνήθως για να κλειδώνει πιο γρήγορα άμα έχεις ανοιχτά δεδομένα αλλά κάτι άλλο δεν μπορείς να κάνεις μιας και είναι θέμα hardware.
σ ευχαριστω!το προβλημα μου δεν ειναι το γρηγορο κλειδωμα,αλλα μια ασταθεια στην εκτελεση των διαδρομων,χανει το σημα αρκετες φορες και δινει ασχετες εντολες η δεν μιλαει καθολου,και παραλληλα δεν δειχνει την θεση μου στον χαρτη.

αυτο το προβλημα δεν το ειχα με τη μαμα ρομ,το απεκτησα μετα το root με την ics που εχω τωρα.

ισως ειναι και απο εκει το προβλημα...

Εχθες εγκατεστησα για λιγο το popup notifier plus και το απεγκατεστησα κατευθειαν, διοτι στους ορους του αν το ενεργοποιουσα

εγραφε πως θα συλλεγει προσωπικα στοιχεια, κωδικους καρτων, emails, ακομα και οτι πληκτρολογω στα μηνυματα.

Και ρωτω εγω τωρα ειναι δυνατον να εμπιστευτω μια τετοια εφαρμογη, που συλλεγει ολα αυτα τα στοιχεια?

Δε λεω, ισως να υπαρχουν πολλες τετοιες εφαρμογες που κανουν αυτη την δουλεια, αλλα γιατι να πρεπει σωνει και καλα

να βλεπει ο καθενας developer τι κανω εγω?

σκεφτομαι οτι δεν διαβαζω ποτε τους ορους στις εφαρμογες που εγκαθιστω...κανονικα οι οροι θα πρεπει να ελεγχονται απο τον αρμοδιο φορεα και να μην επιτρεπονται οταν ζητουν να παρακολουθουν προσωπικα δεδομενα.
[sIGPIC][/sIGPIC]

σ ευχαριστω!το προβλημα μου δεν ειναι το γρηγορο κλειδωμα,αλλα μια ασταθεια στην εκτελεση των διαδρομων,χανει το σημα αρκετες φορες και δινει ασχετες εντολες η δεν μιλαει καθολου,και παραλληλα δεν δειχνει την θεση μου στον χαρτη.

αυτο το προβλημα δεν το ειχα με τη μαμα ρομ,το απεκτησα μετα το root με την ics που εχω τωρα.

ισως ειναι και απο εκει το προβλημα...

Τότε είναι θέμα της rom ή του kernel, δες στο topic του κινητού σου άμα με τον συνδυασμό σου έχουν και άλλοι πρόβλημα με το gps.

Oneplus 6 8/128

σκεφτομαι οτι δεν διαβαζω ποτε τους ορους στις εφαρμογες που εγκαθιστω...κανονικα οι οροι θα πρεπει να ελεγχονται απο τον αρμοδιο φορεα και να μην επιτρεπονται οταν ζητουν να παρακολουθουν προσωπικα δεδομενα.

Βασικα η συγκεκριμενη εφαρμογη εχει να κανει με τις ειδοποιησεις οσων εφαρμογων θες εσυ, ωστε οταν εχεις μηνυμα για παραδειγμα

να εμφανιζεται στην οθονη σου και οχι στην notification bar, οποτε με μια κινηση πας κατευθειαν στο μηνυμα που σου στελνουν και δε χρειαζεται να κατεβασεις την μπαρα, να μπεις στα μηνυματα και να το δεις.

Δε μιλαω για τους ορους των εφαρμογων που τους διαβαζεις μεσα απο το market.

Η εφαρμογη με το που την ενεργοποιησεις για να δουλεψει, ανοιγει ενα παραθυρακι και σου λεει ολα αυτα, οτι θα συλλεγει προσωπικα στοιχεια και τα σχετικα.

Με το που διαβασα αυτα που ελεγε, χωρις δευτερη σκεψη, την εβγαλα.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Ξερει κανεις πως λεγεται η ελληνικη εφαρμογη με τις ειδησεις οπου εχει η ελληνικη μαμισια 4.0.3?Περασα την αγγλικη 4.0.4 και δεν την εχει(λογικο).

