Jump to content

godpanos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    86
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by godpanos

  1. Δυστηχως ειμαι πολυ ατυχος !! Πριν απο κανα 2 μηνο σταματησε να δουλευει ο μετρητης καρδιακων παλμων στρεσσ τεστ και οτι αφορα αυτους τους αισθητηρες . Το επεστρεψα στο σκρουτζομαγαζο για ελεγχο όπου και εφαγα ενα μηνα αναμονης ( μου αλαξαν την πλακετα και μου το εστειλαν πισω ) Την επομενη μερα μου δουλευαν οι καρδιακοι παλμοι κανονικα , αλλα το stress test δεν δουλευει συνεχεια αλλα όποτε θελει . χθες εκανα το update κια ειχα μια κρυφη ελπίδα οτι ήταν software προβλημα . Μαλλον πρεπει να το ξαναστειλω αλλα θα χασω αλλον ενα μηνα . Η αλήθεια ειναι οτι δεν μου χρειαζετε το stress test . Αλλα οτι δεν δουλευει μια λειτουργεια του με ψιλοενοχλει . Εσεις τι θα κανατε ? :worry:
  2. Εχω ενα προβλημα .... Μου στελνει συνεχεια ταχτικοτατα ενημερωσεις για τον καιρο . Αλλα δεν ξέρω αν ειναι απο το τηλεφωνο η το ρολοι. Πως μπορω να τις απενεργοποιησω τις συγκεκριμενες . 2 ενημερωσεις την ωρα
  3. Σας κάνει τίποτα κόλπα ο μετρητης stress? Εμένα δουλεύει όποτε θέλει . Το ίδιο και οι καρδιακοι παλμοί . Ειδικα αμα το βγαλω το βραδυ, το πρωι αμα δεν του κανω μερικα restart δεν αναβουν τα πρασινα λαμπακια ! . (Του έκανα αναβαθμηση στο νεο firmware 1.06.32) στοι κινιτο εχω την εκδοση 10.0.1.021 . Και εχω κινεζικο λογαριασμο .Καμια ιδεα ??? Μηπως πρεπει να του βαλω την τελευταια εκδοση του health ? Εσεις ποιο health εχετε ?
  4. Σας κάνει τίποτα κόλπα ο μετρητης stress? Εμένα δουλεύει όποτε θέλει . Το ίδιο και οι καρδιακοι παλμοί . Ειδικα αμα το βγαλω το βραδυ, το πρωι αμα δεν του κανω μερικα restart δεν αναβουν τα πρασινα λαμπακια ! . (Του έκανα αναβαθμηση στο νεο firmware 1.06.32) στοι κινιτο εχω την εκδοση 10.0.1.021 . Και εχω κινεζικο λογαριασμο .Καμια ιδεα ??? Μηπως πρεπει να του βαλω την τελευταια εκδοση του health ? Εσεις ποιο health εχετε ?
  5. Τελικα το όλο προβλημα ήταν τα ελληνικά !!!!! Σε ευχαριστω φίλε μου boltsis !!! Μου έσωσες την σημερινη βραδιά !!!!
  6. Παιδες χρειαζομαι την βοηθεια σας .. Ειχα το απλό GT ειχα την εκδοση την beta 9.? και ολα ηταν super !!! Είχα φτιαξει και κινεζικο ID και είχα ότι Watchface ηθελα. Μόλις το πούλησα και πήρα το gt 2 το μετανιωσα . Δεν μου δουλευει κανένα από το HEALTH beta που έχω δοκιμασει με το Samsung S8 . Οταν λέω ότι δεν δουλευει εννοω ότι δεν μπορώ να βάλω custom watchfaces δεν μου ανάβει ουτε κανένα + ουτε 3 τελίτσες πανω ψηλά . Χθες το έψαχνα μεχρι τις 3 το βράδυ .... Τα έχω φτύσει ...!! :wacko::wacko::wacko: Παρακαλώ να μου δείξετε καποιο link που να δουλευει με σιγουριά ..... (Δοκιμασμένο !!). TENKIOY !!!
  7. godpanos

    Meizu M5

    Εχω ενα θεματακι με το κινητο !! Μετά από Format που του έκανα δεν δουλεύει το playstore κια δεν μπορω να κατεβασω τίποτα . Τι βήματα πρέπει να κάνω για να δουλέψει ?
  8. Αν το πάρεις 330-350 μεταχειρισμενο θα δωσεις και κανα 60ρι ισως για επισκευη μπαταριας .. μεταφορικα .. κτλ .. Με 420 το περνεις στο κουτι του απο το skroutz . Γνωμη μου !!
  9. Μια ερωτηση που εκανα και στο S9 S9+ forum ... Εχει βγαλει κανεις φωτο μεσα σε πισινα η θαλασσα .. εννοω να του κανει βουτια οχι απο εξω ?
  10. Έχει δοκιμάσει να τραβήξει κανεις φωτο μεσα σε πισινα η σε θαλασα ... εννοω να το κανει βουτια στο νερο ?
  11. Μηπως ξέρει κανεις πως μπορω οταν ξεκλειδωσω το τηλεφωνο στην αρχικη οθόνη , και σειρω κάτω το δάχτυλο στις επιλογές αντι για την οθονη μεταδοσης που βγαζει κατω δεξια να αντικατασταθεί απο τις επιλογες του ήχου ? Εχει ρυθμησεις για φωτεινώτητα για bluetooth για φακο αλλα για ήχο τίποτα . Κανενα σαϊνη που να ξέρει ?:rolleyes:
  12. .... Δηλαδή πρέπει να τα ξαναπεράσω όλα απο την αρχη ??????? Μαλον θα το αφήσω ετσι !!! εχω ενα σωρο εφαρμογες και ρυθμισεις !! Μου την σπαει αλλα θα το συνηθισω !:(
  13. Εκανα μια βλακεια και δεν μπορω να το διορθωσω με τιποτα . Εσβησα μερικές επαφές που δεν μου χρειαζοταν αλλά μαζι με αυτες εσβησα και αυτή την επαφή που σου βγάζει σαν κάτοχος τοπυ τηλεφώνου . Επειδή δεν ξέρω πως να το εξηγήσω για να είμαι ποιο σαφής , είναι η επαφή που δείχνει άμα σείρεις με δύο δάχτυλα από την κορφή προς τα κάτω όταν ξεκλειδώσεις το τηλέφωνο. (το πρώτο εικονίδιο πάνω αριστερά). Δοκίμασα να ξαναφτιάξω μια με το ίδιο όνομα αλλα μου λέει ακόμα ότι η επαφή δεν υπάρχει . . Πως μπορώ να την επαναφέρω ? :( :(
  14. Εγω που δεν ειμαι Root πως μπορώ να κανω ενα πληρες Backup με ρυθμισεις εφαρμογών τηλεφωνα ,κτλ κτλ .... Εχθες ήμουν παραλία και παραλίγο να γίνει υποβρυχιο το τηλ πριν απο κανα μήνα περίπου εφυγε απο το ταμπλο του αυτοκινητου και κατέληξε σε ένα χαντάκι με χόρτα . Και επειδή η τρίτη ίσως να είναι και η φαρμακερή .... Καλύτερα να χάσω μόνο την συσκευή και όχι τα δεδομένα !!! :D Αν υπάρχει και κανας οδηγός βήμα βήμα θα ήμουν υπόχρεος !! ΤΥ (Εκτός απο γκαντέμης είμαι και λιγο άσχετος ) :O
  15. Πως κανουμε βιντεοκλησεις ρε παιδια ? Δεν βρισκω που μπορω να ενεργοποιήσω αυτή την λειτουργία του. Απο s1 σε S4 γίνονται ανετα .. στο δικό μας ?:blink:
  16. Εαν κάνουμε την ΟΤΑ αναβάθμηση , θα χασω τις εφαρμογές που έχω στο κινητα και τα δυαφορα σεττινγσ . Ειναι μαμα καραμαμα !!
  17. Μήπως ξέρει κανείς πως μπορώ να προσθέσω μια συντομευση για την ενταση του ήχου στο αρχικό drop down menu της συσκευής (δεν ξέρω πως το λένε) (Αυτό που αν το σύρεις κάτω με το ένα δάκτυλο σου βγάζει πληροφορίες για το τι έχεις εγκαταστήσει πρόσφατα και άλλες ειδοποιείσεις , ενώ αμα το σείρεις με τα δυο δάκτυλα σε πάει στα settings ..). Και ακόμα πως θα μπορέσω να προσθέσω στο εικονίδιο της μπαταρίας ποσοστά επί τις εκατό με το διαθέσιμη ενέργεια που έχει ακόμα . Ξέχασα να προαναφέρω ότι είμαι stock και μάλλον θα μείνω γιατι είναι μεγάλη διαδικασία να τα ξαναπεράσω και να τα ξανασετάρω όλα από την αρχη .. Εχω βγάλει τα μάτια μου να ψάχνω για τα παραπάνω αλλά τίποτα ..:D:D
  18. Ειχα ρωτησει και παλαιότερα αλλά απάντηση δεν πήρα ...:) Μήπως ξέρει κανείς πως μπορώ να προσθέσω μια συντομευση για την ενταση του ήχου στο αρχικό drop down menu της συσκευής (δεν ξέρω πως το λένε) (Αυτό που αν το σύρεις κάτω με το ένα δάκτυλο σου βγάζει πληροφορίες για το τι έχεις εγκαταστήσει πρόσφατα και άλλες ειδοποιείσεις , ενώ αμα το σείρεις με τα δυο δάκτυλα σε πάει στα settings ..). Και ακόμα πως θα μπορέσω να προσθέσω στο εικονίδιο της μπαταρίας ποσοστά επί τις εκατό με το διαθέσιμη ενέργεια που έχει ακόμα . Ξέχασα να προαναφέρω ότι είμαι stock και μάλλον θα μείνω γιατι είναι μεγάλη διαδικασία να τα ξαναπεράσω και να τα ξανασετάρω όλα από την αρχη .. Εχω βγάλει τα μάτια μου να ψάχνω για τα παραπάνω αλλά τίποτα .. :rolleyes:
  19. Πως μπορουμε να χρησιμοποιησουμε το google drive ? Θέλει συνδρομή η είναι free ? Οπως θα καταλάβατε είμαι λιγάκι ασχετος !:lol:
  20. Το εχει δοκιμασει κανεις αυτον τον τροπο για ροοτ ... παντως δειχνει ευκολο και υπάρχει και βιντεο στο Ytube με οδηγίες http://www.wugfresh.com/nrt/ ?
  21. Μπηκα και εγώ τελικά στην οικογένεια του Ν5 . Το παλιο Lg 2x optimus είχε γίνει αρκετά αργό για τις προσδοκίες μου . Είναι σφαίρα το Ν5 αλλά έχω δύο τρία θεματάκια να λύσω ακόμα σχετικά με το σεττάρισμα του νέου μου κινητού. Εβαλα το next launcher 3d και δεν μπορώ να βάλω στην Lock screen του κινητού μια φωτογραφία που είναι και η αγαπημένη μου. Εφαγα χθές 2 ώρες να το ψαχνω αλλά τίποτα .:O Το άλλο μου θεματάκι είναι οι διαφημήσεις . ( Επειδή η διαδικασία του ροοτ μου φαίνεται βουνό και είδα και έπαθα να σεταρω το κινητο ) Μήπως υπάρχει κανας τρόπος (ευκολος) να τις καταργήσω χωρίς ροοτ ? Και μια βλακεία που έκανα . Μόλις πέρασα μερικές επαφές μετά από λίγο τις εσβησα όλες για να βάλω ένα νεότερο πακέτο με επαφές που είχα σε ένα νεότερο αρχείο επαφών . Οταν πέρασα τις καινούργιες λοιπόν , κατεβάζοντας με το δάχτυλο το drop down μενου που ρυθμίζεις την φωτεινότητα ρυθμίσεις που σου λέει για την μπαταρία (δεν ξέρω πως λέγετε) έχει και ενα εικονίδιο με το όνομα μου όταν το πατάω μου λέει πως η επαφή δεν υπάρχει. πως μπορώ να το συνδέσω αυτό με μια μου επαφή που έχω όλα μου τα στοιχεία . και πως αλάζω αυτό το μενου να προσθέχω η να αφαιρέσω στοιχεία ? Πάντως το κινητό αξίζει μέχρι και το τελαιυταίο του σεντσ. Το πήρα από κινητομάνια (σκρουτζ) είναι ελληνικό και είναι και 401 έκδοση .Μέσα σε μια μέρα μου το είχαν στείλει . Ας είναι καλά τα παιδιά .
  22. Το παράγειλα σήμερα το πρωί . Αν είμαι τυχερός ελπίζω να το έχω αυριο ... Μια ερώτηση ακόμα .. χρειάζεται ροοτ ? και αν ναι πώς ?
  23. Εχω το lg x2 . Σκέφτομαι να αγοράσω το nexus 5 . Οι εφαρμογές που έχω αγοράσει θα μεταφερθούν και στο νεο μου κινητο , η θα πρέπει να τις ξαναγοράσω ? Μπορώ να τις έχω και στα δύο κινητά ?
  24. Μηπως μπορεί να μας πεί κάποιος πως μπορούμε να αγοράσουμε και εμείς το nexus 5 από το εξωτερικό μόνο με 350 δολάρια που λένε ότι έχει στο εξωτερικό. Την διαδικασία βρε αδερφέ ... γιατί εδ'ω στο Ελαντα εχουν πονηρέψει και τα σκρουτζομάγαζα ζητάνε 400ρικα .
  25. Εχω μια ερώτηση αλλά δεν ξέρω αν είμαι στο σωστο φορουμ..... Επειδη το lg το έχω για να βλέπω ειδήσεις και βιντεάκια ποιο πολύ, μετα την τελευταία αναβάθμηση που του έκανα σε 4.04 DjangoManoucheX1.6.5_AdiosAmigos_30A, όταν μέσα από το πρόγραμμα της zougla είχε βιντεο, σταμάτησε να τα παίζει με τον ενσωματωμένο player που έπεζε γρηγορα και σε όλη την οθόνη και χρησιμοποιεί ενα video player που λέει ..reembedit αν θυμαμε καλά και το βιντεάκι παίζει χάλια έτσι. Υπάρχει τρόπος όλα τα βιντεάκια να ορίσω να τα παίζει με τον ενσωματωμενο player ? και αν ναι πως ? Περιμένω τα φώτα σας .
×
×
  • Create New...