Jump to content

sakis20

Members
  • Δημοσιεύσεις

    40
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About sakis20

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

sakis20's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. sakis20

    Meizu M6T

    Έχω το κινητό το πετας και ησυχάζει είναι για τα σκουπίδια
  2. sakis20

    Cubot Note S

    Παιδιά γεια σας θα ήθελα μια βοηθειά μία φίλη μου μου έδωσε το κινητό της κάτι το έχει πειράξει μάλλον από ότι καταλαβαίνω πρέπει να έχει κάνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και τώρα το κινητό ανάβει αλλά δε λειτουργεί σωστά δηλαδή στο πρώτο βήμα μου ζητάει το PIN λογικό στο δεύτερο Βήμα μου ζητάει τον κωδικό από το Γουάιφάι το κουμπάκι κάτω δεξιά που λέει παράλειψή δεν λειτουργεί πρέπει να περάσω οπωσδήποτε κωδικό στο επόμενο βήμα μου ζητάει τους κωδικούς της Google εκεί δεν τους δέχεται ούτε το e-mail ούτε τους κωδικούς μου λέει ότι δεν υπάρχουνε μήπως υπάρχει κάποιος τρόπος που να αλλάξω λογισμικό μέσω υπολογιστή και αν ναι πως ευχαριστώ.
  3. Γεια σας και από μένα θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση Έχω και 1536 του Κάντιλακ ναι δε συγκρατεί τους κωδικούς από το Γουάιφάι εκτός από το δικό μου ρούτερ μόνος
  4. Και μια τελευταία ερώτηση παιδιά η μπαταρία άμα χαλάσει αλλάζει η πετας το κινητό
  5. Ευχαριστώ για την απάντηση είμαι ανάμεσα στα δύο άλλα δεν ξέρω πιο από τα δύο. Xiao m6 one plus 5
  6. σε ευχαριστώ για την απαντήση πες μου όμως το κινητό αξίζει τα λεφτά του η να πάω στο one plus 5
  7. Παιδιά γεια σας και από μένα βρήκα το κινητό στα 350 από το μαγαζί TOM TON αξίζει τα λεφτά του να το πάρω. αλλά δεν διευκρινίζει τη ROM φοράει κινέζικη η παγκόσμια κάποια βοήθεια. ευχαριστώ
  8. Ευχαριστώ πολύ
  9. Παιδιά καλημέρα μετά από αναβάθμιση του supersu χάθηκε το root έχω τη 1536. τι μπορώ να κάνω για να ξαναεπανελθει ευχαριστώ.
  10. sakis20

    Cubot Note S

    Παιδιά κάποια βοήθεια με το bluetooth που δε λειτουργεί τι πρέπει να κάνω κάποια ιδέα βρίσκει τις συσκευές αλλά δεν μπορεί να στείλει μηνύματα και φωτογραφίες. ούτε να πάρει.
  11. sakis20

    Cubot Note S

    Θα ήθελα να σας κάνω μία ερώτηση έχω πάρει το κινητό για μία κοπέλα αλλά δεν δουλεύει το bluetooth δεν μπορεί να στείλει ούτε να λάβει φωτογραφίες από άλλο κινητό. μήπως υπάρχει καμία λύση ευχαριστώ
  12. Της γυναίκας μου το κινητό που είναι ένα από τα πιο απλά κινητά και τα πιο φτηνά μόλις αλλάζει δίκτυο και χώρα αλλάζει και η ώρα αυτόματα.
  13. Δεν υπάρχει επιλογή αυτόματης ζώνης ώρας. Είναι τσεκαρισμένο θερινή ώρα ανατολικής Ευρώπης.
  14. Γεια σας έχω μία ερώτηση ενώ έχω τσεκάρει την επιλογή αυτόματη ημερομηνία και ώρα όταν αλλάζω κράτος και μπαίνω σε άλλο δίκτυο δε μου αλλάζει η ώρα τι μπορεί να φταίει. έχω την 1536.
×
×
  • Create New...