charlie_pace4 Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 μεταχειρισμενο ή καινούριο το πήρες? γιατι αν ειναι καινουριο θεωρω απίθανο να μην το έχει πλέον λέγεται play store πλεον, για δες αν το εχεις αυτο ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 23, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 Θα ήθελα να Κάνο μια ερωτηση.εχω πάρει το u8860 wuawei αλά δεν έχει εγκατεστημένο το εικονίδιο Android Market πως μπορώ να το εγκαταστήσω ευχαριστώ Μήπως έχει το Google Play; (Είναι το νέο market) Για περισσότερα απευθύνσου στο θέμα της συσκευής σου... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=314458 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 το παρακάτω εικονίδιο πρέπει να βλέπεις http://www.talkandroid.com/wp-content/uploads/2012/03/play_store.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis20 Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 Δεν το βλέπω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 Στο be weather πως γίνεται και όταν ενεργοποιώ τον εντοπισμό θέσης να δείχνει μία χαρά τον καιρό στον πειραιά, αλλά όταν ψάχνω τον Πειραιά από add location δεν υπάρχει? Πάντως μου αρέσει που μπορείς να βάλεις άλλη πόλη στην notification bar και τον καιρό μιας άλλης στο widget! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phoenix Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 εχει βρει κανεις λυση στο να στελνουμε διαδρομες απο pc google maps στο κινητο; δυστυχως μονο σαν email και ανοιγμα με browser παιζει, και αυτο οχι παντα. αν στειλω αμεσα το λινκ στο κινητο ανοιγει με το maps και (ελεος) δεν αναγνωριζει τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 Το δοκίμασα! Το μονο που κανει ειναι να ζητάει κωδικο οταν ανοιγω μια οποιαδήποτε εφαρμογή! Μπορω και παλι να απεγκαταστησω... :/ Μπορείς να επιλέξεις να μην μπαίνει στις ρυθμίσεις και στο play. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι,υπάρχει κάποια εφαρμογή που να μεγαλώνει την γραμματοσειρά σε μια συσκευή;σε όλο το μενού και στα μηνύματα; Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι,υπάρχει κάποια εφαρμογή που να μεγαλώνει την γραμματοσειρά σε μια συσκευή;σε όλο το μενού και στα μηνύματα; To έκανε σίγουρα το spare parts που είναι ενσωματωμένο στις cm roms. Νομίζω πως υπάρχει και στο market ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 (edited) To έκανε σίγουρα το spare parts που είναι ενσωματωμένο στις cm roms. Νομίζω πως υπάρχει και στο market ;) Το κατέβασα να δω Edit,κάνει πολύ καλή δουλειά,ευχαριστώ:-D Edited May 23, 2012 by ταξιδιωτης22 Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
godpanos Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 Μια ερώτηση ... Εχω κατεβάσει μια εφαρμογή το zougla (είναι must για ειδήσεις) αλλα όταν επιλέξω να ανοίξει κανα video τους, αργει απίστευτα και αμα κάνω το λάθος να το κάνω να παίζει σε όλη την οθόνη τότε αλλού ο ήχος αλλού το video και γενικά δεν συμαζεύεται ... Το έχετε παρατηρήσει και εσείς ? Η έχω κάνει καμία μαλ...κία Ξέχασα να αναφέρω οτι δεν είμαι root και είμαι με την τελευταία έκδοση 2.3.4 . Παράθεση http://www.lafkos.de/Muhle_1.gif Where are you going Karamitro ?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 μετα απο αναβαθμιση του προγραμματος airdroid δε μπορω να συνδεθω με κανενα απο τους 2 τροπους που εχει, γνωριζει κατι κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 Εκλεισες το wifi στο κινητο σου και το ξαναανοιξες ? Μου μπλοκαιρνει καμια φορα και ετσι φτιαχνει Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 Καλησπερα,ξερετε καμια εφαρμογη να αλλαζω τραγουδι κουνοντας το κινητο αριστερα η δεξια?Εχω για player τον power AMP.Επισης θελω να δουλευει με κλειστη την οθονη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dsgeo Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 Καλησπερα,ξερετε καμια εφαρμογη να αλλαζω τραγουδι κουνοντας το κινητο αριστερα η δεξια?Εχω για player τον power AMP.Επισης θελω να δουλευει με κλειστη την οθονη. playerpro! Kαι πολλά περισσότερα........ Παράθεση Nokia 3330, Nokia 6230, Nokia 6300, LG GT505, Samsung Galaxy S, Samsung Galaxy Nexus, LG G2,LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 (edited) μετα απο αναβαθμιση του προγραμματος airdroid δε μπορω να συνδεθω με κανενα απο τους 2 τροπους που εχει, γνωριζει κατι κανεις? Εκλεισες το wifi στο κινητο σου και το ξαναανοιξες ? Μου μπλοκαιρνει καμια φορα και ετσι φτιαχνει "Connection reset. Click OK to login again" αυτο το μηνυμα βγαζει με σκαναρισμα, βαζοντας κωδικο μου λεει συνεχεια λαθος κωδικος edit το προβλημα ειναι ο explorer με chrome συνδεεται κανονικα Edited May 23, 2012 by dimtz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 Καλησπερα,ξερετε καμια εφαρμογη να αλλαζω τραγουδι κουνοντας το κινητο αριστερα η δεξια?Εχω για player τον power AMP.Επισης θελω να δουλευει με κλειστη την οθονη. PowerAMP Shaker DEMO https://play.google.com/store/apps/details?id=com.htw.shaker&feature=more_from_developer#?t=W251bGwsMSwxLDEwMiwiY29tLmh0dy5zaGFrZXIiXQ.. PowerAMP Shaker https://play.google.com/store/apps/details?id=com.htw.shakerFull&feature=related_apps#?t=W251bGwsMSwxLDEwOSwiY29tLmh0dy5zaGFrZXJGdWxsIl0. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 playerpro! Kαι πολλά περισσότερα........ τον αγορασα και τωρα των τεσταρω! PowerAMP Shaker DEMO https://play.google.com/store/apps/details?id=com.htw.shaker&feature=more_from_developer#?t=W251bGwsMSwxLDEwMiwiY29tLmh0dy5zaGFrZXIiXQ.. PowerAMP Shaker https://play.google.com/store/apps/details?id=com.htw.shakerFull&feature=related_apps#?t=W251bGwsMSwxLDEwOSwiY29tLmh0dy5zaGFrZXJGdWxsIl0. Αυτο το κατεβασα χθες και δεν μου δουλευε...εσας δουλευει??Ειμαι με ICS 4,0,3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 Παιδες,το Navigon δεν εχει χαρτες εκτος ευρωπης?θελω να περασω Κινα 2-3 πολεις και δεν βρισκω τιποτα. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v, iphone 15pm,galaxy s24+,iphone 16 pm, galaxy s24u, pixel 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 Παιδες,το Navigon δεν εχει χαρτες εκτος ευρωπης?θελω να περασω Κινα 2-3 πολεις και δεν βρισκω τιποτα. Έχει USA & CAN, Australia, India, Brasil, Argentina. Κίνα δεν έχω δει, ούτε για PNA.. Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 Εφαρμογή για να μεταφέρετε τις εφαρμογές σας σε άλλη συσκευή η οποία βρίσκεται στο ίδιο δίκτυο! Φοβερό για αυτούς που θέλουν να μεταφέρουν στο 2ο τους κινητό ή στην ταμπλέτα τους το Angry Birds, Cut The Rope, κτλ κτλ.. χωρίς να τα ξαναπαίζουν από την αρχή! DataSync ROOT απαραίτητο Ανοίγουμε την εφαρμογή και στις δύο συσκευές, κάνουμε κλικ στις εφαρμογές που θέλουμε να μεταφέρουμε και γίνονται add to queue. Μετά πάμε στην αριστερή καρτέλα και πάνω θα λέει το όνομα της συσκευής στην οποία θέλουμε να μεταφέρουμε. Αν είναι ήδη εγκατεστημένη η εφαρμογή, τότε απλά θα μεταφέρει τα data (saves etc) της εφαρμογής. Αν όχι, θα στείλει και το apk μαζί. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 Εφαρμογή για να μεταφέρετε τις εφαρμογές σας σε άλλη συσκευή η οποία βρίσκεται στο ίδιο δίκτυο! Φοβερό για αυτούς που θέλουν να μεταφέρουν στο 2ο τους κινητό ή στην ταμπλέτα τους το Angry Birds, Cut The Rope, κτλ κτλ.. χωρίς να τα ξαναπαίζουν από την αρχή! DataSync ROOT απαραίτητο Ανοίγουμε την εφαρμογή και στις δύο συσκευές, κάνουμε κλικ στις εφαρμογές που θέλουμε να μεταφέρουμε και γίνονται add to queue. Μετά πάμε στην αριστερή καρτέλα και πάνω θα λέει το όνομα της συσκευής στην οποία θέλουμε να μεταφέρουμε. Αν είναι ήδη εγκατεστημένη η εφαρμογή, τότε απλά θα μεταφέρει τα data (saves etc) της εφαρμογής. Αν όχι, θα στείλει και το apk μαζί. Το εψαχνα το προηγουμενο μηνα κ ειχα σκασει γιατι εστελνα το κοσμο ολο με bluetooth κ υπολογιστη κτλ κτλ οποτε με εσωσες, να'σαι καλα. Μηπως δοκιμασες κανενα παιχνιδι οπως Asphalt αν περναει κ εκει saves κτλ? Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 Κατεβαζω απο το tube mate καποια τραγουδια με μορφη mp3 και ενω μου τα παιζει κανονικα την επομενη μερα μου λεει οτι αυτος ο τυπος αρχειου δεν υποστηριζεται......η μορφη ειναι mp3 αλλα δεν τα παιζει,ουτε με στοκ player ουτε με power amp ουτε με player pro.καμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 καλησπεριζω την ομορφη παρεα μας,εχουμε καποια εφαρμογη για να αλλαζω τα καναλια της τηλεωρασης με το κινητο μου? ακομα και με χρηματα δεν με πειραζει αρκει να λειτουργει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 καλησπεριζω την ομορφη παρεα μας,εχουμε καποια εφαρμογη για να αλλαζω τα καναλια της τηλεωρασης με το κινητο μου? ακομα και με χρηματα δεν με πειραζει αρκει να λειτουργει :) Για Samsung τηλεορασεις το Samsung remote για αλλες τηλεορασεις εχει πολλα οπως https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cognitial.directvremote&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5jb2duaXRpYWwuZGlyZWN0dnJlbW90ZSJd .Πρεπει να εχει wifi η τηλεοραση σου ομως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts