Jump to content

valdom13

Members
  • Δημοσιεύσεις

    55
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by valdom13

  1. valdom13

    OnePlus 3T

    Καλησπέρα παιδιά, Προσπαθώ να ενεργοποιήσω το wifi calling από την cosmote στο παλιο μου 3Τ. Δουλεύει σε κανέναν σας? Μήπως έχει κρατήσει κάποιος τα 2 αρχεία που χρειάζονται για την ενεργοποίηση https://forum.xda-developers.com/t/guide-volte-vowifi-working-for-german-carriers.3817542/ στο thread του xda δεν δουλεύουν πια τα links... Ευχαριστώ πολύ
  2. Κάτοχος κι εγω του 8 pro εδω και μια βδομάδα, ερχομενος απο 3T. Προλαβα το μπλε, ηρθε σε μια μερα απο τοτε που ανοιξαν οι πωλησεις, γενικα πολυ καλες εντυπώσεις, αν και την αρχικη ξενερα την τρως με τις ζελατίνες (τις bubbles δεν την αποφεύγεις...) Παρήγγειλα αλλες απο αμαζον και βλέπουμε... Μπαταρία καλυτερη απο οτι περίμενα, ταχυτητα και smoothness πολυ δυνατο, καμερα απο τα λιγα που είδα ικανοποιητικη. Το θεμα με το tint δεν το ειχα. Μια ερωτηση για τους κατόχους... εχει και σε εσάς τυπωμένο με μαυρα γράμματα το μοντελο, made in china και τα γνωστα σηματάκια CE και ανακυκλωσης στο πισω μερος (ακριβως κατω απο το oneplus)? Μου φαίνεται κουλο, νομιζα αρχικα οτι ειναι αυτοκολλητο που βγαινει..
  3. valdom13

    OnePlus 3T

    Καλημέρα παιδιά, Το δικό μου θεωρητικά φτάνει σήμερα με priority DHL. Το 128 μαζί με το πακέτο των αξεσουάρ ( ελπίζω να μη το μετανιώσω με την ποιότητα της θήκης, tempered glass και ακουστικών). Η παραγγελία έγινε 1 ώρα περίπου μετά το άνοιγμα. Καλές παραλαβές σε όλους! Υγ. Η μετάβαση γίνεται από ένα Galaxy S3 που αργοπεθαίνει εδώ και καιρό :)
  4. Πολύ δυνατή επιλογή από την LG. Καλή επιτυχία σε όλους!
  5. Και εμένα το ίδιο σήμερα το πρωι OTA update 73mb.
  6. To Cosmote edition μου είπαν να κατεβάσω δυστυχώς... Το Europe θελει πληρωμή. Επειδή προφανώς κάτι πήγε λάθος υπάρχει τρόπος να κάνω μια καθαρή εγκατάσταση της εφαρμογής. Έχει κλειδώσει επειδή αναγνωρίζει τη συσκευή μου ή τον gmail λογαριασμό μου?
  7. Παιδιά τη βοήθεια σας παρακαλώ πολύ. Πήρα πριν μια βδομάδα ένα s3 από Γερμανό. Μου είπαν οτι δίνουν το Navigon δωρεάν (αξίας 59 Ευρώ). Το μόνο που μου είπαν από το κατάστημα είναι να το κατεβάσω από το Market και θα αναγνωρίσει αυτόματα το δικαίωμα μου. Κατέβασα λοιπόν το Cosmote edition και πράγματι δούλεψε κανονικά. Μια βδομάδα μετά όμως κλείδωσε και ζητάει αγορά. Έκανα απεγκατάσταση και εγκατάσταση και πλέον δεν μπορώ καν να κατεβάσω τους χάρτες (από wlan βγάζει αποτυχία σύνδεσης και το fresh δεν αναγνωρίζει την συσκευή μου) Καμμιά ιδέα? Από Γερμανό και Cosmote φαίνεται πως δεν έχουν ιδέα... Τραγικό. Κανένας που να έχει κάνει τη διαδικασία για κινητό από Γερμανό?
  8. Παιδιά οι ρυθμίσεις για τη φωτεινότητα της εφαρμογής video που βρίσκονται? Έχει το ίδιο θέμα με τον stock browser, που την ρίχνει πολύ.
  9. Παραλαμβάνω και εγώ σήμερα το μπλε επιτέλους μετά από ΠΟΛΥ καιρό... Γρήγορη ερώτηση: Μπορώ να κάνω backup τα πάντα με το που θα το πάρω (πριν κάνω root και οτιδήποτε άλλο)? Ή μόνο με nandroid μετά το root ουσιαστικά είναι το ίδιο?
  10. Από αύριο υπάρχει και στον Γερμανο το μπλε τελικά!!!:)
  11. Σίγουρο αυτό? Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση!
  12. Μόλις μου απάντησε η Samsung: Το ότι κυκλοφορεί βέβαια από τη Vodafone σε μπλε το αγνοούν... Σας ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε με τη Samsung Electronics Hellas. Σχετικά με το αίτημά σας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το μοντέλο Galaxy S 3 κυκλοφορεί προς το παρόν στη λευκή του έκδοση και δεν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση για την ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας του, ώστοσο θα είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά και αναμένεται εντός των προσεχών ημερών. Για περαιτέρω πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικώς, από Δευτέρα εως Παρασκευή, από τις 09:00 – 18:00, στα παρακάτω τηλέφωνα: -80111-SAMSUNG (80111 7267864), (Από σταθερό, αστική χρέωση)
  13. Προφανώς για τον ίδιο λόγω που δεν έχει εμφανιστεί και στην Cosmote...Προς το παρόν αποκλειστικότητα της Vodafone (όπως και οι εκδόσεις των 32gb)...
  14. Τίποτα ακόμα, έστειλα ένα mail στη Samsung για τη διαθεσιμότητα του μπλε στο δίκτυο Cosmote και περιμένω απάντηση. Όποιος μάθει κάτι plz να ενημερώσει μας έχει τσακίσει η αναμονή...
  15. Το πλαίσιο έχει ιδιαίτερη συνεργασία με τη Vodafone. Αν και συνεργάζεται και με τις άλλες εταιρείες κινητής είναι ουσιαστικό επίσημος συνεργάτης Vodafone (και προφανώς προμηθεύεται τις εκδόσεις των κινητών της Vodafone). Πολύ ενδιαφέρον το θέμα με τα μπλε χρώματα. Ουσιαστικά επιβεβαιώνεται η ύπαρξη 2 μπλε (οπότε δεν ήταν θέμα φωτισμού η διαφορά που φαινόταν στα video). Πιο ωραίο το pebble blue ε? Λογικά λοιπόν η ελληνική αντιπροσωπεία πήρε τις νέες εκδόσεις (metallic blue) που δίνει η Vodafone και το mediamarkt προφανώς δίνει εισαγώμενες ευρωπαικές pebble blue.
  16. Α οπότε δίνουν το πακέτο με τα αξεσουάρ και χωρίς να κάνεις σύνδεση ή ανανέωση ε? Πολύ καλό τότε, αξίζει!
  17. Κατά 99% δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις την υπερεπιδότηση για έκπτωση του λογαριασμό σου. Αυτό που θα μπορούσες να κάνεις είναι να διαπραγματευτείς μεγαλύτερη μείωση (π.χ. 30%) αντί για επιδότηση συσκευής αλλά αυτό γίνεται μόνο απευθείας στο τμήμα φορητότητας που σε πήρε και σου πρότεινε την υπερεπιδότηση. Αν κράτησες το όνομα του υπαλλήλου που σου έκανε την προσφορά πάρε και ζήτα το μήπως το πετύχεις! Αν θυμάμαι καλά ένα φίλος εδώ είχε πει ότι κατάφερε να πάρει τελικό πάγιο (με φόρους κλπ) 32€ από 42€ και δώρο internet που δεν έχει το πακέτο που φαντάζομαι πως έχει (παλιο απερ. 35?)
  18. Όχι νομίζω ότι είναι για όλες τις εκδόσεις και χρώματα με νέα σύνδεση ή ανανέωση. Άλλα μόνο από καταστήματα Vodafone.
  19. Είναι τα επίσημα αξεσουάρ της Samsung: To σετ αξεσουάρ περιλαμβάνει: - 1 θήκη flip top - 2 θήκες σιλικόνης - 1 επιτραπέζια βάση φόρτισης - 1 extra μπαταρία
  20. Παιδιά, καμμιά δερμάτινη flip case που να χωράει σίγουρα το κινητό με extra θήκη? Κάτι σαν αυτή http://www.mobilefun.co.uk/sd-leather-style-pouch-case-for-samsung-galaxy-s3-black-p35218.htmή αυτή http://www.mobilefun.co.uk/leather-style-wallet-case-for-samsung-galaxy-s3-black-p35465.htm Η θήκε σε πρώτη φάση θα είναι αυτή που έρχεται με το πακέτο http://www.mobilefun.co.uk/the-ultimate-samsung-galaxy-s3-i9300-accessory-pack-p35147.htm
×
×
  • Create New...