Είναι το genie widget. Δυστυχώς, εδώ και καιρό, έχω φύγει από τη μαμίσια rom και δε μπορώ να σε βοηθήσω. Το είχα ανεβάσει, μερικές σελίδες πίσω, για κάποιον άλλο χρήστη, που το ήθελε, όμως δεν υπάρχει πλέον.

Ίσως αν δει το παρόν εκείνο το παιδί να σε βοηθήσει.

-Μέχρι τώρα ήξερα πως υπάρχει πληθώρα εφαρμογών στο android που μπορούν να μπλοκάρουν προκαθορισμένους αριθμούς αλλά δεν έτυχε ποτέ να χρειαστώ.

-Τώρα που χρειάστηκα διαπίστωστα την τεράστια αδυναμία όλων αυτών ή τουλάχιστον όσων εγώ δοκίμασα: Ολές αυτές οι εφαρμογές αφήνουν το τηλέφωνο να χτυπήσει μια φορά και μετά μπλοκάρουν την κλήση. Είναι δηλαδή σαν να το κλείνω γρήγορα.

-Εγώ αυτό που ψάχνω είναι μια τέτοια εφαρμογή που να μην δείχνει στον άλλο ότι χτυπάει το τηλέφωνο για μία φορά και μετά να τον μπλοκάρει. Είναι σαν να του το κλείνω στην μάπα. Δηλαδή έχει νόημα μόνο για άτομα που θες να αποφύγεις και να το δείξεις και όχι για περιπτώσεις που θες να αποφύγεις κάποιον πρόσκαιρα δείχνοντας πως έχει απλά κλειστό το κινητό ή κατειλημένο.

-Οπότε ψάχνω μια εφαρμογή που μόλις κάποιος καλεί, αν είναι στην black list, να μην ακούει καθόλου το τηλέφωνο να καλεί αλλά να ακούει είτε πως είναι απενεργοποιημένο, είτε πως είναι κατειλημένο, είτε πως δεν έχει σήμα. Αντίστοιχα στα sms να μην πηγαίνει στον άλλον αναφορά παράδοσης αλλά σε μένα το μήνυμα να έχει έρθει.

Είναι τεχνικά εφικτό αυτό? Υπάρχει κάποια τέτοια εφαρμογή?

| Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra |

-Μέχρι τώρα ήξερα πως υπάρχει πληθώρα εφαρμογών στο android που μπορούν να μπλοκάρουν προκαθορισμένους αριθμούς αλλά δεν έτυχε ποτέ να χρειαστώ.

-Τώρα που χρειάστηκα διαπίστωστα την τεράστια αδυναμία όλων αυτών ή τουλάχιστον όσων εγώ δοκίμασα: Ολές αυτές οι εφαρμογές αφήνουν το τηλέφωνο να χτυπήσει μια φορά και μετά μπλοκάρουν την κλήση. Είναι δηλαδή σαν να το κλείνω γρήγορα.

-Εγώ αυτό που ψάχνω είναι μια τέτοια εφαρμογή που να μην δείχνει στον άλλο ότι χτυπάει το τηλέφωνο για μία φορά και μετά να τον μπλοκάρει. Είναι σαν να του το κλείνω στην μάπα. Δηλαδή έχει νόημα μόνο για άτομα που θες να αποφύγεις και να το δείξεις και όχι για περιπτώσεις που θες να αποφύγεις κάποιον πρόσκαιρα δείχνοντας πως έχει απλά κλειστό το κινητό ή κατειλημένο.

-Οπότε ψάχνω μια εφαρμογή που μόλις κάποιος καλεί, αν είναι στην black list, να μην ακούει καθόλου το τηλέφωνο να καλεί αλλά να ακούει είτε πως είναι απενεργοποιημένο, είτε πως είναι κατειλημένο, είτε πως δεν έχει σήμα. Αντίστοιχα στα sms να μην πηγαίνει στον άλλον αναφορά παράδοσης αλλά σε μένα το μήνυμα να έχει έρθει.

Είναι τεχνικά εφικτό αυτό? Υπάρχει κάποια τέτοια εφαρμογή?

Πας στις επαφες σου, βρισκεις τον αριθμο που θες και ανοιγοντας τις επιλογες, τον βαζεις στην λιστα απορριψης.. Το δοκιμασες? Υπαρχει ηδη στο κινητο.. :rolleyes:

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση