Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και για να βάλουμε εικονίδιο τι κάνουμε;

ανοιγεις την εφαρμογη :μενου>ρυθμισεις>skin settings>manage poi>edit> διαλεγεις εικονιδιο και σε τι αποσταση το θελεις>select

Δεν πειράζει , έχω την εφαρμογή (Ελληνική) απο το market (free) "Βενζινάδικα" που σου λέει και τιμές! :shifty:

Ευχαριστώ για την ενημέρωση, θα το κατεβάσω κι εγώ να υπάρχει. :)

Γεια χαρα σε όλους!

Εγω χρησιμοποιώ τον Ndrive και το iGo και είμαι ευχαριστημένος.

Για τη θάλασσα όμως τι μου προτείνετε?

Ίσως σε βολεύει το Navionics Marine?

https://play.google.com/store/apps/details?id=it.navionics.singleAppEurope

--- Sony Xperia 5 II ---

Ρε παιδιά υπάρχει τρόπος να έχουμε ειδοποίηση (led) όταν έχουμε μήνυμα στο skype?

Έχει μια τέτοια επιλογή στις ρυθμίσεις αλλά δεν κάνει τίποτα..

Για ειδοποιήσεις LED χρησιμοποιώ το Light Flow Lite. Λογικά δουλεύει και με Skype, αλλά δεν έχω προλάβει να το κοιτάξω. Ίσως να σου ζητάει την πληρωμένη για Skype.

Ρε παιδιά υπάρχει εφαρμογή που να μετατρέψει το κινητό σε κάμερα με ήχο και μέσα από το internet να παρακολουθώ τι καταγράφει η κάμερα ? (λογικά θα υπάρχει αλλά ποιο είναι?) και ακόμα πιο δύσκολο μπορεί ο ήχος να είναι αμφίδρομος ?

Για δες το ip webcam.με ένα vlc viewer βλέπεις καλά

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

ριξτε μια ματια σε αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ryosoftware.contactphotosupdater

κανει πραγματικα δουλεια με τις φωτογραφιες στις επαφες.

Motorola Moto G

Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1

γνωριζει κανενας αν γινεται να βρω το ics keyboard που να δουλευει και να εχει ελληνικα και οταν θελω να αλλαξω γλωσσα να σερνω το space αριστερα η δεξια για να αλλαξει..?εχω cm9 το εχει το keyboard αλλα δεν για να αλλαξω γλωσσα ειναι χρονοβορο..πρεπει να πατησω συνεχομενα το space να βγει ενα υπομενου και να το αλλαξω απο εκει..δεν βολευει..επισης δεν με βολευουν και τα πληκτρολογια του μαρκετ...ενα με βολευε το xperia stock keyboard αλλα δεν μπορω να το βρω...η συσκευ μου ειναι το neo v
:thanks:

το δοκίμασα και παίζει καλά:p

Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64

Samsung Galaxy J5

NEXUS 5

Samsung Galaxy SIII (GT-I9300)

HTC hd2

Για δώσε πληροφορίες και πως μπορούμε να στήσουμε κάτι τέτοιο.

Δηλαδή,να συνδέσουμε το ένα κινητό με το άλλο μέσω ip και να βλέπουμε τι γίνεται

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Κανένα gps/χαρτης για Κύπρο εχει βγει τωρα τελευταία; Εκτος απο Igo & Sygic Mobile 10 που εχω δοκιμάσει και δεν εχω μεινει και πολυ ευχαριστημένος.

ανοιγεις την εφαρμογη :μενου>ρυθμισεις>skin settings>manage poi>edit> διαλεγεις εικονιδιο και σε τι αποσταση το θελεις>select

Και για να βάλουμε εικονίδιο τι κάνουμε;

Το εικονίδιο πρέπει να μπει στον ίδιο φάκελλο με το αρχείο kml και σε τι διαστάσεις πρέπει να είναι;

Δηλαδή,να συνδέσουμε το ένα κινητό με το άλλο μέσω ip και να βλέπουμε τι γίνεται

Έχω στο x8 το συγκεκριμένο πρόγραμμα,στο neo v το ip cam viewer!Ανοίγεις το ip webcam πέρνεις το link που βγαίνει κ μετά στο ip cam viewer κάνεις τις κατάλληλες ρυθμίσεις κ τέλος.

Επειδή έχω το x8 σπίτι δε θυμάμαι τις ρυθμίσεις...το μεσημεράκι θα το δω κ θα σου πω

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Το δοκίμασα και εγώ και δουλεύει οκ.Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πως βλέπω την κάμερα του κινητού και από εξωτερικό δίκτυο και όχι μόνο από το wifi router μου

Το δοκίμασα και εγώ και δουλεύει οκ.Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πως βλέπω την κάμερα του κινητού και από εξωτερικό δίκτυο και όχι μόνο από το wifi router μου

Μαλλον κανει stream μεσω καποιου server και σου στελνει την εξωτερικη ip.

Το εικονίδιο πρέπει να μπει στον ίδιο φάκελλο με το αρχείο kml και σε τι διαστάσεις πρέπει να είναι;

τι σχεση εχει το kml αρχειο με τα εικονιδια των poi;

το kml ειναι αρχειο το οποιο δηλωνει θεση (συντεταγμενες) το οποιο ειναι αποκτημα της εφαρμογης google earth.

τα εικονιδια των poi ανηκουν στην εφαρμογη και μας βοηθουν να αντιλαμβανομαστε πιο σημειο ενδιαφεροντος ειναι μπροστα μας στο χαρτη.

το πλεονεκτημα του igo ειναι οτι διαβαζει αρχεια του google earth δηλαδη kml

Καλημέρα σε όλους!!!!!!

Χρειάζομαι τα φώτα σας, πηρα προσφατα το sony sole από το πλαισιο και μου δωσανε δωρο to dont panic. Η ερώτηση μου είναι αν χρεώνομαι οταν το χρησιμοποιώ και αν αξιζει να το κρατήσω. Αν χρεώνομαι υπάρχει κάποιο άλλο προγραμμα πλοηγησης που να αξιζει και μην σε χρεώνει οταν το χρησιμοποιεις και ας μην ειναι free???

Ευχαριστώ πολυ παιδιά,

Βασίλης

Καλημέρα σε όλους!!!!!!

Χρειάζομαι τα φώτα σας, πηρα προσφατα το sony sole από το πλαισιο και μου δωσανε δωρο to dont panic. Η ερώτηση μου είναι αν χρεώνομαι οταν το χρησιμοποιώ και αν αξιζει να το κρατήσω. Αν χρεώνομαι υπάρχει κάποιο άλλο προγραμμα πλοηγησης που να αξιζει και μην σε χρεώνει οταν το χρησιμοποιεις και ας μην ειναι free???

Ευχαριστώ πολυ παιδιά,

Βασίλης

οχι δεν χρεωνεσαι.

καλο προγραμμα αλλα αρκετα λιτο με λιγες δυνατοτητες.

εχει τον καλυτερο χαρτη για ελλαδα.

αν δεν σε ικανοποιησει το προγραμμα δες το σχετικο post

gps και πλοηγηση.

παιδια καλησπερα,επειδη το τελευταιο διαστημα δεν χρησιμοποιω ιντερνετ με data παραμονο wifi,πως γινετε να απενεργοποιησω το 3d watchdog? εχω την εντυπωση οτι μου τρωει πολυ μνημη και κανει το κινητο να καθυστερει σημαντικα.

Επισης καποιο προγραμμα που να βλεπεις τηλεοραση απο το κινητο σου γιατι αυτο ειναι μουφα? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mokan.tvschedulegr&feature=apps_topselling_free

Edited by anastasiszn

oie_187028Bihdufbm.png.3d3976d11317e0e48874a77356b5ad14.png

Οι ρυθμίσεις για το ip cam viewer

Στο host/ip βάζουμε το λινκ που βγαίνει από ip webcam

Παιδιά τη βοήθεια σας παρακαλώ πολύ.

Πήρα πριν μια βδομάδα ένα s3 από Γερμανό. Μου είπαν οτι δίνουν το Navigon δωρεάν (αξίας 59 Ευρώ).

Το μόνο που μου είπαν από το κατάστημα είναι να το κατεβάσω από το Market και θα αναγνωρίσει αυτόματα το δικαίωμα μου.

Κατέβασα λοιπόν το Cosmote edition και πράγματι δούλεψε κανονικά. Μια βδομάδα μετά όμως κλείδωσε και ζητάει αγορά.

Έκανα απεγκατάσταση και εγκατάσταση και πλέον δεν μπορώ καν να κατεβάσω τους χάρτες (από wlan βγάζει αποτυχία σύνδεσης και το fresh δεν αναγνωρίζει την συσκευή μου)

Καμμιά ιδέα? Από Γερμανό και Cosmote φαίνεται πως δεν έχουν ιδέα... Τραγικό.

Κανένας που να έχει κάνει τη διαδικασία για κινητό από Γερμανό?

Αυτές τις μέρες πέρασα το Navigon (και τώρα έχω 4 προγράμματα πλοήγησης στο κινητό μαζί με igo, don't panic και sygic). Λίγο που το κοίταξα μου φάνηκε πολύ καλός ο χάρτης και με πάρα πολύ καλά poi. Είδα ότι χρησιμοποιεί χάρτη navtec. Από την εμπειρία μου στο igo, ξέρω ότι ο χάρτης της navtec δεν είναι και ο καλύτερος για επαρχία. Είναι ο ίδιος της navtec που χρησιμοποιεί το igo ή; είναι διαφορετικός; Όταν υπάρξει αναβάθμιση του χάρτη θα μου βγάλει το πρόγραμμα κάποια ειδοποίηση; Μεθαύριο θα ταξιδέψω και σκέφτομαι να το χρησιμοποιήσω.Έχει κάποιο θέμα με τις δρομολογήσεις ή να το εμπιστευτώ;

Θα ήθελα να διαβάσω την άποψη κάποιου που το χρησιμοποιεί και ιδιαίτερα σε σύγκριση με το igo που μέχρι στιγμής εμπιστεύομαι απόλυτα.

ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

Παιδιά τη βοήθεια σας παρακαλώ πολύ.

Πήρα πριν μια βδομάδα ένα s3 από Γερμανό. Μου είπαν οτι δίνουν το Navigon δωρεάν (αξίας 59 Ευρώ).

Το μόνο που μου είπαν από το κατάστημα είναι να το κατεβάσω από το Market και θα αναγνωρίσει αυτόματα το δικαίωμα μου.

Κατέβασα λοιπόν το Cosmote edition και πράγματι δούλεψε κανονικά. Μια βδομάδα μετά όμως κλείδωσε και ζητάει αγορά.

Έκανα απεγκατάσταση και εγκατάσταση και πλέον δεν μπορώ καν να κατεβάσω τους χάρτες (από wlan βγάζει αποτυχία σύνδεσης και το fresh δεν αναγνωρίζει την συσκευή μου)

Καμμιά ιδέα? Από Γερμανό και Cosmote φαίνεται πως δεν έχουν ιδέα... Τραγικό.

Κανένας που να έχει κάνει τη διαδικασία για κινητό από Γερμανό?

φιλε μου σιγουρα κατεβασες το σωστο navigon απο το google play?

εσυ κατεβασες το cosmote edition. εισαι σιγουρος οτι αυτο σου εκανε δωρο το καταστημα;

μηπως σου εκανε δωρο το navigon europe. αυτο κοστιζει 59 euro.

για το αλλο ισχυει διαφορετικο τιμολογιο νομιζω για 2 χρονια και μετα το αγοραζεις εφορου ζωης.

μην περιμενεις και πολλα απο το καταστημα γιατι δυστυχως δεν γνωριζουν που παν τα τεσσερα.

τι σχεση εχει το kml αρχειο με τα εικονιδια των poi;

το kml ειναι αρχειο το οποιο δηλωνει θεση (συντεταγμενες) το οποιο ειναι αποκτημα της εφαρμογης google earth.

τα εικονιδια των poi ανηκουν στην εφαρμογη και μας βοηθουν να αντιλαμβανομαστε πιο σημειο ενδιαφεροντος ειναι μπροστα μας στο χαρτη.

το πλεονεκτημα του igo ειναι οτι διαβαζει αρχεια του google earth δηλαδη kml

Μάλλον δεν έγινα σαφής. Κατέβασα από το pois.gr το Autogas για το iGo που είναι αρχείο kml, πως θα του βάλω δικό μου εικονίδιο, που πρέπει να είναι αποθηκευμένο (σε πιο φάκελο) και σε τι διαστάσεις γιατί ότι κατεβάζεις δικό σου Poi έχουν όλα την υδρόγειο σφαίρα σαν εικονίδιο. Δεν θέλω να διαλέξω από τα έτοιμα εικονίδια που λες με "Select" αλλά δικό μου.

Edited by xalaros

Μάλλον δεν έγινα σαφής. Κατέβασα από το pois.gr το Autogas για το iGo που είναι αρχείο kml, πως θα του βάλω δικό μου εικονίδιο, που πρέπει να είναι αποθηκευμένο (σε πιο φάκελο) και σε τι διαστάσεις γιατί ότι κατεβάζεις δικό σου Poi έχουν όλα την υδρόγειο σφαίρα σαν εικονίδιο. Δεν θέλω να διαλέξω από τα έτοιμα εικονίδια που λες με "Select" αλλά δικό μου.

τωρα εγινες απολυτα σαφης για το τι ενδιαφερεσαι.

οσο αφορα για να βαλεις εικονιδια δικα σου ειναι μαλλον δυσκολο εκτος αν μπορεις να επεμβεις στο αρχειο branding.gro.

αν εχεις αρκετες γνωσεις ναι , αν οχι καλυτερα δεν θα σου το συνιστουσα.

γνωριζει κανενας αν γινεται να βρω το ics keyboard που να δουλευει και να εχει ελληνικα και οταν θελω να αλλαξω γλωσσα να σερνω το space αριστερα η δεξια για να αλλαξει..?εχω cm9 το εχει το keyboard αλλα δεν για να αλλαξω γλωσσα ειναι χρονοβορο..πρεπει να πατησω συνεχομενα το space να βγει ενα υπομενου και να το αλλαξω απο εκει..δεν βολευει..επισης δεν με βολευουν και τα πληκτρολογια του μαρκετ...ενα με βολευε το xperia stock keyboard αλλα δεν μπορω να το βρω...η συσκευ μου ειναι το neo v

Perfect keyboard. Εκτος αυτου που θελεις, ειναι πανω απ ολα πληρως παραμετροποιησιμο, καμια σχεση με το στοκ.

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση