enigma84 Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Ρε παίδες καταλάβατε τι ρώτησα?στην NOTIFICATION BAR να δείχνει πχ ότι μου μένουν 580 mb! ΚΑΤΕΥΘΕΊΑΝ! όχι να κατεβάσω την μπάρα και να μου το δείχνει! Sorry φίλε αλλά notification bar τόσο καιρό λένε την μπάρα που κατεβάζεις. Τώρα για μένα ποιο σημαντικό είναι να μετράει σωστά το πρόγραμμα και να έχει και ειδοποίηση στα mb που έχω βάλει όριο, παρά να έχει εικονίδιο πάνω στο 3g, wifi kok... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisj5 Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Ρε παίδες καταλάβατε τι ρώτησα?στην NOTIFICATION BAR να δείχνει πχ ότι μου μένουν 580 mb! ΚΑΤΕΥΘΕΊΑΝ! όχι να κατεβάσω την μπάρα και να μου το δείχνει! https://play.google.com/store/apps/details?id=ds.cpuoverlay Παράθεση My Android Apps: https://play.google.com/store/apps/dev?id=6054404461506189972 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jnr Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 εχω περασει εδω και καιρο το android lost και ολα μια χαρα,επειδη ομως αλλαξα σιμ τωρα,καθε φορα που ανοιγω το τηλεφωνο μου στελνει μηνυμα οτι εχει αλλαξει η σιμ.παω στο androidlost.com παταω την επιλογη ''η σιμ αυτη ειναι οκ'' αλλα παλι τα ιδια.:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Στην εφαρμογή Bobsled, απ' ότι έχω παρατηρήσει, αν μιλάω ταυτόχρονα με τον συνομιλητή μου κάνει διακοπές στο τηλέφωνό του και δεν με ακούει καθαρά. Σε εμένα που χρησιμοποιώ την εφαρμογή ακούγεται καλά. Έχω κάνει δοκιμές από pc και από tablet. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 App 2 SD Pro https://play.google.com/store/apps/details?id=com.a0soft.gphone.app2sd.pro&feature=related_apps#?t=W251bGwsMSwxLDEwOSwiY29tLmEwc29mdC5ncGhvbmUuYXBwMnNkLnBybyJd συγνώμη αν το βάζω σε λάθος μέρος,αλλά θα ήθελα μια βοήθεια.Αξίζει τα λεφτά;Δεν έχω καταλάβει τί παραπάνω κάνει η pro από την free. Κατά τάλλα σας την προτείνω,εύχρηστη πολύ. Bobsled Calling gives you UNLIMITED FREE CALLING to all your friends and family - talk to any of your Facebook friends and make free calls to any phone in US, Canada, and Puerto Rico. ισχύει αυτό,ή κανονικά παίρνω όπου θέλω; Το έβαλα..έκανα 3 κλήσεις τώρα μέσω wifi..αλλά οι άλλοι δεν με άκουγαν,εγω μια χαρά τους άκουγα :P.. Θα επιστρέψω στην εφαρμογή όταν βελτιωθεί κάπως ο ήχος..Όμως δεν καλεί για αγγλία..το βάζω για αγγλία,αλλά στο numpad δεν έχει επιλογή για Αγγλία..μόνο canada/usa/mexico/greece/puerto rico... καλό από την t-mobile,αλλά θα μπορούσε να ήταν και πιο καλό. Αφαιρεί τις διαφημίσεις, δεν αξίζει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 Ρε παίδες καταλάβατε τι ρώτησα?στην NOTIFICATION BAR να δείχνει πχ ότι μου μένουν 580 mb! ΚΑΤΕΥΘΕΊΑΝ! όχι να κατεβάσω την μπάρα και να μου το δείχνει! Εσύ έχεις μπερδέψει την Status με την Notification Bar, τα παιδιά μια χαρά που σου απάντησαν. Πες θέλω όπως βλέπω το υπόλοιπο της μπαταρίας θέλω να βλέπω και το υπόλοιπό των δεδομένων. Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jabaman Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 Έχετε να μου προτείνετε κάποιο app που να δημιουργεί κρυφούς φακέλους για να βάζω αρχεία και να έχω πρόσβαση σε αυτούς με κωδικό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 Έχετε να μου προτείνετε κάποιο app που να δημιουργεί κρυφούς φακέλους για να βάζω αρχεία και να έχω πρόσβαση σε αυτούς με κωδικό? Υπαρχει το galery lock στο μαρκετ, free, και κλειδωνει αρχεια απο την galery Με κωδικο.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Koucos Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 Για πείτε κανένα καλό για Neo V.. Παράθεση Koucos. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 Υπαρχει το galery lock στο μαρκετ, free, και κλειδωνει αρχεια απο την galery Με κωδικο.. Το καλυτερο πιστευω στο ειδος του, μπορεις να εξαφανισεις κ το εικονιδιο της εφαρμογης κ να μπαινεις στην εφαρμογη καλωντας το κωδικο σαν αριθμο κλησης. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jabaman Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 Πολύ καλό το συγκεκριμένο, αλλά εν τέλη με βόλεψε περισσότερο το Smart Lock Free. Το Stealth Mode ειδικά είναι όλα τα λεφτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Matia2007 Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 Παιδιά δοκιμάζω στο Samsung Y μιας φίλης μου (εγώ μπορει να πάρω το S3 μόλις φτάσει) για εναλλακτικά προγράμματα που δείχνουν αναπάντητες κλήσεις και τέτοια. Και εμένα δεν μου αρέσει ο τρόπος που τα δείχνει τις κλήσεις το ANdroid δηλαδή ανακατεμένες Ανπάντηtες, κληθείσες κλπ. Δοκίμασα αρκετά και για λίγο κράτησα αυτά Το Call history που θυμάται και το tab που θες να ανοίγει π.χ. αναπάντητες https://play.google.com/store/apps/details?id=jp.main.itinfo.tan.callhistory&hl=en και το Call log with ring length που δεν θυμάται το ταβ αλλά έχει πιο μεγάλα γράμματα και είναι ποιο ευανάγνωστο για το Υ. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.chenliangde.easycalllog&feature=search_result Όλα όμως έχουν ένα μειονέκτημα. Δεν είδα τρόπο να εξαλείφεται, εκτός αν κάτι κάνω λάθος. Δεν είναι και δικό μου το Υ, αλλά το δουλεύω τώρα για να μάθω για το Σ3. Το ΠΡΟΒΛΗΜΑ είναι ότι οι αναπάντητες εξακολουθούν να φαίνονται στη notification bar, παρά το review τους από αυτά τα προγράμματα. Δηλαδή ο μόνος τρόπος είναι να μπεις στη native εφαρμογή για να σβήσουν. Υπάρχει κάποια άλλη εφαρμογή που να το κανονίζει αυτό? Παράθεση Ότι σε σκοτώνει, ΔΕΝ σε κάνει δυνατότερο...:cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. June 1, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 Δεν είναι θέμα κινητού. Είναι θέμα τι σε βολεύει και σου αρέσει περισσότερο. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 Δεν ξέρω αν είναι το κατάλληλο μέρος αλλά αφορά τον es file exlporer. Ενώ μέσω του δικτύου lan βλέπω όλους τους φακέλους που έχω κάνει κοινούς στο pc, δεν μπορώ να δω τα αρχεία από όλους τους φακέλους στο κινητό. Σε κάποιον φάκελο έχω κάποιες σειρές που παρακολουθώ και παίζουν μια χαρά. Σε κάποιον άλλο έχω κάποιες ταινίες αλλά δεν μπορώ να τους εμφανίσω. Μου βγάζει μήνυμα ότι είναι λάθος η ip ή δεν είμαι εντός δικτύου κ.α. Σε κάποιον άλλο έχω φωτογραφίες και πάλι δεν εμφανίζεται. Όλοι αυτοί οι φάκελοι παίζουν μια χαρά στο media player που είναι και αυτό συνδεδεμένο ασύρματα χωρίς προβλήματα. Που υπάρχει πρόβλημα, στους φακέλους αυτούς ή στο τηλέφωνο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 Το ΠΡΟΒΛΗΜΑ είναι ότι οι αναπάντητες εξακολουθούν να φαίνονται στη notification bar, παρά το review τους από αυτά τα προγράμματα. Δηλαδή ο μόνος τρόπος είναι να μπεις στη native εφαρμογή για να σβήσουν. Υπάρχει κάποια άλλη εφαρμογή που να το κανονίζει αυτό? Πρώτα κάνεις root Μετά στήνεις το titanium και μετά κάνεις την εφαρμογή "system app" Ετσι προσπερνάει το restriction που έχει βάλει ο θείος Γούγλης Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gringo Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 Θα ήθελα πρόταση για ημερολόγιο που να έχει ή να μπορεί να συνδυάσει τις αργίες γιατί οι αργίες μέσω google δείχνουν ότι να'ναι. Π.χ. Του Αγίου Πνεύματος μου την εμφανίζει την Δευτέρα που μας πέρασε, ενώ είναι αυτή που μας έρχετε. Παράθεση Smile... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Matia2007 Δημ. June 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2012 Πρώτα κάνεις root Μετά στήνεις το titanium και μετά κάνεις την εφαρμογή "system app" Ετσι προσπερνάει το restriction που έχει βάλει ο θείος Γούγλης Απίστευτο! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Είχε μια περιπέτεια γιατί ήθελε το Τιτάνιουμ Προ και έμπλεξα με λάκι πάτσερ και τέτοια αλλά τα κατάφερα! Έμαθα και διάφορα με τη διαδικασία για τα Android. :) Παράθεση Ότι σε σκοτώνει, ΔΕΝ σε κάνει δυνατότερο...:cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_kiriazis Δημ. June 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2012 Παιδια υπαρχει καποια εφαρμογη που να διαχωριζει τους ηχους απο εφαρμογες μηνυματα και να μην χρησιμοποιουν ολα το ιδιο notification; Δηλαδη να μπορουμε να επιλεξουμε εμεις τι ειδοποιηση θα μπει στο καθενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. June 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2012 Παιδια υπαρχει καποια εφαρμογη που να διαχωριζει τους ηχους απο εφαρμογες μηνυματα και να μην χρησιμοποιουν ολα το ιδιο notification; Δηλαδη να μπορουμε να επιλεξουμε εμεις τι ειδοποιηση θα μπει στο καθενα. Για μηνυματα, email κτλ μπορεις να το ρυθμισεις μεσα απο την αναλογη εφαρμογη. Ολες οι εφαρμογες σου δινουν επιλογη για ηχο notification. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheoX Δημ. June 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2012 Δεν ξέρω αν είναι το κατάλληλο μέρος αλλά αφορά τον es file exlporer. Ενώ μέσω του δικτύου lan βλέπω όλους τους φακέλους που έχω κάνει κοινούς στο pc, δεν μπορώ να δω τα αρχεία από όλους τους φακέλους στο κινητό. Σε κάποιον φάκελο έχω κάποιες σειρές που παρακολουθώ και παίζουν μια χαρά. Σε κάποιον άλλο έχω κάποιες ταινίες αλλά δεν μπορώ να τους εμφανίσω. Μου βγάζει μήνυμα ότι είναι λάθος η ip ή δεν είμαι εντός δικτύου κ.α. Σε κάποιον άλλο έχω φωτογραφίες και πάλι δεν εμφανίζεται. Όλοι αυτοί οι φάκελοι παίζουν μια χαρά στο media player που είναι και αυτό συνδεδεμένο ασύρματα χωρίς προβλήματα. Που υπάρχει πρόβλημα, στους φακέλους αυτούς ή στο τηλέφωνο; Μήπως παίζει ρόλο το όνομα των φακέλων αυτών; Έχουν περίεργους χαρακτήρες η Ελληνικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. June 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2012 καμια εφαρμογη για live τηλεόραση ξερει κανεις? Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. June 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2012 εφαρμογη για να βλεπω βιντεο σε ολες τισ οθονεσ του one x υπαρχει?να το μεταφερω οπως στο sii Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. June 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2012 Μήπως παίζει ρόλο το όνομα των φακέλων αυτών; Έχουν περίεργους χαρακτήρες η Ελληνικά; Ναι, οι φάκελοι που δεν παίζουν έχουν ελληνικούς χαρακτήρες. Δεν φαντάστηκα ότι αυτοβμπορει να είναι πρόβλημα. Θα δοκιμάσω να δω τι θα γίνει με λατινικούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. June 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2012 εφαρμογη για να βλεπω βιντεο σε ολες τισ οθονεσ του one x υπαρχει?να το μεταφερω οπως στο sii δεν ξέρω αν εννοείς κατι τέτοιο αλλά δες το Stick it! (Pop-up Player) Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. June 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2012 εφαρμογη για να βλεπω βιντεο σε ολες τισ οθονεσ του one x υπαρχει?να το μεταφερω οπως στο sii https://play.google.com/store/apps/details?id=gpc.myweb.hinet.net.PopupVideo Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts