Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε παίδες καταλάβατε τι ρώτησα?στην NOTIFICATION BAR να δείχνει πχ ότι μου μένουν 580 mb! ΚΑΤΕΥΘΕΊΑΝ! όχι να κατεβάσω την μπάρα και να μου το δείχνει!

Sorry φίλε αλλά notification bar τόσο καιρό λένε την μπάρα που κατεβάζεις. Τώρα για μένα ποιο σημαντικό είναι να μετράει σωστά το πρόγραμμα και να έχει και ειδοποίηση στα mb που έχω βάλει όριο, παρά να έχει εικονίδιο πάνω στο 3g, wifi kok...

Ρε παίδες καταλάβατε τι ρώτησα?στην NOTIFICATION BAR να δείχνει πχ ότι μου μένουν 580 mb! ΚΑΤΕΥΘΕΊΑΝ! όχι να κατεβάσω την μπάρα και να μου το δείχνει!

https://play.google.com/store/apps/details?id=ds.cpuoverlay

εχω περασει εδω και καιρο το android lost και ολα μια χαρα,επειδη ομως αλλαξα σιμ τωρα,καθε φορα που ανοιγω το τηλεφωνο μου στελνει μηνυμα οτι εχει αλλαξει η σιμ.παω στο androidlost.com παταω την επιλογη ''η σιμ αυτη ειναι οκ'' αλλα παλι τα ιδια.:(

Στην εφαρμογή Bobsled, απ' ότι έχω παρατηρήσει, αν μιλάω ταυτόχρονα με τον συνομιλητή μου κάνει διακοπές στο τηλέφωνό του και δεν με ακούει καθαρά. Σε εμένα που χρησιμοποιώ την εφαρμογή ακούγεται καλά.

Έχω κάνει δοκιμές από pc και από tablet.

App 2 SD Pro

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.a0soft.gphone.app2sd.pro&feature=related_apps#?t=W251bGwsMSwxLDEwOSwiY29tLmEwc29mdC5ncGhvbmUuYXBwMnNkLnBybyJd

συγνώμη αν το βάζω σε λάθος μέρος,αλλά θα ήθελα μια βοήθεια.Αξίζει τα λεφτά;Δεν έχω καταλάβει τί παραπάνω κάνει η pro από την free.

Κατά τάλλα σας την προτείνω,εύχρηστη πολύ.

Bobsled Calling gives you UNLIMITED FREE CALLING to all your friends and family - talk to any of your Facebook friends and make free calls to any phone in US, Canada, and Puerto Rico.

ισχύει αυτό,ή κανονικά παίρνω όπου θέλω;

Το έβαλα..έκανα 3 κλήσεις τώρα μέσω wifi..αλλά οι άλλοι δεν με άκουγαν,εγω μια χαρά τους άκουγα :P.. Θα επιστρέψω στην εφαρμογή όταν βελτιωθεί κάπως ο ήχος..Όμως δεν καλεί για αγγλία..το βάζω για αγγλία,αλλά στο numpad δεν έχει επιλογή για Αγγλία..μόνο canada/usa/mexico/greece/puerto rico...

καλό από την t-mobile,αλλά θα μπορούσε να ήταν και πιο καλό.

Αφαιρεί τις διαφημίσεις, δεν αξίζει

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Εσύ έχεις μπερδέψει την Status με την Notification Bar, τα παιδιά μια χαρά που σου απάντησαν. Πες θέλω όπως βλέπω το υπόλοιπο της μπαταρίας θέλω να βλέπω και το υπόλοιπό των δεδομένων.

Όλα καλά.

Έχετε να μου προτείνετε κάποιο app που να δημιουργεί κρυφούς φακέλους για να βάζω αρχεία και να έχω πρόσβαση σε αυτούς με κωδικό?

Έχετε να μου προτείνετε κάποιο app που να δημιουργεί κρυφούς φακέλους για να βάζω αρχεία και να έχω πρόσβαση σε αυτούς με κωδικό?

Υπαρχει το galery lock στο μαρκετ, free, και κλειδωνει αρχεια απο την galery Με κωδικο..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπαρχει το galery lock στο μαρκετ, free, και κλειδωνει αρχεια απο την galery Με κωδικο..

Το καλυτερο πιστευω στο ειδος του, μπορεις να εξαφανισεις κ το εικονιδιο της εφαρμογης κ να μπαινεις στην εφαρμογη καλωντας το κωδικο σαν αριθμο κλησης.

Παιδιά δοκιμάζω στο Samsung Y μιας φίλης μου (εγώ μπορει να πάρω το S3 μόλις φτάσει) για εναλλακτικά προγράμματα που δείχνουν αναπάντητες κλήσεις και τέτοια.

Και εμένα δεν μου αρέσει ο τρόπος που τα δείχνει τις κλήσεις το ANdroid δηλαδή ανακατεμένες Ανπάντηtες, κληθείσες κλπ.

Δοκίμασα αρκετά και για λίγο κράτησα αυτά

Το Call history που θυμάται και το tab που θες να ανοίγει π.χ. αναπάντητες

https://play.google.com/store/apps/details?id=jp.main.itinfo.tan.callhistory&hl=en

και το Call log with ring length που δεν θυμάται το ταβ αλλά έχει πιο μεγάλα γράμματα και είναι ποιο ευανάγνωστο για το Υ.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.chenliangde.easycalllog&feature=search_result

Όλα όμως έχουν ένα μειονέκτημα.

Δεν είδα τρόπο να εξαλείφεται, εκτός αν κάτι κάνω λάθος. Δεν είναι και δικό μου το Υ, αλλά το δουλεύω τώρα για να μάθω για το Σ3.

Το ΠΡΟΒΛΗΜΑ είναι ότι οι αναπάντητες εξακολουθούν να φαίνονται στη notification bar, παρά το review τους από αυτά τα προγράμματα. Δηλαδή ο μόνος τρόπος είναι να μπεις στη native εφαρμογή για να σβήσουν.

Υπάρχει κάποια άλλη εφαρμογή που να το κανονίζει αυτό?

Ότι σε σκοτώνει, ΔΕΝ σε κάνει δυνατότερο...:cry:

Δεν είναι θέμα κινητού. Είναι θέμα τι σε βολεύει και σου αρέσει περισσότερο.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Δεν ξέρω αν είναι το κατάλληλο μέρος αλλά αφορά τον es file exlporer. Ενώ μέσω του δικτύου lan βλέπω όλους τους φακέλους που έχω κάνει κοινούς στο pc, δεν μπορώ να δω τα αρχεία από όλους τους φακέλους στο κινητό. Σε κάποιον φάκελο έχω κάποιες σειρές που παρακολουθώ και παίζουν μια χαρά. Σε κάποιον άλλο έχω κάποιες ταινίες αλλά δεν μπορώ να τους εμφανίσω. Μου βγάζει μήνυμα ότι είναι λάθος η ip ή δεν είμαι εντός δικτύου κ.α. Σε κάποιον άλλο έχω φωτογραφίες και πάλι δεν εμφανίζεται. Όλοι αυτοί οι φάκελοι παίζουν μια χαρά στο media player που είναι και αυτό συνδεδεμένο ασύρματα χωρίς προβλήματα. Που υπάρχει πρόβλημα, στους φακέλους αυτούς ή στο τηλέφωνο;

Το ΠΡΟΒΛΗΜΑ είναι ότι οι αναπάντητες εξακολουθούν να φαίνονται στη notification bar, παρά το review τους από αυτά τα προγράμματα. Δηλαδή ο μόνος τρόπος είναι να μπεις στη native εφαρμογή για να σβήσουν.

Υπάρχει κάποια άλλη εφαρμογή που να το κανονίζει αυτό?

Πρώτα κάνεις root

Μετά στήνεις το titanium

και μετά κάνεις την εφαρμογή "system app"

Ετσι προσπερνάει το restriction που έχει βάλει ο θείος Γούγλης

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Θα ήθελα πρόταση για ημερολόγιο που να έχει ή να μπορεί να συνδυάσει τις αργίες γιατί οι αργίες μέσω google δείχνουν ότι να'ναι. Π.χ. Του Αγίου Πνεύματος μου την εμφανίζει την Δευτέρα που μας πέρασε, ενώ είναι αυτή που μας έρχετε.
Smile...

Πρώτα κάνεις root

Μετά στήνεις το titanium

και μετά κάνεις την εφαρμογή "system app"

Ετσι προσπερνάει το restriction που έχει βάλει ο θείος Γούγλης

Απίστευτο! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ.

Είχε μια περιπέτεια γιατί ήθελε το Τιτάνιουμ Προ και έμπλεξα με λάκι πάτσερ και τέτοια αλλά τα κατάφερα!

Έμαθα και διάφορα με τη διαδικασία για τα Android.

:)

Ότι σε σκοτώνει, ΔΕΝ σε κάνει δυνατότερο...:cry:

Παιδια υπαρχει καποια εφαρμογη που να διαχωριζει τους ηχους απο εφαρμογες μηνυματα και να μην χρησιμοποιουν ολα το ιδιο notification;

Δηλαδη να μπορουμε να επιλεξουμε εμεις τι ειδοποιηση θα μπει στο καθενα.

Παιδια υπαρχει καποια εφαρμογη που να διαχωριζει τους ηχους απο εφαρμογες μηνυματα και να μην χρησιμοποιουν ολα το ιδιο notification;

Δηλαδη να μπορουμε να επιλεξουμε εμεις τι ειδοποιηση θα μπει στο καθενα.

Για μηνυματα, email κτλ μπορεις να το ρυθμισεις μεσα απο την αναλογη εφαρμογη. Ολες οι εφαρμογες σου δινουν επιλογη για ηχο notification.

Δεν ξέρω αν είναι το κατάλληλο μέρος αλλά αφορά τον es file exlporer. Ενώ μέσω του δικτύου lan βλέπω όλους τους φακέλους που έχω κάνει κοινούς στο pc, δεν μπορώ να δω τα αρχεία από όλους τους φακέλους στο κινητό. Σε κάποιον φάκελο έχω κάποιες σειρές που παρακολουθώ και παίζουν μια χαρά. Σε κάποιον άλλο έχω κάποιες ταινίες αλλά δεν μπορώ να τους εμφανίσω. Μου βγάζει μήνυμα ότι είναι λάθος η ip ή δεν είμαι εντός δικτύου κ.α. Σε κάποιον άλλο έχω φωτογραφίες και πάλι δεν εμφανίζεται. Όλοι αυτοί οι φάκελοι παίζουν μια χαρά στο media player που είναι και αυτό συνδεδεμένο ασύρματα χωρίς προβλήματα. Που υπάρχει πρόβλημα, στους φακέλους αυτούς ή στο τηλέφωνο;

Μήπως παίζει ρόλο το όνομα των φακέλων αυτών; Έχουν περίεργους χαρακτήρες η Ελληνικά;

εφαρμογη για να βλεπω βιντεο σε ολες τισ οθονεσ του one x υπαρχει?να το μεταφερω οπως στο sii

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

Μήπως παίζει ρόλο το όνομα των φακέλων αυτών; Έχουν περίεργους χαρακτήρες η Ελληνικά;

Ναι, οι φάκελοι που δεν παίζουν έχουν ελληνικούς χαρακτήρες. Δεν φαντάστηκα ότι αυτοβμπορει να είναι πρόβλημα. Θα δοκιμάσω να δω τι θα γίνει με λατινικούς.

εφαρμογη για να βλεπω βιντεο σε ολες τισ οθονεσ του one x υπαρχει?να το μεταφερω οπως στο sii

δεν ξέρω αν εννοείς κατι τέτοιο αλλά δες το Stick it! (Pop-up Player)

Samsung galaxy s21+

https://play.google.com/store/apps/details?id=gpc.myweb.hinet.net.PopupVideo

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση