Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα... Αντιμετωπιζω ενα θεμα οταν αφηνω ανοιχτο το WIFI σε ICS στο SGS2 εμφανιζει διαφημιστικες εφαρμογες στη μπαρα ειδοποιησεων και πολλες φορες τοποθετει εικονιδια στην αρχικη οθονη υπαρχει καποια εφαρμογη να τα μπλοκαρουμε; Υπαρχει περιπτωση να περασει καποιο malware ιος κτλ; ευχαριστω

ΑdAway για τις διαφημίσεις.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Καλησπερα... Αντιμετωπιζω ενα θεμα οταν αφηνω ανοιχτο το WIFI σε ICS στο SGS2 εμφανιζει διαφημιστικες εφαρμογες στη μπαρα ειδοποιησεων και πολλες φορες τοποθετει εικονιδια στην αρχικη οθονη υπαρχει καποια εφαρμογη να τα μπλοκαρουμε; Υπαρχει περιπτωση να περασει καποιο malware ιος κτλ; ευχαριστω

Κατεβασε το lookout ad network detector και σβησε τις εφαρμογες που θα σε βγαλει στις πρωτες κατηγοριες.

Τα 2 παραπανω προγραμματα που προτειναν οι φιλοι ειναι περισσοτερο για να κοβεις τις διαφημίσεις στον browser.

Oneplus 6 8/128

Καλημέρα!

Υπάρχει καμιά ΚΑΛΗ εφαρμογή ένδειξης μπαταρίας η οποία να δουλευεί ΚΑΛΑ σε ICS; Για να μην τις βάζω μια μια όποιος ξέρει ας μου πει..

εγω υστερα απο πολλες που δοκιμασα εβαλα την 'Battery Circle.απλη και χωρις πολλα πολλα.

μεχρι στιγμης δειχνει καλες μετρησεις.

οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται

Όχι, είναι για όλες τις διαφημίσεις.

Το adfree το δουλεύω 1,5 χρόνο.

Ξέρω τι κάνει το πρόγραμμα, αλλά θα ήταν καλύτερο να βρει τις εφαρμογές που βγάζουν τέτοιου είδους διαφημίσεις και να τις σβήσει.

Oneplus 6 8/128

Τι στιγμη που βλεπεις τη διαφημιση να ερχεται στη μπαρα ειδοποησεων προσεξε τι γραφει στο δευτερο γυρισμα που θα κανει, θα σου γραφει το ονομα της εφαρμογης που σου το κανει αυτο. Σε εμενα εφαρμογη που το κανει αυτο ειναι το OverclockWidget https://play.google.com/store/apps/details?id=org.freecoder.widgets.overclock&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsIm9yZy5mcmVlY29kZXIud2lkZ2V0cy5vdmVyY2xvY2siXQ..

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

γεια σε ολους,μηπως ξερει κανεις πως δουλευει το autokiller memory.ευχαριστω
Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016)

• Administrators

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=L7p8cOBbM58]Autokiller Memory Optimizer Review - Android Video Review - YouTube[/ame]

Modpic.gif

Χρειάζονται κάτι τέτοιο οι νεώτερες εκδόσεις android?

Κάτι άλλο,υπάρχει κάτι που να ανεβάζει την ανάλυση στις φωτογραφίες που χω στις επαφές?όταν με καλεί κάποιος είναι άστα να πάνε η εικόνα

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Χρειάζονται κάτι τέτοιο οι νεώτερες εκδόσεις android?

Κάτι άλλο,υπάρχει κάτι που να ανεβάζει την ανάλυση στις φωτογραφίες που χω στις επαφές?όταν με καλεί κάποιος είναι άστα να πάνε η εικόνα

Η συσκευή σου προβάλλει την εικόνα που έχεις αποθηκεύσει για την επαφή σου στο gmail, η οποία έχει default πολύ μικρή ανάλυση. Η μόνη λύση που ξέρω είναι να αλλάξεις στο κινητό την εικόνα της επαφής με μία άλλη υψηλότερης ανάλυσης που θα έχεις στην συλλογή.

Μάκης

Καλησπέρα, υπάρχει καμιά εφαρμογή να κάνει buckup τις επαφές σου και να σώζει και τις φώτος σε μεγάλη ανάλυση, γιατί ότι έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα, με εξαίρεση το KIES, στην επαναφορά τις φωτογραφίες τις περνάει σε μικρή ανάλυση.

Όλα καλά.

ευχαριστω για την αμμεση απαντηση,εχω το htc wildfire 2.2.1 root και οπωσ λεει και ο ταξιδιωτης22 μηπως δεν χρειαζεται?

Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016)

• Administrators
ευχαριστω για την αμμεση απαντηση,εχω το htc wildfire 2.2.1 root και οπωσ λεει και ο ταξιδιωτης22 μηπως δεν χρειαζεται?

Δούλεψε το και δεν έχεις να χάσεις τίποτα. Αν δεν σου κάνει το βγάζεις.

Modpic.gif

Στο Viber δεν γίνεται να βλέπουμε ποιος είναι online;;;Πως θα το καταλαβαίνουμε...

My Device:

Smartphone: iPhone 14 Pro

Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα

Στο Viber δεν γίνεται να βλέπουμε ποιος είναι online;;;Πως θα το καταλαβαίνουμε...

Από ότι έχω καταλάβει αν πας να καλέσεις μία επαφή σου που έχει viber και λέει "ringing " και όχι "calling " τότε η επαφή αυτή είναι online! Αν μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει?

@ ταξιδιώτης

Φτιάξε μία επαφή με ΤΟ ΊΔΙΟ όνομά με την επαφή για την οποία θες καλύτερη ανάλυσή, αλλά αποθήκευσε την ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ.ΜΗΝ ΤΗΣ ΒΆΛΕΙΣ ΤΊΠΟΤΑ ΠΆΡΑ ΜΌΝΟΝ ΤΗΝ ΦΏΤΟ ΚΑΛΉΣ ΑΝΆΛΥΣΉΣ.μετά συνδέσε τις δυο επαφές με το ίδιο όνομά και πλέον όταν σε καλεί θα έχει καλής ανάλυσής φώτο!

Edited by ilka71

Από ότι έχω καταλάβει αν πας να καλέσεις μία επαφή σου που έχει viber και λέει "ringing " και όχι "calling " τότε η επαφή αυτή είναι online! Αν μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει?

Την ίδια εντύπωση έχω και εγώ. Δε θυμάμαι ποιο από τα δύο όμως σου βγάζει όταν ο άλλος είναι μέσα. Νομίζω το ringing...

Υπαρχει καποια εφαρμογη για να αναβει το λεντ στα εισερχομενα μηνυματα; αλλα και να αναβει η οθονη οταν ερχεται το μηνυμα!

Ειχα το go sms pro αλλα καποια μηνυματα που μου εστελναν δεν τα επαιρνα ποτε! κι τσι γυρισα στην στοκ!

Handcent sms!

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Υπαρχει καποια εφαρμογη για να αναβει το λεντ στα εισερχομενα μηνυματα; αλλα και να αναβει η οθονη οταν ερχεται το μηνυμα!

Ειχα το go sms pro αλλα καποια μηνυματα που μου εστελναν δεν τα επαιρνα ποτε! κι τσι γυρισα στην στοκ!

Δες αυτή την εφαρμογή, δεν ξέρω αν υποστηρίζεται στο τηλέφωνό σου, αλλά στο Galaxy Nexus κάνει παπάδες. ;)

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rageconsulting.android.lightflow&hl=en

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Και εγώ γύρισα στον στοκ sms γιατί ο go sms και το handcent προλάβαινε όλα τα blacklist προγράμματά! αλλά δυστυχώς με τον στοκ επειδή χρησιμοποιώ το smart keyboard δεν υποστηρίζει 160 χαρακτήρες γμτ!

Και εγώ γύρισα στον στοκ sms γιατί ο go sms και το handcent προλάβαινε όλα τα blacklist προγράμματά! αλλά δυστυχώς με τον στοκ επειδή χρησιμοποιώ το smart keyboard δεν υποστηρίζει 160 χαρακτήρες γμτ!

Το gosms έχει δικιά του blacklist.

Όλα καλά.

NoLed, αρκετά καλό

Το gosms έχει δικιά του blacklist.

Ναι αλλα ουτε ειδοποιηση εχει για τα μπλοκαρισμενα sms εχει ουτε μπορεις να φτιαξεις μια whitelist και να μπλοκαρεις ολα τα sms εκτος απο των φιλων σου πχ.

Κατεβασε το lookout ad network detector και σβησε τις εφαρμογες που θα σε βγαλει στις πρωτες κατηγοριες.

Τα 2 παραπανω προγραμματα που προτειναν οι φιλοι ειναι περισσοτερο για να κοβεις τις διαφημίσεις στον browser.

Ευχαριστω οντως κανει αυτο π ηθελα...

Κι αν θελω να κοψω την προσβαση στο ιντερνετ μιας εφαρμογης;

Edited by lougras

Ευχαριστω οντως κανει αυτο π ηθελα...

Κι αν θελω να κοψω την προσβαση στο ιντερνετ μιας εφαρμογης;

αν εισαι root κατεβασε το droidwall

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.googlecode.droidwall.free&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5nb29nbGVjb2RlLmRyb2lkd2FsbC5mcmVlIl0.

Υπάρχει εφαρμογή για Ραδιόφωνο χωρίς data? Με τίποτα εε? Γιατί αυτό που έχω δεν δουλεύει...

Phone 6s

iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5

HTC Sensation S-Off

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση